- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
- Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- gerner1
- Asszociációs játék. :)
- Sorozatpremierek terminálban? Íme egy gyors script!
- Celebtanya - Farm VIP V.
- Xbox One S macerálás
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula84
veterán
válasz
gyáliSanyi #34783 üzenetére
nekem 1megás netem van, az elég. 128 ember nincs, max 70 slot van bf4 ben abból 64+2(commander) player meg 4 spect
(#34781) prokxy
valószínű instabil volt a rendszerem azért kaptam annyi exe hibát most állítottam ezt azt bios ban azóta nincs(#34785) Snip3r_HUN
nekem se kell már sok, de nagyon utálom őket[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #34794 üzenetére
Na de ebben nem csak a premiumos dolgok vannak, nekem meg pont az kell, amiben a premium nélküliek vannak.
-
KingKress79
aktív tag
Hangtompítóhoz milyen kiegészítő való vagy ti mivel szoktátok használni?
-
raggg
senior tag
válasz
gyáliSanyi #34783 üzenetére
128 játékossal nem fogsz egy szerveren találkozni. :-) 64 a max.
-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI #34790 üzenetére
Na, nem kell így nekem állni, nem tudtam, ezért kérdezek.
szerk: ez igen szánalmas dolog, h a GCN-es 100e Ft-os kártyámon kompromisszumot kell kössek, mert szarnak bele!!!!! Holott már rég Mantle-vel kéne futnia a játéknak normálisan, már decembertől!! Február van, rohadjanak meg.
[ Szerkesztve ]
-
-
prokxy
veterán
válasz
Snip3r_HUN #34787 üzenetére
Eddig 2x feküdtem neki a DMR unlocknak. SVD-ig jutottam...1-1ben elég szar, mert szerintem bugos, mintha nem mindig adná be a találatot, pedig 100%, h eltalálom! Tény, AEK-val szemben nem sok esélyem van..
Lehet, h láma kérdés, de a DMR-nél az, h damage 50, az mit jelent? Ha testre kell belőle 2 lövés, akkor vmi nem fasza, mert 3tól sem pusztul...
Van ilyen szerver, h DMR only?
A DMR-eken kívül unlock még a stealth jet, na az kihívás lesz!
Szart sem sebez
[ Szerkesztve ]
-
ThePoweR
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #34785 üzenetére
DMR láma!
-
Rico45
őstag
Kib@szott B@zdelfield !
A rohadt TDM- hangot javítanák máár! -
gyáliSanyi
őstag
Mekkora internetsebesség kell a játék multis futtatásához?
(128 játékosnál gondolom van elég adatforgalom.) -
prokxy
veterán
válasz
kriszpontaz #34777 üzenetére
Domin nem jött elő, vagy nagy ritkán, de nem zavaróan. Akkor azt toltam...exe hiba eddig csak 1x volt, tegnap este meg sorban vagy 5-6. CQ-en pedig játszhatatlan. :S
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
kriszpontaz #34777 üzenetére
Első két nap nálam sem volt ilyesmi.. azóta a dx módot használom. Várok még pár drivert.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
prokxy #34773 üzenetére
Amikor ezt mondtam neked azt írtad nálad semmi hiba, viszont látom hasonló mint nálam. Ha aktiválom a 14.1 mellett a Mantle renderer funkciót, random időközönként beakad a kép (tank lövésnél pl.) ha meg túl gyorsan fordulok, vagy kör vége ellőtt járunk, vagy pályaváltás van, vagy úgy tartja kedve a BF-nek, egyszerűen EXE hibával kidob.
Minden lehetséges módon körbejártam a megoldást, semmi nem használt. Visszaálltam D3D11-re azóta csak 10%-ban jön elő exe hiba, akadás nincs.[ Szerkesztve ]
-
ThePoweR
senior tag
válasz
gyilok82 #34764 üzenetére
Nekik biztos jó a játék. Nem halnak 1 frame alatt hanem ők ölnek instant. Ezt nem értem sose. Mind1 mit csinálok úgyis meghalok, mert szar a játék. Nem azért mert egy béna fasz vagyok. Reakcióidő egyáltalán nem számít, mivel 200-300ms-ot késik az egész... Nem lehet olyat hogy lő hátba megfordulok lelövöm, mert ő már lő fél másodperce csak én nem láttam....
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Akinek ATi kártyája van, 14.1-es bétával, Mantle aktiválva az options-ban, az mit tesz az ellen, hogy random időközönként beakadjon a game ill. exe hibával elszálljon?
A beakadás akár 7-10 FPS beesés, az exe hiba meg van hogy 10 perc alatt 2x is. :S
Patch+14.1 előtt semmi baja nem volt. :SMi a megoldás, van ötletetek?
/a 13.2 és DX11-re állításon kívül/Segítsetek pls, mert mérgemben eladom a 7970-et a picsába és veszek nvidiát, mert ez már szánalom!!
[ Szerkesztve ]
-
raggg
senior tag
Tegnap lőttem egy szép screenshotot, csak elfelejtettem menteni. Meghaltam, killcam - az ellenfélnek 0 HP-ja van és vígan szaladgál. Legalábbis a killcam alul ezt írta.
-
conqver
aktív tag
válasz
gyilok82 #34764 üzenetére
Teljesen hihető
járművel bizony megy ez....vannak FANATIKUSOK akik semmi mással nem tolják!!
-
gyilok82
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
nem hack. az irányított lövedék szerintem megtalálja azt a pontot, ahol nem véd az aktiv protection. mert néha ha eldobom és nem tartom rajta látom hogy becsapódik a járműtestbe, de nem sebzi. viszont volt már olyan, hogy rpg/straw-val active protectiont valami csoda folytán telibe vertem.
egy biztos. a légi jármű tuti szétkapja az active protectiont. erre számíts. nincs menekvés. ( ritka nagy fa**ság az biztos. ) -
JamesHun
addikt
király
a száraz köhögéstől nem tudok aludni, erre gebasz van a battlelog vacakkal -
Winne
nagyúr
Na újabb 3000< comment után visszatévedtem, most két este is újra játszottam kicsit. Mikor várható a gyalogosok kezében lévő földi járművek elleni dolgok gyengítése? Mintha említettek volna egy ilyen patchet?
Mennyi most kb a legolcsóbb premium a piacon?
Premium nélküli dupla xp lesz valamikor?
DLC-k mikor jönnek ill. mennyi van kint?
-
TXT
őstag
válasz
Kucsek #34755 üzenetére
En pedig epp ennek az ellenkezojet tapasztalom, baxik mukodni!
Egy ujabb gyoker: wackyvegan!!! Reportoljatok sracok a kis kocsogot!
[ Szerkesztve ]
-
TXT
őstag
Az hogy van, hogy az "Active protection" beaktivalasa utan is betalalnak az iranyitott lovedekek akar tankkal, akar LAV-val kuzdok??? Ez valami bug vagy valami kib..zott hack??
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Egyre jobb már első pálya betöltésnél .exe hiba
-
fornettisuti
veterán
-
Chris78
aktív tag
Teljes operációs rendszer ujra telepítés. Most működik. Új szitokszó:MANTLE
-
Atla
senior tag
Mindjárt kaptok hogy nem az off topicba mennek ezek.
-
daveoff
veterán
válasz
yodamester10 #34741 üzenetére
Van BF4 emblémás topik......
Battlefield 4 - Battlelog Embléma lista -
Lavidaloka
aktív tag
válasz
yodamester10 #34741 üzenetére
Google crome-al csinálom de szerintem firefox is hasonló.
ctr+shift+J...aztán jobb egérrel gomb clear console és utána beilleszted ctr+v-el és enterRemélem érthető...
-
yodamester10
őstag
válasz
Lavidaloka #34740 üzenetére
Király,csak én ezt nem tudom beilleszteni hiába van leírva,béna vagyok hozzá
Lenyitom a konzolt a firefoxban és nem engedi beilleszteni.[ Szerkesztve ]
-
Lavidaloka
aktív tag
-
Def26
félisten
válasz
Lavidaloka #34736 üzenetére
Ez neked van meg? Elkérhetem?
-
afrojack1
senior tag
Ismeritek a c4 jump-ot?
-
yodamester10
őstag
válasz
Lavidaloka #34730 üzenetére
Ez jól néz ki,esetleg 780-al lehetne kérni,meg egy kis infót hogy kell berakni mert fogalmam sincs
-
gali777
őstag
válasz
Lavidaloka #34728 üzenetére
Gondolom te csináltad, nem az emblemsbf-ről szedted le
-
jacint78
addikt
válasz
Zsír.
Nekem GTX580 kéne
-
Kevin's
senior tag
válasz
Lavidaloka #34730 üzenetére
Thy
Ez is jöhet az AMD-sek tuti engem fognak lőni,de még ezt is bevállalom
-
Kevin's
senior tag
válasz
Ez az embléma kell !! Küld már el privátba nekem számozott verzió kell 770-es
[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
Ma SEHOL,nem fagyott ki a gunner....tegnap meg szinte mindehol.....vat a fak....
-
SkyS1gn
félisten
Újra jó a tab commander!
-
Gyula84
veterán
válasz
jozefgucci1 #34721 üzenetére
a multiplayer rangod online van tárolva, de a beállításokat is elmentheted a felhőbe, ha éppen működik
-
jozefgucci1
addikt
Szevasztok Urak !
Azt szeretném kérdezni , hogy lecserélem az adattárolóm nagyobbra ezért újrakell raknom a játékot és , hogy ebben az esetben kell e mentenem előre valamit vagy online tárolja a profilt? -
marilllyo
veterán
Megnéztem a profilod..főleg a bf3-mast. Ötszáz valahány óra szinte csak enginieer-el. Legalább te a játék élvezetéért nyomod nem az unlockért
Az a baj a legtöbb játékossal, hogy az unlockra hajtanak és ezért sz@rnak bele magasról, hogy éppen mi történik a játékban. Rossz csapatjátékosok. Sajnos sok ilyen van
-
Enton
addikt
válasz
yodamester10 #34713 üzenetére
Ezt külön állítod hogy mutassa a commander és spectator slotokat is a szervernél, mert nálam semmi ilyen nincs.
-
BIROD5
tag
Most nem fagy a játék . De szinte az összes tdm-ben végig,a menet végén játszott zene megy . Néha becsipog a recon spawnja semmi más .
-
válasz
yodamester10 #34713 üzenetére
Nem feltétlen nálad... nekem elég vegyes a tapasztalatom a német szerverekkel.
Sokkal jobbakat tudok játszani és stabilabban is UK, NL meg hasonló szervereken. (UPC-nél vagyok Pesten).
Persze lehet azért mert UPC jobb/stabilabb ezen országok felé, még akkor is ha kicsit magasabb a ping (nem 20, hanem 50-60 pl). Szóval az alacsony ping nem garancia még semmire sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Help!
Ma még mindig fennáll a probléma. Simán ment Mantle óta is a játék, erre tegnap/ma hiába joinolok böngészőben(single, és multi-ban is) tölt lent a csík, lemegy majd nem indul el a játék. Semmi hibaüzenet...
-
Def26
félisten
Hogy lehet barátokat törölni battlelog -ból?
-
beers
addikt
Kicsit húzós volt a vége, de csak meglett a kör!
300-as hátránynál nem bíztam benne!
[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
válasz
scope2007 #34689 üzenetére
A COD-é jó. Ebben ilyen időrabló killcam van, hogy 5 másodpercig csak azt mutatja, ahogy tps nézetben lépked az, aki lelőtt. És még skip-elni sem lehet. Gondolom a COD killcam-je le van védve, mással nem tudom magyarázni, hogy ebben miért ilyen szar.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ukrajnai háború
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- További aktív témák...