Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
marilllyo
veterán
válasz
pilu85
üzenetére
Ezzel én is egyetértek... Nálam win 8.1-van ...felfrissítve...legfrisebb dx.(websetuppal), legfrissebb vga driver és 0-ról lvl.28-ra felfejlődtem anélkül, hogy kidobott vagy kifagyott volna a játék. Hány és hány lvl.100< játékos van....ha ennyi panaszuk lett volna a játékkal biztosan nem jutottak volna el arra a szintre.
Le-föl updatelgetett vga driverek a mantle miatt...húzott cpu-k/ vga-k ,game boosterek, agyon-vissza krekkelt programok/vírusirtók a háttérben....legtöbb esetben ezek okozzák a problémákat....
-
Kevin's
senior tag
válasz
pilu85
üzenetére
Az a helyzet neked kezdetek óta semmi bajod a játékkal érdekes
akkor te biztos lowon tolod meg minden szart kikapcsoltál,hogy ocsmányul nézzen ki a játék és úgy játszod te problémád senkinek sincs egyforma gépe ! Így nagy az esély arra hogy sokaknak vannak hibái ahogy nekem is ... Mert biztos egy normális win7 megoldja a gondod mindenki rakja újra a gépét egy játék miatt gratulálok a tippedhez
mellesleg Win8.1 alatt még jobban fut a játék,de nem mondok már semmit egy kicsit kiborultam az ilyen kommentektől akik azt írják nálam minden ok megnézném komolyan 
-
Colos1
őstag
válasz
tom_tol
üzenetére
Nem értem, mi a probléma, ott van feketén-fehéren, hogy a géped nem éri el a minimum követelményeket, mert a HD7900 -as széria nem támogatja a dx10 -et.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Trollkodást félretéve, indítsd újra a gépet, nálam is volt, hogy BF4 patch után az kellett, mert meg volt zakkanva. Mondjuk akkor csak kihajigált, nem pedig ócsárolta a VGA -mat.
-
válasz
glspeter1
üzenetére
Nekem húzott a kátyám és a 14.1 + utsó mantle patch (nem a mai) óta nincs ilyen DX hibám. Szerintem igen már rég. Igaz én az AA-t kikapcsoltam az Ultra alatt is hogy jól fusson, azt írták itt párszor hogy lehet annak is köze a DX hibákhoz, de ezt nem tudom.
Néha kifagy 1 héten mondjuk 3x, de az nem ezért van. No meg azt vettem észre hogy szereti a játék a ha friss boot után fut "tisztán". Szóval én az utóbbi időben tolok előtte egy restartot, ha hosszan játszani tervezem (órákig). Valszeg valami ritka memory leak van még amugy benne...

-
Frozzy
őstag
kiváló!
új patch új bugok.. most pl állandóan kifagyok.. beakad a kép meg a hang azt csókolom.. KÖSZI DICE!!

-
HeZzZ
senior tag
nem sokszor ülök MAA-ba, de akkor ott is maradok a végéig
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
érdekesen alakultak az összpontszámok a tabellán
muszály volt egy kicsit kempelni tegnap 313 as skillről lementem 217 re a haverral való baromkodás miatt
-
SipiBcs
őstag
A legutolsó patch óta nem volt kifagyásom, tudtam csatlakozni és nem laggolt a játék 20-30 perc eltelte után.
Most patch lejön, települ és természetesen 5 perc lövöldözés után mikrolagg, majd lagg hegyek és kifagyás...No comment!

-
DeadMeat
nagyúr
válasz
scope2007
üzenetére
A tegnap linkelt videóból kiindulva pont ilyen a hitbox a 2. rész (lehet nem jól emlékszem) óta. Pont ugyan ezek a problémák voltak ott is. Igazándiból nekem tök mindegy, mert szerencsére ilyen hibák nálam ritkák (vagy csak leszarom és nem is figyelem
). Ami nekem számít, hogy rajta vannak. Megjelenés óta sokat javult a játékmenet és a stabilitás is. Bugok vannak, lesznek is, nem számítok arra, hogy egyszer hibamentes lesz.Nem vagyunk egyformák. Én jól elszórakozom, nem idegel ki a játék, sem a hibák. Ami kiidegel az az agyhalott banda ami a játékot játssza. Na ilyenkor van csak ragequit, meg ku*** any***ás

egyszerűen nem tudom megérteni, hogy egy ember hogy tud elhúzni egy olyan zászlót, ami körül 5 csipa* (*akármi) kempel. Ordert nem ad a leader, support nem dob ládát, ect.( az ammot általában megoldom úgy, hogy kétszer háromszor kérek, aztán elütöm a picsába valamivel, elveszem a kitjét... Nekik ez nem tetszik, de leszarom..) De ezek ugyan úgy megvoltak a háromban is, a szar hitbox-al együtt, mégis élveztem azt is. -
JamesHun
addikt
-
marilllyo
veterán
-
Rico45
őstag
Sziasztok.Melóba vagyok.
Valaku meg nézi majd hogy TDM bem van már hang rendesen? Köszi -
scope2007
addikt
válasz
DeadMeat
üzenetére
ok azt vágom , hogy nem a dice könyörgött, hogy adják már ki, de akkor is.. az egész hitreg még a csé szorszbe is jobb, a hitbox csúszás ellenére is, amit javítottak, ahogy tesoómat elnéztem tegnap játék.közben.
de engem csak ez zavar igazán, a crashok nem érdekelnek, azt javítják... de hogy egy csé, szórakozóztatóbb számomra, mint a bf4 az eléggé kiábrándító xD bf3at mai napig imádom -
marilllyo
veterán
válasz
DeadMeat
üzenetére
Az első információk szerint idén jelent volna meg a játék. Úgy emlékszem....ehhez képest fél évvel előrébb hozták. Ez biztos marketingcéllal történt....de...gondoljatok bele, hogy mi van akkor ha szépen nyugodtan és nem a határidőn remegve dolgozhatnának a játékfejlesztők...
-
prokxy
veterán
Érdemes visszarakni a Mantle beállítást szerintetek?
Láttam, h a patch-ben van hozzá javítás, csak kérdés, hogy a laggolásokat orvosolja-e... -
marilllyo
veterán
A metro, a locker...ezek mind ilyen fegyverhúzós tápolós mapok.
Szerintem...kell ilyen is....én ha nem tudok haverral nyomulni hanem csak egyedül...akkor inkább az ilyen metro/locker szerű mapokra megyek...ott egyedül is el van az ember...De pl egy silkroad-ra már jó ha van egy haver akivel mehet a skype a háttérben....ott több összedolgozás kell.
Amúgy meg a COD fanoknak lett kitalálva az ilyen szerű map
Ott kell csak agyatlanul mészárolni 
Mondjuk ezek a mapok amik az SA-ban jönnek...ezek azért jók....mert nincs olyan hely egyikben sem ahol megreked a csata. Pl lockeren középső kör alakú teremnél...asszem "C" ,rendszerint megakad a csata...és csak ott gubbaszt a 2 csapat az alagút két végén és dobálja a másikat gránáttal. Bár tény, hogy ammo/medic ribbonra a legjobb.... ezért népszerű.
Én mondjuk a 3 mapjait jobban szerettem...pl kharg island....canals...tehran...stb..
-
glspeter1
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A dx hibát húzott kártyáknál még mindig nem javították ?

-
-
raggg
senior tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Szerintem a Metro pont nem a Battlefield fanoknak lett alkotva, hanem azoknak, akik nem szeretik igazából a BF koncepcióját. A szittya BF-esek éppen ezért jórészt gyűlölik azt a mapot.. mint ahogyan ezt az új remek Lockert is. :-)
Nyilván látják az EA-nél a piaci rést és raknak bele olyan mapokat is, ahol nincs jármű, de aki azt várja a BF-től, hogy ez legyen az alap az el van tévedve szvsz.
-
válasz
yodamester10
üzenetére
Nem a DLC része, csak együtt jön, vagy közel egymáshoz pl.

Tippre elég valószínű, hogy ha már nagyobb változás jön és egy nagyobb GB méretű patch akkor jöjjön együtt. -
ciry
őstag
Nem csatlakozik egyik szerverhez sem.
Tegnap folyamatosan kidobált, csak egy majdnem teljes meccsem volt, az is egy hang nélküli TDM.
-
zack
nagyúr
Gondolkodom én is a Premium beszerzésén, de csak akkor ha az érkező kiegészítőkben nem a járműveké lesz a főszerep. Gondolom a Second Assault-ban nem, ahogy a térképek is mutatják, szóval ezt vcalószínű ha más nem külön megveszem. De ha 4k lesz a DLC, és lesz legalább még 2 ilyen DLC mint az SA akkor jobban megérné megvennem a Premium-ot. Ha csak 1 lesz SA-n kívül, akkor viszont nem, feltéve ha 4k/db áron jönnek majd.
-
yodamester10
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Sajnos nem

Én nem hiszem,hogy bf3-as mappákat veszek még egyszer,de akkor vajon nálam hogy fog működni a dlc-vel érkező patch? -
Jani18
aktív tag
válasz
afrojack1
üzenetére
Igen sajnos nincs még elég pénzük.Szórni kell a DLC-ket kifele.Inkább azon dolgoznának,hogy működőképes legyen a játék.Pedig azt mondták addig eltolják a DLC-ket amíg nincs kijavítva a játék.
Gondom akkor az a jáék része,hogy leáll az exe.Meg a többi más.Ja Levolution bocs elfelejtettem.De így is játszok vele.Egyszer csak jó lesz.Bár addigra kijön a BF5. -
válasz
yodamester10
üzenetére
Ez még nem az elvileg. Az a balance cucc szerintem a DLC-vel jön majd.
Amugy:
Feb 13 PC Game Update Notes
-General stability improvements
-Fix for an issue where spawning into, or switching to, a gunner seat in an IFV/MBT sometimes could cause the game to crash
-Fix for missing sound in Team/Squad Deathmatch
-Fix for an issue in the Defuse game mode, where a bomb carrier would be permanently spotted
-Decreased the rate at which the kill card would incorrectly display 0 health, while the enemy was clearly alive
-Fixed an invisible wall that was incorrectly positioned in one of the fallen concrete pipes on Zavod 311
-Fix for an issue where bullet impact sounds weren’t properly matching the actual number of impacts
-Fix for an issue where the “Draw” message would not display on-screen once a Conquest round ended with both teams having the same amount of tickets
-Fix for an issue where long IDs wouldn’t scroll on dog tags
-Fix for missing grass physics in terrainMantle
-Fix for a crash that would occur when activating full screen in portrait mode
-Fix for stuttering that could appear during video sequences on multi-GPU PCs
-Fix for a memory system leak that could cause stalls, which would result in frames taking longer to process
-Reduced the amount of stalls that occurred when running with high graphics setting that require more GPU memory than is currently available
-Fixed screenshots on multi-GPU PCs -
@rglaaf
veterán
Az miért lehet hogy nagyjából ugyan annyi tank killnél 20 service star-al több van valakinek?
-
Jani18
aktív tag
válasz
yodamester10
üzenetére
patch notes akit érdekel
-
yodamester10
őstag
Na már nekem is jön lefele.Elvileg ebben javítják az aa szórását,és az mbt law és társait gyengítik?
-
marilllyo
veterán
Webről nem lehet valahogy commanderezni. Mindenképp le kell töltenem hozzá a teljes játékot.?! Uncsizom melóban....tablet meg nincs nálam

-
marilllyo
veterán
Jó volt tegnap este...de basszus....folyamatosan láttam a chatbe, hogy szórja ki a pb a cheat miatt a játékosokat. Sok ruszki...
De legalább a nagyrészét kidobta a pb. -
afrojack1
senior tag
Mik ezek a tűz jelek a fegyvereknél?
-
fornettisuti
veterán
BF4 calandárban miért nincs jelölve az SA megjelenése..?
Másnak sem irja ki a Battlelog a serverek pingjeit PC-n?
-
lotTóni
tag
válasz
Unlimited
üzenetére
Mindenképpen megér még egy misét.Nagyon sokat szenvedtem az elején.Nem elég,hogy ügyetlen
voltamvagyok
,de még a hibák is idegesítettek.Bugok,exe leállás.hit,spawn,camperek...De kiadtam a gammáért a lóvét és igyekszem kiélvezni.Funolni kell,igyekezni olyan helyzetekbe keveredni,ami mosolyt csal az arcodra.Más:
Supporttal frankón nem regisztrálja a c4 killt.Másnál is így van? -
pincer01
tag
Sziasztok!Megszeretném vásárolni a játékot és a kérdésem a következő lenne.

Megéri a prémium változatra beruházni vagy csak Battlefield 4 + China Rising Dlc cuccot vegyem meg?Ti melyiket használjátok?
Válaszokat előre is köszi. -
SkyS1gn
félisten
Miért csak 2 b.packem van a héten ha naponta jár?
Van 1 premium és 1 bronz.
-
scope2007
addikt
válasz
Devilhun_HUN
üzenetére
a patchnek is van patche, vagy inkább pechje?

-
Devilhun_HUN
aktív tag
Kíváncsi leszek mit javít a patch
-
SkyS1gn
félisten
-
yodamester10
őstag
Nem úgy volt,hogy ma jön a patch éjjel 1 és reggel 9 között,vagy nem jól olvastam?
-
-
andris26
újonc
válasz
steele80
üzenetére
Na most nálam is ez a helyzet, az utóbbi 2 hétben folyamatosan olyan szép 2-3 as kd-t tudtam csinálni körönként, meg is voltam lepődve
. 2 napja nem játszottam. Ma mentem 10 kört 10 különböző szerveren, 64 fős conquest, és nagyon sokszor az első két találatot nem regisztrálta a játék(na és innetől kezdve már bukott is a mutatvány), Vagy pl nagyon sok esetben fal mellett volt az ellen, és egyáltalán nem bírtam hitelni.Viszont miután észrevett már hullottam is. -
lofagi
addikt
válasz
blaca83
üzenetére
Jaja nekem sincs vele bajom. Tény, hogy épp nem a kedvencem. De 100x inkább az, mint a SILK ROAD. Az a pálya szerintem a legundorítóbb és legigénytelenebb pálya. Viszont ha benne lenne az az állítólagos homokvihar, akkor már lehet jobb lenne.
Apropó, biztos néztetek már videókat a SA-ból. Gulf of Oman-on, miért jön a homokvihar a tenger felől, nekem az valahogy nem logikus. ^^
-
Zolee11
senior tag
válasz
Unlimited
üzenetére
A TDM valóban nagyon pörgős, és ennyi emberrel akkora helyen agyhalál van. Próbáld ki a többi módot, ahol van, hogy percekig keresem kire lőhetnék már ki pár skulót, máskor, meg akkora csaták vannak, hogy azt se tudom merre az arra. Nekem ez az első fps, amit "neten tolok", így 100 óra játék után már igencsak élvezem is.
Nem olyan rossz ez a játék, a premiumot is hozzácsaptam már, minden hibája ellenére.
Hidd el belejössz, ha nekem sikerült teljesen kezdőként, neked is fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
akkor te biztos lowon tolod meg minden szart kikapcsoltál,hogy ocsmányul nézzen ki a játék és úgy játszod te problémád senkinek sincs egyforma gépe ! Így nagy az esély arra hogy sokaknak vannak hibái ahogy nekem is ... Mert biztos egy normális win7 megoldja a gondod mindenki rakja újra a gépét egy játék miatt gratulálok a tippedhez 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez igen. Gondolom az új patch miatt van ? 

). Ami nekem számít, hogy rajta vannak. Megjelenés óta sokat javult a játékmenet és a stabilitás is. Bugok vannak, lesznek is, nem számítok arra, hogy egyszer hibamentes lesz.