Hirdetés
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DPD tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissadam22
tag
válasz jozefgucci1 #15120 üzenetére
szia nekem is úgy van
c..meghajtó: 120gb ssd amin van a win7 meg pár alap progi..
D..meghajtó: 500gb Wd (sata3) ezen a külön mappában a játékok( Bf3,Bf4.Crysis3)
E..meghajtó::500gb WD(Sata3) ezen meg minden más..
nekem müködik .. de szerintem egyszerüb az oringot a d.meghajtóra telepíteni..így egy meghajtón lesznek -
ForRedGlory
félisten
válasz jozefgucci1 #15551 üzenetére
Nem a böngészőben kell, hanem magában a játékban
(#15550) Godlike79: thx B3 doboza sokkal jobb.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz jozefgucci1 #15551 üzenetére
Multiba belépsz (server browsernél keresel, ami tetszik), bejoinolsz, Esc és options!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
ADAM1337
nagyúr
válasz jozefgucci1 #18255 üzenetére
Keress egy társaságot a bf-ben nem tudsz 1 emberként harcolni, ha nincs ismerösöd hamar megunod mint magányos harcos, ellenben a cod-ba max 6v6 van az újakba ott ugye 1v6 is még reális helyzet itt azonban 1v32 esélytelen.
-
ujlakany1993
aktív tag
Ez a hsz +1.
-
@rglaaf
veterán
előbb utóbb majd megtalálod azt a pár servert ahol normális emberek vannak, mert van olyan, bf3 ba is elvannak mentve azok a serverek és érdekes mindig tele vannak, ugyan ez lesz bf4-be is,
PSN:BiZzare_0 ️
-
scope2007
addikt
jaja sok az agyhalott itt is sajnos..
mikor conquesten beszáll a tankba kezdőn, és egy métert nem tesz meg előre.. onnét lövöldözgeti a pályát..
meg ugyanez az anti airrel.. beszáll, de kezdőről ki se mozdul
javítani úgy se javítanak.. ezért csak társakkal szabad játszani[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
devilinsid3
addikt
az a baj, hogy mindig ez van, keress társaságot
és mi van a random playerekkel akik tudnak és akarnak is csapatban játszani (az a pár, mert nem sok van ) és ott van melletted 31 idióta aki csak arra megy, hogy pluszos legyen a k/d közben meg leszar mindent..(#18262) p87 ez nem annak a bizonyos embléma szerkesztő hibája volt
#18266) VAN der BOSS akkor ez új, mert nekem a betaban szarrá laggoltatták a járművem volt, hogy elindultam D-től és majdnem a vízbe estem, mert addig csak szerencsétlenkedett meg dobálta magát a tankom
#18290) VAN der BOSS nekem is egy fostalicska T-Offline netem van, de a 3ban is max. 50es pingem van a normális szervereken, 80 fölött már láthatóan kicsit szar nekem (persze más 300as pinggel játssza az Istent..)
sokan direkt játszanak nagy pinggel a 3ban (és gondolom itt is akarnak), mert jobban adja.. az ilyennek max. egy villát adnék aztán próbálja meg a konnektort, hogy adja.. majd mikor megkérdem mi ebben a jó, hogy 400as pinggel játszik én vagyok a noob és a többi
szerintem mindenki tud több 100 olyan szerveren játszani ahol nem nagy a ping
120 fölött én fel sem engednék senkit a szerverre vagy, mint más játékokban (bár lehet ez itt is megoldható), 1 percig tartósan 120 vagy x fölött van a pinged akkor kick..[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
ЯΞD
senior tag
Én meg arra azt mondom, hogy pubon idegennékkel az nem igazán csapatjáték. Meg tudtad beszélni bárkivel mit hogyan? Egy adott szitunál nem tudtok improvizálni mivel nincs kommunikáció. A csapattársaid azt sem tudják fiú vagy, vagy lány... Csapat játék onnantól van ha minimum kommunikáltok, stratégiát beszéltek, alkalmazkodtok az aktuális szituhoz... Pubon is van azért csapatjáték full idegenek között de az nagyon ritka. Mondjuk ha egy 3-4 tag fent van egy klánból és a te oldaladon akkor velük tudsz menni és alkalmazkodni látod mit csinálnak még kommunikáció nélkül is...
-
BlessedElroy
senior tag
válasz jozefgucci1 #34533 üzenetére
A hang bug elvileg TDM-en van "csak". De vki kijavít mindjárt, ha tévedek...
Origin: BlessedElroy
-
Gyula84
veterán
válasz jozefgucci1 #34721 üzenetére
a multiplayer rangod online van tárolva, de a beállításokat is elmentheted a felhőbe, ha éppen működik
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Bjørgersson
félisten
válasz jozefgucci1 #48527 üzenetére
Böngésző plugin és PunkBuster a legfrissebb?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
marilllyo
veterán
válasz jozefgucci1 #52860 üzenetére
Hát ott a test range. Bár...én a test range-n úgy vezettem a helikoptert mint a csávó a Kék villámban. Szuper profin nyomtam...de élesben már nem tudtam mindezt kamatoztatni.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
kisza25
félisten
válasz jozefgucci1 #52860 üzenetére
esetenként 1-2 órácska kevés lesz ahhoz, hogy megtanulj repülni+ harcolni is vele, én BF3 + BF4-ben repültem helivel összesen 60 órát, addig eljutottam, hogy mondhatni azt csinálok a helivel amit akarok, de heli vs heli csatákból még így is többször jövök ki vesztesen, mint győztesen, mert én csak néha röpködök, van aki meg csak helivel nyomul, szóval ez egy olyan játék amit sokan igen komolyan vesznek, több 100 sőt több 1000 órákat beletolnak, meg itt 4-ben el is van lehetetlenítve a heli, szinte bármi letudja szedni, test range en lehet gyakorolni az alapokat, de harcolni csak élesben lehet megtanulni
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz jozefgucci1 #52866 üzenetére
pedig foglalni nem a legjobb helivel, mert ha egy helyben lebeg könnyű célpont RPG-nek és a többi válról indítható motyónak is
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Bjørgersson
félisten
válasz jozefgucci1 #53180 üzenetére
Neked például ott a ShadowPlay.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
prokxy
veterán
válasz jozefgucci1 #75104 üzenetére
Szia!
TCE szerver az az egyik kedvencünk, TCE-CQL-Server-Boobs-Noobs-i3D-net!
Itteni srácokkal béreljük, menedzseljük, várunk szeretettel!Általában esténként vagyunk, TS is van, ha gondolod...
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
stoon
addikt
válasz jozefgucci1 #75114 üzenetére
megkérdezhetem mi az avatárod , mert nekem Concshita-nak tűnik hajóskapitány sityakban!?
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
csa33ee
aktív tag
válasz jozefgucci1 #75169 üzenetére
Mint pl anyádba, b...meg. g.ci és a többi ?
''''jelenleg nem tudok mit mondani magának most annyira jelenleg''''
-
fornettisuti
veterán
válasz jozefgucci1 #98022 üzenetére
Csodálkozok, hogy ment a multi i3-al.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
CJ4567
nagyúr
-
imi123
őstag
válasz jozefgucci1 #98022 üzenetére
Esetleg az Internet?
Nem kezdett el gyerek torrentezni?Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
Astroboy
őstag
válasz jozefgucci1 #98029 üzenetére
Kevés az infó, és most nem az i3-as proci pontos típusára gondolok elsősorban.
Régen jól futott? Nincs melege a gépnek ebben a kánikulában? Ki van takarítva rendesen? A játék az indításától kezdve laggol, vagy egy idő után kezdi el? Friss az oprendszer?
Monitorozd a gépet játék alatt - lehetőleg többféle programmal - és akkor pontosabban behatárolható, hogy mi okozza a laggot. Lehet - de mondom csak lehet - hogy egész egyszerűen pár dagi koszcica passzív hűtésig fenyítette a videokártyádat -
k.zozo.
tag
válasz jozefgucci1 #98029 üzenetére
Ha böngészőből indítja a játékot, akkor a szerverre belépés után zárja be. Nekem a chrome nagyon lezabálja a procit.
-
Csokishurka
őstag
válasz jozefgucci1 #101101 üzenetére
Hát most egy kicsit pihentetem mert vége felé már egy afk playert nem tudtam lelőni de ott is jön az új season mindjárt.
Igen megvenném csak még nem tudom a dlct e vagy egyelőre elég a sima."Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest