Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
PlanetSide 2 jobb mint ez a játék

-
lofagi
addikt
Nem tudom, de nekem ezekből a statokból egyáltalán nem jön le,hogy a csávó csalna. Semmi kirívót nem találok benne. Megmondanád plz, hogy mire kell figyelni? Mert a K/D amiket kiírtál azt simán lehet teljesíteni. Ráadásul ha még haverokkal is együtt játszott akkor lazán. Szóval nekem ebből még nem derül ki,hogy csaló, de a full reportot nem figyeltem. Kicsit részleteznéd, hogy mire figyeljünk, mert csak úgy nem reportolgatok senkit, mert téged lelőtt akár többször is.
Ja és ráadásul a profiljában nincs is letiltva a BATTLE FEED / GAME ACTIVITY amit annyira szeretnek kikapcsolni az emberek, csak nem tudom,hogy miért.
Mármint miért szeretik kikapcsolni.(#35199) jonnyjoker01 Akkor bizony neked azt kell játszani és nem ezt, ilyen egyszerű!

-
JamesHun
addikt
-
TXT
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
Tiszto sor, hogy igy van es mindig is lesznek ilyen csirak, de azert megtehetjuk ellenuk a tulunk telheto legtobbet, hogy minel tisztessegesebb legyen az idotoltesunk, igaz?
Az ido nem mervado ebben sem.
Tudod, ahhoz hogy a Vilagban a rossz gyozzon, eleg, ha a jok tetlenek maradnak!
-
TXT
őstag
Csodaljatok meg a statjat es a fegyverekkel elert eredmenyeit! Hat nem gyonyoru, amikor valaki ennyire PRO???
Egy mozdulat, egy erzes bizsereg a labamba vele es a haverjaival kapcsolatban...megpedig ez: This is.... -
TXT
őstag
Ujbol fel kell tegyem ezt a csira gyokeret, mert annyira idegesit a folyamatos csalas-sorozata, hogy az elmeny szamba megy egyszeruen! Kerek mindenkit, aki szinten ruhelli ezeket a fas......po csalokat, hogy REPORTOLJATOK!!!!! Kyoushiro44
A legutobbi korok eredmenyei:
- 31:15
- 25:8
- 43:9
- 41:6Csinaltam szep kis videoket is errol a feregrol!
-
Winne
nagyúr
válasz
prokxy
üzenetére
Elég idegesítő játék ez az tény. A legfontosabb hibája leginkább az, hogy az agyatlanságokat nem javítják ki benne. Nem tudom, hogy nem veszik-e észre / nem fogják-e fel, vagy egyszerűen csak leszarják a dolgot és nem foglalkoznak csak simán vele.
Amik nekem fájó pontok:
1. a helit fingá' butították, ellenben az atomjetet meg pofátlan erősre varázsolták.
2. még mindig tud lőni a fedezék mögött lévő ember, akinek a feje lóg csak ki, kvázi a fegyvere nem.
3. magától működő/célzó rakéták sokaságával a gyalogok kvázi veszélyesebbek sokszor a tankra, mint fordítva, egy a tereptárgyak körül ugráló gyalog elől néha el kell menekülni a tankkal.
4. vannak pályák, amiken annyi tereptárgyat és felesleges textúrát helyeztek el, hogy kemperparadicsommá változott és nehéz észrevenni az amúgy is sötét pályán a sötét ruhás ellent
5. rengeteg a nem javító, nem élesztő, csomagot nem adó játékos, de a nem javítók elfoglalják a helyet mások elől, amíg baj nincs, mert akkor kiugranak és elfutnak, vagy azt várják mikor szálsz ki javítani és átülnek tankot lopni...
6. nincs egy canals jellegű dara map, ahol nem kell sokat futni a harcig minden új életnél, lefáradva így nincs agykikapcsolás hentelésre lehetőség.
7. rengeteg a kretén.
Ami tetszik:
1. a messze lévő embert is ki lehet pötyögni akár egy assault fegyverrel és nem az van, mint a 3-ban, hogy csak azért, mert messze van 6-7 hit után még elugrál előlem. Itt ha megkapja a maga 2-4 találatát, akkor fekszik szépen. -
prokxy
veterán
válasz
kissadam22
üzenetére
Állítsd vissza DX11-re és úgy nem fog akadni. Nekem erősebb a karim és mégis szar az egész...
-
marilllyo
veterán
Kipróbáltam az IRAM szervert. Tetszik. Jó hogy van sniper limit

-
kissadam22
tag
SZIASZTOK NEM TUDOM MIÉRT VAN.. DE MIÓTA A MANTESZ.. van azóta úgy szaggat a játék mint állatt.. 7870 alatt és 10gb 2000 Mhz ramokkkal.. ez viccc
-
prokxy
veterán
Kezdem unni ez a BF-et, sajnos ilyen kérdésem miatt vagyok pipa erre a szarra:
MIÉRT
- baserapelnek az emberek, ha van saját pontunk/zászlónk???
- lopja el a csapattársam a járművet, miközben javítom?
- nem éleszt a medic, miközben rajtam áll?
- nem ad ammot a support?
- van így elcseszve, h a fal mögül "céloz" az mbt law-val és 1 engi szétkap egy tankot?
- nem ér egy rakás szart sem az attack heli, miközben a másik kis fos meg lelőhetetlen?
- van az, hogy telibe lövöm a parasztot shotgun-nal, miközben előttem szalad, 2-t belehasítok a saiga-val biztos, ami biztos, erre megfordul és ak5c-vel azonnal fejes és 100%-kal rohan tovább??
Kurva életbe már...Tény, sokszor jól érzem magam a játék közben, de ez már kezd idegesíteni!
Az a baj, h az a szájbabaszott EA a COD-osokat át akarja vonzani ide ebbe a szarba és emiatt van ez a noskilles faszkodás (mbt lav, active radar...) Hogy a kis vérpisti szarcsimbókok is élvezhessék a játékot, akiknek anyuci megvette, mert rinyált érte a teszkóban? Hát rohadjon meg mind!
Ennek a játéknak nem azért kéne 18+osnak lennie, mert "ölik" egymást a játékosok ilyen-olyan módon, hanem, mert az alatt a kor alatt éretlenek! Tény, efölött is van jópár ilyen ember.
Kezdem úgy érezni 31 éves fejjel, hogy le kéne tennem a játékot, mert az az agyatlan buziskodás, csapatmunka totál hiánya csak az idegeimet emészti fel.
Vannak igen jó pillanatok a BF-ben, ezek tartanak itt, csak kérdés, hogy mikor billen át a mérleg...Bocs a tartalmas írásért, de hát az Asszonynak hiába mondom, nem tud rá mit mondani.

-
fornettisuti
veterán
válasz
spanglee001
üzenetére
Obtain 10 Commander Leadership Ribbons
Erre nekem azt mondtak ha commander vagy es 10x elfogadjak + vegrehajtjak a parancsod akkor kapsz egy ribbont, ebbol kell 10, ergo 100 parancs elfogadas es vegrehajtas kell.
Ezzel szivok en is, amugy ma lett meg a 2. Ribbonom ebbol.
-
gali777
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
Mi az, hogy végre lekéseltél minden assignmentet?

-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
spanglee001
üzenetére
Obtain 1 Main Battle Tank Medal : 5 tank ölés után jár 1 ribbon ebből kell 50.
Obtain 1 Infantry Fighting Vehicle Medal :5 ölés ifv-vel ez 1 ribbon ebből kell 50.
Obtain 1 Attack Helicopter Medal : 5 ölés helivel erre jár 1 ribbon ebből kell 50.
Obtain 1 Jet Fighter Medal : 5 ölés jettel ez 1 ribbon ebből kell 50. -
spanglee001
addikt
Obtain 1 Main Battle Tank Medal
Obtain 1 Infantry Fighting Vehicle Medal
Obtain 1 Attack Helicopter Medal
Obtain 1 Jet Fighter Medal
Obtain 10 Commander Leadership Ribbonsezeket hogy kell megszerezni?
ennyi hiányzik még.
az komoly hogy 5 jetet végezzik ki attack helivel?
Végre lekéseltem minden assginmentet
-
Nekem az IRAM szerverhez annyi szerencsém van, mint kurvának a jámborsághoz, valahogy mindig innen sikerül repülnöm, most valami az "Origin súlyos hibát észlelt" nyalánksággal.
-
Anfänger
őstag
Hi mindenkinek!
Nem tudjátok véletlenül,hogy mikor jön a DLC ? -
Chereiose
addikt
Nektek is rossz a szerverkereső? Nekem néha alig van szerver, haveromnak pedig egyáltalán nem talál szervert a battlelogon, sőt néha nekem se. Ez tipikus hiba vagy csak nálunk rossz?

-
eugabesz
őstag
Félkész játék,félkész Mantle,ilyen driver,olyan driver,visza az ősrégi DX-et...és még ti csodálkoztok??
-
Joe Swanson
senior tag
Sima normal szerver. De még mindig buggos.
-
=HG=
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Mondjuk nekem az előbb víz sem volt...A nagy semmiben úsztam....
-
Olympos
senior tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
szerintem nem arra gondol, hanem arra, hogy tegnap óta a járművek másodüléséből nem lehet lőni, így célkereszt sincs.
ez vmi bug? -
=HG=
addikt
válasz
Joe Swanson
üzenetére
HC szerver ?

-
Joe Swanson
senior tag
Szevasztok, gyors kérdés: Amikor beszállok egy járműbe, akkor nem mutat soha célkeresztet. Tegnap még jó volt.
-
Laraxior
titán
válasz
Olympos
üzenetére
Szerinted legális... Olvastad, hogy nem lehet vásárlásnál proxyval mókolni? Ajánlgatsz itt össze-vissza.

Játékindításnál sem szeretik a proxyzást, de azt még csak-csak eltűrik... de vásárlásnál nemigazán, akár Origin fiók vesztéssel is járhat.
Azért ezt említsd meg neki
-
marilllyo
veterán
Fegyvereket tápolni nagyon jó...
-
TomDog
tag
Sziasztok egy kis pisztoly&kés Hc délutánra?[link]
-
JamesHun
addikt
We are sorry, something went wrong during your login. Please try again.
na most sem játszok úgy nézz ki
-
jacint78
addikt
válasz
yodamester10
üzenetére
Én a 3-ban a sima scar h-val nyomultem,e rre most nincs engineer-ben. Ezen kiakadtam.
-
yodamester10
őstag
Nálam a scar-h sv a tuti fegyó.Végre meg lett,bitang erős.
-
pilu85
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
megkillódtam, megtettem amit mondtál, sehol új fegyver :S :S :S
-
pohár
félisten
-
DeadMeat
nagyúr
Arra nem kell semmi butaság.Alig van recoilja, nem kell rá sem compensator, sem mb. Flash hider, h nehezebben vegyenek észre, meg a neked legjobban bejövő grip.
Az ace-re dettó.Nagyon jól megfogható recoilja van, bár én a kis tesóét jobban szeretem, nekem jobban kézre áll a recoilja.
De szvsz teszteld ki neked hogy áll jobban kézre a fegyver.
Esetleg még ajánlom az ace 52cqb-t, meg a scar-t. Hasonló mindkettő, rettentő gyorsan lehet velük ölni, ha megfogod rendesen a recoilt, mert az van nekik szépen. Rájuk már elkelhet egy comp/ muzle break. -
SkyS1gn
félisten
Vannak már SA szerók 1-2...

-
Frozzy
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
és aszt meg lehet nézni hogy mennyi perc jött össze eddig ?
-
spanglee001
addikt
válasz
Frozzy
üzenetére
nem kell egybefüggően, de perceket számol csak, legalább 1 percig fennt kell maradj, hogy elszámolja.
én helit heggesztettem, nem tom. hogy mást is lehet e.
paracellen a b ponttol távol az e pontnál tudsz biztonságban helizni, csak a hajókra kell figyelni ha nem nagyon menne a helizés.
meg ott sokan heliznek, hamar megvan a javítás is.szerk: az assignmentnél írja
-
marilllyo
veterán
válasz
@rglaaf
üzenetére
Én sosem várom meg, hogy biztos távolságba kerüljek a tanktól....mert az idő...azalatt lelőhetnek és kiugrálhatnak belőle az emberek. Odafutok 2db C4 és már durrantom is. Így mehetek biztosra. A C4 az soha nem zavart...még ha tankban ültem sem. Az ténylegesen a játék része. A gunner feladata hogy ügyeljen arra, hogy senki ne közelíthesse meg a tankot. Ez így csapatjáték.
Én a sniperlimitet tenném be mindenhova. Utálom amikor a csapat fele fekszik a fűben...és csak csettegtet. Pontok meg a többi le van szarva... -
Frozzy
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
10 percet egybefüggően vagy összesen ?? javítani meg tök mindegy mit csak squadtársat ?
-
spanglee001
addikt
válasz
Frozzy
üzenetére
jól írja kisza, de a javítás az squadon belül kell hogy legyen.
10 percet repülsz és squadon belül javitol, lehet nálam bug volt de amint rátettem a javítóheggesztőt már kis is dobta az unlockolt asvalt.
jófegyó de az assigmenteket csinálom most, addig csak sks-el megyek még 16 HS-ig.
aztán 31 marsmann van még hátra. -
Üdv!
Hol lehet most a legolcsóbban BF4-et venni? Elsősorban a sima (elég a kulcs), de a Premium is érdekel, illetve a P.E. is, amiben benne van a sima + kiegek. Ha jól látom, a hardveraprós kollégának elfogyott most sajnos, az lett volna a legjobb. Köszönöm.
-
gali777
őstag
-
5381
aktív tag
válasz
gali777
üzenetére
Egy sniper miért ne foglalhatna pontokat? Vagy csinálja azt, amit mindenki utál, hogy hegytetőről lövöldözzön 500 méterre? Ha pedig pontokat foglal, óhatatlan, hogy tank kerüljön a közelébe és akkor hagy C4-ezze fel, ha akarja. Egy hátizsákba az is belefér, így vihetné magával, ha akarja.
Ez egy játék és senki sem úgy játssza, ahogy az a valóságban történik. Nincs ilyen rohangálás a valóságban, mint ami a bf-ben zajlik. -
Frozzy
őstag
AS VAL megszerzéséhez mit kell teljesíteni ?
-
kisza25
félisten
na elkellett mennem melózni ezért csak nagy vonalakban írtam, szóval,
nekem a kedvenc a muzle brake, angled grip, coyote, ezzel közelre, középtávra és messzire is lehet lőni rendesen
ha ergogrip, vagy vertical gripet rakod fel akkor, megnő a csípőből való pontosságod, ez nagyon hasznos pl.: operationon
a muzle brake föl le rángatást csökkenti-, a compensator meg a jobbra balra , ez a fegyvertől függ mire melyiket érdemesebb feltenni,
a hevybarel csak akkor jó, ha messziről pötyögtetsz sorozatra nagyon nem ajánlom,
angeled grip és folding grip között nem igazán vettem észre különbséget, de szerintem ezeket a legcélszerűbb használni, mert stabilabb lesz a fegyver nem rángat, könnyebb rajta tartani a célponton sorozatlövés esetén is, bár csípőből sokkal rosszabb lesz a pontosság, ezzel célozni kell nincs mese
stubbi grip és potato grip ajánlott hevybarel mellé messzire pötyögtetni, tovább javítja a pontosságot
A lézer, lámpa és egyéb nyalánkságokat mindenki ízlés szerint,
ami bizonyos fegyverekre még hasznos a canted ironsight, amit érdemes felrakni, sniper fegyverekre egy nagy távcső mellé, vagy nagyobb pályákon a carabinerekre egy 3,4/4-es optika mellé(T gombbal lehet használni),
a magnifiert pedig egy RDS mögé lehet feltenni és T gombbal lehet váltani sima RDS és 2x zoom között, én G36C-n használom, mert az középtávra is elég pontos, nagyjából ennyi
-
gali777
őstag
Assaulton kívűl mindenkinek van ellenszere a tankok ellen bakker. Nem mindenkinél van c4... Assaulttal meg sniperrel amúgyse akarjunk már tankra vadászni... Szóval szerinted más módszer nincs is kiszedni a tankot.... istenem. Még azt se lehet mondani, hogy nehéz becserkészni a tankokat, mert a proximity-t is elcseszték.
Mit kéne tenni? Ne mondd már, hogy egy supportnak meg snipernek az az elsődleges feladata cq-n, hogy jihad jeepezzen. Ha épp foglal egy pontot és odatéved egy tank akkor vagy lapítson vagy próbálja meg fel c4ezni sunyiban amíg nem figyel. Komolyan el van már rontva az összes játékos bakker, mindenki azt hiszi, hogy mindennel ki lehet szedni mindent. Már rég nincs meg a kő-papír-olló elv, mint ami a régi bfekben... Mindenkinek adjunk minden ellen fegyvert, nehogy már el kelljen fogadni, hogy valamit nem tudunk megölni

-
afrojack1
senior tag
Na aki akkar velem játszani 1 jót az jöjjön a linkben található szeróra
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mármint miért szeretik kikapcsolni.
Az ido nem mervado ebben sem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)