Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 4

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:07:15

LOGOUT.hu

OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31606) zack válasza lofagi (#31590) üzenetére


zack
nagyúr

Szerintem nyugodtan lépj túl a hozzászólásaimon ezentúl. Fosod a hülyeségeket magadból, már múltkor is olvastam valami nekem címzett irományodat, de direkt nem reagáltam rá. Most megteszem.

"A statod alapján nem sorolnálak a jó játékosok közé. 306 óra alatt csak 93 szint? 0.99 K/D ? Persze ez lehet, mind azért van, mert TDM-et játszol egy alapjában véve jármű orientált játékban. Felesleges ezen vitatkozni, csak nekem szúrja biztos a szemem, hogy egyfolytában a csalókat keresed vagy, pont te találkozol velük egyfolytában, biztos peches vagy. Tegnap toltam Laraékkal, szívtunk rendesen, de mégis első voltam, ha xar a csapat akkor is tudsz érvényesülni, csak éppen akkor nem offensiven kell játszani ilyen egyszerű, de 305 óra után te már ezt biztos tudod."

Először is. Ez nem egy jármű orientált játék. A gyalogságnak legalább akkora szerepe van, mint a járműveknek. Lehet nem egy páncélosban kellene rongyosra ülni a val@gadat, hanem kicsit vérpezsdítőbb harcmodort választanod, és nem löknéd a hülyeséget a k/d-ról, a jármű orientáltságról, meg a játékidőről. Engem nem érdekel ki mit preferál a játékban. Az adott feladatra koncentráljon, ez a lényeg. Gondolom páncélosban "vered" a k/d-re, gyalogságban ez annyira nem tartható, főleg ha a feladatra koncentrálsz.. A TDM teljesen más mint a CQ. De persze ha jönni akarsz, és bemutatni, mikor milyen stratégia szükséges (védekezés/támadás), akkor szeretettel várlak, és megmutathatod azt is, milyen k/d az amit el kell étnem hogy igazán jó legyek. Végül is a 20.000 létszámból pont itt szerver első vagyok, ami nem azt jelenti hogy félelmetesen nagy pro lennék, de talán azért valamit mégis jelent HARDCORE-GERMANY-Operation-LOCKER-ONLY
Az hogy neked mi szúrja a szemed, lefosom, nem neked címzem, és nem várok rá választ tőled. Unod? Lépj túl rajta.

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 4
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.