Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ЯΞD
senior tag
válasz devilinsid3 #19143 üzenetére
Most őszintén mit ér ez a sok boost? Hova siessen az embert ha van level 100 azt cső... Vagy rosszul vagyok informálva? Én pl még egy battlepackot sem nyitottam ki sőt weapon packot- se gyűjtögetem majd karácsonykor lesz mit kibontani
De most komolyan mennyi a max elérhető szint? Mi a max?
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
Hogy a pérába tudjátok ezeknek a BF celebeknek a videóit nézegetni állandóan?
Ugyanazt látják amit te vagy én, ugyanazokon a pályákon tolja, csak ő felveszi és feltölti amit csinál.
Biztos mindenkinek (még a legbénább playernek) is rengeteg olyan pillanata volt a játékban, ami simán megállná a helyét egy hasonló videóban. Csak nem mindenki veszi fel.
Magyarul, ezeket te vagy én vagy akárki tudná abszolválni és abszolválja is, csak éppen nincsen nyoma.
Persze lehet, hogy én vagyok már túl öreg ehhez, de én elvesztegetett időnek érezném, ha mások videóit nézegetném a neten.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Erdei88
veterán
Most végeztem. AIM King EMS 110%, rusnya csíter
[ Szerkesztve ]
-
brown26
tag
Ma vagy 5x a legjobb köröknél fagytam le , itt csak imádkoztam hogy ne, mert széttöröm a monitort.. és nem
-
pohár
félisten
válasz sixpak #19154 üzenetére
épp ráértem
de ő erre van "szakosodva" (ha lehet ilyet mondani), nagyon sokszor sniperkedik, és ha csinálja, akkor ígyGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
devilinsid3
addikt
válasz lofagi #19146 üzenetére
hát nem tudom.. azzal nem vagyok előrébb, hogy telebaszom a fórumot a miatt, mert indokolatlanul bannoltak
bf3ban is eljátszották ugyan ezt, mindenki visszakapta az accot#19151) ΩМΞGΔЯΞD 100 az elérhető max. szint és azért van, hogy minél hamarabb megnőjön az E-penised
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Hooper
őstag
-
lofagi
addikt
válasz sixpak #19154 üzenetére
LVLCap , Xfactorgaming, nekik vannak olyan videó is amiből lehet tanulni is, illetve ők nonstop ezt nyomják, kitapasztalják, hogy melyik a legjobb megoldás a fegyverek felszereléséből, te is ki tudod próbálni, de ha már valaki letesztelte és neked csak 10 percet vesz el az idődből akkor miért ne csekkolhatnád őket? :]
a fragmúvikra én is azt mondom,hogy olyanok vannak összevágva, amiket nem biztos,hogy többször is megtudna csinálni, de mind1, látványos és nekünk kell az eyecandy ennyi
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
melega
őstag
Kedeen én is kapom a Battlefield 4 -et a CD Galaxistól. Kívéncsi vagyok rá!
-
urbi73
senior tag
Jön valaki Cod 4 - Multizni ? Még mindig jobb ezzel játszani , mint ezzel a kakxi xarral. Egy félkész játékot fizettünk ki . Itt már a Bétából lehetett sejteni , hogy baj lesz vele . Egy kész játékot ne ennyi javítással hozzanak már helyre könyörgöm . Ezt a játékot a neve adta el semmi más , meg a jó reklám kampány . Még jó hogy nem adtam el a BF3 at , sokkal jobb .
-
-
melega
őstag
Kedden, bocsánat!
-
GoZoL
senior tag
Tudok játszani!! Lekerültünk akkor a listáról?
-
gali777
őstag
Hát nem tudom amúgy, hogy az ilyenek hol játszanak, de nekem soha az életbe nem volt olyan, hogy ott áll 10 ember nekem háttal mint a f@sz és meg se fordulnak, ha lelövöm az egyiket. Mindegyik ilyen "istencsászáryoutubecelebbfplayer" retardáltak ellen játszik vagy mi? Feljönne oda amilyen szervereken én szoktam nyomni, biztos nem lőne ilyeneket. Ott nincs olyan, mint a filmekben a verekedős jeleneteknél, hogy szépen egymás után jönnek, megvárják amíg az egyiket lelövi bakker... Ott mind a 10 emberből 9 megfordulna miután lelőttem az egyiket... Érdekesek ezek a videók, maradjunk annyiban
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Csak a mechanikus billentyűzet miatt ilyen jó Hangra Razer Blackwidow
(#19150) boogie84: Kattanj már le a témáról, amíg csórikánk kinyír 5 embert 10 másodperc alatt, a többiek tudják tenni a dolgukat. Felfogható "supportnak". Inkább ilyen support legyen mögöttem/mellettem/előttem, mint aki folyamatosan sír, mint egy kisgyerek...Látom neked nagyon fáj, akinek jó a k/d-je Az is a játék és elismerés része, mindenki úgy játszik, ahogy szeretne, ebbe kár bármit is belebeszélni, mert a saját bizonyítványát állítja ki az illető...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz ForRedGlory #19171 üzenetére
biztos is, a billentyűzet adja a plusz skillt
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
r-chee
őstag
Windows 8-as topikban linkelték >> Frissítés 8.1-hez, amely elvileg megszünteti a játékok közbeni egérlaggolást: LINK Mókolni kell egy kicsit Registry-ben is hozzá.
Én mondjuk ilyet nem tapasztalok, de hátha valakinek életmentőőő.
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
lofagi
addikt
Friday 11.08.2013 [02:00PM]
We have confirmed that Violation #89265 may be triggered by non-cheat software. This Violation code has been removed from our master servers and we encourage server admins to give the benefit of the doubt to players who raised this code over the past few days.
IGEN IGEN IGEN!!!!!!!!!!!!! EZ AZ GECI!!!!!!!!!!!!!!! YEEEEEEEEEEEEEEEEE VÉGRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
SkyS1gn
félisten
válasz Snip3r_HUN #19180 üzenetére
Ez nem a dice/ea hibája volt. Nem ők csinálják a PB-t!
Patch jöhetne!
MIÉRT nem ment a battlelog emblémát?! "image not saved"
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
q13579
senior tag
Amúgy nem tudom ki hogy van vele, de én pl Zavod-on még egyszer sem fagytam ki :S. Nálam egy nagyon map függő...
-
lofagi
addikt
válasz devilinsid3 #19184 üzenetére
jó, tudom,hogy erről beszélsz, de én meg PARAFA gi vagyok ennyi
-
lofagi
addikt
válasz HwAdokVeszek #19187 üzenetére
persze, mert még a PB-en ettől még rajta vagyunk, az még megint egy kis idő, hogy onnan levegyenek, de ők csak akkor vesznek le ha ide felkerült a hír, hogy falsepositive a cucc, most már csak idő kérdése, hogy levegyenek.
-
Atla
senior tag
Akkor elnézést kérek mindenkitől aki rossznéven vette hogy,nem hittem teljesen az ártatlanságukban.
Ezek szerint tényleg van ilyen. -
boogie84
veterán
válasz ForRedGlory #19171 üzenetére
Cod4ben kitesszük az ilyen csicskákat aki nem hqzik.
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Milyen videókártyát?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest