Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ybron
senior tag
válasz ujlakany1993 #18899 üzenetére
Nekem ezt mondhatod, számomra ez még kínai, nem játszottam csak bf2-vel az is kezdetekkor. Szóval az ilyen dolgok egyelőre nem fognak meghatni még
-
Gyula84
veterán
válasz mackosajt #18744 üzenetére
Arra gondoltam hogy ha pb azt mondja #89623 csalás akkor felrakja a fő szerverre a bf4 szerok frissítenek, majd az emberek mennek a levesbe, ha meg azt mondja 1hét múlva, hogy jajj bocs ez mégsem csalás akkor kiveszi majd megint update és akiket ez miatt bannolt az mehet újra gamelni. Persze a ggc meg a többi stream ebbe nem nagyon szól bele.
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
lofagi
addikt
igen, sajnos nagyon drága lett a ram mostanság, nézd meg hardveraprón hátha találsz valamit, érdmes, vagy pedig megvárod a patch-et ami talán javít majd valamit a memória problémán.
nem mellesleg bár bf topic de állítólag a cod-nak 6 giga ram kell,hogy elinduljon és nincs 3 giga amit használ
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Ybron
senior tag
válasz front3r #18894 üzenetére
Elméletileg újra raktam, de ugyan úgy kapom ezt a hibát, még szenvedek vele egy kicsit.
ujlakany1993: Nekem elsőnek a játék megismerése a cél, nem akarok eleinte ezzel foglalkozni ,de a későbbiekben sem tervezem, csak szórakozni szeretnék... bár ennyi hibával úgy látom nem lesz egyszerű
-
Ybron
senior tag
-
Kecuhun
senior tag
Vki magyarázza már el, hogy hogyan működik ez az XP Boost. Kaptam egyet vmelyik battlepackba, de azóta se tudom, hogy ez most magától "aktiválódik", vagy én kapcsolom be akkor amikor akarom.
-
lofagi
addikt
válasz HwAdokVeszek #18907 üzenetére
nem nekem kell, de köszi :]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
lofagi
addikt
válasz Kecuhun #18911 üzenetére
Be mész a játékba, multiba persze, és nyomsz egy ESC-t, hogy feljöjjön a menü, a jobb alsó sarokban ott lesz az XP boost, ráklikkelsz és kiválasztod a neked szimpatikusat, viszont azt jó ha tudod, hogy ha crashel a játék akkor buktad az időt belőle és persze az +xpidet is.
-
ForRedGlory
félisten
Hoppá, BF4.exe leállás esetén már megadja a pontokat?
-
M3oH
addikt
válasz ForRedGlory #18915 üzenetére
Ha nem lépsz vissza, akkor elvileg igen. Mert ugye a szerver tárolja az adatokat.
-
Colos1
őstag
válasz Kecuhun #18916 üzenetére
1 óra játékidő. Tehát csak akkor számol, ha éppen játszol. Figyeltem, ha meghaltam és vártam a spawn -ra, akkor már nem számol.
(#18915) ForRedGlory: Ha az összeomlás kliens oldali, akkor megkapod, amint a szerveren véget ér a kör. Ha a szerver összeomlása miatt áll le, akkor elveszik. Viszont - kliensoldali összeomlás esetén - a feloldott cuccokat a BF menüjében azonnal látod, és használhatod. Csak a Battlelogon akkor adja meg, ha vége a körnek.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
lofagi
addikt
Ez jó!
-
eugabesz
őstag
Mindenkinek köszönöm a hathatós segítséget,immáron win 8.1 fut a gépemen,a játékot még most töltöm,nem tudok nyilatkozni jobban fut-e?
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
lofagi
addikt
válasz ForRedGlory #18915 üzenetére
Igen, amennyiben nálad van a hiba akkor már megkapod őket, az unlockokat, amennyiben szerver oldali akkor ugye továbbra sem.
-
M3oH
addikt
válasz ForRedGlory #18924 üzenetére
Az gond. Mert, ha visszamész, akkor nullázza a statot, azt kapod meg, amivel zársz. És körvégén ment a szerver.
-
-
Gippo
senior tag
A message from Creative Director Lars Gustavsson
Gold battlepack azoknak, akik építő jellegű visszajelzést adnak!
-
prokxy
veterán
Mi a követelménye, h tableten, telón commanederkedjek?
Asszonynak van egy Samsung Galaxy Tab 7-ese és azon nyomnám néha!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Rico45
őstag
Sziasztok! Androidra van bf4 battlelog app?
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
front3r
őstag
válasz prokxy #18932 üzenetére
Nem tudni, November 19.-én jelenik meg, vagy akörül az androidos commander alkalmazás meg az új battlelog app is.
Láttam többen írták már, de megpróbálok utánanézni a dátum iránt, mert lehet a kamu twitteres srác írta ezt is.Rico45: Ezt neked is üzenem!
[ Szerkesztve ]
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
Rico45
őstag
Köszi megnézem.
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
mcmike
őstag
Szerdán megkaptam játékot postán (PC GURU előfizetés), este gyorsan telepítés, és egyből volt klántársakkal 4 kör TDM...
A játék nem fagyott ki egyszer sem (x64-es változattal nyomtam), minden statom elmentődött a körök végén.
Ezek szerint szerencsém van? Vagy csak rendben van a gépem?
UI: egyelőre nagyon tetszik, de még csak az infantry-s részbe láttam bele egy kicsit...
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
front3r
őstag
válasz mcmike #18938 üzenetére
Főleg szerver oldali hibák vannak, azért száll el a játék. Ezek akkor jelentkeznek ha nagyon sokan játszanak, pl. délután/este/hétvégén.
Battlelog app frissítés és Commander app november 19.-én jön!
[ Szerkesztve ]
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
R3laX
addikt
Új Beta!
-
general
addikt
na ezen meglepődtem..
egy kérdés: mik azok a Mission-ök? hogyan lehet létrehozni, minek, mire jó..?én a BF3-at kihagytam, a BF2 volt a nagy kedvenc, szóval eléggé új sok minden. lehet találni valami leírás-szerűt pl a játékmódokról? mi-micsoda, hogyan... vagy a tonnányi fegyverkiegészítőről, melyik mire jó, milyen hatása van, stb. jó lenne valami gyorstalpaló...
illetve lehet-e valamit csinálni a perspektivikus látószöggel, kicsit zavaró nekem, hogy ultranagylátószög... a singleplayerben nem ennyire durva. állítható, vagy szokjam meg?
több kérdést is olvasok itt a fórumon, de választ alig, mindenki csak a DICE-t, meg EA-t szidja meg nyavalyog... bocs, de tele van szemetelve vele a fórum... értem, hogy nem tökéletes a játék, értem, hogy várjuk a javítást, de... ez van. ha meg valaki feltesz egy kérdést, azonnal el is tűnik a süllyesztőben, le se szarja senki a nagytudásúak közül itt...
bocs, de kikívánkozott. remélem a nagy felháborodás lassan alábbhagy. nekem a SP kifagyott sokszor, a multi viszont még nem. nincs 50 órám, lehet, hogy nálam is lesz bibi, de eddig nem volt.
peace
-
lofagi
addikt
válasz general #18946 üzenetére
A missionok kb az,hogy a barátaid közül kinek a f... nagyobb dogtageket tudtok szerezni, ha egymással versenyeztek. A járművekről, fegyverekről LVLCap illetve XfactorGaming youtube csatornákon nagyon sokat megtudhatsz. A látószöget pedig a FOV állításával tudod állítani. Röviden és tömören.
-
Delta×
senior tag
Vannak még bannolásos gondok a multi felületén ? Mert tegnap olvastam hogy elég sok mindenkit ok nélkül kidobtak !!
Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
law007
aktív tag
ma próbábul felcsatlakoztam egy szerverre, és NEM DOBOTT LE.
A fellebezésekre még nem jött válasz, de lehet az én gondom rendeződött. Sok sikert a többieknek!kérlek privátot is küldj!
-
GoZoL
senior tag
Srácok rossz hírem van!
Tényként közli a battlefiled.hu hogy csalók vagyunk! LINK!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Milyen videókártyát?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tudományos Pandémia Klub
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest