- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:07 Téma összefoglaló
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csa33ee
aktív tag
-
RockHaRD
addikt
-
SkyS1gn
félisten
-
@rglaaf
veterán
-
Neoteric
addikt
-
k.soma
senior tag
Most vagy van az a lehetőség amit te felvázoltál, vagy nálam a BetterBattlelog miatt van favorit gomb a szerverek listájánál a pálya kisképe előtt (ha odahúzom az egeret), illetve a szerver adatlapján jobb felül is van favorite gomb.

-
k.soma
senior tag
-
ЯΞD
senior tag
Mi meg pont azt beszéltük a csapattal, hogy mennyivel jobb lett volna ha nem ilyen egyszerűen oldották volna meg és inkább a weapon packokat 50 headshot kill-ek után nyitná... Az hogy bf3ban a holot szeretted itt nem biztos, hogy az lesz a kedvenced! Szerintem így is túl könnyűek a unlock-ok...
-
@rglaaf
veterán
Az biztos hogy valami nincs rendben a játékkal föleg az inf résznél, de basszus letoltam már vagy 12k óra játékot multiban az elmult 9 évben de még ilyen nem volt hogy az egér senset nem tudom belőni normálisra.
Ha az egér dpi(cpi-n) huzok akkor a játékban a sense 1-2%-on van és igy is tul rántom néha,ha lehuzom a dpi-t akkor a játékban kell felfele korrigálni ugy se jó nem érem én ezt.
És akkor még ott van ha 1-1 be találkozok a folyosón valakivel olyan mint ha 2 mp-t késne a reflexem amikor meglátom, még időm sincs reagálni már halott vagyok mi a franc akar ez lenni kérdem én?
A lövedékek elvesznek a semmibe a multkor a lmg ből a gyereket sorozom még kinomban röhögtem is hogy a 100-s tárból elment 50 mire kifeküdt
Néha a bf3-nál is rezgett a léc de ez gyalázat ami a 4-ben van a jármüveknél meg random hogy ki mikor pusztul meg. elakadsz a kráterekbe a kiállo keritésekbe, szenvedsz hogy kigyere de nincs idő mert kiszur gyorsan egy recon azt c4 halál a vége vagy ott van a spotolhatatlan aknák slam szóval igy eléggé gyászos és a legnagyobb baj hogy nem is élvezem a játékot semennyire. -
Frozzy
őstag
most egyébként megnyugodtam..
azt hittem csak én vagyok ilyen szerencsétlen. egyébként igaz, hogy aki velem szembe jön és látószögben az esetek 80%-ban lelövöm. de legtöbbször hátba oldalba fentröl alulról lőnek le.. nincs egy olyan tdm map ahova jó szívvel mennék fel és aprítanék.. sőtt egyenesen a conquest egyedül JÁTSZHATATLAN.. max csapattal de úgy még nem próbáltam bf4-ben.. talán a rush még a jó de ott is egy nagy katyvasz az egész. rusholok egy pontra és a MI kezdőnkről hátba lő a csipás
nagyon de nagyon nagy foltokat kéne küszöbölni.. :Sa hitbox meg egyenesen érdekes. én rá vagyok állva, hogy egyből a fejét tunkolom.. na most hiába tunkolom a fejbe ugyan úgy sokat kell bele lőni mintha a testét lőném azért ez nem így volt bf3ban sem.. meg csipával van amikor fejbe találom és csak csípi
de van amikor egy testbe bele hal 100% élettel.. :S:S nem értem, hogy van ez megoldva de mindenképp játszhatatlan lesz így. ölök egyet max 2őt és meghalok aztán kör végén kijövök ilyen 16-14-el jobb esetben 
-
DeadMeat
nagyúr
Nem is játszanak annyian medicet, hogy fel tudjanak húzni.Ha meg mégis inkább nem a defibet rakják be.Sokkal erősebb az engi kaszt, mint bf3ban volt. Annyi armor van a mapokon, hogy igazán sok értelme nincs medic-vel menni szerintem. Az, hogy kaotikus pont bejön nekem, már a bf3-ban is az jött be inkább. A bugokat(fagyástól kezdve mindent értek ez alatt) leszámítva összességében nekem jobban bejön mint a 3.
-
nanorambo
őstag
Nekem összetettségükben jobban tetszenek a pályák, mint a Battlefield 3 alappályái, de tényleg nincsenek balanszolva. Nincsenek "heat point"ok. Mindenki rohangál mindenfele, el sem kezdődik a menet, jövök ki a főbázisról és HÁTULRÓL lelőnek. Nincs frontvonal, teljesen szétszóródnak az emberek. És itt mutatkozik meg igazán, hogy sajnos nagyon call of duty-sra vették a figurát. Pörgősebb játékmenet, mindenki rohan amerre lát, de a pályák meg nem erre lettek tervezve. A codban legalább figyeltek arra, hogy a mapokon a roncsok, házak stb irányítsák az embereket a "heatpointok" felé, hiába rohangál mindenki össze vissza, ott úgy lettek tervezve a pályák. A DICE szerintem ezt(is) elrontotta. Nem a játékmenetnek megfelelőek a pályák.
-
Xaels
félisten
Néha van olyan, hogy sikerül összeszedni 1-2 értelmes embert. Tegnap is sikerült olyan 2 játékosnak mellénk csapódni akiknek lehetett hasznát is venni annak ellenére, hogy az egyikük KD-ja rémes volt(6/21), de volt annyi esze, hogyha egyedül maradt akkor megbújt valahol, hogy rá tudjunk születni, felhúzott ha olyan volt és stb... Ott is volt velünk az élen a végén.

KD-t is lehet néha jókat összeszedni. Nehezebb, több felé kell figyelni(ez szvsz nem bullshit) és nem lehet ész nélkül menni előre.
-
JamesHun
addikt
-
Snip3r_HUN
addikt
-
zack
nagyúr
Szinte szóról-szóra ezt írtam a napokban. Az egyik véglet az, amikor ,max 1.5 k/d-k vannak TDM-en, a másik az amikor tele van csalóval és lazába többeknek 8-10-12-es a k/d.
Most is toltam pár kört, nem mondom magam nagy sniper mágusnak, de amit páran művelnek, az hihetetlen. Szerintem ezek a "super" sniperek is csalnak. Ilyen célra rá 1mp kevesebb idő alatt nincs, és azonnal fejes. Sok a csaló, és szar a játék. Hamar meg fogom unni sajnos.
Nincs motiváció a sok csaló között. -
zack
nagyúr
Teljes mértékben igazad van. Nem lettek a játékmódokhoz optimalizáltak a pályák. Több fedezék kellene, mert tök jó, ha éppen nincs jármű elindulok a sztyeppén futva, és kb az nem lő le aki nem akar. A 32-nél nagyobb TDM szerverek meg pont az ellenkezője. Ott sem ideális a játékkörülmény. Operation Locker pályán befekszenek a havas útra a sniperek, a 2 átjárható ajtót blokkolják, és kb annyiból áll a TDM, hogy a csapat egyik fele az egyik oldalon, az enemy a másik oldalon, és ész nélkül dobálják a gránátot az ajtóba, és tolják a GL-t, a kör végéig. Nagyon nem lettek átgondolva a pályák. CQ-n meg a kevés fedezék ugye a járműveknek kedvezne, de azok meg le vannak gyengítve. Nem akarom isteníteni a COD MW3-mat, de ott legalább optimalizálva vannak a pályák. Van bőven fedezék, jó a hitbox, és élvezetes arcade lövölde.
Itt meg folyamatosan fusztrációval küszködök, nem megy a játék. Tegnap megfigyeltem, A legkevesebb golyó amivel ölni tudtam az 12 lőszer volt assault-ként közvetlen közelről. Engem viszont rendszeresen 2 max 3 lövéssel terítenek le olyan távolságból, ahonnan max 1-es lövéssel lehetne pötyögtetni. Ha nem sorozatot lövök, megint csak sanszom sincs, mert bár találok, én előbb halok meg, míg neki marad 1-20 életereje. Szóval Ttomax-szal éjszakánként sokszor toljuk és sok a WTF szitu. Nem ma kezdtem az FPS műfajt és a multit (Quake 3), de ennyi "pro"-t még egy multiban se láttam. Miért? Mert kizárt hogy ennyi pro legyen. Quake óta kijátszottam 8-10 játékot multiban, szóval tudom miről beszélek. Ismerem a képességeimet, tudom, hogy mi reális és mi nem. Egyes egyedül a HC-t érzem reálisnak, érdekes, itt kevesebb a pro eredmények alapján (milyen furcsa nem?), de nem tudom csak erre korlátozni a játékot, mert nincs annyi játékos normális pinggű szerveren. -
SkyS1gn
félisten
-
ciry
őstag
-
kriszpontaz
veterán
Hidd el hogyha 3-4 kemper gyökér rád áll ezzel a fegyverrel mindegy merre akarsz elbújni, úgyis véged. A legtöbbje meg ha le is merészkedik az épület tetejéről, 3 méterről is ezt használja.
(#21840) scope2007: az akna tényleg nem olyan mint a BF-ben. 1x sikerült 1 robbanásra killt szereznem vele, ha egy aknára megy csak rá, akkor csak mobility hit van belőle. 2-t kell egymás mellé pakolni, akkor hatásos. Viszont Flood-on, a benzinkútnál víz alá pakolva a csónakkal érkezőket szépen a levegőbe repíti egy is. -
front3r
őstag
-
prokxy
veterán
Nekem a spawn utáni szinte azonnali halál tetszik. MOHW-ben ez meg van csinálva, h jelzi a squadtársadnak, figyeljen oda, mert te mindjárt a fejére ugrasz!

2 napja - patch előtt, még amikor játszani tudtam
- javítom a tankot, erre egy PH-s kolléga rám spawnolt, úgy megijedtem, mint az állat, hirtelen ott termett előttem a tank tetején, mintha a Mennyekből szállt volna le hozzám!
/meg is döglöttünk egyből mindketten utána, yeah
/ -
Kami11
őstag
-
=HG=
addikt
Én nem vagyok ennyire kritikus egy játékkal szemben, mint itt jópáran. Elviselem a hibákat, ha attól még játszható egy játék..Legyen bugos stb... De BF4 tényleg elég sok hibával született meg..Így ez együtt egy kicsit sok.. Remélem sikerül kipofozniuk....
Azért megfordult a fejemben, hogy lehet a hibák egy részét már a Mantle részbeni beapplikálása okozza. Ugye jelenleg directX-en "fut" a játék, viszont a Mantle-t fogja használni... Lehet hülyeség, de elgondolkodtató.. -
zack
nagyúr
-
gali777
őstag
-
=HG=
addikt
Szerintem itt egyáltalán nem a COD miatt kellett kiadni a BF4-et ! Sokkal inkább a Mantle volt az, ami meghatározó volt. Véleményem szerint előre ütemezték az egész cirkuszt, és nem csúszhattak a kiadással.. A Mantle ugye december végén kerül élesítésre, és egyenlőre a BF4 használja majd ki. Ha valóban azt tudja majd, amit előre bezengtek, lényeges, hogy a BF4 elég nagy számú felhasználónál már jelen legyen.. Akkor fog ütni, ha tényleg jelentős javulást eredményez! Úgyhogy Nvidia felkötheti a gatyót..Illetve nem csak ők, hanem mindenki, aki játékiparban érdekelt... Szerintem jelen esetben Dice-nál pont tojtak most a COD megjelenésre... Sokkal fontosabb az új Radeon széria /GCN /és a Mantle..
-
raggg
senior tag
-
Xirtam
veterán
-
gali777
őstag
Hát szerintem a legtöbben úgy voltak vele, hogy a BF3 jó volt tanulásnak frostbite-ból a dice-nak, ehhez képest meg percenként fagyogat ki. Amilyen irányt vett a bf én már az 5-ből nem kérek

(#20719) Cris99: Azt mondják szarabb lett mint volt. Én még nem próbáltam ki azóta, nincs is kedvem elindítani. Meg, hogy ez elvileg nem is patch volt, csak felkészítik a játékot a china rising-ra.
(#20721) zack: Hiába szar, úgyis megfogják venni a következő részeket is, lásd cod. Tök mindegy, hogy milyen, új akkor kell. Főleg nyugaton, meg amcsiban, ahol ez aprópénz.
-
prokxy
veterán
Értem én, h bevétel, habzsidőzsi utána, de könyörgöm, kinek jó ez???
Nekünk nem, mert játszhatatlan, bosszankodás van vele, idegesség, stb. Nekik meg azért nem, mert nem adunk ki pénzt a továbbiakban (ha nem premiumos pl), tehát 1xi bevételnek minősül, sőt még felháborodás is van, rosszhír keltés, stb.
Az előtt viszont tényleg nem tudok elmenni, hogy miért nem javítják a hibákat??
Most nem kell ide grafikus, történetíró, hangtechnikus, stb, egyszerűen a programot kellene megnézni, debugolni, szervereken kutakodni, h mi okozza ezeket! Értem én, h közben nyomni kell nekik kifelé a DLC-s dolgokat, az EA meg üti az ostort felettük, de ha ezt az év egyik legjobban várt hibáit nem kezelik, akkor ebből botrány lesz!100%-ig biztos vagyok benne, hogy a Játékosok közt sok olyan ember van, akinek megfordul a fejében az, h beperli az EA/DICE párost ilyen hanyag munkáért és a szolgáltatás hiányosságaiért.
szerk: (#20635) Liquidator: érdekes módon BF3-ban nincs ilyen gond a szerverekkel...ne én legyek már türelmes és megértő azért, mert a kifizetett összegért várom a 2 hete beígért szolgáltatást, jogosan!

-
sixpak
nagyúr
Ja, az gáz. Két szerelőt nehéz kiszedni, főleg, ha utána vissza is spawnol.

A 3-ban is sokszor szerelték a scout heliket, ez nem lehet újdonság senkinek, igaz ott hamarabb szétpukkant.
Engem nem zavar igazán ez az egész, igaz tényleg többször halok a heliben, de majd megszokom. 
Úgyis mindenki azért sírt a 3-ban, hogy túl op az attack heli és "cocksucker heli fags" etc...na most ilyen lesz. A háromból szabadult "nagy" helisek inkább elintézik azzal, hogy "madafaka dice", elkúrtátok a helit, a kedvenc játékszerünket és átszoknak a scout helibe, hogy ismét akkora császárok legyenek, mint anno a 3-ban...hehe
Száz szónak is egy a vége, nekem tetszik, hogy egy kicsit nehezebb. Így legalább nem állnak sorok a heli spawn place előtt. -
SkyS1gn
félisten
-
lofagi
addikt
-
sixpak
nagyúr
Gondolom nem lövöd ki egyszerre mindkettőt. A második mindenképp betalál, utána pedig hydra rockets, egy tár elég neki, ha nem szerelik. Ha igen, akkor először a szerelőt kell eliminálni.
Persze HC szervereken, másra nem járok.
Normálon nem tudom mi az ábra és soha nem is fogom megtudni.
-
kriszpontaz
veterán
Ha van jó gunnered, szétszedi. Ha nincs, seatswitch, ha kifogysz a rakétákból vagy ellőttél mindent és nincs gunnered, F2, átülsz gunnerkedni, míg zuhan a gép, majd vissza F1 mielőtt földbecsapnád
. Ha nincs lőszered, menekülj, mert sokkal lassabb mint az attack heli (mondjuk a 3hoz képest az attack is lassabb lett).
Ha közben két engi hegeszti, sok esélyed nincs. -
lofagi
addikt
Ő sehogy, főleg ha szerelik

akkor nagyon pontos találatok kellenek a gunneredtől illetve a rakátáidből, most nem a HS-re gondolok.A mai első játékom egy kis szerveren, miután elméletileg pont a szerver oldalt fixálták:
Error
Game disconnected: client closed down connection.

Erre mit is lehetne mondani?! 
-
@rglaaf
veterán
-
gali777
őstag
-
Neoteric
addikt
-
zack
nagyúr
-
SkyS1gn
félisten
-
sixpak
nagyúr
HC-nincs ilyen gond.:-)
Elég egy tár, meg még egy kicsi, bármilyen tankba.
Igaz, ha téged talál el egy tank, akkor nincs B terv, azonnal halál, de hát így van ez jól.
A kismadár és a komcsi megfelelője viszont tényleg veszélyes az attack helire. Én általában sunyiban közelítem meg és az első dolgom kilőni belőle a szerelőt. Az anti air járművek már nehezebb feladatot jelentenek, de ha sikerül meglepned, akkor mire feleszmél, már halott is.
Viszont tényleg nem tetszik az embereknek, ezt onnan látom, hogy még szinte nem is volt gunnerem. Rá is kérdek néha, mielőtt felszállok, de nem tolonganak, jobban szeretnek földi járművekkel menni. A 3-ban ez nem így volt, ott tolongtak a heliért, én már az utolsó egy évben ezért hanyagoltam is.
De ez nem probléma, legalább úgy repülök, ahogy nekem tetszik.
Szóval, nekem bejön a heli. -
Gippo
senior tag
-
Chrys_
addikt
-
gali777
őstag
Hát jah, helivel 1 max 2 tankot ha ki tudsz szedni amíg ki nem szúr magának, gyakorlatilag bármi
Vicc, hogy csak az nem szedi le a helit aki nem akarja, meg az, hogy a scout helivel jobban lehet érvényesülni mint az attack-al...Attack helivel a felszállás pillanatától rettegek, hogy mikor lőnek le bakker. Helik ellen a rocket pod is hatástalan, mert hiába találod el a helit akkor is átmegy rajta. Nem tudom hova kéne célozni bakker. Elérték azt, hogy egy attack helivel félni kell a scout helitől is, meg bármitől is.
Az active radar meg... Na annak törném el a kezét aki kitalálta, hogy ezt így ebben a formában rakjuk bele a játékba. Eddig se volt egy nagy tudást követelő jármű az AA, de most meg. 15.000 pont az active radar az AA-ben... 1-2 kör alatt megvan, főleg ha még benyom egy kis boostot is... aztán mehet a f@szverés kezdőn AA-vel aztán még annyit se kell csinálnia, hogy bemérjen is valamit. (mondjuk pontosan nem tudom, hogy működik még nem próbáltam, de gondolom csak elküldi a vakvilágba aztán majd leszed mindent az égről, mert nehogy már pistikének meg kelljen erőltetnie magát) Ha már így telebaszták xp boostokkal a játékot, minimum százezrekben kéne mérni a járművekhez az unlockokat. Nem mint most, hogy még a 3-hoz képest kevesebb xp kell hozzájuk és még kapjanak boostot is. Én nem tudom amúgy, a dice-nál nem gondolkozik senki?
-
RichieTri
senior tag
Nalam is tok ugyenez a helyzet.
Bar nekem nem fugg a szerver lokaciotol
Az utobbi 2 napban alig tudok 1-s K/D-t tartani.Egyebkent ez nem nagyon erdekel, de viszonyitasi alapnak FPS-ekben 1,7-2 szokott lenni.
Az elso napokban itt sem volt semmi problema.Ma peldaul volt, hogy ki kellett lepnem mert asszem' 0-11 volt a merleg :S
Van olyan, hogy a csavokat eltalalom odadobok egy granatot. A granat is hit-eli. Odamegyek, hogy kivegezzem erre lekep egy lovesbol.
Olyan elkepeszto szituaciokban kapok ki rendre amikben eddig nagyon ritkan.
BF3-ban es PS2-ben sem volt sosem ilyen gondom...Vajon ez is netcode? Vagy valamilyen beallitas?
Tenyleg meg egy... mi a kulonbseg a 32 es a 64 bites verzio kozott? -
haly
őstag
-
sixpak
nagyúr
-
xavix13
őstag
-
SkyS1gn
félisten
Ahogy a gaming egyre népszerűbb lett, kialakult a casual réteg. Ezek száma csak nőni fog. Velük találkozhatsz!
Multkor Paracelen helivel felkaptam 2 embert a vízből, mentünk E-re, kiraktam őket, míg ők behúzták addíg leszedtem egy helit, utána vették a lapot és beszálltak újra, aztán mentünk tovább!

Meg is köszönték, vannak kivételek!
-
Viper26
nagyúr
Stathuszárok kemények amúgy...játszottam már olyannal aki , szó nélkül kilépett, és otthagyott a szarban, utána kérdezem mi volt ez?
Közölte, hogy az a kör nem nyerhető, ő ugyan nem marad bent olyan szerveren..

Egyébként szerintem a BF szériában a szobanövény szintű agyi tevékenységet mutató kétlábúak aránya nemhogy csökken, de aggasztóan emelkedik...

-
Gippo
senior tag
-
nanorambo
őstag
-
nanorambo
őstag
-
Csaber
senior tag
Kipróbáltam a commanderkedést , utoljára BF2142-ben találkoztam vele sokminden nem változott , ha 2 csapat fele követi az utasítást na az már über jó
nem az elejétől nyomtam kikapásra álltunk ~200 tickettel , de [lnyertünk] -
devilinsid3
addikt
erről nincs információm, hogy lehet-e direktbe, a 2ben lehetett, de itt azt hiszem van olyan is, hogy counter UAV, szóval a spot sem mindig megoldható

#17679) Scholes9 azt csak tudod, hogy az 1. vagy 2. héten
a 1. héten még nem volt optimalizálva- ha teheted előtte kérj meg valakit, hogy ki tudd próbálni a játékot hogyan fut úgy mégis
-13 ezerért lehet venni alap+premium bf4 kulcsot, megbízható forrásból itt hardveraprón (alap 7, premium 6 ezer) -
Gippo
senior tag
Nem lehet spotolni... egyébként nehéz commanderként irányítani a squadokat, ha szét vannak szakadva a squadok... ugye, ha nincs kijelölve, akkor csak a squad leadereket mutatja, volt olyan, mikor az összes egy helyen volt, a többi tag meg a map négy sarkán. (ezt a problémát már felvetette valaki, tudom)
Más: Better Battlelog 3.8.0!!! Megoldották az emblémakészítőt, mostmár nem összevissza van az állítgatás. Egyébként lehet szöget, méretet és elhelyezést állítani értékek beírásával.
-
gali777
őstag
Alig szánalmas, szanaszét nerfelik a heliket erre beraknak egy anti air rakétát ami még azt se jelzi, hogy megy feléd.
Amúgy még a heatseeker szerintem ugyanúgy bugos, mert a scout heliben nincs active radar (szóval csak heatseekert lőhetett rám ), betalál szépen a 2 rakéta majd találat után pittyeg... nagyon jó.
Remélem kezdenek magukkal valamit, mert jelen állapotban nem lehet helizni normálisan. Szinte minden counter a helire fel lett erősítve, a heli meg szinte minden téren le lett gyengítve.
-
csab1
csendes tag
-
Plezs21
tag
-
q13579
senior tag
-
DjDanee87
addikt
Én belesétáltam egybe tegnap és nem ölt meg. Mondjuk az új field upgrade rendszerrel fogalmam sincs hogy éppen milyen upgradek voltak

Azt meg tudja mondani valaki, hogy most ha a squadban 5en 5 féle field upgrade csomagot választanak és elérjük a maxos szintet akkor mindenkinek van nagyjából mindene, vagy mindenkire csak a sajátja vonatkozik és nem "adja oda" a többieknek?
-
devilinsid3
addikt
-
DjDanee87
addikt
-
gali777
őstag
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
-
Xirtam
veterán
-
FaTHI
őstag
-
zack
nagyúr
Nálam össz-vissz 2-3x volt directX error a 7-8 óra játékidő alatt. Ezt leszámítva hibamentes, pedig Win8 Enterprise x64-en tolom, ami szintén hibaforrás lehetne elméletileg.
Furi hogy ennyi a gond, úgy, hogy van akinél úgy megy, ahogy egy friss játéknak az első héten mennie kell. Hibák vannak, de a játékélményt nem befolyásolja.Gondolom konfig függő lehet és rendszer függő lehet.
Akinek gondja van, próbáljon meg egy Win re-install-t, driverek fel, egyből Origin, majd telepítés, és próba.
Ha oké, akkor a rendszer nem volt megfelelő a játéknak.
Ha a játékkal lenne gond, akkor senkinél se lenne jó. A hibakeresés mindig azonos séma alapján működik, tehát ha van akinél jó, akkor nem a játékban van a hiba. -
gali777
őstag
-
SkyS1gn
félisten
-
Tirexi
addikt
Én szívem szerint kivezetném a Kill és Death pontokat a játékból tehát nem lenne számlálva.
El nem tudod képzelni mennyire megváltozna a játék morálja... Nem kéne semmin idegeskedni csak szépen játszani egy jót.
Stat lenne, csak éppen azt mérné mennyire voltál pontos meg ilyenek. K/D nem lenne.
Csak egyszer kéne ezt kipróbálni sztem sikere lenne.Amúgy a csapat játék tényleg hiányzik meg valamikor tök véletlenül minden béna egy helyre kerül. Az előbb linkelt statban is hiába lettünk jók ha még is elvesztettük a kört mert a járművek használata helyett a csapattársainak a grafikát nézegették...
Az is igaz, hogy túl gyors és nincsen időd nézegetni. Na most honnan is kéne mennem PUFF. Respawn na akkor most arra megyek ahonnét lelőttek... PUFF a hátam mögül.
Respawn na de akkor most már tényleg... PUFF.
Alt+F4(#16022) Pietrosz:
Hát BF3-ban akkor sem anyáztam ennyit mint ebben. Az meg, hogy az ugrás közben nem lehet lőni a legnagyobb baromságnak tartom amit valaha FPS játékba beletettek. A valóságban is tudsz ugrás közben lőni ha akarsz. Az más kérdés, hogy nem találsz el semmit, de engem ne korlátozzon a mókában a game... -
Tirexi
addikt
Ezt én is észrevettem. Az egész egy nagy káosz... olyan mint valami gyenge cod copy.
Ha valakit lelősz örülsz magadnak aztán hátranézel és bumm tökön lőnek hárman.
De az is egy csomószor volt, hogy előbb kezdek el lőni aztán még is én halok meg holott ugyan olyan fegyverünk volt és nekem is minden lövésem talált.
A pályák azok nagyon bénák és kevés van belőlük. A Flood Zone TDM-ben egy vicc. Mindenki a tetőn kempel akkor sok értelme volt 10 emelet magasra megépíteni.Az éjjel kivételesen sikerült egy normális statot összehozni Tomax barátommal. De akkor is csak úgy tudtuk, ha keményen csapatba dolgoztunk.
Utána egyedül mentem de labdába sem tudtam rúgni.A fejlődés tetű lassú ilyenkor ennyi játékidővel BF3-ba már 15-ös voltam. Nincs egy normális pálya ahol lehetne egy jót játszani egyedül. Az összes TDM csak futkosás és az ellenség kereséséből áll. Amikor végre találsz egyet pofán lő másik 4.
BF3-ba nevetve voltam szinte mindig szerver első itt meg 5 perc alatt felhúzom magam aztán Rage a vége.
-
devilinsid3
addikt
-
SkyS1gn
félisten
-
Stunts666
őstag
-
aAron_
őstag
szia!
szerintem ha a végleges normálisan lesz optimalizálva akkor komolyabb gondjaid nem lesznek ezzel sem. persze a fix 60 fps ki van zárva, de szerencsére a FB motoros játékok 40-50 fps-el is még élvezhetők szerintem. értelmes fejlesztés lenne szvsz egy FX 6300 & R9 270-270X.
-
Malachi
veterán
sajnos az 5770 nem tudom, merre jár az 560-hoz képest, de a többi stimmel - én 3350-en használom játék közben a CPU-t, 8 GB RAM stimm, szóval így mondom - nekem fullHD-ban, minden mid, 30-40 fps, néha kicsit bezuhan. nem egy világbajnok érték, de számomra megfelel, játék közben nem tűnik fel, nem érzem hátrányát. a teljes elvileg még jobban fut majd.
fontos az oprendszer is, Win8, vagy 8.1 ajánlott.
-
zzola
titán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Fibocom L850-GL WWAN 4G LTE mobilnet kártya
- Realme Realfit F2 Pro Hibrid bluetooth fülhallgató
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

azt hittem csak én vagyok ilyen szerencsétlen. egyébként igaz, hogy aki velem szembe jön és látószögben az esetek 80%-ban lelövöm. de legtöbbször hátba oldalba fentröl alulról lőnek le.. nincs egy olyan tdm map ahova jó szívvel mennék fel és aprítanék.. sőtt egyenesen a conquest egyedül JÁTSZHATATLAN.. max csapattal de úgy még nem próbáltam bf4-ben.. talán a rush még a jó de ott is egy nagy katyvasz az egész. rusholok egy pontra és a MI kezdőnkről hátba lő a csipás

Nincs motiváció a sok csaló között.

/meg is döglöttünk egyből mindketten utána, yeah
/