Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• V/

Topikgazda

válasz haxy27 #6834 üzenetére

Szerinted ki az aki jelzi a BG-nek, hogy a Magyar Posta 7-15 napig is elvacakol a kézbesítéssel és ezért ezt az időt a magya vevőknek eleve adja hozzá?
    Pont te is azt írod hogy itt volt 8 nap alatt a postán volt még 3 hétig A Banggood sara?
    Ha figyelmesen elolvasod az üzleti feltételeket az nem szállítási idő garancia, hanem várható szállítási időről tájékoztató és az igaz is, ha a végpont nem a Magyar Posta. És a vámolás és egyéb logisztikai probléma sincs benne.
    Garantált a szállítás ha a DHL-t veszed igénybe. Amíg postai szállítást, addig bizony számolhatsz késlekedéssel.
    Az X és Y szállítási módnál az EU-n belül GLS van írva, de a GLS központjáig postai az út, a kínai posta sem mindig a gyorsaságról híres.

de inkább jöjjön vámosan a postán azt kész. Csak a vámolás 29 nap volt -tegnap kaptam kézhez- az ide szállítás 5 nap 12000 km-ről ez így lett 34 nap. Szóval ezt az opciót lehet hogy nem kellene nagyon forszítórozni.
    Én sem hittem el amikor azt írták hogy ilyen sokáig tarthat, mert április végén még 5 nap vámeljárással a kezembe volt, májustól 3-4 hét csak a vámolás

Új hozzászólás Aktív témák