Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• maestro87

őstag

válasz Czimby #4917 üzenetére

A snap-up-os gyalázkodás azért szerintem érthető. Nekem már 2. éve nem jött össze semmi benne (mióta nem kell rögtön fizetni), illetve egy fúróállványra tudtam most csak lecsapni 12 dodóért, de ez ugye mégse 1$, na meg dolgozni is kell vele, szóval tudtam, hogy sikerülni fog. :DDD
    Meg a VIP részlegen lévő Snap-up-ban jött össze két 1 dolláros cucc ([link] [link]), az is csak azért mert sokan csak a fő snap-up oldalt ismerték. :D Pedig volt itt 10$-ért Digoo fogkefe is, ami a fő snap-up-ban 10 ms alatt elfogyott volna, itt meg 20 perc múlva is volt még az 5-ből. :)
    A legnagyobb baj szerintem a snap-up-pal, hogy pl. háromszor-négyszer raknak ki valamiből 20 db-ot, pedig ha egyszerre kiraknák az összeset, akkor a script-tel nem rendelkező emberek is jobb eséllyel indulnának érte...
    (Valaki írjon már rá egy script-et, aztán jövőre legalább tudnánk versenyeztetni a scriptjeinket. :DD )
    A másik kedvencem meg, hogy mindig éjszakára rakják be a jó cuccokat mikor még ők is alszanak vagy ébredeznek. :F Gearbest legalább az európaiakra gondolva választ időpontot a villámakciókra, Banggood nem tudom miért nem...

(#4921) Druss: Köszi ezt nem tudtam, mert csak felületesen olvastam el a felugró ablakot és gyorsan be is zártam. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák