Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
A snap-up-os gyalázkodás azért szerintem érthető. Nekem már 2. éve nem jött össze semmi benne (mióta nem kell rögtön fizetni), illetve egy fúróállványra tudtam most csak lecsapni 12 dodóért, de ez ugye mégse 1$, na meg dolgozni is kell vele, szóval tudtam, hogy sikerülni fog.

Meg a VIP részlegen lévő Snap-up-ban jött össze két 1 dolláros cucc ([link] [link]), az is csak azért mert sokan csak a fő snap-up oldalt ismerték.
Pedig volt itt 10$-ért Digoo fogkefe is, ami a fő snap-up-ban 10 ms alatt elfogyott volna, itt meg 20 perc múlva is volt még az 5-ből. 
A legnagyobb baj szerintem a snap-up-pal, hogy pl. háromszor-négyszer raknak ki valamiből 20 db-ot, pedig ha egyszerre kiraknák az összeset, akkor a script-tel nem rendelkező emberek is jobb eséllyel indulnának érte...
(Valaki írjon már rá egy script-et, aztán jövőre legalább tudnánk versenyeztetni a scriptjeinket.
)
A másik kedvencem meg, hogy mindig éjszakára rakják be a jó cuccokat mikor még ők is alszanak vagy ébredeznek.
Gearbest legalább az európaiakra gondolva választ időpontot a villámakciókra, Banggood nem tudom miért nem...(#4921) Druss: Köszi ezt nem tudtam, mert csak felületesen olvastam el a felugró ablakot és gyorsan be is zártam.

Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig volt itt 10$-ért Digoo fogkefe is, ami a fő snap-up-ban 10 ms alatt elfogyott volna, itt meg 20 perc múlva is volt még az 5-ből. 
)
Gearbest legalább az európaiakra gondolva választ időpontot a villámakciókra, Banggood nem tudom miért nem...
V/