- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisbaloo
csendes tag
Sziasztok!
Július 18. reggele óta nem mozdul a csomagom Feucht-ból, a posta oldalán az szerepel, hogy átadták nemzetközi szállításra. Beregisztráltam a posta.hu-ra, 10 grammos súlyt írtak be és a csomagtípusnál egy db nulla szerepel.
Gondolom beninjázták a telefont...
Ki kell várnom a 60 napot, hogy refundot kapjak?
Várjam meg az általuk becsült 2020.08.05. napot és csak utána jelezzem, hogy eltűnt a csomag?Köszi
-
Kisbaloo
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem telefont HK raktárból EU Priority Line-al, amit gyorsan fel is adtak. CQ..DE követési számot kaptam. 10 nap telt el (8 munkanap), de azóta is csak ennyi látszik a csomagkövetőkben: "The shipment has been processed by the sender. You will receive further information as soon as the shipment is received by DHL."
Kell e aggódnom, vagy ez normális?Milyen időt szoktak futni az ilyen csomagok, persze ha nem nyeli el a "bermudaháromszög"?
Köszi
-
Kisbaloo
csendes tag
Feltöltött teljesen, 4-ből 2 led világított amikor felraktam, este levettem akkor 4 led villogott. Ha rádugom a telefont akkor csak villog egyszerre a 4 led, de nem tölti a telefont. Próbáltam úgy is hogy fali töltő és a telefon is egyszerre rá volt dugva. 1 másodpercre felvillan a töltés a telón, majd mintha kihúztam volna. Műszerem nincs hozzá, hogy megnézzem leadja e a töltést.
Nyomogathatom a gombot rajta amivel lassú/gyors töltés váltható de akkor se történik semmi.
-
Kisbaloo
csendes tag
Üdv!
Első rendelésem banggood-ról 2016.12.30-án egy Xiaomi Powerbank 2 10000 mAh volt, amit másnap fel is adtak. A csomag meg is érkezett 01.18-án, aminek nagyon örültem. Fel is raktam tölteni délután, 2-3 óra elteltével amikor villogott a powerbank, hogy feltöltött, kipróbáltam telefonnal.
A lényeg az egészben, hogy nem tölti az otthon fellelhető okostelefonokat. Kipróbáltam másik kábellel, úgy sem működött.
Elküldtem nekik 3x e-mailben a reklamációt, videó linket, rendelés számot. A 3. után reagáltak egy olyat ma hajnalban, hogy biztos a kábel rossz. Ekkor felhúztam magam, és live chaten írtam. Le akart először pattintani a csaj, de nem hagytam magam. Azt írta, hogy full refund lesz, és 7-15 nap mire visszajön (bankkártyás fizetés).Ha esetleg nem érkezik vissza 2 héten belül a pénz, akkor mi alapján reklamáljak? A rendeléseim között még ott van a powerbank, de nem igazoltam vissza még hogy megkaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OTP Bank topic
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- 27% Számla! ASUS TUF Gaming Z790-BTF WIFI Alaplap
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2050 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest