Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
blagolf
senior tag
válasz Viktor0610 #49448 üzenetére
Engem azok érdekelnének. Egy 20 éves telefonnál felejtős a szabály. Valószínűleg kivitelezhetetlen is lenne felkutatni a szolgáltatót.
Üdv, Zoli
-
MODERÁTOR
-
Winne
nagyúr
Sziasztok,
Abban kérnék segítséget, hogy s22 Ultra telefonon a Wolr és a Foodora alkalmazás közben ha ki van nyomva a kijelző, akkor sokszor olyan hiba megy, nem látják a pillanatnyi helyzetét, mintha ki lenne kapcsolva a helymeghatározás. A Waze megy, semmi baja és a szervízben mondták, hogy másnál is volt ez a hiba, alaplapcsere után sem szűnt meg.
Location tracking issue. Hi! You have set your availability to 'online', but we are not receiving location updates from your device. Open Wolt partner to resolve this issue.
Tudtok valami 5letet, hogy lehet-e valami energiatakarékos beállítás ennek az oka, hogy ahogy ki van nyomva a kijelző lekapcsolja a helymeghatározást? Valami a fejlesztői beállításokban, vagy valahol?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
AssAssynn
őstag
Hali.
RCS üzeneteknek, akár szöveges, akár média, van díjuk?
Ugye a mobilom automatikusan ezt használja, sosem gondolkodtam még el rajta, de most küldtem, fogadtam így több képet, ezért elgondolkodtam rajta, hogy ingyenes-e."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Winne
nagyúr
Igen.
@ #49456 csaszi75 : a Wazeben annyi volt a lényeg, hogy sosem volt baja a navinak mikor azzal mentem, az új gazdi meg futárkodik vele és ezt produkálja, de másnál is volt uez a szervíz szerint.
@ #49458 Viktor0610: holnap elhozza, megnézzük együtt, az always be van lőve, az energiagazdálkodását megpróbálom megkeresni.
-
MODERÁTOR
-
Winne
nagyúr
válasz Viktor0610 #49462 üzenetére
Köszi ezt is, ez hasznos lehet. Átbogarásszuk.
-
blagolf
senior tag
Sziasztok!
Xperia 1III telón meg lehet változtatni a Google Segéd gomb funkcióját? Ha igen, hol találom meg a menübe?
Köszi.Üdv, Zoli
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok.
Mik ezek a 3 hónapos korlátlan sim kártyák (15k.)? Pár piacos hírdetésbe láttam.
3 hónapig korlátlan hívás, net 15k.-ért. Utána meg 7k/hó.
Mi van, ha 3 hónap után eldobja valaki? Mi a csalás ebbe?Live poor, die rich.
-
MODERÁTOR
válasz gyáliSanyi #49465 üzenetére
Hát hogy jó eséllyel tiltásra kerülnek a számok, mert az eredeti tulaj nem fizeti.
Ha szerencséd van, nem azonnal csereli lopás miatt a kártyát (ilyennel is találkoztam), hanem hagyja, hogy használd.
Bármelyik is, én messziről kerülném.Xiaomi 13T
-
kerxy
senior tag
Sziasztok!
Hogy tudnék factory resetet csinálni úgy, hogy nem működik a teló kijelzője?
Gombokra reagál, de szervizbe nem akarom úgy leadni, hogy nincs visszaállítva.
Egy Sony xperia 10 iv az alany, de ez talán másodlagos.
Köszi előre is!
-
quailstorm
nagyúr
Ha van internetkapcsolat hozzá, akkor a készülékkeresővel meg tudod tenni.
-
csaszi75
senior tag
válasz quailstorm #49469 üzenetére
Ez jó akkor, ha két eszközön is be van jelentkezve, s a másodikon is tudja jóváhagyni a belépést... attól függően, hogy mennyire figyel a biztonságra..
-
MODERÁTOR
-
kerxy
senior tag
válasz csaszi75 #49468 üzenetére
Köszi az ötleteket!
Sajnos olyan kábelem nincs, amivel ki tudom tenni a képet más eszközre, mivel a sima töltőkabele szerintem nem tud ilyet, bár abban sem vagyok biztos hogy a teló át tudja vinni a képet.
A készülékkereső is tök jó ötlet, laptopeól este megnézem, mert amúgy wifihez csatlakozva van az eszköz.
-
quailstorm
nagyúr
-
kerxy
senior tag
válasz quailstorm #49473 üzenetére
Sajnos nem találta meg az eszközkereső. Az a baj hogy gomb kombinációkkal próbáltam resetelni és most ott áll hogy készülék pin kódot kér, amit ugye nem tudok megadni, valszeg ezért sem találja. Illetve azóta már 99%-ban pixeles a kijelző így végképp nem látok rajta semmit
-
Johnny001
senior tag
Hali!
Samsung GT-N8020 tablethez ingyenes, működő firmware-t szeretnék feltenni, hol tudnám letölteni? Odin már várja.
A válaszokat előre is köszönöm!Üdv.: Zsolt
Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893
-
Cblacksmithc
tag
sziasztok.
teló leesett a hétvégén, tok és üvegfólia, tehát nulla sérülés. Kőre függőlegesen. Az üvegfólia alatt a sarkától pár miliméterre keletkezett légbuborék, amit nem tudok kisimítani. Valami segítség ?
Ne fogadd meg a tanácsomat. És bárki más tanácsát se. Bízz magadban! Jó vagy rossz, boldog vagy boldogtalan, de a te életed, és csak rajtad áll, hogy mihez kezdesz vele
-
csaszi75
senior tag
válasz Cblacksmithc #49478 üzenetére
Másik fólia..
-
efi99
őstag
válasz Cblacksmithc #49480 üzenetére
Akkor ezúttal egy olcsóbb
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
Cblacksmithc
tag
szerintem marad ahogy most van
mondjuk azt gondoltam, hogy ha egy kicsit melegítem, akkor megigazíthatom, de nem kaptam rá megerősítést, így huss, marad minden
[ Szerkesztve ]
Ne fogadd meg a tanácsomat. És bárki más tanácsát se. Bízz magadban! Jó vagy rossz, boldog vagy boldogtalan, de a te életed, és csak rajtad áll, hogy mihez kezdesz vele
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Van a feleségemnek egy Samsung A32 telefonja. Mostanában azt csinálja,hogy mind1 milyen okosórával van használva sokszor megszakad a BT kapcsolat az órával, okos karpánttal. Néha még akkor is amikor 1 méterre van a kettő egymástól. Eddig azt hittük,hogy az óra nem jó (Samsung watch Active 2). De most egy új Fit3-al is ugyan ezt csinálja. Szerintetek mi lehet a baj? Legújabb szoftver van a telefonon.
-
MODERÁTOR
válasz AMD Power #49483 üzenetére
Szerintem kilövi a memóriából az appot.
Ezt nézzétek meg: Don't kill my app! / Samsung.Xiaomi 13T
-
AMD Power
titán
válasz Viktor0610 #49484 üzenetére
Köszönöm szépen ránézek. Érdekes,hogy nekem Samsung telefonom van hasonló órával és max csak akkor dobja le, ha nagyon messze került a telefon az órától.
-
AMD Power
titán
Az app listán belül nekem melyik applikációt kéne megnézem? Melyik "foglalkozik" az órával? Wearable?
-
MODERÁTOR
-
AMD Power
titán
válasz Viktor0610 #49487 üzenetére
Köszönöm!
Ha ez sem segít, akkor szerviz a telefon? Vagy először gyárizzam vissza és úgy megnézni?
-
AMD Power
titán
Megnéztem. Sajnos jól van beállitva az app. Mégis sokszor ledodja a telefon az órát.
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.
Vásároltam 2000 ft-ért egy galaxy s5 mobilt snapdragon 801 chipsettel. Teljesen korrekt állapotban van de van egy olyan érzésem ez az android egy moddolt rendszer.
Szeretnék rá a telepíteni egy teljesen gyári samsung rendszert.Nagyon hálás lennék ha valaki elmagyaráznál hogy honnan kell letöltenem egy teljesen alap szoftvert és hogy mivel tudom rá telepíteni számítógépen keresztül.
Hálásan köszönöm aki időt szán rám
Üdv: tibi
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz Enigma1945 #49490 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=ZSEFaZ-8_KM
Ezzel ismerkednék
Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
csaszi75
senior tag
válasz Enigma1945 #49490 üzenetére
Ha most már moddolt a rendszer, akkor bukó, mivel a teló már érzékelni fogja, hogy rootolt, még akkor is, ha eredeti gyári szoftvert teszel vissza rá..
Amúgy Frija-val letöltöd, és Odin-nal felteszed a gyári szoftvert.
Meg a Galaxy S5 már elég régi, annak a legfrissebb verziójára sem fogod tudni letölteni a jó és hasznos programokat, mivel a régi Android verziót nem támogatják az új APP-ok.[ Szerkesztve ]
-
csaszi75
senior tag
válasz AMD Power #49483 üzenetére
Reseteld le a beállításokat a telefonon.. (Beállítások, Általános kezelés, Visszaállítás, Wifi és BT visszaállítás) És mondjuk a legyen frissítve a teló és az óra is az elérhető legfrissebbre.. Órán a wifi legyen kikapcsolva..
Érdemes telefon specifikus fórumot keresni..Telefon restart 4-5 naponta kell.[ Szerkesztve ]
-
-
aktív tag
Sziasztok
Adott egy 3 napos Honor Magic 6 lite. Két napja azt csinálja hogy gondol egyet és belassul szaggat megáll 10 másodpercre. Megnyitott ablakok között lassan vált. Eközben a hátlap eléggé meleg de nem forró. Az újraindítás segít rajta de az a működés semmi esetre sem normális. Nem tudom számít e de a tik tok elindítása után kezdte ezt produkálni 2x is. Bár amikor ráindítottam mindkétszer már maga a tik tok is szaggatva indul és szaggatva is fut.
Köszi a segítséget
Wot nick : Lanoka_
-
MODERÁTOR
-
Kenderice
senior tag
Sziasztok.
Lehet nem mobilos kérdés, de szerintem ide illik legjobban.
Adva van két darab tronsmart t7 Bluetooth hangszóró.
Nem találok sehol leírást arról, hogyan lehet TWS módban használni a kettőt.
Tudnátok segíteni, hogy kell aktiválni ezt?
Köszönöm. -
MODERÁTOR
válasz Kenderice #49498 üzenetére
A leírása szerint ( ):
Csatlakoztasson 2 Tronsmart T7 hangszórót az erőteljes sztereó hangzás élvezetéhez. Kapcsolja be mindkét hangszórót. Győződjön meg arról, hogy mindkét hangszóró párosítási módba lépett.
Nyomja meg kétszer a „SoundPulse” gombot bármelyik hangszórón (Host Speaker), hogy belépjen a sztereó párosítási módba, a fehér jelzőfény lassan villog. (Nyomja meg kétszer a kilépéshez.)
Sikeres párosítás esetén a fogadó hangszóró fehér jelzőfénye égve marad, míg a másiké 3 másodpercig fehéren villog.(Google Translate részben, szóval bocs, ha néhol nem a legmagyarosabb. )
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Kenderice
senior tag
válasz Viktor0610 #49499 üzenetére
Próbáltam az EQ gombot így nyomni azon, amelyik nem volt Bluetoothon csatlakozva a telefonhoz, de semmi.
Vagy ehhez le kell csatlakoztatni a telefont az elsőről?
Update: így is megpróbáltam, de nem tudtam párosítani a kettőt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest