Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
Véleményem & tapasztalatom: az, hogy másnap kopognak az ajtaján, az vágyálom, túlzás, városi legenda, mondhatni sci-fi
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
Ha az okos telefonomhoz kapott microsdhc kártyát kinőttem és tennék bele egy nagyobbat, akkor a tartalmakat egyszerűen átmásolom, vagy kell ehhez valami tool?
Mert az oké, hogy az általam rátöltött zenékkel mi lesz, de a rátelepített alkalmazások simán másolhatóak?
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
Igen kisrobot... mit keressek? például ezt ?
Backup / kártyacsere / restore ?
És ez a program a telón marad, nem akar a kártyára mászni?[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
válasz Sn[4k3] #26943 üzenetére
Igen van.. a szolgáltatónál kell a (Ténél biztosan van!) lenni olyan lehetőségnek, hogy sms-t küld a bármilyen okból nem fogadott hívásaidról.
-
localhost
Közösségépítő
válasz Sn[4k3] #26952 üzenetére
Szerintem nem, de miért nem nézel utána a szolgáltatódnál.... ott az ingyenes telefonszámod, oszt' amin felhívhatod Margitkát és ő megmondja neked és kérésedre be is állítja.
Vagy LOGOLJ be a szolgáltatód weboldalán a szolgáltatásokba....¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
-
localhost
Közösségépítő
válasz localhost #26954 üzenetére
Megrendelés
itt az interneten, a My T-Mobile-ban
díjmentes SMS-ben havidíjas előfizetés esetén
díjmentes SMS-ben Dominósként
telefonos ügyfélszolgálatunk felhívásával (1430-as szám)
személyesen T-Pontjainkban
személyesen T-Pontjainkban és partnereinknél¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
Így távolról azt gyanítom, hogy a csengőhangot (hangokat) illetve üzenetjelző hangokat tartalmazó hangfile hiányzik vagy sérült
-
-
localhost
Közösségépítő
válasz vinikorn #27029 üzenetére
A Sim-kártya szolgáltatóhoz fordulni személyesen... nem -email, nem telelefon, hanem személyesen ügyfélszolgálatra bemenni.
Talán ők tudják pótolni, megadni, beállítani a kódok ugyanis a KÁRTYÁHOZ tartoznak és nem a telefonhoz.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
válasz manoarc #27048 üzenetére
NEKEM egészen biztosan működött a sima másolás, feltétel, hogy mielőtt kiveszed a memóriakártyát, a telefon menüjében "csatold le, válaszd le". Ezután mindent felmásoltam a hdd egy könyvtárába és onnan vissza a nagyobb memóriakártyára. Ezután a nagyobb kártya ment a gépbe és TÁDÁMM, működött. Galaxy mini / Android. [link]
[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
válasz Zsotiabeka #27054 üzenetére
kézikönyv! és a szoftver
Nem, nem kell megköszönnöd, én sem tudom fejből, hanem MOST KERESTEM NEKED! Kábé ennyi ideig tartott, ne haragudj, hogy nem ment rövidebb idő alatt.
Bocs most látom, hogy a két link gyakorlatilag ugyanaz, akkor szépen kérlek baloldalt a kézikönyv és Szoftver menüpontok között váltogass magad. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
válasz mazsola48 #27083 üzenetére
Milyxen mobiltelefont vegyek? - tátod van erre specifikus téma, ott kérdezz.
-
localhost
Közösségépítő
válasz Nescafé #27157 üzenetére
Az ilyen kérdésre én ezt ajánlom: Milyen mobiltelefont vegyek?
A Keresztanyádnak is!¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
válasz dvdbackuper #27182 üzenetére
Hacsak újra nem tárcsázza a kitörölt számokat egyenként, de az időpontok akkor sem fognak stimmelni. Ezért nem kell a barátnő telefonjában leskelődni
-
localhost
Közösségépítő
válasz #61275904 #27189 üzenetére
Próba szerencse!
Vagy öööööö tényleg azt kéred, hogy kérésedre ejtse le valaki a telefonját és írja meg, hogy mi baja lett?¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
Galaxy mini:
Alapfokú kérdés: ha a telefonomra teszek egy Launchert, akkor abban nincs a nyitóképernyőn balra lenn HOMESCREEN Telefonálni_akarok azaz tárcsázó gomb. Miért és hogyan kellene odabiggyeszteni ?¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
válasz Derya001 #27228 üzenetére
Szia Ismerőseidnek telefont a MILYEN TELEFONT VEGYEK témát javaslom vásárlási tanácsokhoz.
-
localhost
Közösségépítő
Feltöltött és amúgy minden funkciójában működőképes mobiltelefont hogyan tudnék bekapcsolni, ha a főkapcsoló gombja nem működik? Ha be tudnám kapcsolni, lemerülésig mindene funkcionálna.
Zte blade V.[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
válasz plaschil #39419 üzenetére
Ha szolgáltatófüggetlen a telefonod, akkor a célországban vegyél feltöltős (prepaid) kártyát. Általában jobban megéri, mint az itthonról roamingolós.
-
localhost
Közösségépítő
válasz plaschil #39421 üzenetére
De megoldható, csak ha magyar=hazai kártyával barangolsz egy idegen hálózaton és ezen netezel, egészen biztosan drágább, mintha a külföldi ország szolgáltatójának saját kártyáját használod odakünn netezésre.
-
localhost
Közösségépítő
localhost segítséget várPraktikussági szempontból, ha egy GSM-kompatibilis riasztóba SIM-kártyát szeretnék, azt melyik szolgáltató milyen csudatarifájú SIM-kártyájával érdemes felszerelni?
Rendelkezésre állási idő, feltöltési összeg, SMS Ft/darab és egyéb hasznos, gyakorlati válaszokat várok.
Jó a "Csak adatkártya" is? Vagy beszélgetős legyen?¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
válasz Viktor0610 #45181 üzenetére
Viktor, ÉN VAGYOK a riasztósom :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Okos Otthon / Smart Home
- Dell notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Samsung LCD és LED TV-k
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Horgász topik