Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
forandor
tag
Üdv mindenkinek! Segítségre lenne szükségem.
Van egy LG GS290 mobiltelefonom melynek a szoftverét V10a-ról V10l-re frissítettem az LGMobile Support Tool segítségével. A frissítés során semmi probléma nem volt viszont a telefon indításakor derült ki, hogy semmi szöveget nem jelenít meg a menüpontok és a felugró ablakok szövegét is beleértve. Nem jelenik meg az "Igen" és "Nem" gombfelirat sem és a naptárban sem jelenik meg a hónap neve.
Kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne megoldani a problémát, esetleg visszatelepíteni rá a v10a-s szoftvert?
-
-
Zsom!
tag
Sziasztok!
Végül is mobil is szerepel a kérdésben.
Az lenne a kérdésem, hogy csak nálam nem működik a pandahome theme maker oldala? Vagyis bejön, de nem tudom szerkeszteni a témát, próbálnám a kukába húzni az órát, ikonokat, de nem megy. Már két gépen is próbáltam, mit csinálok rosszul?
[ Szerkesztve ]
-
Indy1
tag
válasz meroly #19104 üzenetére
ok tehat Vodaval muxik.....
egyebkent irtam email minharom szolgaltatonak
a Voda az egyetlen ami valaszoltezt irtam nekik ket nappal ezelott:
********************************************************************************************
Jo napot kivanok
Kulfoldrol erkezek aug.23an ket hetre Magyarorszagba
Szeretnek PREPAID kartyat vasarolni es hasznalni kulfoldi hivasokra
A kerdesem
a kovatkezo szam
0680013490
elerheto e az on SIM kartyaval vagy blokkolva van?
mert vezetekes magyar szamrol tudom biztosan hogy lehet hivni....
kerem surgos valaszt
Koszonom
Gyuri
***************************************************************************es ezt ezt valaszoltak:
****************************************************************************Tisztelt Levélíró!
Köszönjük, hogy felkereste ügyfélszolgálatunkat!
Tájékoztatjuk, hogy a magyarországi mobilhívószámok minden esetben az országhívószámából (+36 vagy 06), előhívóból (20, 30, vagy 70) és hét darab hívószámból állnak. Az Ön által megadott hívószám nem hét, hanem csak hat darab számot tartalmaz, így az egyik magyarországi mobilszolgáltatónál sem elérhető.
Amennyiben szeretne Vodafone feltöltőkártyás SIM-kártyát vásárolni, megteheti azt bármely üzletünkben bruttó 1680 forintos áron.
**************************************************************************************
mit szolsz hozza?Ha 44ft szamlaznak---szoljal privatban (komolyan)
-
Redcaster
őstag
válasz ikiviki #19107 üzenetére
Hali, segítségre lenne szükségem:
Van egy Sony Ericcson w200i telefonom. Megvettem, mikor összekötöttem a gépre USB-vel, működött prímán. Most már azt hiszem, hogy több, mint 2 éves, és ez az USB dolog sehogy nem akar összejönni. 4 USB csatlakozó van a gépembe, mindegyikben próbáltam, és mindegyiknél ugyanazt írja ki: Az eszköz nem ismerhető fel. Próbáltam már azt a programot is újra feltelepíteni, amit a telefonhoz kaptam (PCSuite), de ez sem oldja meg a problémát.
Ezzel lehet valamit kezdeni? A gépem hibája, vagy a telefoné? Remélem tudtok segíteni, és előre is köszi -
Endi126
csendes tag
válasz Viktor0610 #1 üzenetére
Sziasztok.
lenne egy kérdésem.
Szeretnék venni egy Nokia 5800-át. és wifivel netezni rajta.
ha találok erős jelet akkor lassú lessz a net?
Hallottam valamit hogy ha van benne valami H... akkor gyorsabb a net.Üdv.Endi
-
Endi126
csendes tag
Sziasztok.
lenne egy kérdésem.
Szeretnék venni egy Nokia 5800-át. és wifivel netezni rajta.
ha találok erős jelet akkor lassú lessz a net?
Hallottam valamit hogy ha van benne valami H... akkor gyorsabb a net.Üdv.Endi
-
megint én
őstag
Hali!
Megint
Nem tudja valaki, honnan lehet leszedni toolsokat a Nokia C3 hoz? kéne valami vidi lejátszó is, mert nem akarja még mindig.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Üdv!
Tudna nekem valaki mondani valami olyan módszert/kódot, amivel egy Nokia 1650-et hard resetelni lehet?
Behalt a telóm, kaptam kölcsön egy ilyet, de van benne 150-200 régi telefonszám, amit egyenként kitörölgetni kicsit macerás lenne... A gyári gyári beállítás visszaállítása nem segített.
Köszi.
Icewolf || kósza ||
-
Redcaster
őstag
válasz Brianiac #19109 üzenetére
Megpróbáltam amit mondtál, viszont amikor azt mondja, hogy vegyem ki az akkut a telefonból, majd helyezzem vissza, és csatlakoztassam a telefonhoz az USB kábelt és közben nyomjam a C-t, akkor még mindig az a probléma áll fent: Nem ismerhető fel.
Telefonon nem lehet valami szoftverfrissítés után nézni? Mert ez így, hogy a telót a gépre kell csatlakoztatni az nem fog összejönni -
Brianiac
aktív tag
válasz Redcaster #19114 üzenetére
Értem, csatlakoztatás közben véletlenül nem kapcsolt be a telefon vagy gyulladt ki esetleg a kijelzője?
Úgy tudom telefonon is lehet valahogy szoftvert frissíteni, de az sz.tem nem frissíti a teljes szoftvert (MAIN, FS) csak egy részét (FS), de nem vagyok benne biztos mert mindig gépről frissítettem. A másik hogy kell a telefonra net a frissítéshez mert onnan tölti le a szoftvert. De az sem biztos hogy W200-on van erre lehetőség nézd meg a beállítások-általános fülön van e ilyen hogy frissítési szolgáltatás!Lumia 520
-
Redcaster
őstag
válasz Brianiac #19116 üzenetére
A telefon nem kapcsolt be, hanem csak a kijelzője világított. Amikor pedig nyomtam a C-t, akkor kiírta, hogy a telefon szolgáltatásai nem érhetőek el, v vmi ilyesmi Megnéztem a telefonon a szoftverfrissítést, de azt írta, hogy a legfrissebb szoftver van telepítve rá, szóval nem hiszem, hogy ezzel lehetne valamit kezdeni
-
300
csendes tag
Üdv
Azt szeretném kérdezni tanult kollégáimtól,hogy melyik olcsó Nokia mobilban van hívásközbeni hangrögzítés??????Mert az írják hogy van hangjegyzet,de a kettő nem ugyanaz.
Ha valaki segítene felsorolni pár Nokia típust amelyikben van ez a hívás közbe való hangrögzítés azt nagyon megköszönném
Vodafone-os vagyok......
plokia 2730 Classic,de nem kell feltétlenül nokia,sony ericcson is jó volna,,
kb 20000ft ig.
Előre is hálás köszönet.300
-
ikiviki
aktív tag
-
Brianiac
aktív tag
válasz Redcaster #19117 üzenetére
Az nem jó, elvileg a kijelzőnek se kéne világítania, mert az azt jelenti hogy bekapcsol a teló akkor pedig a SEUS nem fogja felismerni! Ha pedig a GDFS szorul frissítésre vagy esetleg más baja van akkor nem igazán tudsz vele mit kezdeni, csak a szerviz, de lehet nem ér annyit az egész.
300: Szinte az összes SE-ben van hívás közbeni hangrögzítés, ha van a telefonban hangjegyzet funkció!
[ Szerkesztve ]
Lumia 520
-
Domxc
senior tag
letöltöttem az Ovi Pc Suite-ot és a Szoftverfrissítő progit...minden ok felnyomom a USB-t...rákeresek észleli e a készüléket...és nem köze van ennek ahoz, hogy töltöm a gépem? amúgy minden utasítást amit adott követtem...vagy talán amiatt van mert az USB a Edigitalból van??? nem tudom valaki tud valami tippet
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
hzoozoo
csendes tag
Nekem is van egy gs290-em, amit frissítettem és nincsenek rajta betűk. Szeretném krdezni, hogy tud-e valaki megoldást
-
spirik
csendes tag
Sziasztok
lehet, hogy furcsa kérésem lesz. Szükségem lenne egy össze tört mobil fényképére. Lehetöleg érintő képernyős teló össze tört képére. Nem kell nagyon össze tört lehet éppen hogy sérült a lényeg a sérülés és hogy jó látható helyen legyen rajta. A netten nem igazán találtam. Aki tudd ilyet vagy esetleg van neki össze tört és meg tenné hogy le fényképezi és át küld nekem annak nagyon meg köszöném. spirik@vipmail.hu
-
student
őstag
nekem is furcsa kérdésem van.
ha repülő módba van a teló /nincs jelvétel/ akkor kevesebbet fogyaszt?
-
bberni
csendes tag
Sziasztok!
Van egy N70-esem (már nem garis). Híváskezdeményezéskor vagy fogadáskor néha rögtön, néha pár perc elteltével automatikusan kihangosítja a hívást, és elindítja párhuzamosan a netet, zenelejátszót, és végül bontja a hívást.
A bontás után a képernyőjén általában 4-esekből és 0-ákból álló számsorozat jelenik meg, mintha hívás közben nyomogattam volna a billentyűket.
Elvittem szervízbe (nem kifejezetten nokia szervíz), ott megtisztították a készüléket, és új szoftvert tettek rá, de még így sem jó, pedig ez már 3ezremben van...
Tudja valaki, mi lehet a hibája? Ötleteket várok... -
s4hu|SyD^
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem, kérésem lenne, hogy valaki tud-e ajánlani egy jóféle/fajta mobilt úgy 30 ezerig max(40 ezer már nagyon-nagyon max. ). Jó lenne egy érintőképernyős, szép színvilággal, jó kamerával, oprendszerrel stb.
Ha árban jó az előfizetéses az is jó, de feltöltős is lehet(3000-3500-ös feltöltést szoktam használni havonta-2 havonta ahogy kijön, gondolom előfizetés is van hasonló árban). T-Mobil vagy Vodafone jöhet szóba.
Én nem igazán értek a telókhoz, főleg az újakhoz, újabbakhoz, legfőképp ezekhez az érintőképernyősökhöz nem. Gondolom itt vannak nálam tapasztaltabbak ilyen téren ezért is írtam ide.
Ahogy nézegettem inkább a Samsung és az LG van ráállva ezekre az érintőképernyősökre.Válaszokat, tippeket, segítségeket előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
bberni
csendes tag
válasz s4hu|SyD^ #19133 üzenetére
A T-Mobile Pulse Mini 2éves netes előfizetéssel 9.405,- Ft, 1éves nettel 22.400,- Ft, net nélküli előfizetéssel 29.900,- Ft, Domino kártyával 49.900,-. De ha webshop-ból rendeled, akkor pár ezerrel mindegyik kevesebb.
Én láttam ilyet egyik kollégámnál, nagyon helyre kis teló -
s4hu|SyD^
addikt
Samsung S5230, LG GS500, Nokia 5228, Nokia 5230. Ezekkel mi a helyzet? Kártyafüggetlenül aránylag olcsón lehet hozzájuk jutni.
Az ajánlott kettőt kicsit lassúnak mondják pl. ezekhez képest."Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
bberni
csendes tag
válasz s4hu|SyD^ #19136 üzenetére
Ráadásul az 5230-nak rezisztív típusú a képernyője, ami azt jelenti, hogy ténylegesen nyomni kell. A T-mobile típusúnak viszont kapacitív, amit valóban elég csak megérinteni... Ez utóbbiak nekem sokkal jobban tetszenek, könnyebben kezelhetőek szerintem...
Mindenesetre vásárlás előtt érdemes megnézni a különbséget a kétfajta (rezisztív és kapacitív) képernyők között. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz bberni #19137 üzenetére
Egyik hiányával se lenne gondom, mert nálam kb. telefonálás+sms. Fényképezés már extra. Viszont edigital-on olvastam, hogy a Nokia nem az igazi annál jobb a Samsung.
Meg ha gyors teló kell akkor ne érintőképernyős legyen, nem tudom manapság milyen gyorsak az érintőképernyők, de nekem tetszik régóta csak 1-2 évvel ezelőtt tényleg lassúak voltak az érintősök és kb. megfizethetetlen.
Nokia tetszik kinézetben is, úgy vagyok vele ha már érintős akkor kevés gomb legyen, csak a legszükségesebbek. Nokia elég sokat is tud ahogy néztem.
Gyakorlatilag ez a Nokia 5230 az LG és a Samsung amit néztem/írtam nekem úgy egy kategóriának tűnik. Jövő hónapig van még időm, de addig is jöhetnek a tanácsok, mert igencsak le vagyok maradva ezekhez a mobilokhoz képest."Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
-
őstag
válasz s4hu|SyD^ #19139 üzenetére
ha csak telefonálsz, sms-ezel, nem szeretnéd bővíteni sok-sok alaklmazással, nem neteznél, nem küldesz/fogadsz e-maileket, akkor nem kell neked egy androidos gép. (ha jól gondolom.) mert az okostelefonok lényege, hogyha pl. nem tetszik a zenelejátszó, akkor telepítesz helyette másikat. ezért "terjed" az android, mert a Markettel ez nagyon egyszerűvé válik, és mára már elég olcsón hozzá lehet jutni. (Vodafone 845, kártyásan kb. 30.000, egy jó előfizuval 10-15 ezer.) de ha nem használod ki az adottságait (wifi, GPS, market, e-mailezés stb.) akkor egy egyszerűbb, érintős zárt Samsung, LG is megfelelő lehet. nincs benne wifi, gps, nem lehet programokat telepíteni (java alapúakat általában igen), de sms, telefon, fényképező (normál esetben) működik rendesen. amit említettél telefonokat erre tökéletesek, az oldalon található teszteket olvasgasd!
Peti
szerk: nem tudom, ezt írtad-e, de szerintem ez is egy hasonló tudású készülék [GS290]. a Nokiákat személy szerint nem javasolnám, nem indokolom, nekem nagyon nem jönnek be. Olvasd el a teszteket, alkoss véleményt!
[ Szerkesztve ]
"... and I hope you have a great day!"
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz pető bá' #19141 üzenetére
Tudod nem tervezek mindent(amiket felsoroltál) használni mivel egyenlőre nem is volt még olyan mobilom amivel tudtam volna, de ez nem jelenti azt, hogy nem is fogom, sosem tudni.
És nem is igazán tervezem évente cserélgetni.Ha azt mondom, hogy 60 ezer körül telefon akkor már sokat változnak a dolgok? Úgy hallottam 50 ezer felet vannak a normális gyors Androidos mobilok.
(hozzáteszem azért nem akarok 60ért mobilt mert gyorsan esik az áruk és mint mondtam nem biztos, hogy kihasználnám őket, ezeken felül meg vennék még ezt-azt és úgy már nem biztos hogy lenne pénzem egy komoly telóra+billentyűzet, egér, füles géphez )
Ha vennék 40ért mobilt és még PC-hez amiket írtam úgy kb. 60 ezernél lennék edigitalnál, kiszállítás ingyenes mobil kártyafüggetlen. Szóval vagy mobil sokért vagy mobil+egyebek.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz s4hu|SyD^ #19142 üzenetére
ha nem tudod, hogy kihasználnád-e az Android, vagy más nyitott op-rendszerű telefonok által nyújtott pluszokat, akkor érdemes egy olcsó androidot venni (pl.: LG optimus, Voda845. [ha jól tudom nincs független optimus, de azt írtad, hogy a szerződés sem akadály. nézz körül a szolgáltatók tarifái közt, szerintem jobban jársz, mint a havi feltöltésekkel ]) és ha nem használod ki a képességeit, akkor sem áldoztál rá sokat.
azt meg, hogy 50 ezer fölött vannak gyors androiok, nem tartom reálisnak. ha valahol meg tudsz nézni (élőben) egy 845-öt, vagy olcsó készüléket robotos oprendszerrel, szerintem meggyőződsz róla Te is. azt kell eldöntened, hogy független telód lesz, vagy szerződést kötsz? vitamax/dominó, vagy havidíj? mert 40 ezerért havidíjasan Blackberry 8520 Curve-t kapsz, (vodafone) függetlenben meg nokia 5230-ast.(bocs, hogy mindig a vodával pl-zek, de vodás vok, ott tisztában vagyok az árakkal.)
[ Szerkesztve ]
"... and I hope you have a great day!"
-
Domxc
senior tag
válasz s4hu|SyD^ #19136 üzenetére
Én a Nokia 5230-at javaslom...nekem is nokiám van...nagyon felhasználóbarát és tökéletes arra hogy SMS-ezz vagy hívj...én személy szerint a Samsungot nem szeretem, mert a Corby 1 év használat után gyűlöletet szított a szememben a érintős mobilok iránt..
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
spirik
csendes tag
válasz s4hu|SyD^ #19142 üzenetére
Szia
Úgy gondolom, Te is az "idősebb" korosztályhoz tartozol kb. fél éve gondoltam meg lepem magam egy Samsung s5230 érintőgépernyős telefonnal, 1 hét használat és állandó bosszankodás után oda adtam a fiamnak, egyszerűen nem tudtam vele meg barátkozni. Pl.: be állítottam, hogy elég egy betűt a képernyőre rajzolni és hívja is az illetőt, addig jó is volt amig a táskámba nem önállisitóttá magát. Egyszer majd kétszer majd többször.... ki kapcsoltam. Sms írás közben el fordítottam, hogy a virtuális billentyűzet ki jöjjön, írás közben többször vissza ugrott álló helyzetbe. Nem használtam többet. A munkám során többször fényképezek, mikor vissza néztem őket a görgető sáv miatt folyamatosan ugráltak a képek.Ezt sem használtam többet.Az állandó zseb és táskában hordás miatt a képernyője olyan lett mint egy szántás.
Most egy lg gd330 használok. A tudása bőven elég nekem, egy hetet bír az aksija. -
Hukkle
tag
Sziasztok!
Egy LG GT540-es androidos mobillal szemezgetek, de nem szeretnék mobilnetre költeni, magyarán csak Wifin keresztül használhatnám a netes funkciókat.
Az lenne a kérdésem, hogy mobilinternet előfizetés nélkül milyen élmény a telefon?
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz spirik #19147 üzenetére
Hát ha a 24 idősnek számít.
Személye szerint én se vagyok Samsung párti, nem tudom miért, de az lenne az utolsó amire gondolnék, akkor már inkább LG. Nekem is a Nokia jön be kinézetre stb. mint ahogy írtam, de ha lesz rá módom megnézem mindet élőben ami szóba jöhet.
Személy szerint érdekelnének az SMS és híváson kívül a játékok is zene, rádió, videó esetleg és persze a fényképezés is. Talán a mobil netezés is szóba jöhet nem tudni.
Van még rá vagy 3 hetem, 1 hónapom hogy utánanézzek a telóknak. Vagy esetleg spórolok még többet és beruházok egy 60 ezer forint körülire. Hátha addig mennek is le árilag.
Ismerősöm, aki úgy ahogy tisztába van a mobilokkal a Nokiát ajánlotta nekem személy szerint, ő azért tisztába van vele, hogy mikre mennyit használnám.
Mint mondtam lehet idővel több mindenre használnám(e-mail, net, olvasás stb.), szóval ha arról van szó akkor tényleg költök többet, de akkor évekig ne kelljen lecserélni, bár tudom a mobilos piac igen gyorsan fejlődik, most látok egy kis leállást szóval ideje bevásárolni.
Várom a további ajánlásokat!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest