Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz nacant #18300 üzenetére
Valami olyasmit keress az üzenetbeállítások menü legmélyén, hogy karaktertámogatás. Ezt kell korlátozottra állítani. Sajnos úgy rémlik, hogy ebben a legújabb S40-ben nincs erre lehetőség, legalább a 6303i topikban ezt mondják.
legiaap: megelőztél
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
törölt tag
Helo!
VAn egy HTC Touch Diamondom WM 6.1 el és szeretném rárakni az IGOt de nem tudom hogy kell... Valaki elmagyarázná?
-
tc2014
aktív tag
válasz #40835072 #18305 üzenetére
Miután betetted az sd kártyát, bekapcsolás után elvileg el kellene indulni magától a telepítésnek. (A micro Sd kártyát egy kis átlátszó tokban kapod, általában a nagyobbik átalakítóból kell körömmel kihúzni)
Ha nem indulna el magától, akkor a File explorerrel /Intézővel nyisd meg az SD/2577-es könyvtárat, majd kattints az Autorun.exe file-ra.Sikeres telepítés után az iGO magától elindul.
-
Dinter
addikt
Hali!
LG Kp500 szoftverfrissítésben kéne segíteni...Feltelepítettem az USB drivert..Feltelepítem azt a LG tool-os izét,csatlakoztatom a telefont USB-vel..Semmi..Valaki tudna segíteni?Egy leírás vagy videó esetleg..Nagyon kellene..
-
edina022
csendes tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám:
Vettem egy Nokia 7230-as telefont a pannonnál, de az a gond, hogy mintha bizonyos menüpontok hiányoznának. Ilyen pl a karatertámogatás vagy az energiatakarékos üzemmód beállítása.
Valakinek valami ötlet? -
rii
nagyúr
hello
Nokia 8810-nek van belső memóriája ami tárolhat személyes SMS-eket, amit eladás előtt le kellene szedni? (itt a balszélső)
[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
törölt tag
van egy htc touch diamondom és hogy lehet e rajta valahogy TV zni? ha wifin fogja a netet?
és az IGOt hogy lehet kitenni a start menübe?
-
Vasinger!
nagyúr
Bocsi, a hülye kérdésért, de mobilt akarok venni, ki is néztem az 5610-et, de csak pirosban találok normálisat.
Szerintetek nem lányos ebben a színben? -
balintXD
tag
Sziasztok!
Körülbelül 2 és fél hónapja vettem a T-mobilenál egy Samsung Jet-et. Eddig jó volt, de most kb 1-2 hete elég komoly gondjaim vannak vele.
PL: lefagy, vagy bekapcsolok valamit pl a zenelejátszót, és mikor ki akarom kapcsolni akkor nem történik semmi, csak azt írja már be van kapcsolva, tehát nem akarja kikapcsolni, illetve az órája is késik, alapképernyőn nem jól mutatja az időt, fél perc kell neki mire rájön mennyi az idő, illetve a memóriakártyát sem mindig ismeri fel, és sokszor újra kell indítani mire újra felismeri.
Ezek a gondok nem mindig jönnek elő. Ha beviszem mivel értelemszerűen még bőven garanciás akkor megjavítják? Mert nem biztos hogy akkor is rossz lesz. Mert általában ezek a hibák nem rögtön jönnek elő hanem ha használva van a telefon.
És ha nem tudják megjavítani mit csinálnak?
Mert halottam olyat hogy akkor kapsz egy új telefont, de Jet-et már nem forgalmaznak a t-nél. Bár remélem ki lehet javítani...Galaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
-
balintXD
tag
Remélem, mert anyának is ez volt a baja, pontosabban neki csak a mem. kártyát nem ismerte fel, és új teló kellett neki mert nem tudták megcsinálni.
Galaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
-
jubilleum
senior tag
Az lenne kérdésem hogy a Sony Ericsson c702 be lehet e kapcsolni a tetején lévő bekapcsoló gomb nélkül. Ugyanis az eltörött.
-
Olcsi
senior tag
-
konfar.dani
aktív tag
sziasztok
nokia 5130asomat (kicsit kopott, nem adok hozzá töltőt, se semmit) elcseréljem egy samsung d900-ra (kopott, lötyög, néha elvileg kikapcsol meg zenénél csíkosodik a kijelző elvileg, és elázva is volt, és csak usbvel lehet tölteni mert beletört a töltő, de kapokhozzá dobozt mindent)?Los ángeles nunca mueren
-
kaller1
veterán
-
kaller1
veterán
-
Olcsi
senior tag
válasz konfar.dani #18323 üzenetére
Igen nagy butaság lenne elcserélni...neked...a te butaságod!
Elcserélnél egy működő telefont egy kevésbé működőre?[ Szerkesztve ]
-
ikiviki
aktív tag
válasz konfar.dani #18328 üzenetére
Tőbbet tud a d900i mint az 5130-as..
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
Vasinger!
nagyúr
Az egy dolog, de én már vágtam ketté nyákvágóval, majd vas-kloridba is úsztattam egy D900i-t. Hidd el, nem jó mobil.
-
Olcsi
senior tag
Sztem elázott telefont akkor se vegyél, vagy cserélj! Ha most működik is, lehet hogy holnap mar nem fog...és erre neked senki nem fog garanciát vállalni. De te tudod...
-
törölt tag
van egy htc touch diamondom és hogy lehet e rajta valahogy TV zni? ha wifin fogja a netet?
2. Prohardvernek elvileg van rss csatornája és mi az URL je ? :S mert van rss csatornaolvasó a mobilba és rengeteg rss csatrnát társítottam de a prohardveressel nem jó !
-
gaboh
csendes tag
Üdv! Azt szeretném kérdezni hogy ha magánszemélytől vennék telefont de semmivel sem tudja igazolni azt, h nem lopott a készülék!Azt valahogy lelehet ellenőrizni ? Vagy saját magam tudnék valamit csinálni h ne tilthassák le ha kiderül h valóban lopott?(nagyon megvenném a telefont) köszi
-
Rav3n02
senior tag
Elég macerás dolog leellenőrizni
Emlékszem az első 2-3 telefonomnál még én is hogy paráztam Aztán a 10--ig után már adás-vételit sem töltöttünk, most a 93.-nál járok, nekem még egyet sem tiltottak le
Szvsz abszolút kivédeni nem tudod, ha nagyon parázol írjatok egy adás-vételit. Másrészt elég sok telefonnál be lehet nyúlni a szoftba a letiltás után is, hogy működjön, de ez megint más tészta
-
sz.anna_7
csendes tag
Hali!
hogy lehet ékezetes betűket írni a blackberry 8520-as telón?
előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
üdv mindenkinek
lenne egy kérdésem vagy kettő a nokia n-gage telefonommal kapcsolatban.
tegnap kaptam és van egy baja ha rádiót hallgattam vagy játszottam rajta 3-4 perc után lefagyott a telefon és újraindult.olyanra is gondoltam hogy lehet hogy kevés a memória a telefonon mert fényképnézegetés közben is volt ilyen probléma.
ilyen esetekben csak a szoftverfrissítés segít?
vagy van más módszer is?
ki lehet valahogy a memóriát pucolni?válaszokat előre is köszi mindenkinek
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
-
sz.anna_7
csendes tag
Hali!
Vki tudna segíteni blackberry 8520-as telóval kapcsolatban?
nem tudom hogy hogyan kell ékezetes betűt írni.lécci írjon aki tudja!
köszi! -
Rav3n02
senior tag
válasz sz.anna_7 #18343 üzenetére
Hát ezer éve nem volt BB a kezemben és amelyik volt azon sosem kerestem ékezetes betűket
Az egyik tesztben ennyit találtam neked, nem nagy segítsége de próbálkozz:
"(a gépelésnél a trackpad használatával azért elő lehet hívni az ékezetes betűket)"
Ha esetleg sikerült akkor írd le, hogyan
Üdv,
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
válasz Rav3n02 #18342 üzenetére
sajnos nemcsak rádiónal hanem a játékoknál csinálja.
nagyon remélem szoftverfrissítés segít rajta.én úgy tudom hogy az ilyen régi telóknál nem lehet otthon a szoftvert frissíteni.
vagy lehet?
tud valaki egy módszert rá mondani?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
-
nikolett86
csendes tag
Sziasztok!! Az szeretném megtudni, hogy a samsung sgh-c100-as telefonon milyen játék van? Van rajta egy "képkirakós " játék és szeretném letölteni netről, de nem nem tudom a játék nevét!! SOS!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest