Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Elkényeztettek, komolyan mondom Köszi ismét!
═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
Szerintetek ez a kompatibilitási lista mennyire igaz?
Meg ezeket akár NoteBookhoz is lehet kötni? (bár az meg nem győzné aksival)
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
meroly
veterán
Tudom, hogy nem nagyon szokott megforulni itt szervizes, de azért megkérdem. Egy 6230i-n lehet a töltő csatlakozót a vékonyabbra cserélni? (8800-nál már láttam ilyet)
Impossible is nothing
-
-
akos3
addikt
válasz meroly #17120 üzenetére
Sztem nem jó. Minősége gagyesz Egyik barátomnak van (talán már csak volt) ilyen és hihetetlen. ami tudott letörött róla. most ez komoly. Mellesleg oylan ratyi a szoftver, hogy ha bekapcsolt állapotban kiveszed a mem.karit akkor utána nem ismeri fel vagy fél óráig, belassul ezerrel. Szegény srácnak megszokásból nem egyszer vettem már ki, utána mérgelődött rendesen, h most élesztheti újra. Amúgy meg az egész telefonnak kicsit gagyi hatása van, semmiben nem jó sztem igazán. Nem ajánlom.
-
Shiku
aktív tag
Ha valami a firmware-ben nincs, meg, és ez lesz frissítve, akkor azt a meglévő készülékre rá lehet rakni?
(lehet hogy butaságot kérdezek :$)
Például, hogy a vivazban nincs equalizátor, azt rá lehet majd telepíteni? -
akos3
addikt
Nem nagyon szokás ilyen jellegű újításokat hozni. Inkább a fw csak hibákat javít
szerk. egyébként az ilyen dolgokat külön rá tod teni program formájában. ha nincs eq és kéne akk ráteszel egy oylan zenelejátszot amiben van azt kész Anni mindenre van program. (pl. nem lehet nálam kikapcsolni a kamera hangot. van 4 fajta hang, h elsütésnél milyen legyen, de kikapcsolni nem lehet. fw sem oldotta meg nyilván mert nem szoktam ilyen jellegű újításokat csinálni. viszont van iylen program ami leszedi a hangot.. vicces. )
[ Szerkesztve ]
-
Shiku
aktív tag
Valaki tudna segíteni, hogy miért van az, hogy hiába van a gépen bluetooth, a telefonról nem tudok rá küldeni semmit? Még csak észre sem veszi, hogy 5cm-re tőle ott villog a kék izé.
Csak gépről tudok a mobilra -
kircipeti
senior tag
Udv!
Azt hiszem kezd faradni a telefonom akksija (Nokia 6234, 2.5eves). BP-6M akksi kell bele. Nezegetem az aukcios oldalakat, meg csak siman rakeresve neten es eleg nagy a szoras. Ket pelda: 1 2
Most az a ciki, hogy mondjuk megveszem a dragabbat, mert talan az lehet az eredeti es mondjuk ugyanazt kapom, mint a masik boltban kevesebb a feleert. Jo tudom, vegyek Nokia szakuzletben, de annyit nem er a telefon
Van valami modszer, amivel le lehet buktatni az eredetinek kinezo, de valojaban hamisitott akksit? Gondolom ha akksit tudnak hamisitani, akkor egy nyamvadt hologrammos matrica is megy.
-
A láthatóságot (Discoverable) bekapcsoltad bármelyik oldalon is? Alaphelyzetben "láthatatlan" a többi eszköz számára a géped és a telefon is.
kircipeti: Valahol a matrica környékén van egy sorozatszám az akkumulátoron, amit a Nokia oldalán le lehet checkolni. A pontos címet hirtelen nem tudom megmondani.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
meroly
veterán
Igen én lennék az Más alternatíva nagyon nem jöhet szóba, de erre valóban van külön topik.
akos3: és igaz! én kérek elnézést
Shiku: akkor elvileg "párosodott". PC Suite-ot mostanában nem használtam, mert a céges notin a vista tökéletesen felismeri, mint egy pen-drive-ot. XP alatt próbálkozol?
Karma: a nokia oldalán úgy tudom csak a BL-5C-t lehet csekkolni, mert volt valami szériahiba.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Ja én úgy még sose próbáltam, én mindig a pc-n dolgoztam mindkét esetben.
Erről a plasti dip-ről valami tapasztalat? Megláttam a fényt az alagút végén, hogy talán egyszer lehet nekem is 6300-m, vagy újra használni tudom a 8800-m, vagy bármilyen fém telefont.
Impossible is nothing
-
Shiku
aktív tag
Ez a... Szoftver frissítés egy telefonon mit jelent? (úgy igazából?) :$$
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Apple notebookok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vírusirtó topic
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- BestBuy topik
- Autós topik
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.