Hirdetés
Aktív témák
-
kornyiktamas
aktív tag
válasz kenwood3 #35900 üzenetére
hát az usbt azt nem nagyon találom, de addig is leírom, hogy mik vannak:
Adveced/Video configuration:
Primary Video Adapter [Auto] -lehet váltani ezekre:
PCIE Grapics (PEG)
Ext PCI Grapics
AutoAdvenced/PCI EXPRESS configuration:
PCIE x16 Link Retrain [Disabled]
Link Stability Algorithm [Enabled]
Compliance test Pattern [Disabled]
PEG Negotiated Width None[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Hali!
Logitech Cardles Ceyboardot használok a vele együtt lévő MX700-as egérrel.
A billentyűzet most azt vette fel, hogy nem működik egyik shift gomb sem. Ez a cucc ugyebár usb-s, de szerencsémre be van dugva egy régi ezer éves PS/2-es bill-is, és csak így tudom kihasználni a shift gomb funkciót.
Mi lehet a hiba, hogy csak a shiftek haltak meg. A bal oldali alig volt használva.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
kenwood3
addikt
válasz kornyiktamas #35902 üzenetére
Ha átállítod Ext PCI Grapics-ra akkor se jó ?Jelenleg min van ?
(#35905) kornyiktamas próbálj ki másik tápot más ötletem nincs vagy vidd be szervízbe[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
kornyiktamas
aktív tag
válasz kornyiktamas #35905 üzenetére
Esetleg valaki felvenne msnre aki ért hozzá? gondolom ott még ennél is gyorsabb lenne hátha elindul már
-
Astrasattila
tag
Sziasztok!
Szeretnék a laptopomra egy általam készített xp-t telepíteni.A gondom csak az,hogy SATA vinyó van benne az xp,meg nem látja,IDE módban,meg nem akarom telepíteni.Szeretném integrálni a telepítőbe a vinyó driverét,de sügér vagyok-nem találom- .
Ez lenne:
http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?name=st9320325as-momentus-5400.6-sata-3gb-320gb-hd&vgnextoid=31a9e0f933140210VgnVCM1000001a48090aRCRD&vgnextfmt=default&capacity=&model_number=ST9320325AS&pf=1&prodfinder_button=1&locale=en-US&product_select=current_product&localePath=en-US&interfaces=&reqPage=Support#tTabContentSpecificationsHa valaki tudna segíteni,azt megköszönném.
-
kmisi99
addikt
Szerintetek ilyen intel 478 as meg amd socket A-s konfigurációkat hogy érdemes hirdetni kompletten vagy külön külön?
-
őstag
Sziasztok!
Formázni szeretnék egy gépet, de nem szeretnék sokat bíbelődni a driverekkel.
Valahogyan le tudom menteni?Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
Astrasattila
tag
válasz KonzolKartel #35909 üzenetére
Szia!
Driver Max nevü programmal lementhetsz minden drivert!próbaverzióban is használhatod -
kenwood3
addikt
válasz kornyiktamas #35912 üzenetére
Ezt nem tudom , de az lenne a legjobb ha elvinnéd valakihez aki ért hozzá .
-
kornyiktamas
aktív tag
Hát rendben..remélem jó lesz már végre..
-
kenwood3
addikt
válasz kornyiktamas #35914 üzenetére
Küldtem privát üzenetet az oldal jobb oldalán felül meg tudod nézni
[ Szerkesztve ]
-
vinibali
őstag
üdv srácok!
nem tud valaki valami jó kis cloud hostot mondani, ahol relatíve nagy tárhely van olcsóért?BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
Realradical
őstag
válasz kornyiktamas #35912 üzenetére
Elivleg nem gond, gyakorlatilag nekem egyszer sem működött így. Lehet kapni átalakítót. De persze lehet kapni tisztességet tápot is ugyanott
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
kornyiktamas
aktív tag
válasz Realradical #35918 üzenetére
hm, néztem atx 20=>24 tűs átalakítót, akkor avval működni fog?
-
vinibali
őstag
válasz kornyiktamas #35919 üzenetére
semmi értelme nincs, működik 20pinesként is minden baj nélkül!
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
sCr89
tag
Hali, van olyan notebook bolt ahol opr. nélkül lehet venni laptopot (mivel így jóval olcsobb lenne)?
-
-
A_ScHuLcZ
addikt
Szétdurran az agyam..!
Friss oprendszer, tegnap telepítettem, alig van még rajta valami... és akad a dvdrip... eldobom az agyam Azért telepítettem újra, mert be volt lassulva az egész rendszer és akadt is elég sűrűn. Az akadás ugyan elmúlt, de egy ilyen videót még egy harmatgyenge gép is visz gond nélkül. Sőt, az utóbbi 2 órában volt nagy videóbeakadás is, megállt 2-3mp-re az egész. Ez nem stimmel...
A konfig: E8400, 2x2gb cl4 ram, sapphire hd4890 1gb, SSD-n van a rendszer, win7 64bitA feladatkezelő szerint nem terheli semmi közben a rendszert.
Mi lehet ez???
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
kornyiktamas
aktív tag
válasz kornyiktamas #35906 üzenetére
Az előző gondomhoz hozzászólva
ADK ATX 350W 20 tűssel vinné ezt az Ati Readon HD5450 1Gbos VGAt? Nem lehet hogy ez a gond?http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-5000/hd-5450-overview/pages/hd-5450-overview.aspx#3
-
sCr89
tag
válasz kenwood3 #35930 üzenetére
pl ilyet Lenovo IdeaPad Z560A 59-048874
mert ugye opr. nélkül kevesebbe kerülne, de mindenhol sajna csak azzal találok. -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz mcintosh #35926 üzenetére
Először butaságnak gondoltam, de lehet tényleg igazad lesz...
Teljesítmény 100%, Kondíció: 60%371 hiba fordult elő adatátvitel során. Ezt okozhatja az eszköz hibája vagy nem megfelelő adat/tápkábel. Javasolt a kábelek ellenőrzése és cseréje ha lehetséges.
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
A lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban előfordultak problémák 5300 alkalommal.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.Becsült hátrelévő élettartam: 446nap
Sztem ez megy vissza gariba, kb 2 éves lehet..
Próbaképp most másik winyóról nézzük a sorozatot.
[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
válasz vinibali #35928 üzenetére
Kivéve ahol nem.
Van olyan proci is, ami vígan megy 20-szal, de olyan is van, amelyik kis instabilitással hálálja meg a +4 pin hiányát.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
donjohnson
addikt
válasz PH-User #35941 üzenetére
úgy tűnik, hogy minden rendben, ne aggódj.
itt egy fórumtárs hasonló vinyójának teszteredményeiThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
PH-User
addikt
válasz donjohnson #35942 üzenetére
Na, megnyugodtam, köszönöm!
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Alapból a Win7, mekkora helyet foglal a C-n, közvetlen telepítés után?
-
qfm
őstag
Sziasztok,
[link] erre valaki tudna egy gyors, de biztos választ adni? 2 órán belül mennék megvenni, ha úgy gondoljátok hogy elégnek kell lennie, ezért is kérdezem meg most kivételesen itt is.
[ Szerkesztve ]
-
Ronnie12
tag
Sziasztok!
Néhány napra lenne szükségem internetre mégpedig egy macbookhoz. Tudnátok mondani olyan szolgáltatót, amelyik ad mobilinternetet néhány napra vagy pedig jobban megéri előfizetni egy hónapra a nagyobb szolgáltatóknál?
-
bimbilla09
tag
lenne egy kérdésem.
olyan problémám van, hogy mostanság képtelen vagyok játszani akármivel mert 5-6 percenként felugrik a ping-em 500-600 fölé, és 1-2 percig ott is marad. utánna szépen lecsökken 30-40 ping-re. ez 1-2 óra játszás után elképesztően idegesítő lesz és az ember késztetést érez arra, hogy a földhöz b*ssza ( már bocsi a kifejezésért ) a modemét.
semmi nem fut a játék alatt, se skype se xfire semmi ami lefoglalja az internetet.
válaszotokat előre is köszönöm.ui: mostanság elég meleg, sőt forró szokott lenni a modem.
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest