- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t420s
aktív tag
válasz
Viktor0610 #44787 üzenetére
"- ha valaki elmegy minimálbérért, holott a végzettsége alapján többet is kereshetne, az kb. meg is érdemli."
Ez nem válasz a kérdésemre. Az állami szféra DUGIG Van diplomás bérminimumot keresőkkel (ld jómagam....) akik egy okból vannak ott... mert sehova máshova nem kellenek.
De mondom: nem ez volt a kérdés....és tömeges felmondások???? HHAHAHAHHAHAHAHAHAHA!! Hát ha lenne hova menni eleve ott se lennénk, ahol vagyunk!
-
coco2
őstag
válasz
Viktor0610 #44739 üzenetére
Inkább a high contrast mode-ot ellenőrizzétek. Hosszú távon az lesz a de facto "dark mode". Az átszínezi még azokat az appokat is, amiknek zéró dark mode-juk van, mint például notepad, de tényleg mindent.
-
fehér_ember
addikt
válasz
Viktor0610 #44736 üzenetére
Nem látom a felsorolásban
-
Inhouse
őstag
válasz
Viktor0610 #44712 üzenetére
Ahogy írták is, csak földelt aljzatba, földelt hosszabbítóval használd, mivel a készüléked földelt. A linken a szöveg is tartalmazza, hogy 2 eres, és a képen is látszik, hogy nem földelt. Egyébként még nem láttam ilyet.
-
Sz.L.
aktív tag
válasz
Viktor0610 #44716 üzenetére
Látom, már sokan válaszoltak. Igen, megrázhat!
(ÁVK=Áram védőkapcsoló=érintésvédelmi relé=ÉV relé=FI relé.)Azt a gőztisztítót NE használt földelő vezeték nélküli hosszabbítóval és földelés nélküli aljzattal! Biztos vagyok benne, hogy az eszköz leírásában szerepel a tiltás, mert az a vill. berendezés az I. érintésvédelmi osztályba tartozik!)
Ha utánanézel, érdemes megnézned a berendezések érintésvédelmi besorolásait. Úgy világossá válik, hogy miért kell az általad használt gőztisztítóhoz földeléssel ellátott dugaszoló aljzat.
De a továbbiak részletezése már valóban a Villanyszerelés fórum témaköre.
-
coco2
őstag
válasz
Viktor0610 #44718 üzenetére
A földelést igénylő készülékekben van egy külön fémház az áramkör körül. Az van rákötve a földelésre. Ha az áramkör megsérül, legrosszabb esetben a földeléshez keletkezik zárlat, és nem a felhasználóhoz. Aztán rövid időn belül lecsap a biztosíték (akár áram túlterhelés miatt, akár az életvédelmi relé old ki), és az menti meg a felhasználót. De ha a földelés nincsen bekötve, akkor a zárlat a felhasználóhoz keletkezik. Arra jó a földelés.
Kifogástalan műszaki állapotú készülék épelméjű felhasználó kezében használható földelés nélkül. Viszont az egy olyan dolog, mint a nyilvános wc-kben a felirat a falon, "ne hízelegj magadnak! állj közelebb!" - és a wc-s néni a megmondhatója, milyen sokan hízelegnek maguknak teljesen érdemtelenül ahelyett, hogy közelebb állnának.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Viktor0610 #44718 üzenetére
Nem vagyok villanyszerelő de úgy tudom, hogy ha a földelt eszközt olyan konnektorban / hosszabítóban használják amiben nincs földelés.....és a géppel valami gond van, akkor abból áramütés is lehet.
Ezért is érdemes földelt konnektort és hosszabítót használni.
De egy fi-relé ( érintésvédelmi relé ) is kell a villany hálózatban az óra után ....általában a kismegszakítókat tartalmazó szekrénybe.Tehát a kérdésedre a rövid válasz : igen , MEGRÁZHAT.
De ha tényeket szeretnél , hozzáértőktől, akkor tedd fel a kérdésedet a : Villanyszerelés fórumban.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Viktor0610 #44716 üzenetére
Semmi sem történik.
Hosszabító működik , csak hiába dugsz bele földelt berendezést...
mivel a földelést nem kapja meg a konnektortól.
De a bedugott eszköz működik... -
válasz
Viktor0610 #44712 üzenetére
Ehhez 3 eres földeléses hosszabbító kell.
Azt amit vettél nem javaslom ilyesmihez. (+ a védelem miatt nem is lehet használni vele).
A földelés hiánya miatt megrázhat a készülék. -
Inhouse
őstag
válasz
Viktor0610 #44707 üzenetére
Mivel földeletlen, csak olyat dughatsz bele. Amit linkeltek dugó, azon kívül valóban a lapos még ami belemehet. Tehát kivágni nem igazán van értelme, mert amit nem tudsz beledugni, az a földelt és az így van jól. Van olyan európai szabvány, ahol a földelés nem a 2 köröm a fázis-nulla érintkezők mellett, hanem egy az aljzatból kiálló másik ilyen kerek keresztmetszetű érintkező, ahogy neked műanyagból ki is van formázva. De ennek itt nem sok jelentősége van.
Szóval ha nem 30 éves földeletlen dugvillád van, akkor semmi értelme kivágni ezeket a kiöntéseket.
Rakj fel egy képet a dugóról, amit bele akarsz csatlakoztatni! Illetve egy linket tudnál adni, ahonnan vetted? Ha netes rendelés volt... -
EmberXY
veterán
válasz
Viktor0610 #44696 üzenetére
Egy kis guglizás után ez úgy tűnik, hogy a CEE 7/17 típusú csatlakozó a sok millió féléből... [link]
Ha jól tévedek, ez ilyen csatlakozóhoz jó a keresztmetszete alapján: -
coco2
őstag
válasz
Viktor0610 #44696 üzenetére
Konkrétan nem ismerem fel, honnét szalasztották azt a dolgot, de az olyasmi "gittegylet" szabályok mind ugyan arra hajaznak. Eltérő feszültség vagy frekvencia vagy felhasználási domain készülékeit csak egymással kötögethesd össze, mással ne. Egy mezei hosszabbítót amúgy hogyan nem sikerült a boltban megnézni? Nem volt semmi figyelmeztetés, hogy az csak a Lilliputi prüntyögő nünüke hálózatban sámán tánccal működő kávéfőzőkre van vagy olyasmi?
-
EmberXY
veterán
válasz
Viktor0610 #44619 üzenetére
Kivágtam a screenshotból az eredeti képet, hogy minél közelebb legyen az egyezéshez, végül a yandex.com-ról jött rá találat.
-
EmberXY
veterán
válasz
Viktor0610 #44613 üzenetére
Nincs mit.
Régebben én sem értettem, de manapság annyi ilyen eset van, hogy már én is tájékozottabb vagyok.
Pár napja én is kaptam gyanús SMS-t GLS csomag kiszállításról, itt is ki lett tárgyalva. Ott, miután felvettem a kapcsolatot a GLS-sel, végül kiderült, hogy valakik tévesen adták meg a telefonszámot, ezért kaptam én az SMS-t, de a csomag információk hitelesek voltak és azóta fel is vették a csomagot az automatából.
Bár a telefonszám fura volt, mert rengeteg ilyen eset kapcsán van róla találat főként adathalász próbálkozásokkal, de több cég is használja, gondolom valami bérelt szolgáltatás lehet vagy ilyesmi, a lényeg, hogy a GLS azt mondta, hogy nincs gond.
Muszáj egy kicsit gyanakvónak lenni, mert kilopják az ember szemét is, ha nem vigyáz. -
EmberXY
veterán
válasz
Viktor0610 #44611 üzenetére
Vannak hasonló esetek, szerintem ez is ebbe illik: [link]
-
BiP
nagyúr
válasz
Viktor0610 #44598 üzenetére
Sőt, most az árváltozás óra a kedvezmények is csökkentek. Az automata után asszem már nincs is. (Korábban 5% volt).
Online 10% helyett meg már csak 5% van. -
BiP
nagyúr
válasz
Viktor0610 #44596 üzenetére
-
vamosip
tag
válasz
Viktor0610 #43304 üzenetére
ticketswap.hu nem tudom van-e még hasonló.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Viktor0610 #43144 üzenetére
Sajna arra tippelek, mert a szöveg amit írnak, mind mail címem kérné el és a megfogalmazás eléggé "értelmetlen" és nem tiszta "Magyar" ha érted mire gondolok.
-
kenwood
veterán
válasz
Viktor0610 #43075 üzenetére
Jogos a felvetes. Engem mondjuk nem zavarna, mert szinte mindenhol ekezetek nelkul irok,es ugye 1500 forintert mar vannak egesz jo usb-s billentyuzetek, ha neha megis hosszabb szoveget kell ekezetekkel irni.
Garancia kerdes pedig : felaron nem szabad csodakat varni, de a sracnak van kozel 500 ertekelese negativ nelkul, ezert minimalis az eselye,hogy a gariidon beluli meghibasodas eseten nem fogja senki megjavitani a gepet.
Nyilvan az Elitebook minosegibb cucc, de ezekkel a paramterekkel (kijelzo,cpu) az tobbe kerul,vagy azonnal meg kell venni.
-
Hosssszu
őstag
válasz
Huhh bazzz! Ezt olvasni is fáj, nem hogy használni
"Eu / Magyar világító billentyűzettel -lásd a képeken
Európai billentyűzet hosszabb shift-el, így nincs hosszú í karakter, illetve az új Hp-kon a jobb oldali Ctrl szokott lenni, de esetünkben elfoglalja a helyét az új típusú ujjlenyomatolvasó , a többi betű a helyén, a hosszú í betűt AltGr+J betűvel írjuk be a szokásos módon, vagy beprogramozunk, átnevezünk egy nem használt gombot í-nek" -
Shingen
addikt
válasz
Köszi
-
Cs1csó
titán
válasz
Viktor0610 #43009 üzenetére
Fejlámpám adaptere is ilyen
-
Top cat
addikt
válasz
Viktor0610 #43009 üzenetére
Valószínűleg a kondi tartja egy kis ideig.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Viktor0610 #42974 üzenetére
Remek.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Viktor0610 #42974 üzenetére
Jól érted, és az ilyen menjen a spam mappába.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Viktor0610 #42748 üzenetére
Ha ő tudja mit is csinál, az a lenyeg.
-
krizmo_
addikt
válasz
Viktor0610 #42719 üzenetére
Felnőtteknek inkább LEGO Technic való, bár azok sokkal többe kerülnek. Amiket linkeltél, inkább gyerekeknek jó ajándékok.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Viktor0610 #42719 üzenetére
...ilyen razor crest-et láttam halomszámra a tesco-ban, ahol clubcard-dal asszem -25% van még rá 11.23-ig
(és nem csak erre, hanem minden játékra, beleértve az összes lego-t... mondjuk sok drágább úgy néz ki, mint ami előtte kapott 20-30% felárazást
)
-
Inhouse
őstag
válasz
Viktor0610 #42096 üzenetére
Akkor mi jók voltunk, de azért kicsit érezzük mi is a dorgálást?
-
Nikaré
őstag
válasz
Viktor0610 #42096 üzenetére
Gusztusa?
Akkor azonnal töröljétek a politikai fórumot is. -
Inhouse
őstag
válasz
Viktor0610 #42093 üzenetére
Mi történt? Milyet mellőzzünk? Így nehéz...
-
fess
őstag
válasz
Viktor0610 #42068 üzenetére
A jobb oldalra megy a mosószer? Nekem is ilyesmi az adagolóm, a végén amire a max van írva, le lehet hajtani nálam, így nem olyan gyorsan megy ki a mosószer
-
Immy
őstag
válasz
Viktor0610 #42080 üzenetére
Mondjuk egy sima ilyennek: [link]
-
coco2
őstag
válasz
Ha +1 öblítésre teszed a mosást, sosem marad ott az a nejlon szerű izé. A +1 öblítés tuti kiviszi a mosószer fura utószagával együtt.
-
I02S3F
addikt
válasz
Viktor0610 #42075 üzenetére
Én meg kefével megmosom a fogkefém! Szappan tisztító szappannal a szappant!
-
Siriusb
veterán
válasz
Használj mosóport.
Remélem sort kerítesz a bikinivonalad rendbetételére is.
Mint háziasszony...
-
válasz
Viktor0610 #42071 üzenetére
Pedig minden lakásban kell lennie minimum 3700 darab folyékony mosószer adagolónak. Ez kb olyan, mint a zacskó tartó zacskó.
-
krizmo_
addikt
válasz
Rendelj az Arieltől ingyenes adagolót, amibe beletöltöd a mosószert, majd beteszed a ruhák közé. De egyébként az is teljesen jó, ha a ruhákra öntöd.
Nekem mindig feloldódik a kapszula, milyen kapszulát használtál?
-
konci79
őstag
válasz
Ha nem folyna ki akkor mivel mosná a ruhákat?
Amúgy teljesen normális, a gépbe folyik bele. -
inf3rno
nagyúr
válasz
Viktor0610 #41818 üzenetére
Oké, köszi! Azt hittem az illető lobogtatta meg privát üzenetben, de ezek szerint az automata volt. Így már hihetőbb, hogy csak kezdő.
-
rgeorge
addikt
válasz
Viktor0610 #41754 üzenetére
Ha szerkesztésre váltasz ([bevezető szerkesztése]), és a cég infóboxot (ahol a tulajdonos is látszik) kiválasztod és szerkeszted, akkor bal oldalt ki tudod választani a tulajdonost is, és elvileg ott megadható a helyes adat.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #40742 üzenetére
Nem. Ahogy húzom egyetlen éles sikolyt hallasz csak...
-
FattyDove
őstag
válasz
Viktor0610 #40679 üzenetére
Tudja a franc. Csak koldulok
-
FattyDove
őstag
válasz
Viktor0610 #40588 üzenetére
Hát amikor pár napja néztem, nem láttam, hogy meg lehet adni adószámot. Meg általános bérletigazolványt kér, ami már 1 éve nincs is.
-
FattyDove
őstag
válasz
Viktor0610 #40586 üzenetére
Lehet, hogy működik, de amíg olyan tré, hogy nem tudsz áfás számlás jegyet / bérletet venni, addig nincs értelme a létezésének.
-
FattyDove
őstag
válasz
Viktor0610 #40419 üzenetére
Hát nem épp megbízható, mert olyan szolgáltatást nem listás, ami konkrétan most van
-
JóGéza
aktív tag
válasz
Viktor0610 #40412 üzenetére
Olyankor volt ez, amikor a célállomásnak voltak követelményei pl. oltás, PCR, stb. Mivel a Wizz Air-t szankcionálják ezek miatt, ezért ezt ellenőrzik a pultnál, és ott adnak beszálló kártyát.
-
donmackó
addikt
válasz
Viktor0610 #40279 üzenetére
Addig amég van anyag, lehet. Csak nagyon elvékonyítani nem szabad.
-
krizmo_
addikt
válasz
Viktor0610 #40279 üzenetére
Persze, hogy lehet, akár többször is.
-
krizmo_
addikt
válasz
Viktor0610 #39624 üzenetére
Akinél gond van tudja mire gondolok.
A sima Google keresés se megy... Lehet akkor nálunk lesz a hiba...
Egyébként, köszi! -
MaxxDamage
félisten
válasz
Viktor0610 #39615 üzenetére
Sajnos nincs semmi és szerintem nem is tálalunk külön (Update) "szoftvert" ami nekem kellene.
Azért köszi! -
MaxxDamage
félisten
válasz
Viktor0610 #39606 üzenetére
Nem találtam szoftver verziót.
Ilyesmit találtam neten [link] -
MaxxDamage
félisten
válasz
Viktor0610 #39606 üzenetére
Meg fogom nézni
Frissítési szoftver ami kellene.
Maga a frissítés menete le van írva a könyvébe.
/SD kártyára kellene a megfelelő frissítési "fájl" és azután már menne/ -
JoolsNOS
veterán
válasz
Viktor0610 #39577 üzenetére
Megadtam neki minden engedélyt. Kb jobban megkapom az üzeneteket, de most meg amit gépen írok azt nem mutatja a telefon, amit a telefonon, azt nem mutatja a gép
-
Vismajor01
addikt
válasz
Viktor0610 #39579 üzenetére
Mindenesetre a testvérem aki már 2x szült szerint én értelmezem rosszul.
Mert nálam.,
mennyiben az igénylő a csecsemőgondozási díjra való jogosultság kezdő napját-> születés
megelőző harmadik hónap utolsó napjától-A születés előtti 3 hónap utolsó napja, ami a születést megelőző nap. Hisz ha azt mondom, hogy börtönben voltam és az utolsó 3 hónap utolsó napján engednek ki akkor az január-február-március viszonylatban március utolsó napja..."kiengedést megelőző harmadik hónap utolsó napja, azaz a harmadik hónap utolsó napja, azaz ha most a 4. hónap első napja van akkor tegnap. NEM?!
visszafele számítva rendelkezik a jogosultság kezdő napján fennálló biztosítási jogviszonyában 180 naptári napi jövedelemmel, - Akkor ezen visszafele 180 nap átlagjövedelmét kapja meg.Tesóm szerint viszont a jogszabályban ez, hogy megelőző harmadik hónap utolsó napjától az igazából a születést megelőző 3 hónap első napját megelőző...Tehát a legutóbbi 3 hónap nem számit, csak az előttevaló 180 nap.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Viktor0610 #39576 üzenetére
Igen tudom, közben megtanultam olvasni.
A feleségem mondta hogy valahol azt irják hogy utolsó 180 nap valahol meg azt hogy 3 hónap visszafele és onnan 180 nap.
De most h meggugliztam magamnak látom h mindenhol ugyanazt irják, vagyis az utolsó 180 napot csak az egyiket magyarul másikat meg jogászmagyarul
"Amennyiben az igénylő a csecsemőgondozási díjra való jogosultság kezdő napját közvetlenül megelőző harmadik hónap utolsó napjától visszafele számítva rendelkezik a jogosultság kezdő napján fennálló biztosítási jogviszonyában 180 naptári napi jövedelemmel,"
-
krizmo_
addikt
válasz
Viktor0610 #39451 üzenetére
Csupán jelezték a problémát, de nem kérdeztek, ha valaki egy ilyen HTTP hibakód után kérdez, az valószínűleg ért hozzá annyira, hogy megértse a választ, már ha méltatják rá... Szerintem, még mindig jobb, ha kapok választ, mintha nem, csak mert azt feltételezik nem értem meg.
-
BiP
nagyúr
válasz
Viktor0610 #39449 üzenetére
Nyilván, csak mondjuk egy olyan válasz, hogy gubanc van a webszerverrel vagy hardvert cserélünk, vagy félrement a firmware frissítés a routeren
vagy szar a netszolgáltatónk csak informatívabb lett volna.
Mert ez így olyan, "igen, nekünk sem megy" szintű válasz.Na mindegy, a fiúk biztos dolgoznak rajta, csak kíváncsi vagyok.
(Meg már nem először fordult elő az elmúlt hetekben) -
válasz
Viktor0610 #39393 üzenetére
Jobban kiemeli a szeme színét.
-
Cs1csó
titán
válasz
Viktor0610 #39354 üzenetére
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Viktor0610 #39093 üzenetére
Mi annak idején Napoleon konyakot meg kólát toltuk még gimis időkben. Utána évekkel később kóstoltam, és annál pocsékabb piát még soha az életben nem ittam. Fogalmam sincs, hogy évekig ezt így hogyan.
Szóval ez is relatív...
Nekem a tárcám valahogy sosem kedvelte, azért is hagytam abba a bulizást. -
JoolsNOS
veterán
válasz
Viktor0610 #39084 üzenetére
Szerintem tök mindegy mit önt a tejhez, mindenképp róka a vége
-
krizmo_
addikt
válasz
Viktor0610 #38982 üzenetére
Nekünk Lattissima Touch van, külön van a tejhabosító rész, mindegyiknél így van, amelyiknél nem, az csak ristrettot, espressot, és lungot főz...
-
krizmo_
addikt
válasz
Viktor0610 #38978 üzenetére
Mindegyik általad említett kávénak espresso az alapja, tehát leginkább a kávégéptől függ, hogy képes-e ezeket előállítani, de ha nem, akkor anélkül is elkészíthető, csak a tej mennyiségével kell játszani.
-
Eastman
addikt
válasz
Viktor0610 #38978 üzenetére
-
Eastman
addikt
válasz
Viktor0610 #38679 üzenetére
-
Pocee
senior tag
válasz
Viktor0610 #38622 üzenetére
Semennyire,4 csillagos szállodában nem csinálhattunk büdöset
Amúgy mosógépbe az öblítő mellé is önthetsz be ecetet,azzal is csak jót teszel és nem lesz ecet szagú a ruha.
Jó dolog ez az ecet.Amúgy a keverési arány nagyjából úgy nézett ki hogy 10literes vödör tele vízzel bele a mosogatószer,és kb 1-2 deci ecet.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #38615 üzenetére
Gyorsan olvastam a nevedet és rangodat és az jött ki belőle, hogy "vibrátor". Miiiii?
Újraolvastam, na.
Haveri alapon tudod pótolni - marketing kampány raktárosát/manágerét ismered - egyéb nem adóköteles humbugok...
Anno egy benzinkúton rendszeresen tankoltam és azért gyűjtöttem a pontokat, hogy a családban lévő "aprólékoknak" legyen Hupikék törpikés bögréjuk. Törppapa, Törppilla és Okoska összejött, de Törperős és Ügyi begyűjtése előtt lejárt a marketing kampány. ..sszamegaló!Öcsém is dühöngött, amikor a Ferrari 6 db-os pohárkészletéből (a paddock-ban kapta Forma1 nagydíj alkalmával - szóval vastag haverság alapján volt ott) ugyanaz a balfasz már a másodikat törte össze. Pótolhatatlan. 3 db még megvan belőle.
Szóval nem egyszerű eset. Nehezebb, mint "Bocskaúr Zacskaút" nyerni a Retró rádióban.
De egyszer megpróbálom...
Ha időben felébredek...
-
EmberXY
veterán
válasz
Viktor0610 #38615 üzenetére
Itt a legfelső nagyon hasonlónak tűnik, talán ezen a vonalon el lehet indulni. [link]
-
Cs1csó
titán
válasz
Viktor0610 #38023 üzenetére
Az egészségügy jelenlegi helyzetét nézve lehet van annyi értelme a távgyógyításnak mint ha elmegy az ember egy szakrendelésre.
-
I02S3F
addikt
válasz
Viktor0610 #37955 üzenetére
Figyelmetlen voltam!
-
alcsa
senior tag
válasz
Viktor0610 #37955 üzenetére
Nézheti a tv mögött is a monitoron
-
Eastman
addikt
válasz
Viktor0610 #37901 üzenetére
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #37901 üzenetére
A Shazam ezt is rögtön...
-
Winne
nagyúr
válasz
Viktor0610 #37854 üzenetére
Na oké, csak az az amit nem tudok, ha megkapom, meg tudom oldani, hogy módosítsák, vagy töröljék. Hm
-
Inhouse
őstag
válasz
Viktor0610 #37856 üzenetére
Ja, igen, tényleg...na így a jó!
-
Winne
nagyúr
válasz
Viktor0610 #37849 üzenetére
Ügyfélszolgálatot megpróbálom, bár csak mailt találok, jobb lenne a chat.
-
BiP
nagyúr
válasz
Viktor0610 #37821 üzenetére
Ha, HA, esetleg, talán a PH a bugos, akkor. De nem tudom, mert semmit nem tudunk a hibajelenségről, ezért írtam feltételes módban.
-
krizmo_
addikt
válasz
Viktor0610 #37821 üzenetére
Nem jeleztem, mert egy korábbi bugomra sem érkezett megoldás, és csak a felháborodás volt... Igyekszem kideríteni mi a gond, ezért kérdeztem meg itt...
Amúgy, köszönöm mindenkinek, aki próbált segíteni!
-
krizmo_
addikt
válasz
Viktor0610 #37812 üzenetére
Nem rudsz róla, hogy történt változtatàs a háttérben? Írnék a bugos topikba is, de ott korábban sem jártam szerencsével...
-
Golden9
veterán
válasz
Viktor0610 #36958 üzenetére
Ott van a megoldás Met aláírásában, egy hsz-el előbb.
-
EmberXY
veterán
válasz
Viktor0610 #36958 üzenetére
Bizony ciki, hogy nem érted a Colin McRae idézetben a "flat out" mint padlógáz "lakásból kijutsz" félrefordítását.
-
coco2
őstag
válasz
Viktor0610 #36915 üzenetére
Bp 18. ker kertváros. És itt bármit nézek mindenütt "elfogyott".
-
coco2
őstag
válasz
Viktor0610 #36844 üzenetére
Maszk probléma újratöltve.
Az az ázsiai bolt kicsit pontosabban merre van? A kn95-ösök jól jönnének.
A "majd minden boltban lehet kapni" maszkok kb egy kaptafa: befőttes gumit adnak egy alak-hajtogatott kartonpapír darabhoz, és az a maszk (egész Árkádban - Örsön - egyedül a Rossmann-ban találtam maszkot, és ilyet)
Nagyon más. Coub:
https://coub.com/view/2skyic
Tudni lehet melyik filmből van az a részlet? (Mintha Anya Taylor-Joy-ra hasonlítana az egyik színész?)
-
Inhouse
őstag
válasz
Viktor0610 #36837 üzenetére
Pont ez jutott a héten nekem is eszembe. Szerintem régebben volt ez lényeges, rosszabb minőségű, öreg ajtóknál, ha nyeklett "rendesen". Az egyre zártnál simán engedhetett annyit, hogy kibújt a nyelv az ellenrészből, mondjuk vállal nekifeszülve. A mai több ponton zárósnál már lehet, hogy okafogyott.
-
B.i.L
senior tag
válasz
Viktor0610 #36857 üzenetére
Igen
-
BiP
nagyúr
válasz
Viktor0610 #36850 üzenetére
Ez többet tud, mint bármelyik covid teszt. Ezen 3 csík is van
-
ColdMan
tag
válasz
Viktor0610 #36850 üzenetére
Adidas...
-
coco2
őstag
válasz
Viktor0610 #36846 üzenetére
Amennyire megtaláltam, közterületen már nem kötelező a maszk, de a tömegközlekedési járatokon igen. Ha rosszul értelmeztem volna bármit, valaki szóljon rám.
-
coco2
őstag
válasz
Viktor0610 #36844 üzenetére
Azok egyszer használatosak, vagy moshatóak?
-
I02S3F
addikt
válasz
Viktor0610 #36837 üzenetére
Hát a zár nyelve az mélyebben nyúlik be az ajtófába. Én nem tulajdonítok neki jelentőséget.
-
Inhouse
őstag
válasz
Viktor0610 #36682 üzenetére
Húzzál bele, mert mostanában nem bejelentett időszakokban is sűrűn az fogadja az embert, hogy karbantartás miatt nem üzemel az eszja oldal...
Az egyik 1%-nál egyetlen szervezet van, ami nem totál vallási (Kedvezményezett neve: A Nemzeti Tehetség Program Technikai szám: 1823), én oda szoktam adni, a másikat meg egy helyi gyerekekkel kapcsolatosnak. -
MaxxDamage
félisten
válasz
Viktor0610 #36682 üzenetére
Én se tudom már hol is volt...van EESZT , eSZJA meg a fene tudja még hány fajta oldal... most megtaláltam a NAV.GOV.HU -s oldalt és be tudnám nyújtani Online az Adó 1+1% , de hova is?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Viktor0610 #36680 üzenetére
Én Online intézem (ügyfélkapun, bejelentkezés után) ott is fogadtam el az adóbevallást amit csináltak. -
FattyDove
őstag
válasz
Viktor0610 #36634 üzenetére
Akkor felteszem a trükkös kérdést, mennyit kereshetnek a telekomnál?
-
válasz
Viktor0610 #36558 üzenetére
-
Kékes525
félisten
válasz
Viktor0610 #36556 üzenetére
Nálam sajnos igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Samsung Z Fold 7 / Flip 7 - Bontatlan - 3 év gari
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- PS Plus előfizetések
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR