Hirdetés
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz Cs1csó #47517 üzenetére
Köszi!
Az kimaradt, hogy 65+ férfinak lenne.
BT meg hasonlók nem szempont.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
-
Met
nagyúr
válasz Cs1csó #47426 üzenetére
Együtt lehet élni ezekkel. A cukor szarabb szerintem ha már szurkálni kell magad evés előtt, meg szétcseszheti a szemet, a keringést.
Jó pár éve volt egy hányós,fosós, lázas fertőzésem. Pár napig nemigen maradt bennem semmi, üdítőket ittam. Jobban lettem, elkezdtem teát, limonádét inni, visszatért a hasmenés.
Nagy nehezen kitököltem hogy a csapvíztől van. Nem ittam vizet, nem volt bajom.
De nem képzeltem be magamnak mert később beültünk a döncibe, menü. Majd amikor mentünk haza elkezdett csikarni a hasam, akkor jöttem rá hogy a döncis kólában csapvíz van.
Azóta semmilyen formában nem került belém csapvíz.
Utána jött még hozzá a paradicsom, étolaj és tejföl. Utóbbiból egy darabig jó volt a laktózmentes de már attól is megy a hasam."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
EmberXY
veterán
válasz Cs1csó #47424 üzenetére
"Egy cukrost ez a kombó már megölt volna."
Az nem biztos, engem sem ölt meg, pedig nekem is volt már 21,1-es cukrom és ennek sokszorosát be tudtam zabálni, néha még most is...
De nem játék, állandó orvosi kontrollt és terápiát igényel, mert igazából a szövődményei nyírnak ki a leghamarabb, nem a cukorszint önmagában.
Egyébként nálam a gyanús jel az volt, hogy állandóan szomjas voltam.[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
-
-
totron
addikt
válasz Cs1csó #46973 üzenetére
szvsz. komoly gond van az emberrel. Tipikus középsuli sztárja aki meg is maradt azon a középsulis szinten. A ~1.3M hallgató meg csápolja, gratula. Ennél már csak a stockholm szindrómás műsorvezető group a szebb. A háttérmunka amúgy jó, jó szerkesztés, érdekes témák, jó bejelentkezők, gördülékeny struktúra, de a fentiek miatt nekem hallgathatatlan. Túlmegy a főfasz sokszor a határon. Értem, hogy az országnak mindig kell 1 bohóc aki kimondja, megteszi azt, amit az átlagember nem mondhat ki és nem tehet meg, de kellene lennie egy jóízlés-emberség-határnak. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok egy kiköpött prüdéria vagy gyenge gyomrú, galamb lelkű. Nem jó a korlátlan tombolni hagyása a középsuli-Gabinak-félék esetén. <- ez a mondat olyan jól sikerült, hogy nem is szerkesztem át. Kurva jól nyomom.
#kötőjelből_kijutott[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
válasz Cs1csó #46966 üzenetére
Ilyen betelefonálós kívánságműsor.
Hello, küldenék egy pörgős számot a kollégának, és leadják azt ami napi 10x megy le.
Volt olyan aki mert kérni valamit ami amúgy nem megy naponta 10x, hát az sajnos nincs, ez ami napi 10x megy le, jó lesz helyette? Hát jó.
Akkor minek telefonálgatni?90 környékén, Petőfi, Fiala műsor, Metallica So What, csak úgy. Jól meglepődtem.
Aszondja a Fiala, hát Hetfield bácsi nem beszél túl szépen"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
MaxxDamage
félisten
válasz Cs1csó #46851 üzenetére
Úgy ám, de a kétoldali combfej elhalás (necrosis) sem kutya ám!☝️🙄
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
phrenetiX
tag
válasz Cs1csó #46833 üzenetére
Nem szeretem az agybadugós fülest, egyszerűen nem bírom elviselni. Van egy BT fejhallgatóm, ami elég jól szigetel a külső zajoktól, de bicózás közben így is durva a szélzaj, hát még ha szeles az idő (30-40 km/h-val megyek általában).
Catman: egyelőre csak kipróbálnám, hátha hangszóróval működik.
[ Szerkesztve ]
3 db Casio óra eladó (2 db G-Shock, 1 db Edifice)
-
Top cat
addikt
válasz Cs1csó #46805 üzenetére
Vannak ám pihent ötletek zugivásra.
-
SOAD19
addikt
válasz Cs1csó #46581 üzenetére
Az NI-tól elég sokan mennek át oda, az én részlegemtől pl 2-en is. Nekem 240-250k (br. 2027-es órabér) az alap fizum (a pár hetes 5%-os emelés után)és én a jobbak közé tartozok, mert nem rég jöttem vissza a céghez. A többiek 1700-1800-as br. órabéren lehetnek. De igen, azért nem túl acélos a bmw ajánlata, persze vannak még egyéb bónuszok, ösztönzők is, amikb javítanak az összképen.
#46583 Cs1csó
Egyelőre egy műszak, talán még jövőre is, utána meg 2 műszak a terv.[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz Cs1csó #46475 üzenetére
Nekem hűtött kellett, ezért ez van...
2.25 L-s Pepsi Pennybe 299 Ft volt, akkor vettem ott utoljára! 🤭😆◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
BiP
nagyúr
válasz Cs1csó #46457 üzenetére
Én csak akkor vettem észre, amikor csippantottam a kártyám.
Gyanús volt, hogy nem voltak levonások a pénztáras listában, akkor láttam, hogy a bal alsó sarokban nem jelezte az appot. De mire ez végigfutott az agyamon, már késő volt, kifizettem.
(Nem szeretek pöcsölni)Általában önkiszolgáló pénztárhoz megyek, ott azért jobban figyelek muszájból, most pont emberhez mentem az 50Ftos kupon miatt. (Meg épp volt szabad pénztár, gyorsabb volt,mint végigvárni az önkit)
Ez volt a vesztem.Egyszer volt már ilyen, hogy túl hamar fizettem. A kocsit vittem szervizbe, és can ott kedvezményünk.3x is megkérdeztem, hogy minden oké, de végül csak nem vonták le, és csak a kifizetéskor vettem észre a számlán.
A pénztáros hölgynek nem volt őszinte a mosolya (mert belelógtunk emiatt az ebédszünetébe), sztornó, új számla, stb. Jóhogy nem az orrom előtt nem kurvaanyázta le a munkafelvevő kollégát, aki elbaszta.
Engem is cseszegetett, de ideges lettem, és közöltem vele, hogy én itt az ügyfél vagyok, nem én hibáztam, csak max.későn szóltam. De nem az én dolgom lenne nem átbaszni engem 30e Fttal, úgyhogy engem hagyjon békén.[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz Cs1csó #46445 üzenetére
Na, akkor nekem is ez volt ma a Lidl-ben.
Lecsoppantottam a Lidl plust, villant is az olvasó, és csak fizetés közben vettem észre, hogy nem volt aktivalva. A pénztáros meg csak annyit mondott, hogy már nincs mit tenni. Pedig volt akciós termék, amit csak emiatt vettem. . (Meg az ajándékcsokit 449ért drágának éreztem ) Szumma Kb.egy ezrest buktam.
Nekem is vissza kellett volan kulcsoztatni az egészet a picsába. Oldják meg. Lecsippantottam az appot.
(Mondjuk alapból idegesítő, hogy miért nem lehet valami simán akciós, miért kell appokkal baszkódni)Ja, és hogy miért volt nálam üvegvisszaváltós kupon?
Ma kipróbáltam én is a rendszert.
Beraktegyaz első dobozt, és amíg megtaláltam a kibaszott logikus repont appban, hogy mit/hol kell lecsippantani a bankszámlás visszautaláshoz, úgy vette, hogy végeztem, és kiadott egy 50Ftos kupont.
Szerencsére második próbálkozásra már gyorsabb voltam, bevette, vissza is utalta.Nekem amúgy 2 nagy problémám van a rendszerrel:
A nem visszaváltható, tök ugynaolyan palackokat miért nem veszi be a gép? Legyen 0 Ft, de vegye be azt is, nyomja össze, dolgozzák fel. Ugyanoda megy. Ne kelljen nekem elvinnem egy másik szelektív kukába.
2. Ez a nem nyomhatom össze egy rémálom. Rengeteg helyet foglal így. Régen arra ösztönözték az embereket (helyesen), hogy nyomják össze, mert a sok levegő miatt hamar telik a kuka. Erre meg most megint az a cél, hogy ne nyomják össze.
Megyek visszaváltani, és úgy nézek ki, mint egy indiai lomis cigány.[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
válasz Cs1csó #46450 üzenetére
De azért bosszantó ez a dolog, legalább egy rohadt automatát beüzemelhetnének rendesen.
vlevi: a nagybevásárlásoknál valószínűleg előfordul ez, én magamból indultam ki, viszonylag gyakran járok a boltba, innivalót gyakran veszek, azt nem szoktam előre megvenni, így mindig csak 1-2 palack van nálam, de még nagyon sok a nem visszaváltható, így gyűlt össze kb 1 hónap alatt 8-9 palack, amivel egyszerre indultam el szerencsét próbálni.
Inhouse: leleményes, az már biztos.
De nem tudom, hogy ez a módszer mikori, és működik-e még, legalábbis a nem visszaváltható üvegek halmaiból ítélve, mert csodálkoznék, ha még nem próbálkozott volna ezzel senki.
Egyébként amikor beteszi a "jó" vonalkódos üveget, aztán visszahúzza, majd a "rossz" vonalkódost beengedi helyette, a rossz vonalkód így vagy úgy, de ugyanúgy átmegy a szkenneren, aminek fel kéne tűnnie, ráadásul annak is, hogy előbb befelé, majd visszafelé mozog egy flakon, tehát ezt a trükközést kiszűrni fejlesztői szempontból nem tűnik atomfizikának, de én már nem merek semmit állítani.[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz Cs1csó #46445 üzenetére
így az üzlet saját applikációjával való inkompatibilitási problémák jócskán megfűszerezik a dolgot...
Én szívem szerint jobban szeretném inkább bankszámlára kérni, egyszer már 1 db palackkal ki is próbáltam, akkor működött, de most én is azt láttam, hogy a gépen a szkenner kb mintha nem is lett volna, a monitoron nem is volt ilyen opció, csak a jótékonyság meg a blokk, és pár másodperc után kérdés nélkül nyomta is a blokkot, nem hagyott túl sok gondolkodási időt.vlevi:
Erre én is kíváncs leszek, ráadásul elég forgalmas a LIDL, és mindössze 2 automatával letudták a dolgot. Ha nem vasárnap délben mentem volna, lehet, hogy még sorban is állhattam volna.
Up the Irons!
-
coco2
őstag
válasz Cs1csó #46343 üzenetére
Azt a számot az androidom írta ki, és nem kevés sms érkezett már onnét az eddigiek szerint (vissza tudom nézni a listát). Ha fiktív számról tud a paypal sms-t küldeni nekem (és pláne onnét küldi a biztonsági kódokat), had kérjek róla egy tájékoztatót, mi a fene történik éppen?
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
MaxxDamage
félisten
válasz Cs1csó #46300 üzenetére
A környezetről nem is beszélve!
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
EmberXY
veterán
válasz Cs1csó #46283 üzenetére
Sőt, ha otthon megtermelnél mindent, ami kell és tartanál disznót, tehenet, tyúkot, akkor boltba se kéne menni.
Szerintem nem a műanyaggal van a baj, hanem azzal, aki eldobálja. Vagy a fejekben kéne rendet tenni (ez lehetetlen), vagy szigorúbban büntetni a környezetkárosítást.
Az ömlesztett csomagolással meg más bajok lennének, szav. idő követés, stb, nehezebb lenne, illetve ha a vásárlók önkiszolgáló módszereire lennének ezek bízva, akkor az egész bolt tejfölben, cukorban és rizsben úszna kb, nem beszélve arról, hogy nagyobb forgalmú helyeken sorba kéne állni még ezért is.Up the Irons!
-
6120
tag
válasz Cs1csó #46279 üzenetére
Az viszont tovább bonyolítja a helyzetet, hogy minden ország saját visszaváltós jelet talált ki.
De miért ne vihetnék vissza mondjuk egy szlovákiában vett (mondjuk német) sör dobozát egy osztrák boltba!?Így az az érzésem, hogy kicsit tévúton járunk ezzel a történettel (is). Az egésznek az volt az eredeti célja, hogy minél több csomagolás kerüjön szelektíven vissza a körforgásba.
És azért írnak rá nálunk pl 25centet, hogy legyen akinek megéri visszavinni.Persze én a tejfölös dobozt is elmosom, más meg magánrepülővel jár nyaralni, szal...
-
BiP
nagyúr
válasz Cs1csó #46199 üzenetére
Attól mert valaki mozgássérült, vagy korlátozott, még lehet gazdag, jó autója, stb.
Nyilvan fura, mert itthon a rokiság társult a csórósággal, de láttam én már menő autóból bottal kiszállni embert.(Meg ugye nyilván van a tipikus szlovák/német rendszámos bmw/merci kategória, aki borítékkal oldotta meg a kártyát magának)
-
MaxxDamage
félisten
válasz Cs1csó #46200 üzenetére
Valami lett inditva, szerintem az, de azt mondták el lett utasítva. (gondolom mert nincs ezzel kapcsolatban semmi egészség károsodás megállapítva)
-
MODERÁTOR
válasz Cs1csó #46193 üzenetére
Régebbi hűtő. 15 éves kb. Nem inverteres. Arra gondolom jó az AVR vezérelt aggregátor. Viszont, ha esetleg gatya lesz a hűtő, akkor már inverterest vennék a hűtőből. Szóval ezért a dilemma. Viszont az AVR már viszi a tevét és a ledet is elvileg. Elvileg.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
MaxxDamage
félisten
válasz Cs1csó #46134 üzenetére
A zsír termelődés szerintem rendben lenne, csak pár évnyi pálcika használata megzavarta a természetességet.
Ezt kellene helyre állítani...◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz Cs1csó #46019 üzenetére
Igen, pl. fényre sötétedő vagy polaroid réteg, stb..
Ha azokat leveszi, akkor semmi értelme használni...◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz Cs1csó #45980 üzenetére
Na pont ez az... 🤭😆
-
MaxxDamage
félisten
válasz Cs1csó #45978 üzenetére
Lehet hihetetlen, de keresőbe tegnap be írtam a "lakberendezés" szót is és nem dobta ki ezt.
-
-
MaxxDamage
félisten
válasz Cs1csó #45907 üzenetére
Igen, én is így gondolom!
Esetemben sajnos elkerülhetetlen!
Az oszt. vezető. Főorvos úgy láttam nem volt boldog, hogy aki műtéti váró listára vett, nem volt túl körültekintő. Egyből hozzá kellett volna mennem, lehet már az első műtéten túl is lennék! Anno (már akkor főorvos volt) fatert is ő műtötte (csípő prótézis) és most az "alkalmazottja" csak feltett a listára és semmi sürgős vagy bármi.Gondolom a listára kerülés x név alatt az x embernek hoz +xy pénzt is!
/többit meg hol nem sz*rja le.../◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz Cs1csó #45896 üzenetére
Itt sincs STB és kábelen jön az adás.
Saját csatorna sorrend az van természetesen.
Általában év elején szokott lenni, hogy csatornák módosultak és akkor vagy újra keresem (csak digitális adás) vagy addig bekapcsolom "csatorna frissítés" észlelést és az új csatornák megjelennek a lista vége felé amit beteszek a megfelelő sorrendbe.
USB pendrivera is ki mentem a csatorna listát és ha nagyon elmenne, akkor azzal könnyen helyre tudom rakni a sorrendet.Apropó, itt aprón kapható ilyen 1-2m max. USB kábel aminek a végén USB pen. csatlakoztatható? (akkor nem kéne mindig a TV-t kihajtani / ki hajtható fali konzolon van és USB kábelt kéne fixre csatlakoztatni, van több port a TV-n.) van egy új kábelem de az 5m ami kicsit hosszú erre /USB optikai kamerának vettem azt direkt/
-
mouzrr
őstag
válasz Cs1csó #45886 üzenetére
Próbálkoztam mindennel, arra is gondoltam hogy beleszáradt a szappan, forró vízbe áztattam, átfúlytam, fogpiszkálóval is átmentem rajta, de nem lett jobb.
#45887Golden9
Az leesik, és akkor baj van#45888Inhouse
Köszi, kipróbálok egyet én is. El tudnád küldeni, hogy te melyiket rendelted?
Én ezt megrendeltem, 180 forintért -
tknof1871
őstag
válasz Cs1csó #45732 üzenetére
Minden mondat igaz. A megváltozott vagy csökkent munkaképességűeknek is a legjobb kivándorolni és egy élhetőbb országban letelepedni. Hála a magyar oktatási rendszernek fizikai dolgozó nem beszél angolul vagy más idegen nyelven. A kivétel elenyésző. Ezért aztán röghöz kötött.
[ Szerkesztve ]
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
BiP
nagyúr
válasz Cs1csó #45734 üzenetére
Egy időben támogatás / kiegészítés járt a cégne (vagy fizette a fizu egy részét) ha megváltozott munkaképességű embert alkalmazott. Ma nem tudomy van-e még, de ha tippelni kéne, nincs már.
Ez a kormány el akarja dugni a szegényeket, rokkantak át,melegeket, stb. Mindenkit, aki kicsit is más, nehezebb sorsú. Ami problémát nem látsz, az nem létezik alapon
És a társadalomban is ez a beidegződés (amire most még ráerősítenek), hogy ez szégyen, így rokkantként élni stigma. Semmi szolidaritás.Ezért kuksolnak otthon a legtöbbben. Meg a megszégyenítő rokkantnyudgíjból, 28ezer ft ápolásiból mégis hova mászkáljanak?
[ Szerkesztve ]
-
tknof1871
őstag
válasz Cs1csó #45710 üzenetére
A rokkantság mértékének megállapítása egy orvosi konzílium feladata (ezt százalékban adják meg) ennek a mértéke és a korábbi fizetés nagysága fogja megadni a rokkant nyugdíjat.
Sajnos ez a dolog már ismerős, de igazából sosem értettem. Egy ideig százalékban adták meg a munkaképesség csökkenést. Utána fordítottak, és a maradék munkaképességet adták meg százalékban. Később megint a munkaképesség csökkenést adták meg százalékban.
A rokkantság megszűnt, nekem most így rémlék. Helyette bevezettek egy új kategorizálási rendszert. B1, B2, C1, C2, D1, D2, E, F. B a legegészségesebb, F a legbetegebb. A 2-eseknek nem ajánlott vagy nem engedélyezett dolgozni? Ezt most nem tudom. Az E és F kategóriásoknak nem kell dolgozni. Azt hiszem az E és F kategóriások felelnek meg annak akiket régen rokkantnak hívtak.
Senki se tekintse pontosnak a kommentem. Annyi dolgot változtattak és átneveztek, az orvosszakértői intézetet rövid idő alatt többször is. Úgy is azt csinálnak amit akarnak. Már évek óta távfelülvizsgálatot végeznek.Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
F34R
nagyúr
válasz Cs1csó #45714 üzenetére
Nem... ez csak egy hosszabb tappenz utan volt. Megvaltozott munkakepessegu meg akarki lehet meg fiatalon is. Nemtudom miota ervenyes ez, de vegulis az uzemorvos korrekt volt.
Egyebkent teljesen egyetertek azzal amit mondol. Legtobben ha kepesek allni vagy minimalisan valtozott a munkakepesseguk, akkor elmennek vagyon/biztonsagi ornek.[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz Cs1csó #45662 üzenetére
Igen, mindenképp lesz külön olyan szakosodott ügyvéd aki ilyenekkel foglalkozik, de majd csak akkor ha már fogok tudni menni a 2 lábamon, tehát a 2 műtét után!
Lehet ez is elég lesz, mert majd ők rendezik az orvosszakértői dolgot ebben, van sok-sok dokumentum amik mind ezt támasztják alá ami a bajom és vannak korelőzmények, stb..minden.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz Cs1csó #45659 üzenetére
Igen. Tudod most 3 évem zero így.
Munkahely elvesztése, szinte ágyhoz kötöttség, de azért 2 mankóval tudok mozogni keveset. Mindezt köszönhetem a bizonyos gyógyszernek? Ezt kellene bizonyítani és perre mehetne a dolog!? Már csak azért is, mert 2021-től 2023-ig nem is küldtek mikrobiológiai vizsgálatra, hogy kideritsék, miért is van mindig ugyanúgy tűdő gyulladásos megbetegedésem, amit mindig a szteroid gyógyít ki pár hónap időre max. Ez az igazság!◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz Cs1csó #45561 üzenetére
Van persze, de ott felirt gyógyszer meg kórházi ambuláns lap, vizsgálati eredmények, stb... van.
Most néztem egészségablak programot és meg is találtam.
Receptek / GYSE alatt van.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz Cs1csó #45538 üzenetére
Szia,
Igen, én is úgy gondoltam.
-
Inhouse
őstag
válasz Cs1csó #45528 üzenetére
Nehéz dió ez, mert ennyire nem egyértelmű, hogy minden amit a nyugati elit csinál az jó és zöld, miközben minden amit ázsia az kreténség...igazából nincs is így szerintem. A versenyhátrány a hatalmi viszonyok eltolódását is jelenti, valamint gazdasági szinten is fordulnak a dolgok, amit nem igazán szokás könnyen fogadni, és a vége legtöbbször háború. Ha az egyszerű emberek felett mindenféle hangzatos dumával olyan intézkedéseket hoznak, amiknek rájuk nézve azonnali negatív eredményei vannak, akkor azt nehéz lesz beadni. Az életkörülményeiből senki nem igazán akar lejjebb adni, ettől érzi úgy, hogy több az önellátó rabszolgánál. Ha ezeket veszni látja, akkor indul az elégedetlenség, polgárháború...de ne legyen igazam.
Üdv Inhouse
-
Davidkoma
tag
válasz Cs1csó #45387 üzenetére
Kiegészítve a beírásodat, Aldiban most 899-röl leakciózva 799-ért diós és mákos.
(Lehet, hogy ez a -100Ft boltfüggő)
A blokkon 30 dkg a tömege, de érzésre mintha nehezebb lenne.Tavaly, (vagy tavaly előtt?) vettem Szamos-féle bejglit a Spar-ban, jelentősen drágább volt már akkor is a többihez képest, de ízre nem volt jelentősen jobb.
Persze ez szubjektív egyéni vélemény. -
MaxxDamage
félisten
válasz Cs1csó #45376 üzenetére
Köszönöm!
Igen, ezt átélni, megélni nem egyszerű....
Emeleti szobába (lépcsőn) megyek fel/le minden nap 2 kezi könyök mankóval - ennyi mozgás kell és nem hagyom el magam! néha ki szoktam menni az udvarba és szoktam menni a hosszú kocsi bejárón, de zoknit/cipőt sem tudom felhúzni egyedül (gatyát sem) és inkább kedvem sincs kimenni 5-10 percre, mert körülményes az "elkészülés" a kis sétához is... ha meg süt a nap és nincs hideg, akkor papucsba is kimegyek 5 percre, kis mozgás kell minden nap.Első 3 hónapban 15 kilót felszedtem, most 5 kg már lejött és nagyon oda figyelek az étkezésre, mert nincs mozgás (nem is tudok) így nemehetek akármit és nagy mennyiségben sem..
Fentanyl tapasz ami segít átvészelni a műtétig és a fájdalom sincs, csak a "korlátozottság" mert ügye nem igen van mozgástere a csípőknek, aztán majd megint az lesz (Fentanyl) használva a következő műtétig. (mert ügye mind2 oldalt az lesz (protézis) beépítve - félig "robot" leszek majd... ) aztán ha felépültem (még 5 éven belül leszek) jöhet a pereskedés vagy peren kívüli megegyezés... ahogy olvastam 30-50 milla / "beültetés" (vagy műtét) ilyen esetben amit szoktak fizetni a károsultnak. /mert ügye ez egyértelműen a sok Szteroid miatt van... Ortopédus is megmondta!/
Autóba úgy tudok be/ki szállni, hogy a lábaim úgy teszik be/ki.
Sajna nem nagyon tudom megemelni.
Ha felállok és 2 mankóra támaszkodok, kicsit állok és el tudok indulni.
WC-zés megint nem egyszerű (csak felsőtestem tudom megmosni, térdig majdnem....) meg afürdéstusolás se (még jó hogy van 2 fürdőnk, egyik sarokkádas, a másik zuhanykabinos - ami nem ilyen bolti sz*r, hanem épített spéci) meg van sok eszköz amivel könnyítem a mindennapi járást/ülést, stb..◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Nikaré
őstag
-
BiP
nagyúr
válasz Cs1csó #45227 üzenetére
Mi legutóbb már cidert ittunk helyette. Az úgyis volt itthon, mert azt szereti mindenki, és mégiscsak volt mivel koccintani. Mondtuk is a rokonoknak, hogy pezsgőt ne merjenek hozni, mert viszik is haza.
Egyik évben, franc tudja,hogyan gyűlt össze, volt itthon 8 üveg pezsgő. Abból elfogyott másfél.
Onnantól pezsgőzárlat van. -
MODERÁTOR
válasz Cs1csó #45084 üzenetére
Ezzel foglalkoztam majd két évig. Vágtunk le oszlopról ügyfelet, kerítésről vettünk le gázórát. Stb. Ásni hívtuk a megfelelő embert.
Nekem sántít a sztori. Mire hozzánk jutott a dolog, az millió levél, e-mail, telefon váltás stb előzte meg. És ez áramnál több hét, gáznál hónapok is elmennek. Te tudtad, hogy mennek az emberek, egy számla miatt inkább hagytad magad kikapcsolni? Sokszor volt, hogy pont mi szóltunk a szolgáltatónak, hogy valami kommunikációs gond van. Rossz cím, rossz a kiértesítés, rossz a telefonszám.
Olyan is volt, hogy a szerelő vitte be az E.ON-ba ügyfélszolgálaton kifizetni a számlát. Szóval itt valami nekem nagyon kerek. Tudtad, hogy valami nincs befizetve, vagy a szolgáltató tudta. De inkább leveteted az órád mint bemenj az ügyfélszolgálatra, egyeztetni. Pont a gázórát, amit rohadt cirkuszos visszatenni ügyfél részről.
(Sokan nem tudják, de két át nem vett terítvény már sikeres kiertesítés)[ Szerkesztve ]
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
FattyDove
őstag
válasz Cs1csó #45037 üzenetére
Aha, de csak utasként (jogsim nincs). Így valahogy egyből adta magát, hogy a vastag fehér vonalnál kell megállni, de a lámpa tőled vagy 30 méterre van. Nekem úgy tűnt, hogy sokkal hülyebiztosabb, mint a világ másik megoldása, ahol ha kicsit tovább mész, akkor nem látod, hogy milyen szín világít az adott pillanatban.
[ Szerkesztve ]
-
-
sanyi02
tag
válasz Cs1csó #44943 üzenetére
Szia!
Szerintem azért kérik a mailt, hogy vírusos üzenetet kűldjenek, vagy kitöltő programot, hogy megadjam a banki adatokat.
Természetesen nem adok mail címet!
Ezt valakik programmal csinálják, vagy ott ül a gép előtt az illető és a hírdetésekre kattingat?
Általában ugyan az a szövegük! -
Davidkoma
tag
válasz Cs1csó #44838 üzenetére
Igen, de pl. jelszót kér (szerződéskötés során megadott, ügyintézéshez szükséges jelszó)
Hát kb. húsz éve volt a szerződéskötés (ki a f**om emlékszik ügyféljelszóra?,
Másrészt nem kívánok semmilyen egyéb mobilszámot rájuk.bízni.Közeli rokonnak vettem anno feltöltős sim-et+mobilt, ő meghalt, a telefon hozzám került.
Meghagytam, mert távoli rokonság ismerte a telefonszámot.
Egy évben egyszer feltöltöm 3000-el.Viszont most hirtelen eltünt róla az is, amit másfél hete rátöltöttem.
Csináltam Yettel-fiókot, de nem látszik semmiféle hívástörténet, sms, vagy hozzárendelt egyéb szolgáltatás.
Oké, bementem az egyik üzletükbe, tényállás felvázolva, majd csodálkozás.
Ők sem látnak hívástörténetet stb.
Javasolják, hogy hívjam a 1220-at, mondom azon kevesebb van, mint 300 forint meg asztali gsm, nem zsebbehordós, más szolgáltatótól nekem nem ingyenes, másrészt ezt elregélni telefonon sem egyszerű.
Jó, írjak nekik.
Megírtam, elküldeném (választ is írásban kívánom), de hova? -
Inhouse
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Ukrajnai háború
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest