Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
Srácok legyetek bölcsek helyettem is
8 hónapja vagyunk együtt barátnőmmel és minden 10/10
Múltkor nyomoztattam, hogy mit szeretne karácsonyra, és kiderült, hogy ékszert, azonbelül is gyűrűt.
Namármost ő nem az a házasságsiető fajta meg elég fiatalok is vagyunk (25 és 23)
Szóval eléggé biztos vagyok benne, hogy nem jeggyűrűt vár a jézuskától...Viszont van két problémám is mindjárt:
Milyen az a gyűrű ami nem bóvli béna, de nem is váltja ki az emberekből hogy ELJEGYEZTEK??ha hordja???
Milyen gyűrűt lehet oda adni a párodnak anélkül, hogy azt hinné, hogy megakarom kérni a kezét?Az a baj, hogy elkezdtem aranygyűrűket nézni és amiket kiválasztottam egytől egyik echte eljegyzésiek..
Az, hogy gyűrűnézegetés közben pedig az ötlet (eljegyzés) egyre jobban tetszik az már az én gondom
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Vismajor01
addikt
válasz krizmo_ #20037 üzenetére
Igen, en is igy tudom.
Vegul ugy dontottem hogy ilyen gyurut kap, aztan majd keritek melle valami jo beszedet hogy legyen lehetosege ugy ertelmezni a gyurut ahogy szeretné, ha ajandek akkor az ha eljegyzes akkor az
Koszi mindenkinekSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Vismajor01
addikt
válasz hitvanyalak #20039 üzenetére
Persze, igazad van.
De azert az is igaz, hogy az eljegyzes nem hazassag.
Kicsit felreerthetoen fogalmaztam, valami olyasmire gondoltam, hogy megkapja most a gyurut meg elmondom neki hogy szeretnem felesegul venni de meg nem kell valaszolnia csak ha ugy erzi van valasza, ha most akkor most ha fel ev milva akkor akkor
De meg ragodom rajta hogy legyenSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Vismajor01
addikt
Szeretnék faxot küldeni az egyesült államokba.
Hogy tudnám ezt legegyszerűbben megtenni?
Az nem jó, ha emailben kapják meg.Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Vismajor01
addikt
válasz Bjørgersson #20147 üzenetére
De nincs faxom. Van valami online fizetős szolgáltatás vagy bármi?
[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
válasz Bjørgersson #20149 üzenetére
Hát nem mondtam h ki kéne szívnod bárhonnan is
Csak magamból indultam ki, hogy ha lenne faxom nem jönnék a topikbaSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Vismajor01
addikt
Eddig is volt kepfeltoltesi korlat apron?
Ez a 8 megapixel elegge rohejSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Vismajor01
addikt
válasz Bjørgersson #20422 üzenetére
Azért én szeretek igényesebb képeket felrakni a hirdetésemhez, mint pl ez
-
Vismajor01
addikt
Szerintetek hol lehet ezüst eljegyzési gyűrűt venni? Online semmi értelmeset nem találok
Ne hurrogjatok le, nem eljegyzési gyűrű lenne, azért lesz ezüst, ezt beszéltük meg a nőszeméllyel, hogy majd fehérarany gyémánttal ha megkérem a kezét, ilyet meg ígéret gyűrűnek szeretneSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Vismajor01
addikt
válasz EmberXY #20512 üzenetére
Most tényleg fölösleges belemenni, de a lényeg, hogy a monicitáknak könnyebb az energiafelvétele és a kommunikációja vízgazdag környezetben, ezért dagad meg egy kicsit, ha a moniciták kinyírják magukat akkor az is lelohad.
Amíg nincs elszíneződve nem kell aggódni.
De máskor ne kenyérvágókéssel bonts konzervet mert könnyen a balesetin köthetsz ki, inkább nézz jutyubot.Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Vismajor01
addikt
"elvileg" jelentkeztem kresz vizsgára
Nem kéne vmi visszaigazoló emailt küldeniük vagy vmi? Csak annyit írt h nyomtatvány elfogadva v ilyesmiSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Vismajor01
addikt
Skacok,
Computer dekor topik van phn? Ilyen led csikok belülre, RGB ledek etc
-
Vismajor01
addikt
válasz Speeedfire #26521 üzenetére
Ami az ikeában kanapé és 100e forint azon valószinüleg ülni sem kényelmes, nemhogy aludni.
-
Vismajor01
addikt
válasz Speeedfire #26524 üzenetére
Facebookon keress ikea adás-vétel csoportot, és ott tedd fel a kérdést. Nagyon sok tapasztalatot fogsz hallani arról, hogy milyen ha egy ikeás kanapét nem csak vendégágynak használnak. Aztán ha kinyomoztad melyik kell akkor adott tipusra keress rá facebookon/jófogás/vatera. Igy kijöhetsz 100e forintból.
-
Vismajor01
addikt
Én is használtan vettem az ágyamat, 25 volt 120 helyett aztán semmi baja. Persze ha lett volna 120 ezrem ágyra vettem volna újonnan.
Én nem akarlak elkesiretni, de 100e forintért kapsz egy kétszemélyes kanapét amin kényelmes ülni, és szerencséd van. De olyat is ami kihajtható ágynak ÉS még kényelmes is rajta aludni MINDEN NAP?
Hát az nem 100 ezernél ér véget, ott kezdődik, sőt... SzerintemSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Vismajor01
addikt
Vismajor01
(őstag)
Kulfoldi ismerosomnek beázott a macbookja(taskaban kiomlott kicsi viz, de laptopra nem sok kerult tbh)Bevitte isytelba de ott 3 napot mondtak neki csak a fiagnosztikara. Azt mondtak vigye az idokihoz.
Azokmeg atvettek a laptopot diagnosztikara, majd kerdes es telefonhívás nelkul alaplapot "javitottak" rajta es 60 ezer ftot kovetelnek.
Ezt meglehet csinalni valakivel? Sajnos en nem voltam ott amikor atadta alaptopot minderrol csak utolag ertesultem
-
Vismajor01
addikt
válasz Hosssszu #28244 üzenetére
Eleve fényképesigazolvány, arra való. Ha a fejed nincs meg nekik a kártya mellé akkor csupáncsak az adatokkal nem sokra mennek, és azt kicsalni is baromi egyszerű, pont ezért. Bankkártya adatok már más helyzet, azt megszerezni is nehezebb pont ezért.
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok,
Osszefoglalo a hsz vegen a konkret kerdessel,Adott egy 200x230as Pax gardrob.
Osszeraktam, de a kulso sikloajto eleg szar.
Elejetol elkezded huzni egyre rosszabb, eloszor meg semmi baja aztan ahogy siklik a szekreny vegebe egyre nehezebb es aztan meg sikit is mint a kreta a tablan vegighuzva.
Mar ahogy tudtam kiegyenlítettem ekekkel, kijott az ikea megnezni azt mondta szar hat 30centis derekszogmeron van 3 centis dolese a szekrenynek.
Szal;
Van egy bohom szekrenyem 0db allithato labbal es egy rohadt egyenetlen 120 eves parkettapadlo.
Szeretnek vmi cuccot ami kiegyenlíti a padlo hibait es arra tudom "felrakni" a szekrenyt. Hol talalok ilyet, letezik ilyen egyaltalan? A szekreny saccperkabe 220 kg.
-
Vismajor01
addikt
Sehogyse talalok Tv app topikot? Letezik h nincs?
Olyan appot keresek amivel tvt lehet nezni? Us ha lehet. Van ilyen? Tehat US tv csatornakat lehetne nezni a tvn, elofizetesert?
Lehet vpnt rakni tv-re?
Espn-re erdemes e elofizetni? Melyik sportcsatornara erdemes ami széleskörűen kozvetit sportot?
-
Vismajor01
addikt
válasz philoxenia #35124 üzenetére
Hm pedig tvn találtam ESPN appot, damn.
Meg mindig otlettelen vagyok h hol tudnek sportkozvetitest nezni actual kabeltv nélkül.
-
Vismajor01
addikt
Muszáj leirnom valahova, amin rágódok, hátha van ötletetek.
Ami van: Lakás.
Ami kell: Ház és egy lakás 20 év múlva a gyereknek.
Ami nincs: Pénz.
A opció: Megtartjuk ezt a lakást, felvesszük babavárót+csokot+lakáshitelt és abból lesz ház. Ezt a lakást kiadjuk, annak a bérleti dijából fizetjük a hitelt. Kérdés, kell e a gyereknek dunaparti, budai panorámás lakás, nem lenne e jobb nyerni rajta és eladni 70milláért, és venni később a gyereknek 9kerben egyetemhez közel egy panel 2 szobásat 40-50 milláért?
B opció,
Eladjuk ezt a lakást (kb 60-70m fogalmam sincs)+csok+babaváró ebből veszünk házat. Kb hitel nélkül megvan a ház, de ugye nincs lakás. Eltelik pár év, összegyüjtjük az önerőt, aztán házra vennénk fel jelzálogot, és abból vennék a gyereknek lakást, amit kiadnánk amig a gyereknek szüksége nem lenne rá, ha addigra kimegy a hitel akkor jó, ha nem akk fizetjük tovább.Én a B opció felé hajlok (sztem nem kell a gyereknek ilyen lakás az egyetemi éveire), de asz asszony imádja a lakást és nem akar tőle megválni.. Szerintetek?
-
Vismajor01
addikt
Köszi mindenkinek a segitséget, valóban segitettetek.
Reméljük asszonyt mostmár megtudom győzni, hogy ezt a laksát adjuk el és vegyünk házat belőle hitel nélkül és legalább lesz mire gyűjteni a házból
-
Vismajor01
addikt
válasz philoxenia #38129 üzenetére
Konyhaban viszonylag nehez elkerulni :D
Megfogtam az asszony maltaijat es vegig toroltem vele a pultot de a kutyazsir nem bizti h hat
-
-
Vismajor01
addikt
válasz Bjørgersson #38213 üzenetére
Nekem eddig random volt, viszont most angliabol jott kis csomag az a posta 3x is vamoltatta, 1700ftos termekre fizettem 1200ft vamot :D
-
Vismajor01
addikt
5 km/óra az kényelmes, haladós gyalogtempó, azért az nem rohanás.
Én meg 29-ről 30-ra fordulván felvettem 15 kilót. Semmilyen szinten nem változott az étrendem/mozgáskultúrám, semmi sem. Ennyi. Mostmár 3. hónapja eljárok edzeni, nem teljesen rendszeresen, de heti 2x biztos. 5 perc sima gyaloglás, 5 perc futás (10-11 km/óra) aztán 30 perc 13 fokos emelkedős 4.5 km/óra gyaloglás. Elvileg elég kemény kardió. És ezután mél fél-háromnegyed óra ilyen-olyan súlyemelgetés. Én meg csak kövérebb lettem.
-
Vismajor01
addikt
Büdös életbe nem voltam még bajba konfiggal, mindig értettem hol kell lejjebb adni, hol lehet tuningolni, miből lehet a legtöbbet kihozni...
Felraktam a jelenlegi konfigomat mindenestül 600-ért eladóba, mondom 400 körül veszek magamnak vmi "kisebbet" és elvagyok azzal.
De egyszerűen idióta a piac, minden rohadt drága, nemcsak a jó cucc, de a szar is, a 2070super ugyanannyiba kerül mint a 6700xt, mikor a 6700xt körberöhögi a 2070et, csak gondolom azzal lehet bányászni v nemtudom...
Szegény csávó rámirt h megveszi, alkudni se alkudott, de nemtudom neki eladni mert ha 2 hétig túrom az internetet találok vmit ami 40% rosszabb és keresek rajta 50e ftot...Annyit meg nem ér.
Igazából nincs kérdésem csak kiengedtem a fáradt gőzt
-
Vismajor01
addikt
Takaritani honnan lehet megtanulni?
Az alapok nyilvan megvannak, ugy porszívózom mint egy virtuóz.
De hogyan a legjobb ablakot takaritani? A zuhanyfejet ha letorlom CIF-el akkor miert marad csikos? Indukcios tuzhelyet mivel erdemes takaritani mert eddig MINDENNEL ronda volt utana? Festett falon a szennyezodest mivel lehet legjobban leszedni? A fal nem mosható. Melyik felmosotol lesz a legerosebb, legtartosabb illat a hazban? Ugyanez legfrissito-szallodakban hogy csinaljak h mindig parfum illat van?
Remelem eltudtok vezetni a takaritas mekkajahoz
Ui: Ugyanitt bejárónő kerestetik
-
Vismajor01
addikt
Ezeket angolul Tree Slabnek hivják.
Magyarul mi a neve?
-
Vismajor01
addikt
Van egy steam linkem aminek elhagyódott a töltőegysége
próbáltam vásáolni hozzá külön de eddig kettőből nulla...
Bármi ötlet mit kezdjek vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest