Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
-
pjen
félisten
Miért is?A tesco és minden más lánc feltud venni egy hónapra 30 embert,aztán év elején kirúgja.Azért már voltak próbálkozások.Nyuggereket kerestek "hosszú távra" 200K nettóval.Ezek a hirdetések eltűntek.Amiket írsz az mind kibúvó keresés.Nekem semmi közöm mint megrendelő,a szállító problémáihoz.Kötöttünk egy szerződést,oldja meg vagy ne válalja.
-
Golden9
addikt
-
inf3rno
nagyúr
Ja meg a te torkodat is elharapja miközben alszol. Amúgy valami James Bond filmben volt ez a duma. Valami ciánmérgezett félbuzi ex ügynök adta le ezt a szöveget, de már nem emlékszem melyik film volt pontosan.
szerk:
Na megvan, ez a fazon volt az: [link] És itt a duma is: [link][ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
Ez a nagy nemzeti büszkeség ára, hogy bezzeg mi kitartunk a JMF (jó magyar forint) mellett. Ami csak egy plusz eszköz arra, hogy a magyar nép legyen/maradjon az uniós szalagmunkás biorobot. Csak ha egyszer belendül ténylegesen a robotika, minket meg kiejtenek az unióból, b@ßhatjuk.
[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
-
donmackó
addikt
Itt kb. mindent leírnak hozzá. Amég tanul ingyenesen jár neki az MS szinte összes cuccával.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
Top cat
addikt
Van Robogó, kismotor és Roller topik.
Ez a képen valahol a kettő között van. -
philoxenia
MODERÁTOR
Hirtelenjében. De iPhone topikokban biztosan jobban tudnak segíteni.
-
Borisz76
veterán
Köszönöm szépen a választ.
Igazából már beüzemeltem és a gyerkőcnek szánjuk....
Mivel cipelve,hordozva nem nagyon lesz ezért szerintem elég rá a kinézett/linkelt tok is.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
donmackó
addikt
-
mouzrr
őstag
Attól függ milyen keretet, lencsét kérsz. Eléggé változó, meg mindig változó mértékű kedvezményt adnak. Volt már 20.000-es de 50.000-es szemüvegem is tőlük. Utóbbi pont most 3 éves. Azt hiszem adnak rá cseregaranciát is, bizonyos ideig, ha elveszíted vagy eltörik, fele áron újat kapsz, de ez lehet igaz egy 2. de ugyan olyan szemüvegre.
Érdemes velük beszélni és érdeklődni ezek iránt.
-
inf3rno
nagyúr
Hát én is inkább felöltözöm, csak érdekel, hogy mennyire igazak ezek a hiedelmek, hogy a hidegtől fázunk meg. Valamit biztosan hozzásegít, de nem világos, hogy mekkora a szerepe. Az érdekel, hogy hogy vetted észre, gyakrabban kapsz el valami hideggel összefüggő betegséget?
Buliban hasznos! =]
-
B.i.L
senior tag
Annyit még izületre és a fiatalkori "bírom én" kiegként,hogy amikor fiatal voltam,nem éreztem a hideget,mert jó volt a hőháztartásom,sokat (rengeteget)korcsolyáztam FővMűjégpályán,tavasztól-őszig kerékpár.Izületre meg,a sok mozgás miatt:porcleválással válaszolt a jobb térdem.Kiszedték,majd elkezdtem izületvédőt szedni.10+ évekig okozott gondot a guggolás,a térdelés meg egyenesen 1 hét sántikálást okozott. A kúraszerű izületvédő hatására kialakult helyzet viszont megengedi mindkettőt.[45ffi]
ui.: régen és mai időkben is jellemzően a tél beköszönte,vagy a hideg hatására viszonylag gyorsan gyógyuló megfázás a legtöbb,ami betegség ért. Persze volt más is,de az nem a hideg miatt volt.
[ Szerkesztve ]
Horgászni mentem...B.i.L
-
inf3rno
nagyúr
Ez azért nem teljesen így megy. Mármint egy óra alatt biztosan nem lehet megfázni, ha ilyen elven működik. Egy óra alatt a baktériumok maximum megduplázódhatnak, de lesz egy lag fázis, ami akár órákig is eltarthat, és ami lassítja a dolgot. Szerintem nem a kedvezőbb hőmérséklet ami okozza, hanem lokálisan az immunrendszer nem tud olyan hatékonyan fellépni ellenük a hidegben, főleg ha a szervezet elvonja a vért az adott területtől, hogy nehogy kihűlj, mert azzal az immunsejteknek is kevesebb tápanyag és energia jut. Ilyenkor amennyire én tudom a bacik jeleznek is egymásnak, hogy eljött az ő idejük, és el lehet kezdeni felszaporodni. Szóval a már a légutakban megtelepedett mikrobáknál szerintem több óra is kell a hidegben, hogy lépni tudjanak. Az újaknál, mint a covid viszont más a helyzet. Ha még nem találkozott azokkal az immunrendszer, és nem lettek rendre utasítva, akkor azonnal tudnak fertőzni, és 3-4 nap mire az adaptív immunrendszer válaszolni tud rájuk specifikus ellenanyagokkal. Addig a természetes immunrendszer erősségén múlik, hogy mennyire lesz komoly betegség belőle.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
-
t420s
aktív tag
"Lehet kiderül valami elmaradt bér?"
kapaszkodj meg. a munkáltató saját maga által kidolgozott bértábla alapjén fizet, amit saját maga NEM TART BE.
ha komolyan vesszük a bértáblát, én kb 4-5 éve a most megkapott összeget kéne kapjam...
a saját bértáblájuk alapján, amire ők maguk is szarnak.
tehát ha úgy nézzük, tartoznak nekem vagy 4-5 év bérkülönbözetével. az így egyben nem rossz pénz lenne... -
Cs1csó
félisten
Vegyük az egyszerű esetet csak te vagy egyedüli gyereke akkor te örökölsz mindent ilyenkor nem is kell végrendelet.
De kérdezd meg a Jogász topikbanEgyéb ingóság gondolom minden egyéb. (bútor, műszaki cikk, ruha stb.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivaldi (böngésző)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Google Pixel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest