Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Irány a 32 bit, játékprogramok 1994-1995-ben
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
válasz
MaxxDamage #39904 üzenetére
Jobb ránézni.
Üdv.
-
Eastman
addikt
válasz
MaxxDamage #39888 üzenetére
Egy új (érts: nem zsíros) kis mosogatószivaccsal fel tudod rá vinni. Használj gumikesztyűt...
-
Eastman
addikt
válasz
MaxxDamage #34846 üzenetére
Textilfestékkel előrébb jutsz.
-
Eastman
addikt
válasz
MaxxDamage #39875 üzenetére
A bőr beszívja* a cipőboxot, a műbőr nem.
*Korábbi impregnálás, vagy valami bevonat kavarhat még be, ha valódi bőrcipő a kérdésed tárgya.
-
Eastman
addikt
válasz
EmberXY #39833 üzenetére
Rendben, mivel jelen portálon diskurálunk, formáljuk másmilyenre, egy másik naptári napra!
Akkor én, a logout.hu fórumának egyik "őstagja", itt és most kinyilatkoztatom és deffiniálom az eljövendő időpontot Eastman-féle palindrom időpontnak, amely - mivel a RI/OS fórummotor a hozzászólások idejének másodperceit is megjeleníti:
2022. 02. 22. 20:22:02
.
Ez a számsor a mai naptól egy egyedi palindrom. A hozzá kapcsolódó időpont legyen a fórumtagok közti jószándék jelképes időpontja!
Az, aki a fent vastagon jelzett időpillanatban hozzászólást közzétesz itt a fórumtémák bármelyikében, akarva vagy akaratlanul kifejezheti jószándékát a fórum minden élőlénye felé, nem mellesleg kiérdemli a Jó Arc jelzőt itt és a való életben. Igény szerint a nem hivatalos F@sza Gyerek titulus is használható a továbbiakban.
Mivel a Jó Arcoktól távol áll az önteltség, bárki aki a fent meghatározott időpillanatban a https://logout.hu/forum/index.html bármelyik témájában hozzászól, azt követően aláírásában büszkén elhelyezheti a 20220222202202 számsort, vagyis az Eastman-féle palindrom időpontot.
Mindezek kiegészítéseként bárki aki jószándékát közvetítené bármely fórumtársa illetve bármely élőlény iránt itt, vagy a való élet bármely időpillanatában, azt kifejezheti pusztán a 20220222202202 számsor, vagyis az Eastman-féle palindrom időpont megjelenítésével.
Kelt: Budapest, 2022. január 22.
-
-
Eastman
addikt
Hogy' hívják a "matekban" ezt az oda-vissza számsort?
2022 02 20 2202
2022 02)(20 22:02
-
Eastman
addikt
Van köztetek valaki aki már "százszor látta", oda-vissza ismeri, idézgeti az Argo2 filmet?
Nincs kedvem végigpörgetni, nem a világom.
-
Eastman
addikt
válasz
philoxenia #39657 üzenetére
Nem egyenáramú a lámpa, Főnök.
-
Eastman
addikt
válasz
philoxenia #39654 üzenetére
Igen, ezt mindketten tudjuk.
Mégis helyesen kell bekötnöd.
...és nem belém.✌️
-
Eastman
addikt
-
Eastman
addikt
válasz
philoxenia #39649 üzenetére
OK, bocs, én leírtam.
Jó, ha vitatkozunk róla, mert így megjegyzi mindenki akit felidegesítek vele.
Love, peace and R&R!
-
Eastman
addikt
válasz
philoxenia #39644 üzenetére
Nem.
Viszont ha agyonvág valakit az áram, a villanyszerelő felelőssége, ha nem szakszerűen dolgozott.
Ma láthatod a sorsát a lámpának, amit összeszerelsz? Ki fogja használni pl. harminc év múlva?
(Két esetben vágtam már szét olyan hosszabbítót aminek egy-egy villásdugó volt a végein. Mindkétszer hagyatékfelszámoláskor, mindkét bácsi ügyeskedett otthon, aztán megöregedett és meghalt. Maradt utánuk az életveszélyes hosszabbító... Egyébként mindkét házba kisgyerekes egyedülálló nő költözött aztán. Révfülöp, Érd.)
-
Eastman
addikt
Ez nem lehet vita tárgya, mert a villanyszerelés egyik alapszabálya. Jól tanulja meg, ha már laikusként nekivágott. Mindenki helyesen jegyezze meg!
Peace.
Az, hogy ki hogyan dugja be aztán a falicsatlakozóba az már a user felelőssége. Aki szereli, annak kötelessége életvédelmi szempontok szerint megfelelően kiviteleznie.
-
Eastman
addikt
válasz
JoolsNOS #39635 üzenetére
Fázisceruzád van?
Mindig a foglalat talpi érintkezőjére kösd a fázist ! Az oldalérintkezőn a kék nulla legyen!
...mert izzócserénél érinthetővé válik az izzó vezetőanyagból készített fém menete, ami életveszélyes áramütést okozhat, ha a fázist fogod meg az égővel együtt. FONTOS.
A kapcsoló bekötésénél mindig a fázist (barna vagy fekete) szakítod meg !
-
Eastman
addikt
Hogyan tud elszabadulni egy tehervonat? A mozdonyvezetőnek nem kell nyomkodnia vagy taposnia egy gombot a haladáshoz?
-
Eastman
addikt
Látom, kiemelt moderátori figyelem alatt van a topic.
Könnyű itt vakvágányra kerülnie egy eltévedt személynek. -
Eastman
addikt
válasz
philoxenia #39379 üzenetére
TS-en képződtem, amíg [link] lehetett aludni, lehetett.
-
Eastman
addikt
Tükörpontyot hogy' lehetne elaltatni?
Gyerek már két napja nem fürdött, de sír, hogy ne öljük meg. -
Eastman
addikt
válasz
EmberXY #39186 üzenetére
Már a jövő sem a régi!
Amúgy már egy ideje minden világos. Csak látni kell az összefüggéseket. Tugggyukkik állnak a hírek mögött.
-
Eastman
addikt
válasz
EmberXY #39184 üzenetére
...vagy egy felborult cinematográf, ugyanis itt az operatőr nem szállt be a lövedékbe amikor elhagyták a Holdat a felfedezői. Végig kintről filmezett. Szinte biztos, hogy őt kapták el a helyiek! Aztán ott a porban hagyták az instrumentumot. A filmtekercset később elcserélték a Földre esett fogolyra (14:32!), úgy kerülhetett a mozikba a doku. Egyértelmű.
-
Eastman
addikt
válasz
I02S3F #39147 üzenetére
Szegény sikoltodzó zöld gnóm tök' feleslegesen hirdet itt a fejlécen.
Pedig aznap szállít Pestre.
Én a kipcsak véronal miatt a magyart ajánlanám, ha már kínait veszel így is, úgy is. Bááár, állítólag a hunok miatt emelték a nagy falat, úgyhogy ha echte kínai csomagol Neked mély nemzeti önérzettel és bosszú vezérli, beleköphet a levesedbe.
Értsd így: teljesen mindegy.
-
Eastman
addikt
válasz
philoxenia #39063 üzenetére
-
Eastman
addikt
válasz
philoxenia #39015 üzenetére
Érdekes, mert politikára nem is kapcsolok amikor tévézek.
-
Eastman
addikt
Egy "költői" kérdés;
miért nem lehet hozzászólni ehhez a cikkhez? -
Eastman
addikt
válasz
Viktor0610 #38978 üzenetére
-
Eastman
addikt
Két borult haverom erről beszélt 30 éve hogy anno kitalálták a hangszórót nekik a csendszórót kellene megalkotni de ez az ötletük ottragadt a boroskólák között azon az estén.
Van aki szépen megélt ám a hasonló "agymenéseiből".
-
Eastman
addikt
Sziasztok!
Használnak az emberek 700px-nél keskenyebb kijelzőjű okosfont manapság?
-
Eastman
addikt
válasz
MADcat #38702 üzenetére
Öt hátizsákom van, az egyik egy 20+ éves Alpine PRO. Egyedül vele érezem úgy, hogy minden belefér, bárhol vagyok, bárhová megyek, vagy jövök haza. Értsd, egyszer 10 kg kukoricadara a pipókáknak az alján + egy közepes bevásárlás a tetején.
Magamra húztam a hevedereit és go home. Párezer kilométert letoltam már vele. Strapálni őt viszem mindig.
Rengeteg szerszámot is hurcibáltam már benne.Azt nem tudom, hogy ma milyen minőségű hátizsakokat gyártanak, de húsz évvel ezelőtt morva jókat. Egyetlen egy hátizsákot adtam el, egy Karrimort. Az nálam nem vált be.
-
Eastman
addikt
válasz
Viktor0610 #38679 üzenetére
-
Eastman
addikt
Sziasztok!
Használjátok aktívan a LinkedIn-t? Hazánk polgárai mennyire látogatják az oldalt?
-
Eastman
addikt
...vagy a gugel?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest