Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz totron #47561 üzenetére
Hát ugye, a fene tudja, hogy némelyik spar partner üzletben valaki a saját tyúkolját is árulja. Meg amilyen tetkós népeket látok pénztárosnak és árufeltöltőnek, szerintem fogház próbaidősök, vagy valami. Ja, bizony előfordulhatnak dolgok olyan mértékig, hogy inkább eleresztettem azt a problémát, és ördög vigye azt a pár tojást, ennyit nem ér meg problémázni velük
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
coco2
őstag
Tojás szavatossága (ünnepi időszak jön)
Lát valaki tojás üzemet előben rendszeresen? Hogyan megy a foldogozásuk? Mármint nem a YouTube-ra felrakott propaganda videóra gondolok, mert azok még a hivatalos statisztikánál is hazugabbak, hanem a valós gyakorlatra.
Sztori:
Anyámmal veszekedtem, hogy a mai tojások szavatossága azért sem olyan, "mint régen volt", mert típus meg egyéb festés van mindegyiken, szóval tuti lemossák őket előtte, és onnantól a tojás gyorsabban romlik. Akár ha hűtőben van, még mindig gyorsan romlik. Ő annyit mondott rá, hogy elég gyakran veszi ki a tojást a dobozból, és tyúkszaros, szóval kételkedik benne, hogy le lennének mosva.
Kérdés:
Aki lát a saját szemével (vagy közvetlen ismerőse szemével) tényleges tojás feldolgozási gyakorlatot, legyen szíves segítsen valami bölcsességgel, mi a szitu a mosásukkal / festésükkel ?
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
coco2
őstag
válasz totron #47528 üzenetére
Én úgy gondoltam, hogy gyártok egy hipszter appot, felfuttatom, ingyenes lesz, és a felhasználás ára vagy havidíj, vagy eladható reklám célú adatok - ezt csinálják a facebook, a google, a youtube, meg mindenki.
Mondjuk az adatokat összegereblyézni egy dolog, igen, a felvetés valós. De tegyük fel, azt összehozom. Meg lehet az a mondás, hogy ha olyat összehozok, addigra úgyis investor lesz az üzletben, és ő tudni fogja. De az csak mondás. Szeretem tudni, ő mit tenne, ha tehet "bármit". Betársul valami multiba és szerződésben átadja nekik az adatokat? És én azt csak azért nem tudom megtenni, mert "kicsi vagyok"? Vagy egyéb akadályok is vannak?
Szóval ezeken töröm a buksit.
-
coco2
őstag
válasz Inhouse #47526 üzenetére
Nem találok ennek a kérdésnek jobb helyet. Aki igen, legyen szíves, igazítson útba. Előre is köszönöm.
Szóval reklám piac. Ha én magam nem reklám szolgáltató vagyok, de tudok felhasználói adatokat szerezni (személyi érdeklődés) azonosítható felhasználókról (google acc), tudok abból valahogyan hasznot húzni? Vagy olyasmi csak a nagyoknak van, akik saját maguk árulnak reklám szolgáltatást, és az a formája az adatok monetizálásának?
Ja, egy kicsit fáradt a kérdés. Bocsi érte
-
coco2
őstag
válasz MaxxDamage #47515 üzenetére
Műhelybe személyi használatra, vagy a műhely egészének?
Annak alapján elég csak bt-s fülbogár a mobil telefonhoz, vagy inkább egy bt-s bemenetű hangfal (erősítővel egybeépítve) kell.
-
coco2
őstag
Kotorászok olyasmi után, mint műanyag vágódeszka. Konyhafelszerelésnek kell.
A bölcsesség benne annyi, hogy a kemény vágódeszkák nem jók. Hajlítható kell. Olyan, amin ha felvágtam a hagymát, oldalról be tudom hajtani, hogy könnyebb legyen róla a hagymát a lábosba borítani. Mert az a handy, nem a késsel belekotorni (és alkalmasint potyog szanaszét).
Sajnos eddig csak közel papírvékony műanyag "tálcákat" (inkább alátétnek mondanám) találtam. Nem bánom én, ha annak árulják, mert a puha műanyag okés, csak lenne legalább 2-3 mm vastag, és nem 0.5 mm vékony
Aki találkozott a keresésnek megfelelő-féleségekkel bárhol, egy jelzést had kérjek róla. Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
coco2
őstag
Vércukorszint kérdés.
A fejemhez kaptam "lehet, hogy a tiéd is magas, csak nem tudsz róla" - upsz
Milyen jelei vannak annak, ha magas a vércukrom? Muszáj laborba (nem ritkán egy hónappal későbbre) időpontot kérnem, éheznem egész délelőtt, aztán nyársrahuzatnom magam egy ku**a nagy tűvel, hogy ki tudjon derülni, vagy van kevésbé szadista módszer is rá?
-
coco2
őstag
válasz Victoryus #47458 üzenetére
A mindenféle kereteknek vannak kódpéldái, amiket ha pont arra és pont úgy akarsz használni, akkor copy / paste, és készen vagy. Olyankor jól jönnek. Minden más esetben hátrébb vagy velük, mint előrébb. Általános célra nyers php / js / html / css pont elég jók. Nem tudom ki mondta neked, hogy kötelező lenne kereteket használni
-
-
coco2
őstag
Idős korban mitől megy fel a vércukor szint? Illető folyamatosan mozog, és egyáltalán nem egy elhízott fajta, édességet tömni sem szeret - a vércukor mégis magasan jön labor leletből. Nem orvosi szakvéleményt várok, hanem ha valakinek esett le valami tantusz a kérdésben, annak örülnék. Megbízhatatlan lenne a labor vagy olyasmi?
-
coco2
őstag
Nem vagyok jó ilyesmiben - találkozót kéne szervezni pár régi osztálytársnak (6-8 fő), és olyan beülős hely lenne jó, ahol lehet nyugodtan beszélgetni.
Gondoltam arra, hogy valami hipermarket lenne jó a városban, mert némelyik úgy van metró vonalon, hogy ha szakad az eső, mint amit dézsából öntenek, akkor is száraz lábbal lehet oda közlekedni (duna pláza, westend city, köki center) - de azokban tudtommal mind csak nyitott térségek vannak, és valami elzártabb lenne jó. Ha akármi is akad, gondolom terem bérlet vagy olyasmit fizetni kell. Viszonylag jó közlekedési ponton kellene. És lehetőleg nem túl drágán. Plusz az sem hátrány, ha nincsen rá egész hónapos várakozó lista.
Tud ilyesmiben tippet adni nekem valaki?
-
coco2
őstag
válasz totron #47335 üzenetére
A patkány nem arra született, hogy egy macskát kinyírjon, ha csak nem valami kölyök macskáról van szó. De még akkor is jobban teszi patkány pajtás, ha inkább eliszkol, mert egy macskának gyilkos ösztönei vannak, és éles fogai - kölyök vagy sem. Egy nyest vagy görény nyilván ellenfél lenne egy macskának, de egy patkány aligha az. Maximum ha valami labor-szökevény patkány beharcidrogozva
-
coco2
őstag
válasz totron #47331 üzenetére
Amikor a macska kapja el, az sem sokkal kegyesebb a megfulladásnál. Halálra rémülten tartja azt a szerencsétlent addig, amíg már beletörődött a pusztulásba, és csak akkor nyírja ki. Azoknak a cukorfalat tündérkéknek valami olyan kegyetlen természetük van, hogy rémisztő, milyen kedvesek tudnak lenni - miután lenyalogatták a vérmocskot a bundájukról.
-
coco2
őstag
-
coco2
őstag
válasz Vismajor01 #47267 üzenetére
Ha forr benne a víz, akkor száz fokos
-
coco2
őstag
válasz MaxxDamage #47263 üzenetére
Feltéve, hogy hagyják őket dolgozni De valószínűleg ami munkát tényleg el akarnak végeztetni, abban nem fognak gáncsoskodni.
-
coco2
őstag
válasz MaxxDamage #47249 üzenetére
Köszönöm a tippet. Ha csatornán sikerül csevegésvégre kapni egyiküket, rákérdezek erre, és akkor kb biztosan tudni lehet, hogy a betelepítési duma csak a szokásos kormányzati szöveg. Nem akarja a kormány, hogy tényleg ide telepedjenek.
-
coco2
őstag
válasz totron #47248 üzenetére
>..A havat talán nekik is nélkülözniök kell...
Most néztem "Carlow Weather" csatornát FB-n. Az illető Anglia szempontjából vizsgál időjárást, de rendszeresen csusszan bele egész Európa az előrejelzéseibe. (Szerintem extra nézettség generálása végett csinálja ) Jövő héttől jósolva van olyan adag hideg - és vélhetően csapadék is - hogy nem kell már soká nélkülöznünk egyikünknek sem. Persze a legtöbbje inkább ónos esőnek néz ki így előretekintőben, csak hogy lássunk olyat is
-
coco2
őstag
válasz totron #47248 üzenetére
>...mikre vagy kíváncsi? coco2...
Hát, ha családostul jönnek, akkor a lányaikra
Mondjuk egy első generáció valószínűbben csak exotikumnak nézi európát (nekik mi vagyunk az exotikum), és fiatalon ide jönnek 1-2 évre, aztán haza mennek. Aztán nem tudom. Annyit csak megér, hogy utána nézzek, mi van velük.
-
coco2
őstag
Lehet, csak megszokás van mögötte.
Világutazóktól Floridai területről hallottam olyat YT videókból, hogy a népek akár pizsi + papucsban elmennek bevásárolni, és senki se akad ki rajta. De ott persze olyan a hőség, hogy szédelegsz tőle, szóval van is ott ereje bárkinek öltözködésről papolni. Filippínók is forró éghajlatról származnak. Arra emlékezhetnek.
Aki még frissen van itt, talán csak nem tapasztala, hogy itt a tél többé-kevésbé valódi. Vélhetően most fog életében először havat látni. Aztán pedig megfázni. Csúnyán. És majd átgondolja.
-
coco2
őstag
válasz MaxxDamage #47237 üzenetére
Mekkora lehet ott a létszám? Durván becsülve.
-
coco2
őstag
válasz totron #47235 üzenetére
A flip-flop-ot úgy érted, papucsban járnak Nem biztos, hogy értem az utalást.
Facebook-on találtam egy olyan csopit hogy pinoy life in hungary. Elfecsegnék velük egy kicsit, a magam részéről csak ezért érdeklődtem. Esetleg ha te beszélsz is velük, egyszer kérdezd meg, van-e valami közösségi csoportjuk FB-n. Ez amit találtam jobbára csak képek, rövid videók, nem különösebben interaktív jellegű csatorna.
-
coco2
őstag
válasz MaxxDamage #47233 üzenetére
"Jöttek"? Ott laknak a közvetlen közeledben?
-
coco2
őstag
Az a hírek járja, hogy fülöpszigetiek települnek be az országba. Találkozott velük valaki hétköznapi életben, vagy közösségben, közösségi site-on, akárhol? Integrálódnak, izolálódnak, mit lehet sejteni róluk?
-
coco2
őstag
válasz Purhab #47227 üzenetére
Az meg mi a hócipő? Ha elindul, akkor egy driver használatban van hozzá. Win 10/11-nek nem kell külön adni drivert, automatán felkeresi netről, és feltelepíti. Ha az nem történik meg, a hiba a gyártó website-jában van, és nem a te készülékedben. Vagy ha mégis a te készülékedben van, akkor valami olyan viccesen történt hardver hiba, hogy a kártya részint felhasználható maradt, de az a kártya már akkor is gyakorlatilag kuka. Alufóliában sütögetni meg társai a youtube videókról, azt felejtsd el nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
-
coco2
őstag
@Cs1csó
@ColdMan
@InhouseKöszönöm mindannyiótoknak, innentől elboldogulok vele
-
coco2
őstag
Más.
Régi videó kamera szalagokról kellene anyagot menteni.
A kamera típusa jvc gr-fxm38eg, van hozzá egy tucatnyi kazetta számomra ismeretlen anyaggal (haláleset után maradt hátra). A kamera le tud játszani szalagokat, de kímélném őket, mert már régiek.
Anno biztos kitaláltak átmeneti időszakban valamit arra, hogy digitalizálni lehessen ilyen cuccot, de én akkoriban nem foglalkoztam ilyesmivel, nem vagyok képben róla. Emlékszik rá valaki, hogy mi volt az okosság?
Kürt kft és társai biztos lementik nekem olyan 3 és fél milliárdért, vagy valami, de annyit nem ér meg
-
coco2
őstag
Két kérdés.
1. Aliexpressz veszekedés. Rendeltem cuccot, ami akkor szállítással írva 400 huf volt. Mire ideért, csak extra postára akart volna 1200-at. Na mondom akkor én ezt nem veszem át a postától, mert nem erről volt szó. Az eladó ugyan azt a terméket most már 3500-ért kínálja. És bár akár ördög vigye azt a 400 huf-ot, de Ali-n szívesen belerúgnék abba az eladóba egy alaposat, ha már pénzt húzott be. Van arra valami ötlet, mit lehet ilyenkor kifogásnak lódítani, ami a legtöbb kellemetlenséggel jár az eladónak? Én sajnos csapnivalóan hazudok, ebben segítség kellene
2. Történelmi érdekesség. Lehet arról becsléseket találni, hogy egy középkori várkastélyban a "belső vár" nagyjából hány tonna építőanyagot használt a megépítéséhez?
[ Szerkesztve ]
-
coco2
őstag
válasz totron #47217 üzenetére
Milliók? Szerintem félreértetted
Tény és való, vannak drágábbak is nagyobb teljesítményre kempingezéshez, de még azok sem megfizethetetlenek.
[ Szerkesztve ]
-
coco2
őstag
válasz EmberXY #47215 üzenetére
Persze nem olcsó a szél generátor sem, de a napelemnél még mindig olcsóbb, és ha víz nincs, az a következő, ami a legpraktikusabb. Egészen addig, amíg van szél - ugye. A háztetőre szerelhető nagyobb daraboknál csak a mechanika simán másfél milliós tétel, de nem kell olyasmit használni. Biztos vannak olcsóbbak, de azokról hirtelen nem vagyok képben.
-
coco2
őstag
válasz EmberXY #47210 üzenetére
Ha legalább egy patak van a közeben, és tudsz gyártani rá vízterelőt vízszűrővel, egy mini hidrogenerátor talán tv-t üzemeltetni nem fog, de világítást biztosan, és mobil telefont is tölteni tud. Meg autó akku-t is. Szerintem az a legolcsóbb energiaforrás nomád életkörülmények között.
-
coco2
őstag
A mai világban mi tekinthető sportszerű üzleti jutaléknak egy lezárt üzlet után? Például ha egy anyagi termék kereskedelméhez hozzáadott értékre volt szükség a sikeres értékesítéshez. Létezik erre általános ökölszabály?
-
coco2
őstag
válasz EmberXY #47196 üzenetére
Oké, pár dolgot elértettem. Azt hittem, autóval kempingezel, és 230-as cuccokat használsz, aztán azért kell 230 neked a 12-ből.
Ha litániát akarnék írni, figyelmeztethetnélek a mindenféle technikai problémákra bezárólag azzal, hogy mechanikailag is egyben kell maradnia annak, amit használsz, vagy akár csak linkelhetek neked egy cuccot, hogy első próbálkozásként nézd meg ezt.
Ha van kedved többet barkácsolni, és vannak alaposabb elektronikai ismereteid, lehet kézbe venni step-down + nagy frekis trafót egyenirányítóval részegységenként, aztán a dobozolással is megbírkózni, vagy megveheted inkább egyben.
Ami az energia problémát illeti, ha szerények a körülmények, és van mondjuk egy patak a közelben, kicsi hidrogenerátorok egész vicceset tudnak produkálni.
-
coco2
őstag
válasz EmberXY #47194 üzenetére
A számolásod (elméletben) helyes, konkrét cuccra pedig mennyire bír el egy ilyet a költségvetés?
(A számolásban lesz annyi glitch, hogy amikor nagyon merülni kezd az akku, a vége felé már nem lesz elég az inverternek a bemenet, és mondjuk az utolsó 1-2 elveszítheted.)
[ Szerkesztve ]
-
coco2
őstag
válasz MaxxDamage #47188 üzenetére
Valaki vágja a MESH hálózati eszközöket/WiFi erősítést?
Írd le, mit szeretnél életre kelteni, és segítek.
-
coco2
őstag
válasz j.bravo #47167 üzenetére
Egy időben még normális volt a rendszerhasználati díj. Aztán jött a rezsicsökkentés, és nálunk több lett a rendszerhasználat, mint a fogyasztás. Szóval annyi a vicc. A jelek szerint te nem látsz számlakivonatokat.
Ha bárkit a gátra küldeni - vagy akár kiskanálnyi vízbe belefolytani - meg tudná oldani a problémát, már régen megtörtént volna
-
coco2
őstag
Listát keresnék belföldi női celebekről, vagy kicsit pontosabban véleményvezérekről. Eddig egy origo cikket találtam itt. Olyanokat keresek csak, akiknek YT csatornájuk van, és publikálnak anyagot rendszeresen. Szóval egy szépségverseny eredménye nem igazán releváns. Ha valaki nagyon otthon van YT-n, esetleg abból az irányból lehet kéznél néhány csatorna név. Bármilyen adalék tippnek örülök.
-
coco2
őstag
válasz j.bravo #47056 üzenetére
Akár játszik a #47054 akár nem, ha a "megérkezett a hulladékvas felvásárló" meglátja, elviszi, bezúzza, utólag senki nem tud semmit, "én ott se voltam, honnét tudjam?" Külön fizetni a bürokráciát? Bizonyára..
Jogtiszta megoldás: Nálunk még - egyenlőre még - a bűnösséget kell bizonyítani, nem az ártatlanságot. Ha az nem bizonyítható, a megoldás jogtiszta.
[ Szerkesztve ]
-
coco2
őstag
Android TV Box - használ ilyesmit valaki?
Mire érdemes figyelni vásárláskor? Mivel lehet nagyon megszívni? Nem ismerem ezeket a dolgokat.
Külön kérdés. Ahol látok LAN portot a box-on, ugye az mind beköthető vonalasan is? Nem kötelező wifi-t használni?
Tanácsokat előre is köszönöm.
-
coco2
őstag
Amit mindig tudni akartam, de sosem mertem megkérdezni.
Itt Budapest 18. kerület kertvárosi körzetben néha járkál "megérkezett a hulladékvas elszállító" - de mindig olyan cudar gyorsan eltűnik, sosem tudtam megállítani. Keresem interneten, nem sokat találok róla. Hulladék udvarok, hogy vigyem oda, de nem olyanok, akik járkálnak elszállítani.
Létezik róluk bárhol publikus info interneten?
-
coco2
őstag
Azért az megvan ugye, hogy ami linket vga kártyának neveztél, mind videokártya van írva a találatoknál? Konkrétan egy helyen sincs vga kártya.
Csavar szempontjából a számítógép házad számít. A csavarokat eredetileg a házhoz adják. Ha lusta vagy méricskélni, vagy a közeledben elmászni bármi számtek vagy barkácsboltba (obi, praktiker, kicsi maszek, igazán bármi) M3, M5, M6 csavarokra keress rá ali-n, temu-n, emag-on, akárhol, és rendelj be belőlük 1-1 adagot. Valamelyik jó lesz. Ezek filléres apróságok egyébként is. Vicces, hogy mit össze szenvedsz egy ilyen hétköznapi problémán, akár aláhúzod, akár nem.
-
coco2
őstag
>...tessék megmagyarázni ha már megy a kötözködés...
Rövid magyarázatként a video kártyáknak volt egy evolúciója. A mai kártyák GPU kártyák. Nem csak a HDMI port vezérlésére jók, hanem például adat titkosításra. Amit írtál, gpu kártya. Írtad volna csak, hogy "video kártya", nem lett volna félreérthető. Így az volt.
A "VGA" kártya olyasmi, ami a 386/486-os időkben "a videó kártya" volt. Példának okáért itt a wiki lap olvasni. Egykoron az első alaplapokon a 8088/8086 cpu mellett a 8 bites "XT slot"-ok voltak az alaplapon, később a 286-ossal érkezett a 16 bites ISA slot (industry standard), és a 386-ossal a 32 bites PCI slot. Az EGA kártyák után a VGA kártyák az ISA slot idejében jelentek meg, de mielőtt az SVGA-k lecserélték őket, a PCI slot már létezett.
[ Szerkesztve ]
-
coco2
őstag
-
coco2
őstag
Nem kell vele izzadni. Nincsen semmi speciális funkciója azon kívül, hogy csavarként tart. Az első számítógép bontóban adnak neked egy maréknyit.
(Khm, "VGA kártya" Technikatörténeti múzeumnak építesz kiállítást, vagy olyasmi?)
[ Szerkesztve ]
-
coco2
őstag
Házibuli ivászat.
Egy átlagos gimis lány (kb 50-52 kiló?) mennyi alkoholt (mondjuk átlag bor 12-13%?) tud meginni, mielőtt olyan rosszul lesz, hogy hányni kezd?
-
coco2
őstag
válasz d.janos #46978 üzenetére
És még ez a Halloween egér is jópofa.
Ahogy linkeket néztem, én nem találtam meg pont azt a kettőt. Ha nagyon sokat is megér, Etsy-ben írj rá valakire, aki kínál hasonlót eladásra. Átküldöd neki azt a képet, és valamit majd válaszol. Az Etsy nem egyirányú utca termék kínálatban, ott lehet kommunikálni is. Csak tényleg ne sajnáld rá a pénzt
-
coco2
őstag
válasz totron #46960 üzenetére
Konkrétan azt, amikor táblán azt olvasom az ajtó fölött, "Tejbolt" Hogy milyen céggel a háttérben vagy bármi, arról nincsen információm. De jellemző tej illat meg egyebek.
Piacon még nem néztem utána origi tehén tejnek, de jó ötlet, igazad van, nem tudom, miért nem jutott még eszembe.
-
coco2
őstag
Hmm, a régi szocialista időkben ami "szemét" kapható volt, az kb kimerült a vaníliás tejben, pudingokban, a mogyorós túrórudiban, kókuszrúdban - és ezek mindegyike közel teljesen tiszta volt. Ja igen, kóla volt ugyan úgy. Abban lehetett több kémia, mint biológia. És talán az volt az egyetlen. Ma azért rendesen van több belőle. Példának okáért ma már a "tejbolt"-ban sem adnak olyan tejet, ami meg tud aludni.
-
coco2
őstag
válasz Golden9 #46952 üzenetére
Ha tudnád mennyi szemetet megesznek. És imádják. Valami komoly baj van a mai gyerekekkel, meg mindazzal, amit az iskolában látnak. De kb képtelenség mit tenni ellene. A frissen sült / főtt ebéd az nem jó. A chips, meg a cukrok, meg a hell / xixo - ezek mennek csak.
-
coco2
őstag
Lejárt szavatosságú élelmiszerek.
A tic-tac cukorkákat nem találom a listákban. Romlandó az? Találtam egy halommal 2024 júniusi szavatossággal a szekrény hátuljában elkallódva. Merjem-e hagyni gyerekeknek, vagy inkább kerüljön kukába?
-
coco2
őstag
Éppen néztem az itthoni "statisztikát", 500 m3 sincsen az éves fogyasztásunk, de az eloszlás kb egyenletes, a kedvezményes sávok meg nem azok, és azért csúsztunk bele a prémiumba egy nyári hónapban (egyébként fűteni árammal fűtünk). Ja, az általányra áttérés lesz a megoldás, köszönöm a tippet.
-
coco2
őstag
válasz MaxxDamage #46908 üzenetére
az ott szokás szerint egy szavatosság-lejárt / gyártás-hibás teszt anyag
-
coco2
őstag
Amúgy vicces. Mi a gázt összesen vízmelegítésre meg főzésre használjuk (fűtésre áram van), de csak azok dupla mennyiséget használnak a kedvezményes limithez képest. Tippelem, mire lehet az elég, ha valakinek fűtenie kellene vele.
-
coco2
őstag
-
coco2
őstag
Gázszámla kérdés.
Ebben a hónapban mintha kajak átszabták volna a gázszámlát. Bejött egy sor "versenypiaci árakat tükröző költség", ami a roseb tudja mi, de összességében kb 100%-os áremelés.
Ezzel a viccel csak én találkoztam, vagy mások is?
Budapest
-
coco2
őstag
válasz janos666 #46869 üzenetére
Kicsit pontosabban milyen forrást szeretnél venni? A tv csatornák nevei nem sokat segítenek azt megérteni. Az ország nagy része kábellel lefedett, antennán lenni ma már nem "átlagos".
Szóval mi lenne a forrás? Műhold? Helyi adótorony? Vagy valami helyi közösségi műsorszórás?
-
coco2
őstag
Aham. Szóval az a macska csak normál csöpögő vízzel játszik. De ügyes figyelem megzavarás!
-
coco2
őstag
Facebook video link (csak azok látják, akik be vannak lépve fb-re)
Biztos csak az én agyam fáradt, de kajak nem értem Valaki el tudja magyarázni?
-
coco2
őstag
válasz totron #46842 üzenetére
Egy vonat nem csak nagy darab, de cudar hangos is. Biztonsági okokból kürtöt használnak átjáró felé közeledve. És ott van a talajban a rezonancia. Vonat elé véletlenül kimenni csak az tudhat, akinek süket a szeme is, a füle is, az agya is. (Szívhatott valamit?)
-
coco2
őstag
válasz phrenetiX #46831 üzenetére
Itt-ott hallani híreket, hogy fiatal lányok annyira belemásztak a mobiljukba valami sorompó nélküli vasúti átjáróban, hogy kinyírta őket a vonat. Ezek a mobil cuccok tényleg jól csinálják. Hullik a férgese. Szóval ja. Azok a bt-s fülbogarak király cuccok
-
coco2
őstag
Ja igen, már emlékszem, mi a bajom a Lidl-el.
Teljesen kiszámíthatatlan
Kiírnak egy akciót, és csütörtökön már nyitáskor kérdéses, hogy az a termék tényleg ott lesz, csak délben rakják majd ki, naponta reggel / délben csak X mennyiséget raknak ki arra a napra, vagy furcsa módon egyáltalán meg sem érkezett az a termék abba a boltba.
Házhoz nem szállítanak, a beszállítójukat magánemberként nem tudom elérni, bármit írnak ki akcióba, az még a kutya vacsorájánál is bizonytalanabb.
Persze megpróbálkozom helyi Lidl-t felkeresni mos csütörtökön, de a fene tudja mennyi sikerem lesz
-
coco2
őstag
Műanyag ruhacsipeszeket szereznék be valami webáruházból.
Eddig találtam ruha csipeszeket fából, és 3-5 centis varró csipeszeket (a normális ruhacsipesz 8-10 centi hosszú).
Itt a közelben "kínai piac" boltokban zero a kínálat belőlük.
Ismer valaki beszerzési forrást?
[ Szerkesztve ]
-
coco2
őstag
válasz MaxxDamage #46801 üzenetére
Pedig jót tesz magas vérnyomás ellen
-
coco2
őstag
-
coco2
őstag
Tőről frissen leszedett szőlő (csemege szőlő fajta) meddig áll el feldolgozatlanul (nem lett belőle must), és hogyan érdemes tárolni?
-
coco2
őstag
válasz Inhouse #46736 üzenetére
A jelek szerint ki van adva az Aldinak, hogy delogikalizálják a vásárlóikat, mert az tesz jót a keresletnek. És egyébként igazuk van. Apropó unokahugi vigyorgott, hogy van valami likőrös rágó. Abban is van alkohol. Azt csócsálja náluk az egész gimi
-
coco2
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nők, nőügyek (18+)
- Path of Exile 2
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest