Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-27 22:26:28

LOGOUT.hu

Hasznos információk, fogalommagyarázat

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5451) Copilot64 válasza bajvan2 (#5450) üzenetére


Copilot64
tag

Szia!

Kb 4 hónapja vettem ezt, pont a felbontása miatt:

DOME 95A

Nekem nagyon bevált, töltöttem fel a YT-ra tesztvideókat is, merem javasolni. Bár most drágább, mint amikor én vettem, mert akkor 69,99 volt.

(#5452) bajvan2 válasza Copilot64 (#5451) üzenetére


bajvan2
tag

A pécsi kocsikázás lennél Te?
Itt ugyanazokat kérdezném. Amit 1296P-nek írsz a videó címében azt a youtube 1080P-ként játssza. Szóval akkor melyik a valós adat? (Nem igazán vagyok elájulva a minőségétől.) Lehet, hogy újra csak én vagyok a hülye, de itt is homályosnak látom a szélét. Illetve szintén élnének a felfogatás kérdései is. :)

(#5453) Copilot64 válasza bajvan2 (#5452) üzenetére


Copilot64
tag

Igen, a pécsi kocsikázás én vagyok. A YT azt hiszem eléggé lerontja a minőséget, gépen visszanézve nekem nem homályos. Talán a tükröződés miatt látod a széleket homályosnak? Pillanat-állj-nál jól olvasható a rendszám. A felfogatás nekem elég biztos, nem remeg, a pöcköt kell jó helyre állítani. A tükör mögött elfér, és mivel van napfényvédő csík a szélvédőn, így kívülről sem feltűnő.

[ Szerkesztve ]

(#5454) Thomech08


Thomech08
csendes tag

Sziasztok
Apám szeretne magának egy autós kamerát, mert már a mi városunkban is nagyon sok az ökör..... Nincsenek nagyon nagy igények csak az árához képest azért egész jó videót csináljon (tehát érték arányban jó legyen). Ne keljen kapcsolgatni, hanem szivargyújtón érzékelje, mikor van beindítva a kocsi és akkor kapcsoljon le majd leállításnál kapcsoljon ki.
Méretre ne legyen orbitálisan nagy mert általában elég zavaró tud lenni (ez csak ha megoldható ha van olyan ami kicsit nagyobb de elég jó akkor arra is kíváncsi lennék)
És mivel az öregemnek lesz egyszerű legyen kezelni, vagy inkább neki ne is keljen :D Majd én beállítok mindent helyette. Mindenképp ebay ről rendelnék (5000 Ft tól 7000 Ft ig van rá keret) de ahogy beírtam a keresőbe, hogy autós kamera, kiadott vagy 20db ott is ebben az ár kategóriában és kb mind ugyan azt tudja leírás szerint. Ha valaki segítene a döntésben azt nagyon megköszönném. Az autó szinte csak városban van használva rövid utakra. Este nem igazán mondanám, hogy nagyon sokszor így nem létszükség az az éjszakai üzemmód :D És még valami azon gondolkodtam el, hogy már nagyon elterjedtek az 1080p kamerák ebay en (lehet csak rá van írva és még 720p se tud) de ami a lényeg, azon kicsit aggódom, hogyha még egy 32gb memória kártyát veszek arra se fog 6-8 órától több ráférni olyan felbontásban. Milyen kompromisszumot ajánlotok?
Előre is nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget.
Itt egy pár link ami így leírás alapján egész jónak tűnik de tapasztalatom nincs.

1

K6000 ez igen jónak tűnik

GS8000L

Neve nincs

Megint csak neve nincs

Többet már nem igazán akarok linkelni mert ebben az árban nagyon sok van. Így kis utána nézés után ha most kellene döntenem ezek közül a K6000 választanám mert láttam róla videókat is és egész jónak tűnt.
Ja és még valami memória kártyának ezt néztem vélemények?
TRANSCEND MICRO SDHC 45MB 32GB

[ Szerkesztve ]

A péntek az én napom, a gépem a játékra hangolom! :P

(#5455) Thomech08


Thomech08
csendes tag

Bocsánat a kettőzésért.
K6000 ből elvileg ez az eredeti mert ez HDMI-s és 2.7" a kijelzője.
Most nálam ez a nyerő

A péntek az én napom, a gépem a játékra hangolom! :P

(#5456) f4lcon válasza bajvan2 (#5450) üzenetére


f4lcon
őstag

0805 tulajként a válaszok:
- odateszed és az ott van. adnak hozzá egy szett tartalék dupla oldalas ragasztót, ha egyszer úgy gondolod, hogy majd arrébb akarnád tenni. nekem most cserélnek szélvédőt, majd elmondom milyen volt leszedni (érzésre k.rva nehéz)
- a kamera 1mp alatt leszedhető, de kicsit reszelni kell (szó szerint) rajta, különben alig jön ki a tartóból. én megfarigcsáltam, igy sokkal könnyebben kijön, de még sem esik ki rázós terepen sem
- nem remeg a kép. nem tudok feltölteni videót, mert nem tudom hogyan kell kitakarni a rendszámokat az autókról és félek valami adatvédelmi bajom lesz, de a kamera annyira stabilan áll amennyire ez lehetséges.
- nem csak 1080p-t tud, hanem a 2304*1296-ot is valóban.
- az optika csalása miatt homályos a képe a szélén (olyan, mintha egy hatalmas halszem optikán keresztül néznéd nagy tévén, minden épület görbe is lesz) ez a technológia korlátossága miatt van szerintem, ezen nem akadok fel
- választható beépített memóriával is, de szerintem csak 8Gb meg 16Gb belső memóriás létezik
- ezt nem tudom, 0805-ben szerintem ez nincs
- nem tudom
- szerintem baromi jó vétel ha kell a GPS helymeghatározás. ha nem, akkor lehet lesznek olcsóbbak is, amik ennyit tudnak. (pl a felkapott GW01H)

ami nekem még nagyon tetszik, hogy olyan kicsi, hogy permanensen ott hagyhatom az autóban a tükör mögött. éjjel is az utcán parkolok, mégsem törik fel az autót érte, mert egyszerűen alig észrevehető, hogy ott van. és a látótérből sem vesz egy egyetlen cm2-t sem, mert a tükör mögé tökéletesen beragasztható.

“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell

(#5457) TaaT válasza Thomech08 (#5454) üzenetére


TaaT
veterán

Ezeknek a belseje nagyjából hasonló, valamilyen olcsó novatek csip.

K6000 (is) van nekem, a semminél több, nyugodt szívvel azért nem ajánlanám. [link]

Give them hell Ukraine!

(#5458) bul07


bul07
nagyúr

Mostanában nem követem az árakat így nem tudom hogy tényleg említésre méltó e de azért leírom

TOMTOP
Full HD1080P G1WH 2.7" LCD Car Dash DVR Camera Recorder G-sensor HDMI Novatak 96650 US$ 34.99 (posta díját nem láttam)

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#5459) bajvan2 válasza f4lcon (#5456) üzenetére


bajvan2
tag

Köszi.
Ezek alapján talán mégsem ilyet kéne vennem. :)
Ez a széleken homályos viszont tényleg alap jelenleg mindnél? Taat Dome tesztjében is direkt kitér rá.
Melyik paraméternek is köszönhető ez tulajdonképpen? Taat 1080p-s videói is nem gyengén homályosak, a gs9000 ilyet nem csinált. Ha ez tényleg alap még a végén nem veszek semmit. :)

[ Szerkesztve ]

(#5460) f4lcon válasza bajvan2 (#5459) üzenetére


f4lcon
őstag

mi a célod a kamerával? először ezt kellene tisztáznod.

ha a nyaralási videókat akarod vele megcsinálni, akkor nem jó
ha arra kell, hogy képi bizonyítékod legyen arra, ha esetleg balesetbe keveredsz (vagy az előtted menők) akkor nem mindegy, hogy a széle picit homályos vagy görbül?

annak köszönhető, hogy nagy átfogást akarnak fizikailag is kicsi lencsével, és egyszerre kell távolra és közelre is élesnek lennie.

“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell

(#5461) bajvan2 válasza f4lcon (#5460) üzenetére


bajvan2
tag

Ja, elsősorban tájat kellene filmezzen, ráadásul nem mindig ugyanonnan, nem egy autóban, akár oldalt, vagy hátul is. Másodlagos a fekete doboz funkció.
Hát nem tudom, a gs9000 továbbra sem homályos és torzít a 178 fokával.
Viszont a felfogatást is azért kérdezgetem, mert ezt mikor felrakom pár óráig tök fix, márha sikerül normálisan feltekerni. Utána kegyetlenül remeg és egyre jobban, Rendszám így is olvasható nagyrészt, de 2-3 nap és nézhetetlen, ha ez lenne a cél.

(#5462) Gépötty válasza bajvan2 (#5461) üzenetére


Gépötty
senior tag

Amire használnád, alaphangon egy nagyságrenddel többet kellene rááldoznod. Oldalra pláne, egyszer próbáld ki, lesz a felvételen egy csomó ferde vonal a függőlegesek helyett, elmosódott háttér előtt. Én átgondolnám a helyedben az igényeim, vagy a ráfordítható forrásokat.

Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

(#5463) bajvan2 válasza Gépötty (#5462) üzenetére


bajvan2
tag

Mi lenne az ennél magasabb kategória? Azt hittem ez a csúcs jelenleg. :D
(Volt egy ilyen ezek szerint talán téves elképzelésem, hogy mivel bizonyos körök érdekeit igencsak sérti, ha te mondjuk úgy tudod érvényesíteni magadnak a magad igazát, ezért nem is látni őket tömegivel mindenhol és emiatt nem is foglalkoznak nevesebb gyártók azzal, hogy komolyabb cuccot tegyenek össze.)

[ Szerkesztve ]

(#5464) Gépötty válasza bajvan2 (#5463) üzenetére


Gépötty
senior tag

Videózásra (táj - ahogy írtad) az egyik legjobb ár-érték arányú dolog például egy Lumix G6 135k környékén, kitobival. Ezzel már nézhető, esetleg publikálható FullHD felvételeket lehet készíteni, amik minősége nem összehasonlítható egyetlen dvr képével sem. Hozadékként jó minőségű fényképezőgépet is kapsz - ez az egy nagyságrend, amiről beszéltem.
Ha szeretnél sötétben is jó minőségű, 4K felbontású videót pontos fókusszal, akkor Sony A7S váz 700k értékben, erre tekersz egy jó minőségű obit 3-400k-ért, esetleg veszel hozzá egy olcsó gimbalt ami csak 250k-ba fáj. Ez már így igen jól használható, de pár apró sallanggal máris másfél métert költöttél el rá, amiért viszont kárpótol a fullframe vázból kiesett videó minősége.
A kettő között meg ott a GoPro, 4k videóval.
Ezeket a pici, szélvédőre tapasztható gyöszöket meg hagyjuk meg dokumentálásra, amire kitalálták őket.

[ Szerkesztve ]

Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

(#5465) tibcsiworld válasza Gépötty (#5464) üzenetére


tibcsiworld
aktív tag

Ennyi! :)

(#5466) KL48 válasza bajvan2 (#5463) üzenetére


KL48
tag

Egy kicsit feljebb talán megfelelne a céljaidnak a GoPro, vagy SJCAM valamelyik változata. Van topikjuk, ott is tájékozódhatsz. Tudálépöttyögés helyett bocs a jóindulatú válaszért.

(#5467) xigris


xigris
őstag

Sziasztok!
Itthoni viszonylatban mit éri meg venni Roadcam hd20 h30-at néztem megéri az árukat? :R

[ Szerkesztve ]

(#5468) bul07


bul07
nagyúr

4:23-tól ez a videó.
Ez aztán igazán DVR-el fertőzött ország :DDD ;]

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#5469) TaaT válasza bul07 (#5468) üzenetére


TaaT
veterán

:C :DD :DDD

Give them hell Ukraine!

(#5470) Gépötty válasza KL48 (#5466) üzenetére


Gépötty
senior tag

Lehet, hogy aki egymás alternatívájaként, egy mondatban említi a GoPro és az SJCam kameráit, annak gúnyolódás helyett inkább tanulnia kellene még. De a legjobb az lenne, hogy feldolgozza a leírt igényeket, majd rájön, hogy amit javasolna, nem felel meg a célnak, és csendben marad ;)

Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

(#5471) shield válasza bul07 (#5468) üzenetére


shield
őstag

Ennyi b@lfaszt, mintha akarattal csinálnák.

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#5472) Thomech08


Thomech08
csendes tag

Végül megrendeltem innen a k6000. Ugye ez az újabb fajta indul és kikapcsol gyújtás ráadásra és elvételére?
Mert a vásárlás egyik fő kritériuma ez volt.

[ Szerkesztve ]

A péntek az én napom, a gépem a játékra hangolom! :P

(#5473) TaaT válasza Thomech08 (#5472) üzenetére


TaaT
veterán

"Support auto ignition boot, turn off shutdown"

Legalábbis az van odaírva. :)

Give them hell Ukraine!

(#5474) Thomech08 válasza TaaT (#5473) üzenetére


Thomech08
csendes tag

Rossz volt a link de ott is megtaláltam ezt az infót. Nagyon köszönöm. Most már nem parázok tőle annyira, remélem azt bírni fogja amire kell :D Napi maximum 2 óra működést. :)

A péntek az én napom, a gépem a játékra hangolom! :P

(#5475) bajvan2 válasza Gépötty (#5470) üzenetére


bajvan2
tag

A gopro vs sjcam vonalon mire gondolsz?
Nem foglalkoztam ezekkel, mert azt hittem egy szint a minivel.
De most megnézve már majdnem rendeltem egy sj valahányast. Youtube alapján nem tűnik rosszabbnak a kép, sőt osztott párhuzamos videón nekem jobban tetszik. Van hozzá egy halom tartozék. Harmad, negyed ár.
Ahogy hirtelen beleolvasgattam a célzott topikba épp ilyenekbe futottam, hogy rossz sj-ket kapnak, tönkremegy, nem cserélik. Ezt a részét hagyjuk, hacsak tényleg nem minden másfeledik sj selejt.
Módosítok az elgondoláson.
-Tudja az 1296P-t, vagy tudja ezt a mini sj, gopro képminőséget. (Nem tudom biztos csalóka, de azoknál youtubon már az 1080p is tök jól néz ki.
-Ne legyen homályos a széle, ne remegjen a felfogatás és átrakocsgatható legyen sűrűn ide-oda.
(Az oldalt filmezést akkor hagyjuk.)
Így mit mondasz? :)

(#5476) Gépötty válasza bajvan2 (#5475) üzenetére


Gépötty
senior tag

A YT videók alapján én is azt hittem, alig van különbség egy SJ4000 meg egy GoPro képe közt. Addig, míg nem láttam egy Hero BE felvételét. YT-on az tűnt fel, hogy lágyabb a képe, míg a másiké kontrasztosabb, de ez ízlés kérdése (szerintem a szemnek hosszabb idő után kellemesebb a lágy, de a kínainak meg sokkal részletezőbbnek tűnik a képe). Aztán a srác megmutatta, mit tud az új Hero 4-e. Na, az már nem szar ezen a szinten sem. Csak 110-120k az ára.
Azt javaslom, nézd meg a Xiaomi Yi-ket, talán kevesebb a hamisítvány, és jobb a support is.

Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

(#5477) Gépötty


Gépötty
senior tag

Techmoan friss, Philips dashcam tesztje.

Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

(#5478) SAMG3


SAMG3
tag

Sziasztok! Szeretnék én is kamerát az autóba előre és hátra. Az érdekelne, hogy szerintetek hogy lehetne megoldani a felrakását úgy, hogy ne lógjanak kábelek össze vissza és ne legyen a kamera sem brutálisan nagy.
Nem igazán szeretem ha lógnak össze vissza a kábelek. és tele van aggatva a szélvédő mindenféle kütyüvel.

(#5479) bul07 válasza SAMG3 (#5478) üzenetére


bul07
nagyúr

Mondjuk Mobius jó lenne neked fixen felragasztva [link]
Előre a tükörre és kis átalakítással mint itt a videón kivitelezve
Hátulra meg ha belül van a harmadik féklámpa annak a burkolatára kétoldalas ragasztóval(vagy egy rendes autós tartóval)

De van még Mini 0805 vagy 0806 (ez 0803 tesz ennek újabb változata)

[ Szerkesztve ]

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#5480) SAMG3 válasza bul07 (#5479) üzenetére


SAMG3
tag

Ez a mini cucc elég jónak tűnik. Éjszaka hogy remekem? Ha autóba ülök akkor főként este ülök benne és jó lenne ha este is használható minőséget készítene. Csak szigorúan "dokumentációra" kell nem akarom visszanézegetni. Beletennék 1 32gb-os kártyát aztán pár perces rögzítések nekem elegendőek lennének.

(#5481) bul07 válasza SAMG3 (#5480) üzenetére


bul07
nagyúr

YouTube videókat teszteket néz meg, linkelnék én is csak most mobil nett/laptop párosról vagyok és a keresés se perc alatt megenné ezt a kis adatmenyiséget amit még be kell osszak 25-ig :)

Meg olvasd el az itteni róla szóló hozászolásokat mert van tapasztalat már [link]

[ Szerkesztve ]

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#5482) cigam válasza Gépötty (#5477) üzenetére


cigam
félisten
LOGOUT blog

Fura hogy mekkora difi van a kettő között az éjszakai reflektoros résznél.

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#5483) TaaT válasza SAMG3 (#5480) üzenetére


TaaT
veterán

Éjszaka a legtöbb autós kamera max átlagos felvételt készít, a mini széria gyengéje pl hogy sötét a kép. A G1W egy hangyányit jobb felvételt csinál éjszaka.

Nézegess youtube videókat, rengeteg van belőlük. :)

Give them hell Ukraine!

(#5484) WuuWuu


WuuWuu
tag

Van olyan kamera ami elkezd rogziteni mondjuk amikor valami mozgast eszlel az auto korul? Mondjuk ha este kinnt hagyom a kocsit es valaki elmegy elotte vagy piszkalja akkor bekapcsol?

(#5485) tibcsiworld válasza WuuWuu (#5484) üzenetére


tibcsiworld
aktív tag

Van, de nem sok értelme van!

Egyrészt a kameraaksija nem bír sokat! 10-15 perc!

Másrészt oldalról így is védtelen a kocsi! Pl egy kulccsal elmegy a gyerek, és mire bekapcsol a kamera (amennyiben oldalra is rögzít), csak egy csíkot rögzít, ami fejre emlékeztet!

Nagyon kicsi az az esély, hogy beazonosítható személyt vagy jól látható rendszámot kapj adott esetben, főleg este, amikor még a világítás is esélyes, hogy szemből jön!

Tehát drága felszerelésért nem biztos, hogy azt kapod, amit szeretnél! :(

(#5486) fant0mi válasza WuuWuu (#5484) üzenetére


fant0mi
addikt

A legtobb keszulekben van motion detection.

(#5487) xigris


xigris
őstag

Sziasztok! Roadcam hd20 vagy hd30 a jobb? A hd30 is tud hátsó kamerát kezelni? :R

(#5488) pandion


pandion
tag

Sziasztok!
Van olyan kamera aminek a képét 90°-ban el lehet fordítani? Így szeretném rögzíteni az üvegre és jó lenne ha visszajátszásnál rendesen mutatná.
Köszi

(#5489) Laca1212 válasza xigris (#5487) üzenetére


Laca1212
őstag

Csak HD20 tud hátsó kamerát kezelni. De nem javaslom a HD20-at. Volt nekem, hát... Első kamaera csak csak, de nem voltam emgelégedve a felvett videó minőségével.
Hátsó kamera meg kb. semmire sem jó a HD felbontásával. Rendszámot esélytelen olvasni a felvételein. Sőt...van hogy a kocsi típusa is felismerhetetlen.

(#5490) Laca1212


Laca1212
őstag

Megjött... tréfa mentesen szerencsére. :))

[ Szerkesztve ]

(#5491) Moleman válasza pandion (#5488) üzenetére


Moleman
addikt

Szerintem nincs ilyen, az érzékelőlapka fizikailag határozza meg a képarányt, nem lehet 90 fokkal forgatni.

(#5490) Laca1212
:C
Ha szabad kérni, egy töksötét, városon kívüli éjszakai felvételt szívesen megnéznék. :) Hitelesebb egy "ismert" kamerából, mint egy random youtube videó.

[ Szerkesztve ]

(#5492) Laca1212 válasza Laca1212 (#5490) üzenetére


Laca1212
őstag

Lenne is kérdésem! :)
Melyik felbontásban javasolt használni?
A műanyag lapkák, amiket fel lehet csavarozni a gps talpra és szöget zárnak be mire valók? Mi értelme?
Egyelőre ennyi, de biztosan lesz még kérdésem. :)

(#5491) Moleman
Persze, szívesen. Csak még össze kell haverkodjunk egymással... kamera és én. :) Még nyomkodni sem volt időm ma. De amint hadrendbe állítom lesznek videók.

(#5493) TaaT válasza Laca1212 (#5492) üzenetére


TaaT
veterán

"Melyik felbontásban javasolt használni?"

Nekem a 2560x1080 jött be a legjobban. De próbáld ki mindet és nézd meg neked melyik jön be.

Give them hell Ukraine!

(#5494) Laca1212 válasza TaaT (#5493) üzenetére


Laca1212
őstag

Köszi!

Ldws-nek van értelme? Hogyan működik?
Parking guard micsoda? A manualban benne van, a kamera menüjében helyete AV-OUT van... 0806 GD 2015/05/11 v1.0 a fw rajta. Ez így oké?

(#5495) TaaT válasza Laca1212 (#5494) üzenetére


TaaT
veterán

"Ldws-nek van értelme? Hogyan működik?"

Szerintem nincs sok, bimbamol ha átléped a záróvonalat [link] Elméletileg lehet kalibrálni. Talán kipróbálom valamikor.

Give them hell Ukraine!

(#5496) Laca1212 válasza TaaT (#5495) üzenetére


Laca1212
őstag

Köszi. Ha próbáltad írd majd meg légyszi hogyan kalibráltad, stb. :)

(#5497) kvrt0516 válasza Laca1212 (#5490) üzenetére


kvrt0516
csendes tag

Sziasztok, én is a mini 0806-on vacilálok. Honnan érdemes rendelni? Aliexpress-en is láttam. Ugyanaz mint a gearbest? Valamelyikhez adnak hardwire-t is az mit takar pontosan?

Köszi
Tamás

(#5498) Laca1212 válasza kvrt0516 (#5497) üzenetére


Laca1212
őstag

Én GearBest-ről vettem. Olyat vegyél inkább amihez van CPL szűrő.

Olyan cucc a Hardwire Kit, amivel be lehet kötni fixre a kocsiba a tápot és akkor nem a szivargyújtóba kell dugdosni.

[ Szerkesztve ]

(#5499) WuuWuu


WuuWuu
tag

szeretnek venni de nem nagyon értek hozzá hogy milyet.
mondjuk en ebayen nezegettem oket. ilyen 30 font korul (10-15k huf) aki tud valami jot ebben az árban ne tartsa magaban pls

(#5500) cigam válasza WuuWuu (#5499) üzenetére


cigam
félisten
LOGOUT blog

Szép szines összefoglaló az oldal tetéjén.

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.