Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
at11
aktív tag
válasz kovacsit #27299 üzenetére
Nem kell mindent feltölteni, csak az esemény videókat, meg az élő képet, ha kérsz távolról. A fő tárhely a kamera memóriakártyája, az felhő a kapcsolatot biztosítja elsősorban. Itthon jól működik a 4G es LTE kapcsolat, a 3G nem annyira, ami Amerikában gyakoribb. (Itthon modernebb a gsm hálózat.)
-
Sanya595
senior tag
Sziasztok.
Van egy olcsó visszapillantó tükrös kamerám.
Tolató kamera része is be van kötve, megvagyok vele elégedve, amire nekem kell azt tudja.
Problémám annyi lenne vele, hogy kb. 2, de max 3-om napot tud rögzíteni.
Ezt szeretném valahogy megoldani vagy venni egy másik kamerát, ami tud kb. 5 napot is.
Tudtok ilyen kamerát vagy megoldást erre?Előre is köszönöm.
-
shad83
csendes tag
Sziasztok!
Tapasztalt valaki olyat, hogy 70mai A500S-nél ha hátsó kamera is rá van kötve, akkor akadozik a felvétel, illetve a felvétel minősége is rosszabb, mint amikor nincs rákötve az RC06-os hátsó kamera?
Mennyi általános jelenség lehet ez? Vagy ez inkább eszközhiba? Hibás készülésk, esetleg hibás microSD kártya? -
shad83
csendes tag
Köszi!
Akkor ez nem általános probléma. Furcsálltam is, mert így használhatatlan lenne az egész. Nekem még nincs, de az említett rendszert szeretném majd, csak olvastam más fórumban, illetve láttam itt is kérdezte ezt más is pár oldallal visszább.A parkoló módról letettem, mivel Toyota Auris hibrid autóm van, aminek a kisakksija csak 35AH-s, tehát valóban kicsi lenne szerintem egy 0-24-es parkoló módhoz, főleg hogy van hogy csak 3-4 naponta ülök autóba.
-
válasz shad83 #27310 üzenetére
Nekem A800s van Prius+ hibrid-ben, megy a parkoló mód is igaz ha nem mindennap akkor max 1 nap kihagyás van két indítás közt. Viszont karácsonyra kaptam egy Baseus zsebbikát, de még nem kellett kipróbálnom.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
-
avena71
tag
Üdv!
Van ajánlott tolatókamera, aminek a kijelzője a belső tükörbe van beépítve? Dashcam funkció nem szükséges, de jó ha van az is.
Köszi
-
Zsolty73
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudja esetleg,hogy az A800s kamerához jó e az A500s tartója?
KösziGolf 7 variant, 1.4tsi (2013)CXSA 122le
-
pakfong
tag
válasz Essejó #27250 üzenetére
Nekem is A800s van, 1.0.13-as firmware-el (elvileg a legújabb), de nekem nem tud mozgás detektálást. Eddig 1.0.10-t használtam, az se tudta, meg a korábbi verziók se.
Korábban is akartam írni, csak aztán elfelejtettem. Látom más is kérdezte már, de...Melyik firmware-t használod?
Esetleg egy fénykép a kamera beállításokról, hogy ez a mód hol van?
Esetleg egy videó pl a parkolás után 2 órával? (a lényeg, hogy ne azonnal a parkolás utánról legyen videó, mert amikor kiszállok és lezárom az autót, olyankor nekem is csinál védett videót)A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
-
-
-
pakfong
tag
válasz Essejó #27320 üzenetére
Ez vmi custom firmware, vagy még nem hivatalos. Egyedül itt találtam meg, de itt se ír ilyen felvételi módról. Letöltöttem, feldobtam a kamerára; ugyanazok a menüpontok vannak, mint eddig. Ha a mozgást is detektálná a kamera, egy forgalmas helyen kb non-stop csinálná a felvételeket. A kártya is gyorsan megtelne, mert ezeket védett videókként menti, meg az autó-akksinak se tesz túl jót. Így kétlem, hogy ennek a felvételi módnak ne lenne menüpontja, ahol ki-be kapcsolni lehetne ezt.
A videót amit feltöltöttél, az tipikusan olyan parkoló mód videó, amikor kiszállsz az autóból és azért csinál felvételt, mert a g szenzor érzékelt.
Csináltam egy videót a kamera beállításairól, elvileg látszódik minden:
videóA fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
válasz simonjoe #27327 üzenetére
Ééértem, szóval szerinted a leállítás után egy üres bevásárló kocsival állok a kocsi mögött és gyujtok rá.
A G szenzort még aláírom mert nemsokkal előtte csuktam le a csomagteret.
Egyébként ugye be is mondja angolul amikor leállítom a motort, hogy 5 perc múlva indítja a parkoló módot, szóval szó nem lehet arról hogy a leállítást követő pár percben készült a felvétel. Egyébként a Parkolás mappában van egy rakás felvétel arról, hogy elment egy kocsi mögöttem, vagy emberek tolnak megrakott bevásárló kocsit. Ráadásul motor indításkor mindig mondja, hogy esemény volt nézzek videót.linkAz emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
válasz pakfong #27328 üzenetére
Teljesen hivatalosan a telefonos Ap szólt, hogy van letöltött frissítés ugyan frissítsek már. Hogy a konkrét felvételnél meddig voltam a boltban azt passzolom, a minimum félóra, ha siettem. De legyen lehet tévedek, de akkor mondja el valaki, hogy szerinte mire való a parkoló mód ha nem erre.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
simonjoe
őstag
válasz Essejó #27329 üzenetére
...nem, nem "beléd állni" akarok!! Én elhiszem, h e Tied képes erre, felnőtt emberek vagyunk és nem hiszem, h kitalász dolgokat. Csak keresem a magyarázatot arra, h az enyém-mienk miért nem csinál ilyet.
Azt is tudni, kell, h egy ilyen rendszer kicsit komolyabb analitikával kell, h rendelkezzen. A felvételnek akkor kell elindulnia, ha képtartalom változás történik egy meghatározott területen belül. Ezen kívül még tudnia is kell, h az amit "lát" az ember-tárgy stb. amit szelektálnia kell. Mert mondjuk egy fa közelében állsz meg, annak ágait mozgatja a szél akkor ezt azt ne vegye értékelhető változásnak. No, én továbbra is keresem a megoldást, h a Tied miért tudja ezt.
Megkérlek beteszed a Te kamera konfigodat? Hátha elsiklottam valami felett. THX!!Joe
-
PrometheusX
aktív tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Van egy A800S menetrögzítő kamera szettem (első + hátsó kamerák, hardwire kit). Jelenleg 0.0.47ww (2021-02-25) firmware fut rajta.
Azt szeretném kérdezni, hogy megéri frissíteni a firmware-jét? Tapasztaltatok bármi problémát frissítés után? Illetve szerintetek a 1.0.14ww hivatalos firmware-t, vagy az ezen alapuló custom firmware-t érdemes feltelepíteni rá? Esetleg más verziót?
Illetve találkoztatok olyan problémával, hogy a menetrögzítő az autó indítása után nem ad képet/hangot, nem rögzít; csak a zöld ledje világít? A problémát sikerült megoldanom azzal hogy kikapcsoltam-bekapcsoltam az eszközt, de gondoltam ezt is megkérdezem tőletek, hátha volt hasonló tapasztalatotok.
Köszönöm a segítségeteket előre is!
-
-
pakfong
tag
válasz Essejó #27330 üzenetére
3 féle parkoló mód létezik dashcam-eknél.
1. Amikor megmoccan az autó és a g szenzor érzékel
2. Az autó körüli mozgolódást érzékeli
3. Time laps rögzítés (front kamera). Másodpercenként csinál egy képet, aztán azokból egy videót. Hogy milyen gyakran készítsen képet, az általában állítható.
Az A800s ezek közül a másodikat nem tudja. Hivatalos honlapon sincs info róla, beállítási lehetőség sincs hozzá. Applikációval a kamerára csatlakozva is csak az útvonal szinkronizálással van több lehetőség.
Ebben a videóban a fószer mutogatja a Viofo beállításait, A800s-nél is vmi hasonlónak kéne lennie, de nincs.
70mai app 1
70mai app 2
70mai app 3Nálad amit el tudok képzelni, hogy a szélvédő könnyen berezeg és azért kapcsol be a parkoló mód gyakran. Viharra, komolyabb esőre nekem is bekapcsol. Ezt a gyújtás levétel után "5 perc múlva aktiválja a parkoló felügyeletet" én se egészen értem, mert ha bezárom az ajtót is már csinál ilyen videót.
Amúgy kb 8-10 sec, amire bekapcsol a kamera koccanás után...sajnos.
időmérés#27333
Frissíts nyugodtan, javítottak pár dolgot, és működik rendesen a firmware.
Ha gyújtásra nem indul a kamera, lehet, hogy rossz biztosítékra lett kötve. De maga a hw-kit is lehet hibás.[ Szerkesztve ]
A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
válasz pakfong #27335 üzenetére
Amit yt tettem azt is a hátsó kamera vette. Megyünk ma ikeába, majd felírom mikor állítottam le, és kiváncsi vagyok vesz e fel valamit parkolás közben és mikor.
Az tuti hogy a beállítást nem igazán piszkáltam, csak a g szenzor érzékenységét, mert kemény volt az ablaktörlő, és esőben folyamat dumált. Már ott tartottam, hogy kivágom a francba.[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
válasz PrometheusX #27333 üzenetére
frissítsd a firmware-t az app-ban.
aztán alapbeállítás, majd utána állítgass be mindent újra[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Valami jo kamerat tudtok? Es milyen árban vannak?
[ Szerkesztve ]
-
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Adott egy 70mai DashCam Pro Plus+ A500s.
Eddig is ez volt a kocsiban, frissítés sem jött a 11.20 tavalyi óta.
Most reseteltem is.A telefonom frissült, de már abban is reseteltem a hálózati csatolakozásokat, 70mai app Google Play legfrisebb, és korábbi verzió egyaránt kipróbálva.
Nem csatlakozik a mobilom 70mai A500s-re.
Illetve csatlakozik, mint hálózatra, melyet a dashcam ad, de az appban magában nem tudom hozzáadni.Valaki látott már ilyen csudaságot?
-
at11
aktív tag
-
venom8888
őstag
Mire kell rakotni a kamerakat, honnan kapja az aramot?
-
zsoltip
őstag
válasz venom8888 #27344 üzenetére
Pontosan milyen típus?
Általában: Kaphat direktben akkuról, vagy szivargyújtóról.
Ajánlom: https://www.autoriasztoszerviz.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P50, újszerű áll., FullHd, i7 6. Gen., 16 GB DDR4 Ram, nVidia Quadro M2000 Vga
- Hitachi 120GB HDD
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Tamron SP 24-70mm f2.8 Di VC USD(Nikon F) eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs