Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zacci

    aktív tag

    Adott egy Saeco GranAroma gep. Egy Saeco Odea Girot valtott. A GranAroma elvben egy komolyabb gep. A giro-val sokat ittunk Costa arabica kavet es szerintunk nagyon finom volt. Most eljutottunk oda, hogy ismet Costa-t fozzunk, de mar a GranAroma geppel. Elotte Bellarom arabicat hasznaltunk es egeszen jo volt. Arra szamitottunk, hogy mint a Giro eseteben a Bellarom utan a Costaval megint egy szinttel finomabb kavet kapunk. Sajnos azonban azt tapasztaltuk, hogy a Costa nem igazan lett olyan finom a GranAromaval, mint a Giro-val. Anno finom kremes kavet kaptunk, most meg van egy savanykas mellekize. Azt kell mondjam a Bellarom jelenleg finomabb, mint a Costa, pedig a varakozas es a multbeli tapasztalatok utan pont forditva kellene lennie. Mit erdemes allitani a gepen, hogy a Costa ismet olyan finom, lagy, kremes legyen, nem pedig savanykas ?
    Hozzateszem En tejeskavet iszom, parom meg kevesebb novenyi tejjel.
    Mindket esetben espressot fozunk es azt "tunningoljuk" tejjel.
    Amit allithatok, az a homerseklet, orolesi finomsag, kavebab mennyisege.

    ui.: A Lidl-ben most kaphato kb. 4500ft-ert a Bellarom 100% Arabica kaveja.
    Szerintem annyi penzt boven meger, bar elvben a Costanak jobbnak kene lennie...

    Minden epito jellegu javaslatot szivesen fogadok :R

Új hozzászólás Aktív témák