Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51010) FeRRaR1 válasza Petyyyyy (#51009) üzenetére


FeRRaR1
őstag

Nem néztem végig csak belepörgettem. Viszont az írásod alapján számomra a legnagyobb hiba a mosás. Én 3 részre osztom a kocsit mindig. Első az ablakok aljáig. Második az ajtó alsó egyharmadáig. Harmadik minden ami alatta van, legvégén megyek végig benyúlva alá.

Felnit néha én is veretem először, ha nagyon vastagon van rajta a fékpor. De akkor már átmegyek a gumin és a kerékíven is valamennyire hogy a nagyja lejöjjön. Mire körbe érsz már félszáraz az amit vegyszerezel. Egyébként ahogy mondod, mehet a szárazra.

Állapot és elérni akart eredmény alapján egy alapos habfürdő, leveretés, élek alapos leveretése után lehet rá még egy habot fújni az ecseteléshez. Akkor a dzsuva nagy része már nem lesz ott. Ez esetben is koszosságnak megfelelő habbal. Kerámiás gyakran mosottra nyilván más kell mint a 2 éve nem mosottra. Ezt néha megtoldom azzal hogy az 5 literes APC tartályból befújom az éleket, illesztéseket, ablak közöket, tanksapkát, stb, első habozás előtt hogy még jobb legyen az eredmény. Megint csak kocsi függő hogy kell e.

Nem annyira jó, de nem is ordítóan vészes ezek alapján. Sajnos láttam sokkal rosszabbat, saját szemmel is. Legalább próbálkozik, mindenki elkezdte valahol. Meg a videózás, vágás, feltöltés, videónak megfelelés is munka.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.