Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem az ATI is jól tudja, hogy meg tudták volna csinálni 256bit-re, nyilván nem véletlen csinálták mégis 128-asra. Az előzetes hírek alapján a 4830 elé, és a 4850 mögé kerül teljesítményben, ezért aztán ha még beleverik a 256bit-et is, úgy valószínű nyaldosná a 4850-eket, köbö 110W fogyasztással, és 30k körüli áron (?) csak mert ha igaz, hogy 99 dollár (az aktuális dollár kb 220-230FT) plusz még rájön hogy Magyarország én így szeretlek, úgy már kijöhet a 30 rongy induló ár... Asszem onnantól nem sűrűn vennék a 4850-et ami egy jó tizessel többe kerül, és 140W körül eszik, (csak nem csinál konkurenciát magának az ATI házon belül). Pláne azok akik 30ezres kategóriában nézelődnek/vásárolnak, ami erős középkat, ott nem ultramagas felbontásban sok AA-val tolják, ahol már tényleg többet veszíthet egy 4770... Egyébként meg valószínű nem csak annyiból állt az új GPU legyártása, hogy az 55nm-est letolták 40-re, a 4890 még azonos csikszélességen is kapott további optimalizációt, aminek köszönhetően még magasabb órajelet érhet el. Reméljük a 4770-ből sem hagyták ki ezt az okosságot, akkor pedig valószínű nem lesz antituning és lehet nem is fog annyit veszíteni magas felbontásban, erős szűrőkkel, ahogy gondoljuk
Egy szó mint száz, én már nagyon várom, hogy rendes áron legyen, a 4670 méltó utódja lesz nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest