- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem az ATI is jól tudja, hogy meg tudták volna csinálni 256bit-re, nyilván nem véletlen csinálták mégis 128-asra. Az előzetes hírek alapján a 4830 elé, és a 4850 mögé kerül teljesítményben, ezért aztán ha még beleverik a 256bit-et is, úgy valószínű nyaldosná a 4850-eket, köbö 110W fogyasztással, és 30k körüli áron (?) csak mert ha igaz, hogy 99 dollár (az aktuális dollár kb 220-230FT) plusz még rájön hogy Magyarország én így szeretlek, úgy már kijöhet a 30 rongy induló ár... Asszem onnantól nem sűrűn vennék a 4850-et ami egy jó tizessel többe kerül, és 140W körül eszik, (csak nem csinál konkurenciát magának az ATI házon belül). Pláne azok akik 30ezres kategóriában nézelődnek/vásárolnak, ami erős középkat, ott nem ultramagas felbontásban sok AA-val tolják, ahol már tényleg többet veszíthet egy 4770... Egyébként meg valószínű nem csak annyiból állt az új GPU legyártása, hogy az 55nm-est letolták 40-re, a 4890 még azonos csikszélességen is kapott további optimalizációt, aminek köszönhetően még magasabb órajelet érhet el. Reméljük a 4770-ből sem hagyták ki ezt az okosságot, akkor pedig valószínű nem lesz antituning és lehet nem is fog annyit veszíteni magas felbontásban, erős szűrőkkel, ahogy gondoljuk
Egy szó mint száz, én már nagyon várom, hogy rendes áron legyen, a 4670 méltó utódja lesz nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Warships
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest