- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabicsepp
aktív tag
No nekem is megvan pár napja a sapphire hd4670. ("Hőn szeretett" 8600gt-met cseréltem)
A gyári venti hangja nemtom milyen, az a dobozában maradt, helyét az ősrégi celeron2-es moddolt hűtőm vette át. Így 80 fok terhelve (10dba körüli ház-zajt képzeljetek mellé, az is egy szekrénybe berakva, szivacsokkal kibélelve, szóval csend van...nyugi, szellőzik)Kicsit meglepett, hogy a legfrisebb catalyst nem ismerte fel, így bányászhattam elő a dobozát a cd-ért, de legalább megnézhettem megint az eredeti hűtést
Ilyet is nagyon rég csináltam... jó volt nosztalgiázni, amikor még nem volt net
No így hát felszaladt a jó kis mittoménmilyen bétás driver, ami teljes megnyugvással töltötte el a szívemet, maximális biztonságérzetet táplálva az agyamba, hogy így már biztos maximális teljesítménnyel és megbízhatósággal fog a kártya működni, mégpedig olyannyira, hogy az ezután megjelenő driverek már csak rontani fognak a teljesítményén és stabilitásánKis kitérőm után már merészen futtattam a teszteket a májkrémszoft pista64 nevű csúcstermékén.
A 3dmark06 x mp-enkénti kecskebékaszerű megugrásáról pedig egyértelműen a kettős fronthatás volt a felelős...Kaptam is valami eredményt: 7538...ok, uninstall
Utána gyütt a vantage, itt már nem ugrabugrált, eredmény is lett:
P3163 gpu:2837, cpu:4826Játékokat csak 2-t teszteltem, mivel nix most több fent:
Mass effect alatt jött az észrevehető gyorsulás, a wow alatt meg mintha lassabb lenne, de bírja az AA-t, akkor sem lassul jobban....hiába, ezek a frontok ugye...
Igazából a gtaIV-re fáj a fogam, remélem szépen fogja tolni...No hát nékem csak ennyire futotta, igazából az idle fogyasztása nyerte el a tetszésem, ami 3d-ben se ugrik az egekbe. Gépem egyéb adatai a helyén ugye....
UFF
Új hozzászólás Aktív témák
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- Lenovo RTX 3080 OEM 10GB Garanciával!
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest