Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
csabicsepp
üzenetére
probáld ki,hogy emelsz a GPU orajelen 5Mhz-et nyomd meg az alkalmaz gombot és láss csodát,legalább is nálam erre volt szükség miután aktiváltam a túlhúzást
valaki tapasztalta azt,hogy a másodlagos megjelenítőn(LCD TV)ugrál a kép alja,ha azt rakom elsődlegesnek akkor meg a monitoron mintha a béta ezt nem csinálta volna -
tzsolesz
nagyúr
válasz
csabicsepp
üzenetére
Nekem igen, legalább is a beta. De ezt nem a bios veszi vissza??
300/837 GPU/MEM, ha elindítok egy filmet, már akkor is fölugrik az órajel, ez is érdekes....
Egyébként az ATI még a 8.10-et sem ajánlja a 4670-hez hivatalosan? akkor mikor lesz erre végleges, a gyártó által is elkészített driver?????

J
a, és akkor mekkora teljesítménynövekedésre lehet számítani??? -
törölt tag
válasz
csabicsepp
üzenetére
Én szvsz a 3DMarkot nem igazán tekintem értékelhető tesztnek, a játék az igazi teszt, élesbevetés.

-
danih
veterán
válasz
csabicsepp
üzenetére
Az "alap" catalyst 8.9 tényleg nem ismeri fel a 4670-est (még az sem amit a Sapphire site-járól lehet lehúzni) - a proléma elvileg csak annyi hogy a DeviceID nincs az az inf-ben, töltsd le a DNA-ATI féle catalystet azzal megy, vagy esetleg várd meg a 8.10-et (ahol már manuális ventiszabályozás is lesz egyébként).
Új hozzászólás Aktív témák
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest