- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabis
őstag
Sziasztok
Az elejétől figyelemmel kísérem ennek a kis karinak a pályafutását és életemben előszőr vettem olyan pc alkatrészt ami még friss ropogós a piacon (biztos az ára miatt tettem)
hála az égnek még az első pár héten hozzájutottam nem sokkal 19 alatti árért egy Sapphire-hoz
azóta járkálok fater és az én gépem között honóm alatt a kis ékkővel
Fater gépe : Dual core 2180
My computer: AMD X2 4200
mind2-t tuningoltam, tesztelgettem és 1*űen nem jutok düllőre (remélem jól írtam)
a core 2-vel 2,5 de inkább 3GHz-en már azt mondhattam "na itt már nem igazán van proci limit"
sajna a kis X2-ből 3Gigát már nem tudtam kihozni stabilan (az igazat megvallva nem is szeretném ennyire gyilkolni, a szívemhez nőtt)
szal a lényeg, véleményetek szerint mindenféleképpen érdemes lenne áttérnem a "sötét oldalra" vagy ha eladom a procim és veszek egy X2 5400 BE-t vagy hasonlót és pár fps eltéréssel ugyanott leszek mint a core-os konfiggal ? (ez az utolsó, hogy gépre költök szal ésszerű és persze olcsó megoldást keresek)
huppssszz, kicsit hosszúra sikeredett
előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
- Formula-1
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest