Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
trekkes #8102 üzenetére
Szerintem már nagyon off lesz a dolog, lehet, hogy átkéne menned egy másik topikba. Egyébként én is féltem az Asrock-tól (régen nekem is olyan lapom volt és hát nem voltak jó tapasztalataim vele), de vásárlás előtt meggyőztek, hogy mostmár 180°-ot fordult az Asrock szemlélete és nagyon jó lapokat készítenek. El is hittem nekik és nem bántam, egy nagyon jó kis lapnak vagyok a boldog tulajdonosa.
(#8104) Beri: Vagy csak voltak olyan jó kereskedők, hogy az ügyfél bizalmát tartották fontosabbnak és ezért bevállaltak egy esetleges kárt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest