- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
válasz
Biga123 #6996 üzenetére
A Bulletstorm 100% az.
Bár a League of Legends sem egy kiforrot játék még. Tudom 2008ban indult, de még mindig ingyenes jelleggel megy, atom sok a hiba. Nem csodálkoznék , ha tényleg a 6000-res szériával lenne hibája.
Sőt a 4890-el is volt olyan, hogy max beállitás mellett van egy FPS állitási lehetőség:
Fix 60, Fix 80, Stable, Benchmark, High.Nálam a 4890 is volt, hogy ha nem stablem voltam, akkor leesett a 40 köré, ha fix 60-ra beraktam jó volt. Aztán egy idő után ott is szar lett, max 80 lett ott is jó volt. Vsync ki-be, be-ki. Majd Fix 80on maradt és nem akadt.. tehát Én még mindig gondolom , hogy sem a kártya , sem a cpu nem hibádzik, hanem softwares próblémáról lesz szó.
Amúgy elfelejtettem válaszolni, igen ez lett a végleges, és ki is tudnám cseréltetni, de már nem akarom, tényleg remélem, hogy softwares a probléma.... nincs kedvem még nézelődni, hogy mit vegyek ez helyett.
Igazából amig bent volt a tartalék HD2600XT (Akkor adtam el a 4890-et) akkor evett a gép 105W-ot óránként, illetve terhelés alatt (pl League of Legends) evett olyan 140-150 körül.
Egy COD4 már 160W körül is zabált. De a lényeg, hogy amig a 4890, 160Wot kajált óráként idlé-be, a 2600XT 100W~ körül. 98-102W. Addig a 6870 100-105W körül eszik.Egy HD film alatt ugrik fel 130W-ra. Játék alatt 180-250W. (LoL alatt 180-190W)
Szóval szeretnék ennél a kártyánál maradni, a boltos aztmondta, hogy visszaviheti, ha úgy érzem nem jó.. de tényleg reménykedek a softwares hibában.. Legalábbis a LoL játéknél elhiszem, hogy az lehet, a Bulletstormról már csak a fórumos grafikai hibák után 100%ig hiszem, hogy arról van szó.. -
Dictator^
veterán
válasz
Biga123 #6994 üzenetére
Woops. Lehet mondasz valamit. Volt egy betervezett áramszünet az ELMÜtől, bár a bios beállíásaim ha jól emlékszem nem vesztek el!
De ránézek.
Amúgy mint ahogy írtam, miután a 3.képnél visszaváltottam beesett a proci 40-50% köré. Csak gyorsabban mentettem a képet.Szerk:
+ esetleg próbálj másik drivert..
Csak tipp de egy próbát megérhet...Az a gond, hogy amint látod , most be se jött a hiba. Illetve csak kitabolásnál.
A Bulletstorm meg 100% bugos, elég sokan sirnak core i7-el is, crossfireözött 5870-nél , hogy random szerüen akad.
Mint ahogy nálam, néha atomjó, néha meg akad. -
joshua7
veterán
Én csak a háttérből olvasgatok, nem akarok beszállni a vitába, de én sem értem, h miről beszélsz...
Ha minden változatlan egy gépben, majd a vgá-t cseréled egy erősebbre, szvsz az fps akkor nem változna csak, ha a gyengébb vgá-val is cpulimit volt, ami aztán megmarad az erősebbel is.
Pl ha a HD4890 mondjuk 50fps-sel futott és az vgalimit volt, akkor ha berak egy HD6870-et, akkor vgalimit esetén az lenne mondjuk 70fps. Na most ha a HD4890 esetén 50fps volt és az a cpulimit miatt volt 50fps, az 50fps maradna a HD6870 esetén is, mivel a program cpulimites. De hogya viharba kezdene el lassabban futni? -
Dictator^
veterán
Nos kész a teszt.
Jelentem , most egyszersem akadt be, kivétel amikor 3x kitaboltam 1mp-re. Illetve windowed modeban voltam, ugyanugy full grafikán.Mintha látható lesz, 20%procihasználat mellett vagyok 17 fps-en.
Majd 40-50% procihasználat mellett vagyok 60fpsen.. elég érdekes az összesfüggés..[link] 15FPS , 30 % procihasználat
[link] 17FPS , 20 % procihasználat
[link] 57FPS , itt sajnos pont nem látszik de 18 után 48%-ra ugrott vissza.Szóval az első 2 képen ki vagyok éppen tabolva, folyamatosan. A harmadikon épp, hogy visszataboltam és visszaugrott az fps-em.
Tehát?
Biga123 logikája mellett vagyok, ha egy szarabb videókártyával elfutott, kb 50%os géphasználat mellett, akkor legalább ezen is el kéne futnia annyira, mint az előzőn.
Abban egyetértek, hogy újabb játéknál lehetőség szerint nem tudja kiadni azt az E8500 mint egy Core i7!
De abban nem,hogy egy 3 éves játékot nem tudjon ugyanolyan szinten elvinni.
Ráadásul ha jól tudom DX9-es a játék. -
Biga123
addikt
Igen ha azon a celeronon akadás mentesen fut full felbontás és részletesség esetén valami akkor egy nagyobb vga-val is kell futnia legalább ugyanúgy...ugyanolyan körülmények mellett..
Vagy szerinted nem?
Tehát akkor nállam is szarabbul kéne fusson minden mivel én is nagyobb VGAra váltottam ugyanolyan cpu mellé... a te logikád alapján.. Mert a 6850 mellé már nem elég a CPU.. És láss csodát nem így van... -
lsc
nagyúr
válasz
Biga123 #6989 üzenetére
Teljesen egyszerű, a vga nem ugyanaz. Ez gondolom kimaradt, de hát ennyi.
A személyeskedést meg hagyjuk, talán nem az én felfogásommal van a gond.
A "logikád" alapján akkor egy celeron is elég bármihez, hiszen az integrálthoz elég ? Ha így látod azt hiszem nem velem van a baj.
-
Biga123
addikt
Gratulálok....
Ugyanarról a játékról beszélünk ugyanazon a felbontáson ugyanazzal a géppel ..
Hogy lehet egyszer kevés a proci egyszer meg nem?
Nem fogod fel a lényeget... Suliban nem volt gond a szöveges feladatokkal?
Dictator^ : tuti optimalizálási gond vagy driver ne parázz.. -
lsc
nagyúr
válasz
Dictator^ #6986 üzenetére
A League of Legendsnél is folyamatos 60FPS-em van, de néha asszem két adott pontnál esik le majdnem mindig aZ FPS. Ott fogy el a proci, de utoljára, azt csinálsz miattam amit akarsz, nekem akkor is ez a véleményem.
Mod : Nem tudok angoloul, ennyit meg nem forditózgatok, a tuti meg a halál, de szerintem a procid kevés, azért akadozik amikor elfogy, a kártya bírná csak nem kap a procitól elég adatot.
-
Dictator^
veterán
De ne mond már, hogy egy majdnem 3 éves játékhoz, nem elég a videókártya és proci kombó.. ezt valahogy nem tudom elhinni.
Mert azt elhiszem, hogy nem hajtja ki, azaz , teljesítménynövekedés lenne ha lenne 4 magos jobb procim.De azt nem, hogy a 3 éves játékot nem bír úgy kihajtani, mint a 4890..
A League of Legendsnél is folyamatos 60FPS-em van, de néha asszem két adott pontnál esik le majdnem mindig aZ FPS.
Én még mindig DRIVER hibája gyanakszok.. Vagy a játék nincs optilamizálva ekkora kártyára.MOD: [link]
Does anyone play with 6870? /graphics rendering issue
Recently something happened and the fps in league is garbage no matter what setting its on and it used to play smoothly on high settings. This problem also affect every other game I have, but league is really bad with it. With other games its a small fps skip ever couple of seconds.
Lehet, hogy nálam is ez van, csak néha megy el pár mp-re. Tuti, HOGY PROCI?
My only advice is to try turning down the settings in the Catalyst Control Center - I'm seeing quite a few reports of issues with 6870, although it seems to be mainly crossfire doing it.
-
Biga123
addikt
"Az első játéknál a League of Legendsnél a 4890 Vapor-X -em akadás mentesen teljesített.
Most a 6870 két - három helyen is beakad leesik 20fps-re majd ha a robbanás vége, vagy elhúztam a kamerát jó." idézet innen
ezzel kezdődött a dolog...
Melyik része nem érthető? Elolvastad ezt egyáltalán? -
lsc
nagyúr
válasz
Biga123 #6981 üzenetére
Nem olyan bonyolult ez, a 4890-hez elég volt a proci, a 6870-hez meg nem,
Melyik része nem érthető ?
Mod Dictator^ : Az előbb még azt írtad hogy az a gond hogy ugyan nőtt az fps a 6870-nel, de néha leesik. Ezért írtam amit.
Egyébként leírtam amit gondolok, linkeltem egy elég egyértelmű tesztet, ennyi, lehet agyalni hogy esetleg a bolygók rosszul állnak,de én többet nem tudok segíteni.
-
Biga123
addikt
akkor már csak az a homály hogy a 4890-el mért nem esett le az fps?
a 6870-el meg miért?
Mert ez volt a kérdés. Nem pedig X2 vs X4 történet ...
És már megnit ugyanazt szajkózod .. mikor senki nem kérdezett ilyet...
Itt a kérdés a 4890 vs 6870 volt ua játék ua beállítás ua config...
Kell a HSZ? -
lsc
nagyúr
válasz
Biga123 #6979 üzenetére
Nem olyan bonyolult ez, a 4890-hez elég volt a proci, a 6870-hez meg nem, azért esik be néha az fps. Ennek ellenére biztosan nőtt az fps a 6870-nel/ csak nehogy félreértés legyen belőle/, de néha leesik az fps, ugyanez van nekem ha x2-ként megy a procim, x4-nél megszűnik. Még szerencse hogy egész eddig ezt írtam.
-
Biga123
addikt
"Az első játéknál a League of Legendsnél a 4890 Vapor-X -em akadás mentesen teljesített.
Most a 6870 két - három helyen is beakad leesik 20fps-re majd ha a robbanás vége, vagy elhúztam a kamerát jó."
Itt a lényeg és ez fedi azt amit én írtam.. ennyi..
Elbeszélünk egymás mellett.... Ez sem jött össze ... -
lsc
nagyúr
válasz
Biga123 #6977 üzenetére
Azaz a játék jó, 60fps, vsync miatt, de néha egy torony robbanás után leesik 25re.. majd szépen visszaáll ha odébbhúzom a képernyőt. Idézet innen[link], ez sem jött össze.
Tehát nőtt az fps az erősebb kártya miatt, de néha beesik az fps. Ezt írtam végig, de ha tévedtem szívesen olvasom hol írtam mást
-
Biga123
addikt
pont erről volt szó.. mert a srác nagyobb vga-ra váltott...
És minden más változatlan volt .. Te jöttél itt a kicsi a proci dologgal...
És még egyszer mondom igen ebben igazad van kell a nagyobb proci ezek mellé a karik mellé de nem erről volt szó...!!! Nem ebből indult ki az egész..
Dictator^ na csak meglett a kari végre ?juteszembe ..
hosszú szülés volt..
-
Dictator^
veterán
-
lsc
nagyúr
válasz
Biga123 #6968 üzenetére
Radeon HD 5770 41 (36)X2 68 (54)X4
GeForce GTX 460 43 (36)X277 (65)X4Itt [link] van egy példa, még az 5770 is gyorsul a 4 magos procitól, de a 460 miatt nem sokat ha x2 van alatta, a minimum fps meg nem is változik, pedig jóval erősebb kártya.
Radeon HD 5770 49 (35) 50 (36) 51 (37) 50 (36)
GeForce GTX 460 54 (36) 70 (56) 66 (48) 73 (55)Itt is látszik, nő az fps erősebb kártyával is, de 4 magossal az igazi, főleg ha a minimum fps-t is nézzük.
de azt már nem hogy ugyanaz a game ugyanolyan config és beállítások mellett egy erősebb vga-val szarabbul fut mint egy gyengébb karival.. Ezt nem tudom honnan vetted, még egyszer:
Azaz a játék jó, 60fps, vsync miatt, de néha egy torony robbanás után leesik 25re.. majd szépen visszaáll ha odébbhúzom a képernyőt.Ha nem is akarod megérteni akkor nehéz lesz.
-
Biga123
addikt
De ha eddig nem volt ez a lagg-visszaesés a régi karival????????
Akkor most mért van???
Ha eddig elég volt a proci akkor most mért nem ? Ha ugyanaz a részletesség és a felbontás és minden más??? Azért mert nagyobb vga van a gépben attól még nem kéne laggolnia ha minden más ugyanaz.
"nálam VGA csere után minden gyorsult és nincs olyan hogy akármelyik game szarabbul menne 250GTS -> 6850 pedig minden más változatlan a gépben..." E8200
De ahogy látom ez meddő vita.... és ki is szálok...de ez vicc hogy ebben a topicban állandóan ez megy.. -
lsc
nagyúr
válasz
csucsbicep #6967 üzenetére
Még szerencse hogy ugyanazt írom, mivel nem én vagyok aki nem érti. A 4890 e8400 páros jó, a 6850- e8400-nál már a proci gyenge /nem használhatatlan, csak a kártyához gyenge/, emiatt a kártya nem tudja magát kifutni. Nem olyan bonyolult ez, ott a teszt feketén-fehéren, ha nem érted sajnálom, felesleges köröket nem kell futni, kivétel ha kell a hsz.
Mod Biga123: de nálam is x2-ként nem az fps-el volt annyira gond hanem hogy néha lezuhant,, gondolom érthető, ráadásul :Azaz a játék jó, 60fps, vsync miatt, de néha egy torony robbanás után leesik 25re.. majd szépen visszaáll ha odébbhúzom a képernyőt. ezt írta dictator is, nem azt hogy kevés az fps
.
-
Biga123
addikt
Én elhiszem amit írsz.. és hogy kell a 4-magos . de azt már nem hogy ugyanaz a game ugyanolyan config és beállítások mellett egy erősebb vga-val szarabbul fut mint egy gyengébb karival.. mert ez elég logikátlan max nem fut sokkal jobban mert kevés a proci..
Inkáb ezt próbáld ki .. hogy vga-t cserélsz egy kissebbre ha van a környezetedben és nézd meg ua játékot 2-maggal a két karival és ha az jön ki hogy az erősebb vga-val szarabbul fut akkor fejet hajtok.. nálam VGA csere után minden gyorsult és nincs olyan hogy akármelyik game szarabbul menne 250GTS -> 6850 pedig minden más változatlan a gépben... -
csucsbicep
nagyúr
A lényeget még nem érted. Ugyanazt magyarázod egy ideje. Ha eddig jó volt 4890-el, akkor mi a fenéért kell laggoljon a 6870-el? Az oké, hogy kevés lehet neki az e8400. De azért még szerintem nem azt jelenti, hogy ami eddig jól ment 4890-el, az egy erősebb karival laggoljon a cpu miatt....
Nézd meg a tesztet. Az X2 5770-el jobban ment, mint a 6870-el?
-
lsc
nagyúr
válasz
csucsbicep #6964 üzenetére
Cpu vga párválasztó. Az 5770-nek szinte mindegyik proci elég, a 4890 valamivel erősebb mint a 70-es, a 460 és 6870-nek meg nem, ennyi. Természetesen megy kétmagossal is, de nálam is x2-ként nem az fps-el volt annyira gond hanem hogy néha lezuhant, míg x4-el nincs ilyen gond. Lehet ezt magyarázni, " véleményezni", meg kell tapasztalni, aztán akkor tiszta a dolog.
-
ftc
nagyúr
Na beléptem a klubba egy Sapphire 6850-el...
Első tapasztalat..csendes bár hangosabb mint az int VGA-m
-
lsc
nagyúr
válasz
Biga123 #6961 üzenetére
hogy ez a játék már nem kéne alapból fusson rendesen 1920x1080ba High graf, max élsimitás.
Értő olvasás.
Még egyszer, phenom proci x2 és x4-ként, ugyanolyan beállítás /proci 3,2, felbontás 19xx, szűrő minden ugyanaz/ stalker cop-pal nem kicsi különbség az x4 javára. Lehet ezt magyarázni csak értelmetlen, ki kell próbálni, ennyi.
-
Biga123
addikt
Nade ha nem ugrott felbontásban full HD-ra hanem maradt minden ugyanúgy akkor nehogymár egy erősebb karival belaggoljon ua CPU mellett... mikor kissebb karival meg fut rendesen...
amikor pl a krízis is fut röhögve 2-magos cpuval lagg nélkül.. és szinte minden újabb játék..
Bulettstormot nem ismerem.. de én akkor is azt vallom hogy azért 2-magossal is lehet élni és nem kell mindent a 4-mag hiányára fogni.. pláne ilyen hibánál hogy random leesik az fps.. mert szerintem ha ez lenne a gond hogy kevés a proci akkor nem csak néha esne le ...
-
lsc
nagyúr
-
lsc
nagyúr
-
Dictator^
veterán
Srácok hogy tudnám eldönteni, hogy 6870 Toxic-om szar-e, vagy valami van a gammákkal.
Elöször a pitiáner League of Legendsbe általába 1-2 helyen robbanásnál esik le az FPSem 20környékére fix 60stableről.
A gép
GA-EP 45-UD3R
Intel E8500 @ 3.16 Ghz
OCZ 2x2gb 1066 Reaper KIT
Radeon 6870 Toxic
Samsung HD753LHJ,HD103UJ,HD204UIAz első játéknál a League of Legendsnél a 4890 Vapor-X -em akadás mentesen teljesített.
Most a 6870 két - három helyen is beakad leesik 20fps-re majd ha a robbanás vége, vagy elhúztam a kamerát jó.Felraktam most ezt a Bulletstormot, itt egy két helyen kurvajó, egy kettőnél viszont beakad, mintha leesne az FPS- vagy akár vissza venné 2d-re az órajeleket.. igazából nem tudom.. lehet , hogy ez a játék már nem kéne alapból fusson rendesen 1920x1080ba High graf, max élsimitás.
A League Of Legends meg lehet alapból bugos, mert ha jól láttam panaszkodott valaki arra, hogy a 6870-nél fps lagja van.
Mi a fenét csináljak?
Lehetne naplózni, hogy az órajelek végig stabilak a játék alatt?Elvileg vissza tudom vinni, de nem akarok más kártyát.. remélem , hogy a League of Legendsnél a játék szarakodik vagy a driver, a Bullestormnál meg mondjuk a proci nem elég már rá.
Halp!
-
nani76
csendes tag
Letöltöttem az msi afterburnert a kártyámhoz (gb 6850oc).
Ezzel sem lehet többet kicsikarni belőle mint a catalystos érték. 875/1200mhz.
Akkor így marad már -
Dictator^
veterán
Srácok miért lehet az, hogy egy pitiáner játék "League of Legends" 4850-4890 után akad a 6870 toxicon.
Azaz a játék jó, 60fps, vsync miatt, de néha egy torony robbanás után leesik 25re.. majd szépen visszaáll ha odébbhúzom a képernyőt.
Mit állítsak?
11.2 új catalyst van.. -
Alister71
nagyúr
VTX3D 6850+E8200: vantage
-
nani76
csendes tag
Sziasztok !
Van egy Gigabyte HD6850OC videokártám. Nincs vele az ég világon semmi gond, nem azért írok.
A gyári catalyst control centerben, a gyári órajele 8250/150 mhz. Ezt az overclockban egészen 875/1200 mhz-ig lehet húzni.
Az lenne a kérdésem, hogy van e olyan program, amivel magasabb mhz-et lehet elérni úgy, hogy nem tervezem plusz hűtés, ventillátor alkalmazását. Visszaolvasva, az MSI afterburnert említette valaki, de nem vagyok benne biztos, hogy az jó a gigabyte kártyához (teljesen felhasználói szinten kérdem csak).
Vagy van esetleg más program, amivel lehet húzni kicsit tovább?
Mi lenne a legnagyobb órajel, amit elbír a gyári hűtéssel a kártya?Köszönöm
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Petya2900XT #6941 üzenetére
Értem, és ez esetben komolyan elnézést is kérek azonnal. Nagy divat az ilyesmi - XP-hez HD 6xxx vagy Fermi
Akkor viszont egy alapos töredezettségmentesítést végigtolnék a hdd-n, hacsak nem mégis az XP elavult memóriakezelése okoz galibát nálad.
-
válasz
Taifa Díaz #6940 üzenetére
1.Nem virágboltos vagyok...2 Amíg Xp-n jobban futnak(jó pár játékom egyáltalán jó lenne,ha futna Win7-en,nem csak bugolna,mint pl. a SC) a játékok,addig azt fogom használni.Azért,mert DX11 képes a vga,azért nem kötelező egyből Win7-et vennem...
Ezt a kártyát garanciába kaptam elhanyagolható ráfizetéssel,nem akartam Xp mellé Dx11-es karit gondolhatod... -
Taifa Díaz
őstag
válasz
Petya2900XT #6938 üzenetére
Ez egyrészt wareznak tűnik, másrészt én már ott fönnakadok, hogy az egyik legújabb DirectX11 támogatást élvező kártyát meg tudod venni, de olyan operációs rendszert már nem, amellyel ki is tudnád használni.
-
wittman
aktív tag
Szép napot mindenkinek!
Megjöttek a rossz Gigabyte HD6850 helyet az új kártyák!
A Sapphire HD6870-es már nem referencia, hanem egy újabb kiadású:
Na ez a hűtés már szimpatikusabb, mint a referencia hűtés!
A GTX560Ti meg a jól bevált WindForce hűtés van.
-
Hy emberek!
Lenne egy "kis" problémám....van egy csuda 6870-em és adott a Bulletstorm és egy Xp....a probléma az,hogy játék közbe a Cpu kihasználtság 50%,a vga-jé átlagban 40-45%...és a legkevésbé gépigényes részeknél a folyamat 60fps-ből lesz 20-25..ezt percenként kb 2*,3* csinálja...ekkor a a vga kihasználtság 30% körülire esik vissza és a Cpu sincs 55-60% felett...néztem már 11.1-el 11.2-el,de mindkettőnél csinálja a cirkuszt....a gáz az egészben az,hogy ezt csinálja a TDU2-nél is csak ott 5sec-ként laggol be,úgy h 60fps-em van,fogja magát és leesik 20-re és ott sincs nagy cpu kihasználtság...gondoltam,hogy az Xp a ludas és az új játékok támogatása sz@r,de más ilyenre még nem panaszkodott tudtommal...és nekem sincs bajom csak ezzel a 2játékkal.Azt is megnéztem már,hogy véletlen játék közben nem kapcsol-e be a power save,de nem tökéletesen megy...
Ha valakinek van vmi 5lete,hogy mi a baj kérem ne tartsa magába.Előre is köszöntem -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
lehel22 #6930 üzenetére
Nem más nem volt. Én annyit vettem észre, hogy a GTA IV-ben megszűnt (ritkán még előjön, de már sokkal jobb a helyzet az előző driver-hez képest) az a hiba amikor nem akarja rendesen betölteni a tereptárgyakat. Egyébként egyet értek polonic-al, az a kis órajel emelkedés szinte semmi (a feszt vissza veszi szóval még fogyasztásban sem hiszem, hogy megmutatkozna) és így tényleg lemaradsz néhány újításról (jó hát nem valami egetverőek...).
-
Zandal
tag
Sziasztok,
Azt tervezem, hogy lecserélem az öregecske 4850-es kártyámat egy 5850/6850 kártya valamelyikére. Kérdésem az lenne, hogy melyik gyártót ajánlanátok?
-
lehel22
tag
válasz
///Krisz\\\ #6929 üzenetére
Kosz a valaszt . Akkor marad a tavalyi.Lassan ez is olyan mint a bor , minnel oregebb annal jobb
Egyeb panasz volt ra ? -
lehel22
tag
11.2 driverrel valtozott valamit a hd6850 2d orajele? vagy ezzel is 300/300 ?
-
-
fess
őstag
itt találsz róla egy jó leírást,nem nehéz ezeket beállítani. én még nem hallottam,hogy az alulfesz kinyírná a kártyát,inkább a túlfesz ami gyilkol,de egy tőlem hozzáértőbb hátha válaszol majd erre a kérdésre.én még az 1.7.1537-es verziót használom. töltsd le innen ez egy megbízható oldal,itt én még nem találkoztam vírussal -
wittman
aktív tag
válasz
pete_21 #6914 üzenetére
Mikor finoman rákérdeztem tőlük, hogy mi újság van, arra azt a választ kaptam, hogy "Ha majd az Ati megerősíti a hibát, akkor majd ennek függvényében döntenek"...
Na erre bedurrantam és írtam nekik egy szép asztalra csapós levelet, ami azzal kezdődött:
"Mi a fenét szórakoznak velem!!!..."
" Meg hogy nincs is már Ati, hanem csak AMD!"
utána szépen leírtam nekik, amit Abu85 közzétett nekünk a feszültségszabályzós dolgot.
Aztán megint jöttek a lebaszós sorok...Na ez hatásos volt és egyből megadták a garanciális cserét mindkét kártyára...milyen fura...
Kapaszkodjatok meg: Az Gigabyte GTX560Ti OC-s kértem helyette, mert ugyebár mazohista vagyok...A WindForce hűtés miatt választottam, meg amit elsőnek kinéztem az elfogyott(Gainward GTX560).
-
Bali27
addikt
Nem tudnád átküldeni a profilt ha szépen megkérlek?
Amugy az alacsony feszültség nem csinálja ki a karit? Előző HIS 3870emben az alap Bioson kicsit változtattam.. A minimáluis feszültséget lecsökkentetem egy picit.. Rá fél évre elszált..
Ja+ az uj Try Tollsra ráküldtem a virustotalt..
Ezt találta
eSafe 7.0.17.0 2011.02.22 Virus in password protected archive
Ez mit jelent? -
fess
őstag
én 2 profilt használok,egy 2d-s (100/150 0,950V) és egy 3d-s (900/1100 1,150V). beállítottam az automata túlhajtást,hogy automatikusan változtasson a 2 profil között. mást én nem szoktam állítani,minden marad "alkalmazás vezéreltben",így a játékokban beállítom amit akarok.
-
Bali27
addikt
Forgalmas ez a topic
-
Bali27
addikt
Shogun2 Demoját letöltötte valaki? (6GB)
Bejön a gama.. Iszonyu szép, csak mikor töltené be a tutorialt, vagy a csatát egyszerüen kifagy, vagy kilép valami hibával a játékbol -
pete_21
addikt
Én nVidia kártyával nem tapasztaltam ilyet, vagyis ilyen mértékben emlékeim szerint nem, legalábbis amikkel játszottam. Márpedig az évek alatt jónéhány játékkal volt dolgom. Ahogy ATI kártyám lett, ez egyből feltűnt, szóval nVidiánál nem volt ennyire durva.
(#6893) ///Krisz\\\: Nekem 8800 GTS 512 volt, és azzal tényleg nem tűnt fel. Maximum pár másodpercet kellett várni, de 7-8-at biztos nem. Mindegy, most ez van, ezt kell szeretni.
(#6905) wittman: Örülök, hogy megoldódott a cseréd! De tényleg nevetséges, hogy 2 rossz kártya cseréjére 1 hónapot kell várni, és még a gyártótól igazolás is kell, hogy valóban rossz. Mintha a garanciális ügyintézők ezt nem tudnák megnézni, ellenőrizni...
És az egy hónapig adnak legalább csere-vga-t, hogy tudd használni a gépet?
Arról én le is maradtam, hogy a Gigabyte küldött igazolólevelet, hogy rossz a kártya. Azt hogy sikerült kiharcolni? Addig vagyok képben, hogy írtál nekik, hogy az F3C nem oldotta meg a gondot, erre ők nem válaszoltak, te meg komolyabb hangvételű levelet írtál nekik. Utána egyből jött az igazolólevél? -
Alister71
nagyúr
Alapfeszes tuningba mennyit szoktak menni a 6850-esek? Mennyi számít jónak?
-
tasakos
tag
[link] Erre Valaki?
-
Bali27
addikt
Igen sokan szeretik, de állitolag ahogy olvastam vannak negativumai..
Azt szürtem le ami legjobban nem tetszett hogy pl ha sok játékkal játszol akkor szinte minden játékhoz máshogy kell beálítani meg ilyesmi ha azt akarom hogy optimalizált legyen a gamához..
Előnye meg hogy jóval kisebb és kevesebb memet stb-t eszik..Ezek közül mi igaz?
-
Bali27
addikt
Olyan átalakitó létezik ami HDMI-t alakit át olyanra amivel rá lehet dugni régi fajta TV-re?
Nincs HDMI a tv-nA 4850el simán ki tudtam rakni a képet rá, itt meg szivás..
-
Bali27
addikt
válasz
wittman #6905 üzenetére
Igazad van..! Picit többet eszik de a teljesitmény meg jóval jobb..
Én a 6850em 54 ért vettem3 Hetet várok és nekem is olyan karim lett volna mint neked
MEgvettem a karit és 2 nap mulva beharangozták az uj Geforceot..
Bár lekopogom nekem tökéletesen megy a 6850 és Asus..
-
wittman
aktív tag
Sziasztok!
Végre a mai napon pont került a két rossz Gigabyte HD6850 kártyáim sorsára. Ma volt 4 hete, hogy a nagyker átvette tőlem a vga-kat.
A Hardverker továbbküldte a hazai importőr cégnek, aki tulajdonképpen csak úgy engedélyezte a garanciás cserét, hogy a Gigabyte a nekem küldött garanciális cserét igazoló levelét továbbították az importőrnek. Egyáltalán letesztelték a hibás kártyákat, azt nem tudom.
Na szóval ez Magyarország 2011-ben.
Belegondolok, hogy én viszonteladó vagyok és tulajdonképpen nekem kellett kiharcolni a cserét.
A hardverkernél amúgy mindent megtettek és természetesen nem volt kötelező ugyanolyan kártyát elfogadnom, hanem kérhettem mást is természetesen.
Az ügyfelemnek Sapphire HD6870 lesz, az enyém meg 11év Radeon használat után GTX560Ti( na most akkor lehet megkövezni
)
-
tasakos
tag
Sziasztok!
Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy mégis csak 6870-es lenne a kiszemeltem.
Ebből is a Giga 6870-e [link], igazából a kérdésem mindenkihez, de főleg azokhoz szólna akiknek van ilyen karijuk! Igazából a hang, melegedés, és a tuning érdekelne, hogy mik a tapasztalatok ezzel a karival. Ill, hogy ehhez adnak -e valami tuningprogit (pl gamerhud) mint a régebbi giga kártyákhoz.
A segítséget előre is köszönöm!
-
-
Bali27
addikt
válasz
Taifa Díaz #6892 üzenetére
Ez jó volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- Update 08.22. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest