Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
Agyon moddolva semmi meglepő nincs ebben.
A HD6850 viszont annyira nem ütős a Vantage-ben, 1060Mhz-es gpu-val is csak 15700 pontot kapott a gpu-ra. Viszonyításképp egy 768-as GTX460 924Mhz-en tud 16500-at.Semper Fi
-
joshua7
veterán
5770-em volt /a többi az adataimnál/ 1280x1024-es monitorral, nem volt az igazi, akadoztak a játékok. Vettem egy 1920x1080-as monitort /16xx-et akartam de ez lett/, sokkal jobban futottak a dolgok,
Ezt csak én nem értem? Ugyanabban a gépben, ugyanazok a játékok gyorsabban futottak 1920-ban, mint 1280-ban, annyira, h még kevesebbet is akadtak? Mivan?
[ Szerkesztve ]
Semper Fi
-
joshua7
veterán
Én csak a háttérből olvasgatok, nem akarok beszállni a vitába, de én sem értem, h miről beszélsz...
Ha minden változatlan egy gépben, majd a vgá-t cseréled egy erősebbre, szvsz az fps akkor nem változna csak, ha a gyengébb vgá-val is cpulimit volt, ami aztán megmarad az erősebbel is.
Pl ha a HD4890 mondjuk 50fps-sel futott és az vgalimit volt, akkor ha berak egy HD6870-et, akkor vgalimit esetén az lenne mondjuk 70fps. Na most ha a HD4890 esetén 50fps volt és az a cpulimit miatt volt 50fps, az 50fps maradna a HD6870 esetén is, mivel a program cpulimites. De hogya viharba kezdene el lassabban futni?Semper Fi
-
joshua7
veterán
Max bug, driver probléma, inkompatibilitás és tsai lehet az ok. Erősebb vgától nem fog egy játék lassabban futni. Ha a régi vga mellett totál cpulimites, akkor az lesz az új mellett is. Ezesetben ugyanúgy fog futni, de nem fog leesni az fps. Ha a játék vga limites, akkor meg egy erősebb vgától gyorsabban fog futni. Ha mégis rosszabbul fut akkor meg lásd 1. mondat.
Semper Fi
-
joshua7
veterán
Köszi az infókat!
A második rev. a gyaníthatóan bs mentes, gondolom. Ezen, meg a PCS+-on kívül van még más is vajon, ami nem támogatja?
Igen, HD6870-nél a minél nagyobb órajel lenne a cél, csak nem tudom, h a Giga 3 ventis megoldása jelent-e pluszt ezen a téren. HD6870-nél azért nyugtass meg, h meg a plusz fesz mindenhol.Semper Fi
-
-
joshua7
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #11937 üzenetére
De. A 11 gyakorlatilag minden egy gpu-s kártyán vga limites P-ben is, így a Graphics score alapján mindegy, h milyen proci van alatta. Erre jó példa ez:
GTX580 + Q8400 alapon: P5028
GTX580 + 980X alapon: P6584
A P score jelentősen eltér a cpuk miatt, de ha jobban megnézzük, akkor a Graphics score ugyanaz (sőt, valamivel jobb a Q8400-as rendszernél )! És ez van GTX580-ak esetén! Akkor mindenki el tudja képzelni gondolom, h 6850-nél még kevésbé (semmit sem) számít a proci a Graphics score-nál. Mehetne alá 7Ghz-es 990X is...[ Szerkesztve ]
Semper Fi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest