Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztofer55
tag
válasz
andras888
üzenetére
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy néhány nap múlva beállok én is a 6870-esek táborába. Kinéztem magamnak ezt. Elvileg holnap érkezik az egyik nagykerhez. Ha meglesz elmondom a tapasztalatokat. Sajnos tesztet sehol sem olvastam erről a típusról. "Jútúbon" találtam egyetlen vidit a hűtésről, de ennyi. Szerintetek jó választás lehet? Valaki esetleg olvasott valami tesztet? Nyilván a hangja és a hőfoka érdekel, a "húzás" amit adtak neki az elenyésző.
-
Torry
addikt
válasz
andras888
üzenetére
Szerintem nem éri meg az X-t venni.
Ugyanaz a hűtő és nagy valószínűséggel tudja ugyanazt a tuningot is.
Ráadásul ahogy nézem a tuning 2-5fps-t hoz.
Most nézegetem a teszteket, valahogy sosem tűnt fel, hogy ez a kártya nem is akkor beszarásjó. Full-HD-n asszem kell bőven kompromisszumot kötnöm. -
Torry
addikt
válasz
andras888
üzenetére
Ref hűtős, elvileg nincs vele baj. Van egyébként asszem több tulaj is, én már megrendeltem, jövőhétre érkezik elvileg.
Tuningot szerintem pont annyira bírja mind bármelyik másik. Hoztak ki belőle X verziót is, kicsit megemelve az órajeleket, szerintem azt a simának is hoznia kell. Gigabyte-on gondolkoztam, de a black screen miatt inkább nem kell a jobb hűtő, a házam úgy is jól szellőzik, pedig csak 3k a különbség.
Mennyivel hűt egyébként jobban? -
Colgate
csendes tag
-
Colgate
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Lightyear - befektetési app
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asztalos klub
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ez nem az en napom.