Hirdetés
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny001
senior tag
válasz
csucsbicep #2485 üzenetére
-
aya
addikt
válasz
Smith Ügynök #2488 üzenetére
Amig 1333 volt a rendszer memoria addig nem csinálta, 1600-on kezdte el
1600-asok a ramok akkor ez most vicces, mert csak a két Crysis csinálja az Nfs, 3dmark stb nem.
Szerintem elérte a hibaküszöböt a gép, nem biztos hogy a kártya hibája
Mondjuk elötte max 1/2 órát nyomtam, lehet hogy pont akkor nem jött elő a standby hiba, de akkor is érdekes.
A beállitások: minden csúcs, hang átlagos, blör nulla. -
wittman
aktív tag
Szép napot mindenkinek!
Jól látom, hogy a Crysis-on kívül más játékokkal megszűntek a black screen hibák?
Rocket! Neked nem fagy ki a Crysis - Paradise Lost pályán a HD6850?
-
Gery15
addikt
válasz
Biga123 #2482 üzenetére
Hát reálisnak tűnik linkelek egy pár eredményt amit itt csináltak a többiek nekem.
Taifa Díaz: E8400 @ 38960MHz, 840/1140 11546 pont
Neo85: AMD Phenom II X4 B50, 875/1050 13279 pont
martin66: Q9550 3.4GHz 13817Viszont szerintem van még abba a prociba nem lehet, hogy valami más is futott mellette?
Mert nálam 8139 pontot kapott az E8200es 4GHz-en. Próbáld meg még egyszer hátha többet kapsz. -
Smith Ügynök
tag
Nekem warhead van csak, ott a jeges pályákon csinálja nekem, egyébként király. Állítgattam mindent, végülis 1920x1080 gamer beállítás, 8 vagy 16x AA megy mindenütt szépen, ha előjön a standby, akkor arra a pályára hagyd így, csak az árnyékok minőség-ét vedd le minimálisra, minden más maradhat, így nem lesz standby, persze ahogy kiérsz a jeges pályákról rakd vissza, mert azért úgy szebb
-
aya
addikt
Előjött a Crysis standy probléma
Van már valami rá?
Mindkét Crysis csinálja.
Giga 6850. -
csucsbicep
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #2476 üzenetére
Meguntad a 450-et
?
szilrobi: Ez engem is érdekelne.
-
szilrobi
aktív tag
Valaki próbálta már az új 10.12-es drivert 6870 karival? Van valami pozitív változás? Nekem semmi gondom az előzővel, remekül szalad rajta minden, amit próbáltam eddig.
Eddigi tapasztalataim alapján remek választás!
Ha viszont gyorsult, javult valami, akkor érdemes vesződni vele
Köszi a segítséget, üdv:
szilrobi
-
Biga123
addikt
Srácok az mért van hogy a vantage cpu tesztnél physx hibával kidob?
-
Neo85
tag
Gigabyte OC 6850-em van milyen progival tudnám húzni?
-
metrion10
csendes tag
válasz
Taifa Díaz #2476 üzenetére
Oké. Köszi az infót.
-
metrion10
csendes tag
válasz
Taifa Díaz #2474 üzenetére
820/1100. Voltage:1175 ezt akartam megcsinálni.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
metrion10 #2471 üzenetére
Kiegészíteném azzal, hogy az értelmes tuningolás, amikor tudod, mit, miért, meddig, hogyan, arra hivatott, hogy észrevehetően növelje a videokártya teljesítményét. Egy emelt, kitesztelt órajel, ami hosszabb távon is stabilnak bizonyul, csak a javadra válhat. Viszont az ostoba, mértéktelen feszemelés, az bizony veszélyes.
-
metrion10
csendes tag
Sziasztok!
Informatikus mondta mivel húzni akartam a 6850-em:
a videokártya tuning nagyon veszélyes
a fesz. állítás nem okos dolog! A garinak lőttek és más is mehet vele együtt! Alaplap, táp stbVélemény?
-
ViTaZi
aktív tag
válasz
Balancee #2465 üzenetére
1. HDMI kábel-el kötöttem elöször össze a monitorral. Ajánlott felbontás 1080p itt két oldalon valamint alul felül fekete csik lett. Nem tudtam a képernyőt kihuzni sehogy sem teljes képernyőre
Ha leszedted az ati driver-t akkor telepítésnél az egyedit válazd, és ott a HDMI legyen bepipálva. Így már jó lesz!
-
aya
addikt
Ha haladás, kicseréltem az 1333 2gb ramomat két 1600-asra ( most igy 4x1 gb kingmax van benne, és 118 pontot gyorsult a gép!!!
3dmark 11 P3817 3DMarks -
GrotESC
aktív tag
Nem tudok dönteni, melyik kártyát vegyem:
ASUS, vagy GIGABYTE GV-R685OC-1GD. Főleg a hűtés miatt (1ébként, árban és gyári beállításokban nagyon hasonlók). A Giga 2 ventis megoldása elég hangosnak tűnik, bár itt visszaolvasgatva halknak mondták a tulajok. Vajon melyik a tartósabb? 3 év gari van rájuk, és addig nem kéne, hogy elkezdjen kerepelni a ventilátor(ok). -
Balancee
aktív tag
Sziasztok. Klub tag lettem és máris lenne egy pár észrevételem amit nem értek. Az új kártyám egy Gygabite GV-R685D5-1GD.
1. HDMI kábel-el kötöttem elöször össze a monitorral. Ajánlott felbontás 1080p itt két oldalon valamint alul felül fekete csik lett. Nem tudtam a képernyőt kihuzni sehogy sem teljes képernyőre. Igy maradt a D-sub 1920x1080 (majd veszek DVI-t hátha azzal jó lesz)
2. Nincsenek hőmérséklet sensorok ebben a tipusban? Itt van pár kép: Kép1
Kicseréltem a BIOS-t is. Sensor ügyben nem lett változás, de csendesebb lett.
Valakinek valami ötlete?
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Taifa Díaz #2454 üzenetére
Nincs mit. Örülök ha segíthettem.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #2454 üzenetére
Toljad már rá a biost, mit óvatoskodsz.
Bezzeg a 9800GTX-re ráraktad a GTS250-ét, akkor nem remegett a kezed.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
///Krisz\\\ #2453 üzenetére
Na, azért ez már valami. Ha rögtön ezt mondtad volna...Azért már érdemes ráflashelni. Mert azt írja ugyan, hogy javítja a ventivezérlést, de azért ez nem túl konkrét. A 25 % már az. Egyébként tényleg Hynix memóriák figyelnek a kártyán. Köszönet neked is
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Taifa Díaz #2452 üzenetére
én nem tudom garantálni, hogy Hynix ramok vannak a kártyádon, de csak nem olyan hülye a gigabyte, hogy kiad egy kártyát különböző márkájú ramokkkal majd a bios-t csak az egyikhez csinálja meg. Azért érdemes feltenni, mert oké, hogy te 46%-ra állítottad (gondolom ez fix és nem megy se lejeb (2D alatt) se feljebb (3D alatt) ami nem túl jó) és az neked elég csendes, de ha ezt a bios-t felteszed vissza veszi 25%-ra ami azért mégis csak kellemesebb + ha kell akkor pedig feljebb emeli a kellő értékre (a fixel ellentétben).
-
Taifa Díaz
őstag
Persze, ugyanazt linkeltétek mindketten. Hynix memóriával szerelt Gigabyte HD6850-esekre kell ez a beta bios. Melyikőtök tudja nekem garantálni, hogy az enyémen az van
Nekem eddig az 1000 MHz-es vram órajellel az égegyadta világon semmi bajom se volt, a ventiszabályzást pedig lerendeztem azzal, hogy fix 46 %-on járatom a Windforce-t, és ez már szinte hangtalan, de még nem csinál kazánt a kártyából. Szóval miért is kockáztassak ezzel a biosszal?
A vramokat pedig a legjobb, ha inkább megnézem magamnak -
lsc
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #2449 üzenetére
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Taifa Díaz #2448 üzenetére
Ha [ilyen] kártyád van akkor: [ez a bios] kell neked.
(nekem most ez van fent szóval tuti jó)
-
Taifa Díaz
őstag
Oké, semmi gond, köszönet. Nem szeretek hülyeségbe fejest ugrani, azért nézek inkább alaposan utána a dolognak. Ha az egyik fájl 128 kbyte, a másik meg 64, és ugyanabban az EEPROM-ban kellene, hogy eltárolódjanak, akkor ott valamelyik nem lesz jó. Kizárásos alapon gondolkodtam, és nem volt nehéz dolgom, mert az egyik már rajta van a kártyámon
De inkább olvasok tovább a linkelt hsz-től.
-
lsc
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #2446 üzenetére
Ettől a hsz-től olvass tovább, rocket és mások is ezen variáltak, de végülis ez ment fel és jó lett, de a Te dolgod.
-
Taifa Díaz
őstag
Köszönet, ezt én is megtaláltam. De ezzel a file-lal inkább nem indítottam el a flash-elést, mert sem a kiterjesztése, sem a mérete nem egyezik meg a kártyámon találhatóéval, és ha valami balul sül el, nincs integrált vga a lapomon, se másik kártyám. A kiterjesztést nyilvánvalóan meg tudom változtatni .rom-ra vagy .bin-re, de a méretet sajnos nem.
-
lsc
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #2444 üzenetére
Kereső [link] ?
-
csucsbicep
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a választ. Majd talán az ár fog dönteni...
-
ViTaZi
aktív tag
válasz
csucsbicep #2430 üzenetére
Én igazából nem tudok ilyen hibáról, de ha volt Giga biztos javította.
Amúgy ref. hűtőset nem ajánlok! Hangosak és nem jól hűtenek! Inkább valami egyedi gyári hűtésű kártyát javaslok!
-
Biga123
addikt
Hi all
tervezem egy SAPPHIRE TOXIC HD 6850 1GB GDDR5 PCIE beszerzését..
Hangjáról tudna valaki mondani pár szót mennyire hangos?
Illetve akkor a 10.10-es catalystel nincsenek problémák? -
Johnny001
senior tag
válasz
Hi!
A sima Sapphire-é nem referenciahűtés, ventilátoros (nem mókuskerék) és a hőfokok alacsonyabbak ~10°-al, legalábbis nálam.
By.: Johnny
-
polonic
félisten
válasz
Igen erre, a 70-esnek a ref hűtése szerintem jó. De az 50-esnek is végülis.
Csak sapphireból az 50-es már nem ref hűtős, de lehet, hogy még olyat is kapni. -
aya
addikt
Q8300@3000mhz +6850 920/4600 3699 pont, nem kevés ez egy kicsit? ( 3dmark 11 )
-
csucsbicep
nagyúr
polonic&Johnny001: Ugye, arra a verzióra gondoltok, ami a ph-s tesztben is volt? Nálatok is hasonló eredményt pordukált, mint a grafikonon látható?
ViTaZi: Régebben még nekem is ezt ajánlották. Nincsenek már gondok a ventivezérléssel, mert, ha jól emlékszem az elején volt(magas volt idleben a fordulat)?
-
ViTaZi
aktív tag
válasz
csucsbicep #2425 üzenetére
Hali
Gigabyte PCIe GV-R685D5-1GD-B - HD6850 1GB
Én ezt ajánlanám neked! Hűvös és halk, 3 év garancia és viszonylag olcsó!
-
Johnny001
senior tag
válasz
Hi!
Hát akkor még egy szavazat a sima Sapphire-ra (6850)! Jobban tetszik mint az 5770 Vapor, halkabb, hűvösebb!!!
950/1200 stabil nálam
By.: Johnny
-
polonic
félisten
válasz
Sapphire-t. Rendben működik minden.
-
csucsbicep
nagyúr
Hali
6850-ből milyen verziót érdemes venni, ami halk és jól hűt? Driverek rendeltetésszerűen működnek már ezeknél a kártyáknál vagy vannak még betegségek?
-
ViTaZi
aktív tag
Hali
Szerintetek mikora várható ez a kártya itt, Mo.-n? Ő róla lenne szó: GV-R687OC-1GD
-
polonic
félisten
-
wittman
aktív tag
Még 900MHz-es GPU mem clock-al nem teszteltem, de az is meglesz. A helyzet az, hogy én csak teszt jelleggel űzöm a Crysist. Igaz azt is el kell mondanom, hogy nem gyenge ez a grafika a Crysis-ban.
Annak örülök, hogy a Flaming Cliffs 2 10.12-vel Win7 alatt tökéletesen fut, megszűnt a black screen hiba. Nekem ez a lényeg.
-
Gorneck
legenda
Sziasztok.
6870-es kártyára milyen hűtő amit ajánlotok? Zalman vf3000 pl jó?
-
korcsi
veterán
Ha most a 4830-hoz felrakom a 1012-es catalystot akkor kártya csere (6850) után újra fel kell telepítenem?
-
Sefi84
senior tag
válasz
alibaba78 #2388 üzenetére
Nem nagyon maradok el a 6850-el
3Dmark11 4677 pontocska!!! -
Dark KillerX
addikt
válasz
Smith Ügynök #2411 üzenetére
Érdekes
,mert én meg pl. semmilyen standby-al nem találkoztam a Crysis alatt,pedig legalább 4 vga-al(7900Gt,8800Gs,4830,5770) toltam végig,persze én mondjuk mindig felpatcheltem a játékot!
-
Smith Ügynök
tag
válasz
wittman #2410 üzenetére
Én a Crysis warhead-et nyüstölöm, 1920x1080 gamer beállítás, 16x AF gyönyörűen megy, de pl. a frozen paradise pálya játszhatatlan, minden pontján belefutottam standbyba... Fórumokan írnak ilyen hibát gtx 250, 260-nal is, úgyhogy sztem is inkább játékmotor hiba, remélem....
-
wittman
aktív tag
válasz
Smith Ügynök #2309 üzenetére
Sziasztok.
Végre ma volt időm letesztelni a Crysis-ban jelentkező hibát.
Szóval a problémát jelentő pálya, ami az AMD fórumán is említve van az a Paradise Lost.
Crysis 1.2.1 Hotfix is fent van.
Windows 7 x64 alatt Crysis 32bites módban és 64bites módban továbbra is megmaradt ez a hiba, de csak ennél a pályánál találkoztam vele. Mivel közel sem járok ennél a résznél így fejlesztői módban indítottam el ezt a pályát.Viszont ha a Crysis elején vagyok, ahol a rádiótornyot kell megsemmisíteni, odáig még egy hiba sem volt és FPS is van bőven.
Beszélgettem több barátommal, akikkel együtt repülünk és ők is mondták, hogy nekik is annál a pályánál black screen van és fagyás win 7 alatt, de XP alatt csak fekete képernyő, de nem fagy le, hanem feladatkezelőt megnyitják(CTRL+ALT+DEL) és kilövik a futó folyamatok közül. Nekik Radeon HD4870 1GB és HD4890 1GB vga kártyájuk van. Catalyst driverük sem 10.12, hanem jóval régebbi.
Ma repültem 2órát a Flaming Cliffs 2-vel 14-en MiG-29A kötelélkben és tökéletese futott semmi black screen és társai.
Szóval szerintem erősen gyanús, hogy a Cryengine hibája is ludas a dologban, nem csak az AMD sara.
-
ati2
őstag
Valaki használ több moncsis üzemmódot?
Nálam tök mindegy hova dugom, mindig ABC sorrendben lesz az elsődleges és a másodlagos: 1. LG projektor, 2. Syncmaster
Csak éppen a Syncmaster moncsinak kéne az elsődlegesnek lennie.
Már a 2 DVI + HDMI-t kombinációit végigpróbálgattam, de az istenért nem változik -
kop8
őstag
szerintem 6850-et vegyél erősebb mint az 5830, és Sapphiret vagy gigát szerintem.
Nekem a Sapphire a kedvencem de most nem volt még olyan hűtés rajta ami tetszene ezért gigát kellett vennem, de 3 év gari van rá!
Ja és ati-nak a Sapphire a legnagyobb gyártója és forgalmazója ami plusz pont!
Tápod lehet nem fogja bírni a karit!
-
SRS
tag
5830 vagy 6850?
-
krakko1980
csendes tag
Gigabyte vagy sapphire powercolor mind ugyan olyan jó
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Mobilinternet
- Gitáros topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest