- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
GödiAli
tag
válasz
///Krisz\\\ #2298 üzenetére
Pontosan arra! Még én sem használtam, de talán ez segít: YouTube
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
GödiAli #2297 üzenetére
igen alapon van. ha a driver sweeper-re gondolsz akkor azzal már próbálkoztam de folyamatosan lefagyott amikor frissíteni akarta magát. aztán olvastam olyat is róla, hogy valami safe módban kell futtatni, de fogalmam sincs, hogy mi az, ezért ennyiben hagytam. de ha te tudod vagy valaki más, hogy hogyan kell azt használni akkor légyszíves segítsetek.
-
GödiAli
tag
válasz
///Krisz\\\ #2295 üzenetére
Alapon van a kártyád? Mert volt már nekem is stand by de csak 1000/1200MHz-n!!!
-
GödiAli
tag
válasz
///Krisz\\\ #2295 üzenetére
Ugyanarról a pályáról beszélünk csak neked még a pálya közepén feladja, van én léptem át a köv pályára csak nem vettem észre. A lényeg h WMD-re mentem és ahogy mondod a pálya úgy kezdődik h beülsz a repülőbe és felszállsz! Ott sincs semmi hiba!
Próbáld meg leszedni a drivert, van rá vlm külön progi ami mindent leszed, és tedd fel újra!
Valahol olvastam h a régi driverből maradhat fent néhány dolog és az bekavarhat! -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
GödiAli #2294 üzenetére
nem, egyébként nem is arról a pályáról beszélsz amit írtam.
le írom pontosan, hogy mire gondolok: campaign/mission select/WMD (ezen a pályán kimész az űrbe és onnan irányítod a csapatod és amikor beküldöd őket a házakba akkor te is ott leszel velük lent). szóval ezen a pályán amikor a végéhez érsz felrobbantasz egy kapcsolószekrényt majd odamentek egy résnyire nyitott ajtóhoz amin beesik a hó és ez után jön egy videó amibe először a szemedbe világítanak fentről majd egy egész képernyőt beborító hófúvás jön és ott szál el.
-
GödiAli
tag
válasz
///Krisz\\\ #2290 üzenetére
Háromszor végigszaladtam a pályán és semmi hiba!!!
Arra a részre gondolsz mikor a végén felmászol a kocsi platójára és onnan kezded el irtani a népet, majd a ahogy elindul a kocsi kifehéredik az egész képernyő? -
wittman
aktív tag
Feltelepítettem a Crysist, mert többen írták ezzel is a black screen hibát. Szóval reggel nyomtam egy órát és minden rendben volt. 64bites Crysist teszteltem csak, Vista SP2 kompatibilitás beállítva. Felbontás: 1920x1080. 4xAA, 16xAF, SSAA, vsync on D3Doverrider-el.
Jól emlékszem ez is valamelyik pályánál hibázik csak?
-
becsitibi
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #2290 üzenetére
Akkor dolgozzál rajta hogy a végére érj
Köszi a tesztet!
-
GödiAli
tag
Kicsit tesztelgettem én is a 10.12-őt!
Nekem a SHIFT-nél voltak problémák ( stand by ) most 10-ből 10-szer átment azon a ponton ahol eddig szinte mindig hibázott! Persze még nem merem mondani 100%-ra h kijavították a hibát, de 1-2 órás tesztelés után nem volt hiba!
Amit még észrevettem h nincs hőfok ingadozás, eddig win alatt 30 és 36 fok között ugrált most viszont stabilan 27 fokos a kártyám!
Lefuttattam a 3DMark 11-t is 3781 pont, de ez még nem a vége szerintem!
Tesztelném a Black Ops-ot is, csak segítsetek kicsit, melyik pályán szokott hibázni? -
wittman
aktív tag
A release notes-ban olvasható jó pár Random Crash javítás win7 alatt. Meglehet, hogy Flaming Cliffs 2-re is hatással lett, mert nekem megszűnt.
-
wittman
aktív tag
válasz
becsitibi #2285 üzenetére
A helyzet az, hogy régen tuningoltam mindent(az asszonyt is
), de most annak is örülök, hogy végre win7-en megy GPU memória gyári órajelen.
CPU-t nem fogom húzni, de a vga-t majd igen, bár engem a 3DMark11 csak teszt jeleggel futtattam le, mert Catalyst 10.10e-vel mindig leállt a teszt és hibaüzenetet akart küldeni a futuremark-nak. A Flaming Cliffs 2-nek igaz elég volt a 900MHz-es GPU memória, szóval csak teszt jeleggel egy kicsit meghúzom.
Majd beírom...hétvége körül.
-
wittman
aktív tag
-
ttt1
őstag
válasz
///Krisz\\\ #2263 üzenetére
Javították a standby modot,hogy törölték a kártyád és 3dmark érzékeny erre
-
Gery15
addikt
Hajj-hajj
megyek suliba majd, hogyha haza jöttem még benézek, de nem sok esélyt látok arra, hogy én fogok is venni ilyen kártyát.
-
wittman
aktív tag
Szép jó reggelt!
Megvolt az első teszt.
Gyári órajelen futtatva a 3DMark11 is végigfutott. Eredmény
Aminek viszont örültem, hogy a Flaming Cliffs 2-nél most már nem jelentkezett a hiba fél óra repülés után sem full grafika 1920x1080-as felbontáson 4XAA 16XAF és SSAA beállítás mellett és nincsenek hirtelen FPS leesések sem.
Szóval nálam eddig jó!
COD
O, Battlefield BC2 nekem nincs meg, szóval ez irányban nem tudok mit mondani.
Crysis-ban majd csinálok tesztet, mert felraktam azt is.
-
asysoft
aktív tag
válasz
HMuki13 #2274 üzenetére
Nem látszik a tálca illetve a pl az első ikonsáv sem, méretezés meg lehet, hogy megoldaná, de nehogy már digitális képnél ilyenekkel kelljen játszani, pláne ha natív felbontásban van... Amúgy ez még nem lenne önmagában probléma, ellenben a csapnivaló képminőség az az. De ahogy utóbb megtaláltam, nem csak nálam jelentkezik, így megnyugodtam. (Érdekes, hogy száműzni akarják a gyártók az analóg csatlakozót, mikor Catalysteknek mindig van valami nyűgje vele, anno sok éve kékhalált szórt a R9550-em, driver frissítés megoldotta, mostani driver meg nem képes megjegyezni, hogy DVI-on van a monitor, és DSUBon nyomja a jelet... No de emiatt tudom elhozni onnan a kábelt, remélem dual-link, és menni fog FullHD-ben
)
-
alibaba78
őstag
Nos, sajat velemeny a 10.12-rol: 2-3% gyorsulas, kevesebb microlag, kiegyensulyozottabb teljesitmeny. (elegedett szmajli)
Smith Ügynök: Miert ne engednek? Vidd vissza, mondd meg, hogy szar, es adjanak nv-t. Egyszerubb, mint gondolod.
-
HMuki13
csendes tag
válasz
Smith Ügynök #2271 üzenetére
COD Black Ops először nincs hang(!) másodjára a bevezető videóig birta a vietnámi pályán, aztán standby... ez barátaim 1 sz@r termék, úgy néz ki :-(
-
asysoft
aktív tag
No, ma szert tettem egy Sapphire HD6870-re egy Samsung XL2370HD FullHD monitor társaságában. A problémám az, hogy a kártyához kapott, elvileg HDMI 1.4-es kábellel összekötve a monitort nem fér ki a kép a kijelzőn, és ami rosszabb, iszonyatosan gyenge képet produkál, mintha valaki felhúzta volna a Sharpeninget egy képszerkesztőben... Valaki találkozott már hasonlóval? Esetleg driver hiba (10.10 hotfixet használok)? Analóg kimenettel semmi probléma, DVI-t nem tudom, mert kisóherkedték a monitor dobozából...
-
lee732
tag
Hi!
Igen bocsi, igazad van, nem a csuszkát, hanem a rajzot kell nézni.
A problémám az volt, hogy egyszer csak magától 50% lett minden windows indításnál, anélkül, hogy ehhez a képernyőhöz bármikor is hozzányúltam volna. Miután megtaláltam ezt a helyet, még rá kellett nyomnom a lakatra, hogy vissza tudjam venni az értéket. Utána megjavult.
Szóval valószínű most minden ok, de azért elég gáz, hogyha nem akarok semmi tuningot, akkor is hozzá kell nyúlni az itteni beállításokhoz.
-
zseko
veterán
Megnéztem a 3DMark11-et, alapon P3207 pont, kártyát CCC-ben maxra (850/1200) húzva P3440 pont, AMD Fusion-t 'Max Performance' módban elindítva P3501 pontom lett. A procin nem húztam semmit.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #2262 üzenetére
3DMark11 el sem indul, [ezt írja ki.]
ez mitől lehet?
-
///Krisz\\\
senior tag
megnéztem az új driverrel (10.12) Balck Ops alatt sajnos ugyanott ahol eddig is csinálta ugyan úgy standby-ol még megnézem 3dmark11 alatt de ezek után nem hinném, hogy ott lenne valami változás.
-
wittman
aktív tag
Sziasztok!
Leszedtem és nemsokára tesztelem. Azért jó látni, hogy nem csak én vagyok éjszakai bagoly...
release notes van valahol?
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #2255 üzenetére
első tapasztalat megjavult az egér mutató és szebbek az ikonok is (ez nálam hiba volt). most megyek megnyúzom 3Dmark11-el meg a játékokkal. eddig jó
-
HMuki13
csendes tag
Hi sorstársak,
MSI OC 6850 (820/1100MHz) standby hiba már gyári értékekkel. (Black ops, GTA IV episodes) 3dMark11 el se indult. Tropics demonál 850/1150 hiba nékül ment.
A 10.12 most jött le, tesztelés után irok -
KrAt
veterán
válasz
Taifa Díaz #2250 üzenetére
Már folyik a diskurzus a másik topicban
-
menoteka
csendes tag
válasz
Taifa Díaz #2246 üzenetére
Bocsi, de hülye vagyok hozzá!!! Milyen nVidia kártyát? És mennyibe kerülnek??
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
menoteka #2242 üzenetére
Hát, ez itt az ATi Radeon HD 6850/6870 topik, itt olcsó videókártyát nem tudunk neked ajánlani. Mennyi az a nem sok pénz, amennyid van rá? 41k-ért itt a pH-n már kapsz VTX3D vagy Sapphire HD 6850-est, ami tisztességes kari ennyi pénzért. De abba a lapba miért nem raksz inkább nVidia kártyát? A chipset miatt mondom, jobban szereti. Nyilván gyenge az x550, de abban a lapban aztán végképp az a gyenge láncszem.
-
menoteka
csendes tag
Szép estét!!
Videokártyát szeretnék vásárolni, de nem értek hozzá, és egy kis segítségek kérnék!!
Az alaplap ASROCK N68C-s UCC. Most egy radion x550 van benne. Nagyon gyenge. Nem sok pénzem van rá. Tudnátok valamilyet ajánlani??? -
Gery15
addikt
Nah meg várom, hogy mik lesznek a tapasztalatok holnap, mert én ettől biztosan nem fogom még meg venni....
-
Vasinger!
nagyúr
Ott van az is az AMD oldalán, le lehet szedni új CCC-vel is, de az asszem még nincs kész teljesen, vagy még egyelőre lehet választani.
Ilyen néven keresd.
AMD Catalyst 10.12 Preview for Windows 7– Featuring the new Catalyst Control CenterEgyébként valakinek tapasztalat? Nekem COD7-ben mintha már nem lagolna, max csak nagyon picit, ami igazából már-már normálisnak mondható.
Nos?
szerk.:
Jah és az órajelugrálás nekem még mindig nem oldódott meg....Még a winreinstall-ban bízok, végső esetben még egy nem béta bios-ban...
-
GödiAli
tag
válasz
Taifa Díaz #2228 üzenetére
Köszi Díaz! Én mégis inkább wittman, Krisz, kop8, vagy 1 olyan ember válaszára lennék kíváncsi akinek 1000MHz-en volt Stand By hiba!
-
Traven
csendes tag
Na végre itt van http://downloads.guru3d.com/AMD-Catalyst-10.12-Win-7-%7C-Vista-(32%7C64)-new-CCC-download-2654.html#download 10.12
-
vassp
csendes tag
Elvileg müködik a 6870 em a 10.12 es driverrel,csak még mindig nincsen mlaa beállitásom.
tudna valaki képet mutatni rola hogy egyáltalán mit is keressek.. -
polonic
félisten
Érdekes. Az AMD oldalán a driverkeresésnél, ha a 6-os szériát választom ki, még a régi 10.10-est dobja ki.
-
GödiAli
tag
Valaki legyen oly kedves és tesztelje le, hogy kijavították-e a 10.12-vel a Stand By hibát!
Előre is köszönöm! -
rocket
nagyúr
-
ttt1
őstag
Ti melyiket ajálanátok?6870-es v 5850-est ha hasonló árban meg lehetne öket kapni?
-
martin66
senior tag
Üdv! Feltettem az új drivert, de sajnos nem engedi/találom a cc control center 2-es virzióját a telepítésben :S.
Nekem nem hiba a karival szal remélem megcsinálták.
Ennyi -
umisu85
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni 4870/512MB-t 6870-re!
Konfig: ASUS P5K Premium Wifi, Q9450, Deer 500W táp,Corsair 8GB DDR2Kérdésem az lenne hogy,
1.ebben a konfigban kilehet-e használni a 6870-et, vagy más kártyában kellene gondolkozni?
2.Milyen gyártót ajánlanátok leginkább, én Asus-t néztem ..
Esetleg ha valakinek van tapasztalata/véleménye a kártyával kapcsolatban, az írjon...Előre is köszönöm!
-
tomic
addikt
Lehet szedni a 10.12st. [link]
Várjuk a tapasztalatokat.
-
GödiAli
tag
(nincs tesztelve, lehet h fake!)
-
polonic
félisten
Eddig még sehol a 10.12-es catalyst.
-
Gery15
addikt
válasz
GödiAli #2211 üzenetére
Köszi
lefordítottam gyorsan. Igaz, hogy már megelőztek, de a lényeg: "Még több vezető hírek AMD: A Catalyst 10:12 hozza támogatja az OpenGL 4.1 és az új grafikus kártyákat a Radeon HD 6870 és a Radeon HD 6850". Remélem többet nem kell vele majd szívni és, hogy ez be fog válni és meg vehetem én is végre.
-
GödiAli
tag
válasz
polonic #2212 üzenetére
Köszi, bár ez nekem is eszembe juthatott volna!
Akit érdekel 1 kis előzetes: catalyst 10.12
-
polonic
félisten
válasz
GödiAli #2211 üzenetére
Google fordítóval átnyomtam angolra. Ma kiadják a catalyst 10.12-t, amint elérhető lesz, kiteszik a linket. Az új felület egy előzetes lesz, majd a telepítésnél lehet kiválasztani. Csak 2011-ben lesz szerves része a csomagnak. Írnak még a 68xx kártyák és az opengl 4.1 támogatásáról, eddig ugye ez csak béta volt. Röviden ennyi.
-
GödiAli
tag
-
GödiAli
tag
válasz
splashzoli #2207 üzenetére
A tápokat már kilőttük, van akinek 1000-1200-al is van stand by!
Szerintetek ez fake?
Vagy tényleg open physics a 10.12-ben?
-
polonic
félisten
válasz
splashzoli #2207 üzenetére
Nekem 15 A és eddig nem jelentkezett a hiba. A játékok, amivel játszom: COD BO, F1 2010, Dirt2, Batman AA GOTY, Railworks 2.
Úgyhogy nem olyan biztos, hogy azért van. -
splashzoli
csendes tag
Egy kérdés
Akinek HD6850 kártyája van és a Stand By probléma fenn áll annak mien tápja van ? azaz 12 Voltos ágon hány Amper megy ? erre nagyon kíváncsi vagyok mert hallottam egy olyat hogy azért van ez a standby mert nem kap terhelés alatt annyi ampert a srác
Nekem 24 amper megy benne elméletileg kell neki a 32...
-
lee732
tag
-
GödiAli
tag
Most találtam 1 cikket, a lényeg:
AMD Catalyst 10.12 Possible Release Date is December 13th
AMD Catalyst 10.12 to Fix: Cataclysm Bugs, Crashing, Errors
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest