- Fórumok
- Videokártyák
- AMD Radeon™ HD 6790 / 6850 / 6870 [Barts]
- (kiemelt téma)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue@X
senior tag
-
Blue@X
senior tag
-
Blue@X
senior tag
-
Blue@X
senior tag
-
Blue@X
senior tag
-
Blue@X
senior tag
Érdekes hibajelenséget tapasztaltam, és a segítségeteket kérném a megoldásában. Eljöttnek láttam az időt hogy egy kicsit meghúzzam a Sapphire 6870-t (nem a CPU a limitáló tényező végre), viszont a legkisebb húzás hatására is (értsd +20MHz GPU vagy RAM) képernyőváltásoknál fekete csikozódás jelenik meg a képernyő alsó részén (nem hinném hogy memóriahiba vagy GPU hiba lenne a húzás mértékéből kiindulva). Legújabb Catalyst + Windows 7
-
Blue@X
senior tag
-
Blue@X
senior tag
-
Blue@X
senior tag
Így van, 6870-et hajtok egy i3 2100-al, és folyamatos procilimitem van Planetside 2 alatt, mmo játékoknál kell a combosabb proci...
-
Blue@X
senior tag
-
Blue@X
senior tag
-
Blue@X
senior tag
-
Blue@X
senior tag
-
Blue@X
senior tag
Egy érdekes dolgot fedeztem fel, és nem tudom a miértet, ezért kérném a ti segítségeteket.
Eddig HDMI-n volt csatlakoztatva a TV (fullHD). Csatlakoztattam pluszba DVI-n egy monitort (19" 1440*900). A TV-vel a hőmérséklete a kártyának 32 fok alapon, most pedig hogy csatlakoztattam a monitort pluszba 50 fok stabilan alapon. Mitől van ez? -
Blue@X
senior tag
Hát nekem jelen körülmények között az, bár elismerem ésszerű határokat nézve tényleg halk. Csak egy olyan házban ahol a 12cm-es ventik forognak max 600rpm-el, ott az
Minden relatív... És nem értem hogy ha stabilan tartja a kártya a maga 34 fokát, miért nem veszi lejjebb a fordulatot... -
Blue@X
senior tag
Kérdésem az lenne aki rendelkezik ilyen típusú Sapphire 6870-el, hogy vajon a hűtő borítását leszedve csökkene-e a hőfoka a kártyának egy jól szellőző házban? Mert így ahogy most van elég hangos alapon a kártya (ő a leghangosabb jelenleg, 950rpm alá nem megy a ventije), és ezen szeretnék segíteni. Vagy esetleg valaki szedte már le ilyenről a gyári ventit és rakott rá másikat (a bordát persze hagyva, talán nagyobb ventivel.)
-
Blue@X
senior tag
-
Blue@X
senior tag
-
Blue@X
senior tag
-
Blue@X
senior tag
-
Blue@X
senior tag
Na pont ez az ami idegesít az ASUS szoftvereiben, egyes komponensei törölhetetlenek, az AI Suite II Fan control része pl kitörölhetetlen és nem csak nekem.
-
Blue@X
senior tag
Én alapból utálom az ASUS programjait, az alaplaphoz járó ASUS AI Suite II-nak alapvető hibái vannak. De mindenesetre jól hangzik...
-
Blue@X
senior tag
Csak nálam nem működik a Trixx az új Catalyst driverrel?
-
Blue@X
senior tag
-
Blue@X
senior tag
-
Blue@X
senior tag
-
Blue@X
senior tag
Terhelés alatt sem zavaró számomra, nem a zajos fajta a Sapphire hűtése.
(#21253) GomezGTS: Vidd vissza, kérd meg őket hogy előtted teszteljék le a VGA-t, ha meg hibás akkor a helyszínen részesítsenek orális szolgáltatásban. Nagyon rossz hozzáállás egy szerviztől vagy egy viszonteladótól. A hiba egyértelmű, ott is ki kellett hogy jöjjön.
(#21256) HUNited: Ha nincs semmi gondod a VGA-val ne frissítsd a BIOS-t. Alaptétel mindenhol, hogy ami megy rendesen, azt nem bántsuk.
-
Blue@X
senior tag
-
Blue@X
senior tag
-
Blue@X
senior tag
-
Blue@X
senior tag
-
Blue@X
senior tag
Nekem egy FSP400-60APN-n visz egy hasonló konfigot minden gond nélkül. Előtte egy Powerlogic csoda volt (300Watt PurePower
) és az is vígan vitte. -
Blue@X
senior tag
Én ott dobtam el az agyam mikor ezt a mondatot írta:
"Azt, hogy a HD 6850 csak akkor képes legyőzni a GTX460 1GB-ot, ha a legalább Core i7 920 @3200 MHz processzorral párosítjuk."
-
Blue@X
senior tag
Jó de ne a minimális gépigényből induljunk ki, ha mindent full-ra akarsz húzni akkor oda azért kell VGA, és egyáltalán nem nevezném csúnyának akkor már....
-
Blue@X
senior tag
Nekem HD6870 van, és tökéletesen fut a SWTOR Full-on. A HD6850 nem sokkal gyengébb, szóval ott se lenne gond.
-
Blue@X
senior tag
-
Blue@X
senior tag
-
Blue@X
senior tag
Kb már 5 éve a 7600GT-t használom, volt egy 1,5 éves kihagyásom a játékos életmódból, most tértem vissza, s látván a mai játékhelyzetet időszerűnek éreztem a fejlesztést.
A konfig a következő:ASUS P8H61 alaplap
Core i3 2100 processzor
2x2GB Kingston HyperX
600W-os Powerlogic tápEz hajtja meg az 1440x900 felbontású monitort. Később még egy SSD (idővel egy FullHD-s monitor is) beszerzését is megejtek, így lesz teljes a konfig.
-
Blue@X
senior tag
Na meglett az új VGA (használt Sapphire 6870 1GB-os verzió, 4 hónapos, André PH!-s kollegától), így hamarosan ráengedek pár tesztet és játékot lássuk hogy szuperál a kicsike (nVidia 7600GT-t váltja)
-
Blue@X
senior tag
-
Blue@X
senior tag
ATI 6870 mellett döntöttem az nVidida GTX 560-al szemben. A kérdés az hogy melyik gyártót ajánljátok:
SAPPHIRE 11179-09-20G HD6870 1GB GDDR5
VTX3D VX6870 1GBD5-2DHV2
Nem tudom hogy melyik gyártó milyen tuning potenciállal rendelkezik, ez is érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Videokártyák
- AMD Radeon™ HD 6790 / 6850 / 6870 [Barts]
- (kiemelt téma)
- Yettel topik
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Mikrotik routerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Információáradat a Pixel 11-es szériáról
- További aktív témák...
- ZOTAC RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 Twin Edge Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pure RX 9070 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor Red Devil RX 6800XT videókártya garanciával hibátlan működéssel
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming GTX 1050Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Trixx akkor kuka... Köszi a helpet mindkettőtöknek 
, szóval egy újraindítás kell neki. Szerintem itt nem a kari a hibás...

) és az is vígan vitte.