Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Te mást sem tudsz szajkózni, csak hogy milyen szarok a giga alaplapok.... sztem qrvára nem érdekel ebben a topikban senkit, hogy az alaplapok milyenek... minket az érdekel hogy a vga-k milyenek...
Ez kb olyan, mint a Porsche! Autóban szuper, de ugyanez bankban - nem hiszem hogy igénybe venném a szolgáltatásait...És ismét megjegyezném, életem első giga alaplapját használom és tökéletesen meg vagyok vele elégedve!
Az alaplapom topikja. Nézd meg miről van benne szó, és mikori az utolsó hsz. Ha olyan sok probléma lenne vele, kicsit más lenne a helyzet... -
zoleeno1
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Persze, azt tudom, hogy ott is gázok vannak, de eddig úgy tudtam nem annyira vészes a helyzet mint vga téren. Viszont egy cseppet sem lepődöm meg, ha "felzárkózott" a lap is

Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Founders Edition RTX 3090 24GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest