Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- SirRasor: Látásjavítás alapfokon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andris837
senior tag
válasz
janika24 #20184 üzenetére
Ha korrekt az eladó és esetleg még tesztgaranciát is biztosít, akkor mindenképp jó vétel lehet a Gigabyte.
Nekem most a "jó működő" kártyámmal semmi problémám nincs. A játékok teljesen szuperül futnak rajta full grafikán.Szerk: ha új akkor nagy valószínűséggel találkozhatsz ilyen hibajelenséggel: [link]
Viszont akkor gondolom itt nincs "3 nap cseregarancia" így ha visszaküldik a Gigának a kártyát akkor az ~1.5 hónap.
-
zoleeno1
veterán
válasz
janika24 #20184 üzenetére
ja bocs, félre értettem
Gari van még rá? Személyesen veszed át, tesztelni van lehetőség előtte? Mert szerintem giga mostanában pont az a gyártó, amit ha veszel, akkor használtan érdemesebb mint újonnan, ha van rá gari és korrekt az eladó! Mert ha gond lenne vele valszeg már kijött volna rajta. Előzetes teszt nélkül, utánvéttel vagy akárhogyan én nem merném megvenni
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Az MSI tudtán kívül került temérdek tiltott VGA Kínába
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- eGPU tapasztalatok
- Motoros topic
- Jövedelem
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Okos Otthon / Smart Home
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő