Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andris837
senior tag
válasz
janika24
üzenetére
Ha korrekt az eladó és esetleg még tesztgaranciát is biztosít, akkor mindenképp jó vétel lehet a Gigabyte.

Nekem most a "jó működő" kártyámmal semmi problémám nincs. A játékok teljesen szuperül futnak rajta full grafikán.Szerk: ha új akkor nagy valószínűséggel találkozhatsz ilyen hibajelenséggel: [link]
Viszont akkor gondolom itt nincs "3 nap cseregarancia" így ha visszaküldik a Gigának a kártyát akkor az ~1.5 hónap.
-
zoleeno1
veterán
válasz
janika24
üzenetére
ja bocs, félre értettem
Gari van még rá? Személyesen veszed át, tesztelni van lehetőség előtte? Mert szerintem giga mostanában pont az a gyártó, amit ha veszel, akkor használtan érdemesebb mint újonnan, ha van rá gari és korrekt az eladó! Mert ha gond lenne vele valszeg már kijött volna rajta. Előzetes teszt nélkül, utánvéttel vagy akárhogyan én nem merném megvenni 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Arc Raiders
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 4. nap: Sorry We're Closed
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- További aktív témák...
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB GARANCIÁLIS, DOBOZZAL, SZÁMLÁVAL
- PC bontás - 1STPLAYER RGB ház, be quiet 550w gold, Z790i Plus ITX + i9-13900H ES, 32Gb, RTX 3070
- BONTATLAN ASUS Prime Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 OC Edition
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gari van még rá? Személyesen veszed át, tesztelni van lehetőség előtte? Mert szerintem giga mostanában pont az a gyártó, amit ha veszel, akkor használtan érdemesebb mint újonnan, ha van rá gari és korrekt az eladó! Mert ha gond lenne vele valszeg már kijött volna rajta. Előzetes teszt nélkül, utánvéttel vagy akárhogyan én nem merném megvenni