- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Hogy? Volt elég sok. 9800SE az elég durva volt. x800 már az elején nem volt ajánlott, magára vessen az aki megvette, én biztos nem ajánlottam senkinek. Az x1800-1900-ak elég jól teljesítenek, bár ezeket a karikat sem ajánlottam, de ez talán hiba volt. Persze továbbra is tartom magam ahhoz, hogy a szabvány támogatása megkérdőjelezhetetlen. Azt gondoltam, hogy az nV GF7 féle hosszú, ''csővezeték'' szerű Pixel Shader egységei jobban el tudják tüntetni a textura fetch időkiesését, de úgy néz ki, hogy a dedikált egységes X1000 erre a feladatra jóval alkalmassabb.
Most is elég jól áll a zászló az R600 architektúrájának. 10:1 körüli ALU:Tex-re tervezték, míg a G80-at úgy 4:1-re. A mai játékok 3:1 és 4:1-es ALU:Tex arányt használnak. Jövőre már jönnek a 10:1-el rendelkezők és azokat imádni fogja az R600. Eleve el lehet gondolni, hogy egy top kategóriás VGA-t kb. 1-1,5 évre terveznek. A G80 most éli azt az időszakot amikor az ő felépítése érvényesül, az R600 jövő ilyenkor fog villogni, pontosan úgy mint ahogy most villog a x1000 architektúra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest