Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lala42
őstag
válasz
harcikoca #14655 üzenetére
Szerintem nem igazán. Az az igazság, hogy ez a kari anno az enyém volt. Nálam soha nem ment 50 % fölé a venti. Nagyon meg voltam elégedve vele, de sajnos akinek eladtam le se xarta a gépét. Amikor megnéztem és kifúvattam belőle a port, (kompresszorral) kimenekült mindenki a helyiségből. Vastagon állt a gépben és a videokariban a por. Nem is csodálom, hogy beszart. Vett másikat, de szerintem az sem lesz nála hosszú életű.
A karit nekem adta (vissza), hogy lökjem ki. De itt a Ph-n találtam egy srácot, aki szerint nincs nagy baja és javítható. ( egy próbát megér
) Ezzel a karival Cod-4 Cod-5 és ehhez hasonló játékok fullon futottak 19" LCD-n 1440x900-on.
Tehát jó volt a kari.14656) epityesz
Nem tudom, hogy milyen a konfigod, és azt sem, hogy mennyiért adják a karit. Ezen ismeretek hiányában nem tudunk javaslatot adni. ( no és mennyi zsé van rá?) Ez sem utolsó szempont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Linux Mint
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Futárcégek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest