Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani145
csendes tag
Nah megjött a HKC 565w tápegységem mert a régi 400 w os codegen nem ehhez volt való....
Nah és megiint ott vok mint előbb a Codegennel... Ujraindul ha jáccanék.....
Asus P5b Premium alaplap Kingmax 2gb ram ddr2 800mhz 160gb samsung sata winyó lg dvd iró és c2d 2.66 ghz 3mb chache memoriás eza összeállítás és szarakszik....
PLS HELP!!!! -
dani145
csendes tag
Értem
És szerinted mittegyek ezel a kazánnal?:S
Máá idegel h ijen b*zimeleg....:S -
-
beran
tag
válasz
AtiGef #14279 üzenetére
Üdv.
Nekem 2900pro-m 512Bit-es 600/1600on van 1280*720-ba
-texture quality:Low
-render quality:Medium-view distance 25
-detail 1
-vehicle 1
shadow 022FPS
Konfig:x2 6000+,2giga ram,vista van fenn,eléggé proci limitet sejtek mert ha leveszem a felbontást akkor is ennyi,vagy ha felteszem 1440*900-ba akkor kb 18-20 körül mozog,és a legújabb catalyst van fenn.
Próbálta valaki xp-vel?
Ja nekem is ilyen ac 2900 van csak tényleg nagyon nagy,letakarja chipsetem és azt nemtudom hűteni
-
AtiGef
senior tag
válasz
dani145 #14278 üzenetére
Nekem XT-m van de 1 és ugyan az. 1280*1024, medium, Highest, és 21, 50, 50, 0 vannak a dolgok és így 35FPS átlag a GTA IV. 1 csati-s verzió sokkal kisebb fogyasztású. 35%-al kevesebbet eszik.
Ja és a karimon nekem is AC 2900 Extreme hűtés van. Játékoknál 840/2000-nél se megy 65 fok felé. Egy baja van, hogy bazi nagy
-
-
beran
tag
válasz
dani145 #14273 üzenetére
Ez a hűtő 7-8k körül van árban,hát az a táp szerintem elvinné kérdés hogy meddig,akitől vettem ezt a karit annak a spire tápot 2 hónap alatt megölte.
Én márkásat vennék plSP,Asus,corsair,enermax,gigabyte de ezek most ki__szott drágák lettek,amit vettem ezelött pár hónapja FSP-t az most a 2x árban.
Hát ez a hűtő csak erre jó állítólag (nemnéztem utána),a thermalright mellett az szól hogy több vga-ra ráteheted majd.
-
dani145
csendes tag
Thermalright HR-03 Plus Hűtő szerintetek jó rá?...
5 ezer ért van És sztem anyniért megérné mert ez levinné a 2900Pro m eszeveszett melegségét -
beran
tag
válasz
dani145 #14263 üzenetére
A paszta azért kell mert hiába látod simának a bordafelületét,attól az még nagyon kis mértékben de egyenetlen,ezeket a hézagokat tölti ki a hűtőpaszta.Fém-fém természetesen jobban vezeti a hőt mint a hűtőpaszta,a hűtőpasztának van egy hőátadási tényezője,azaz milyen minőségű a hűtőpaszta,különféle anyagokkal javítják fel ezt a tulajdonságát lásd "ezüst".
-
Anderas
csendes tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy össze szeretném kötni a Grafkártyámat (Radeon HD2900XT) a TV-vel. Elvileg meg is történt. Az S-videó kártyát összekötöttem a Grafkártyával az Audio jackeket meg a hangkártyával. A bibi az, hogy nem működik.
Az ATI Catalyst Control palettán a Kijelző beállításainál aktiváltam a TV észlelés beállítást, de a Kijelzőkezelőnél nem tudom a monitort és a tvt összekötni. A jelenleg lekapcsolt megjelenítőknél ott van a TV ikon (mellesleg közben össze van kötve a számítógéppel a TV és bekapcsolt állapotban van AV-ra állítva) de hiába próbálom nem működik. Mi a fenét csináljak vele? Hol rontom el? Nem tudom... Valaki tud valami okosat mondani?Üdv
A.
-
beran
tag
válasz
MATEO6600 #14257 üzenetére
Üdv.
1.Nemelégszik meg 1db 6 pines csatival,de jár hozzá molexről 6 pin-re átalakító.
2.Erősebb lesz a húzástól de jobban is melegszik,gyári hűtővel én elfelejteném a húzást,sz_r az a hűtő,alapórajelen is felmelegszik 7x°C-ra,igaz 20% megy a hűtő,de ha feljebb tolod akár hajat is száríthatsz,a hangja mint egy porszívó -
MATEO6600
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy veszek egy Sapphire HD2900 Pro-t.
2 kérdésem lenne:
1. A kártya megelégszik 1db 6pin-es PCI-E tápcsatlakozóval?
2. Érdemes húzni? Azt láttam, hogy sokkal erősebb lesz tőle, de azt nem tudom, hogy milyen mértékben hat ki a hőmérsékletre...
Előre is köszi -
dani145
csendes tag
Szerintetek alapjáraton 76 C normális?
Nemlehet a kártyámnak baja?:S
Féltem mert szeretem ezta VGA t de most enyhén durvul:S -
Kötelező
senior tag
üdv
Melyik az erősebb szerintetek?
Sapphire HD 2900XT 512/512Bit
Inno3d 8800GT 512MB GDDR3 -
beran
tag
Megjött a 8pin-es átalakító,így kipróbáltam mit megy,
846/890-ig ment az overdrive autotest-jével.
Kicsit melege lett a vrm-nek 110°C körül járkált. -
Hy!
Vki játszik itt a Crysis Wars-al?Ha igen,hogy fut és milyen beállításokkal és milyen nettel(és persze milyen pingel?)
Előre is THX! -
beran
tag
Eladó lehet egy 2900pro 512mb/512bit-es!+accelero 2900 hűtés.
A hűtő idle 100% ventivel 39°-on tartotta a gpu-t,terhelésnél 50° körül,és halk!
Papíros gari nincs,vállalok rá.
Érdeklődni privátban,csere is szóba jöhet. -
beran
tag
válasz
werszomjas #14247 üzenetére
Hi.
Ha két 6 pin-es csatid van akkor így néz ki a helyzet(nemgond csak nemkapcsol be catalystben az overdrive.)
Én egy FSP Bluestorm II-vel hajtom,egy x2 6000+-al,én húznék azon a procinNálam igy nézki a tápcsatis dolog:katt
8 pin-es csatit így tudsz létrehozni:
Én most rendeltem ilyen csatit,akit érdekel ilyen privátban mondom hol lehet venni (800ft) -
werszomjas
addikt
Hellotok
SZERT tettem egy ilyen
radeon hd 2900XT kártyáraés ugye van rajta egy 6 és egy 8 pin-es tápcsati.
de a tápon csak 6 pines van, meg a 8pinest is 6 pinel hajtom.
Ez nem gond?
Ti milyen táppal hajtjátok?
egyatalan milyen tápokon van 8pines csati?ja és
CPU típusa DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4400+ez elegendő ehhez a kártyához?? meghajtja rendesen??
-
ditrichd
tag
hát nem tom most még erösen gondolokozom eggy 4850 en , 3870x2 ön, vaggy eggy 9800gtx+ on .. szerintetek?
-
ditrichd
tag
ez igaz hát most erösen gondolgodoba estem..
-
Tomate
veterán
válasz
ditrichd #14238 üzenetére
Át lehet tuszkolni azt a CF-hidat az S1 bordái között. De ha veszel rájuk S1-et akkor már 44k-nál tartasz... És még ha sikerül is húznod mindkettőt a villanyszámlád rövid időn belül annyi lesz, hogy ihaj. Ha a tápod kiomázza majd 1általán. (vehetnél akkor már 4870et vagy gtx260-at is
)
-
-
beran
tag
válasz
ditrichd #14238 üzenetére
sli-hez van
ehhez hasonló kéne szerintem.
-
ditrichd
tag
vennék rájuk szivesen acerelo s1 et de a cf hid sajna sztem tul rövid lenne
valaki vmi megoldás?
-
ditrichd
tag
de nekem abból megiré hogy gyönyöruek
-
ditrichd
tag
az hogy 17 ezereért veszem majd db jét és sztem 34 ezer forintért nincs olyan vga ami elveri a 2900pro cf et sztem ez vezérelt erre
-
beran
tag
válasz
Anderas #14233 üzenetére
Én kipróbálnám a vga-t egy másik gépben,vagy esetleg a gépedbe teszel egy kisebb karit (bár ez azért nem a nyerő,mert lehet az áramfelvétel idézi elő ezt a jelenséget,azaz a vga.)
Ha a lapon a fesszabályzók akkor dobj egy ventit oda amit közvetlen ráfújja a levegőt,és meglátod milesz,ha ugyanúgy restart akkor nem az lesz.
-
ditrichd
tag
tuning off csak arra elnék kiváncsi hogy el e viszi (c2de6750)(3x1gb ddr2 ram 1066mhz) 1 hdd 1 optikai m. 1d neon meg 4 venti ...?
-
ditrichd
tag
2db akk jöhet
ment pü. van eggy 550 w os chieftec tápom
-
ditrichd
tag
miért nem mind támogatja? nekem sapphire 2900 pro 256 bites 512 mb s lessz az támogatja?
-
ditrichd
tag
király rendeltem 2 db ot
amugy valaki hajtja öket cf be? valami info hogy hogy emnnek jól jönne
kb mennyivel lessz gyorsab cf be mint 1 db?
-
ditrichd
tag
királyság te egy isten vagy kösszi
-
beran
tag
válasz
Anderas #14220 üzenetére
Üdv.
Nekem is volt hasonló jelenség,de nekem videó nézés közben széthullott a kép és restart,és még megterhelés sem volt!Több óra játékot meg simán vitte.
Én arra tippelek táp,vagy chipset túlmelegszik,talán még a proci mellet a fesszabályzók,ezek mind okozhatnak újraindulást. -
Anderas
csendes tag
Ismét elkezdem amit előbb sikerült félbehagynom kérdést... Szóval az alábbi konfiguráció mellett:
CPU: Intel Core Duo 2,66Mhz
Graf. Ati Radeon HD2900XT
Vinyó: 500GB
Ram: 4GB 800Mhz DDR2Szóval ezzel a géppel nívósabb játékok állandóan kb 10-15 perc játék után hírtelen komplett lecsapja a számítógépet és újraindul az egész rendszer. Crysis pl gyakran csinálja ezt. Hellgate Londonban is előfordul mikor a "pokolhasadékból" szeretnék kijönni...
Miért van ez? A grafikuskártyám teszi? vagy mi? Ilyen drága ketyere és ennyit ér, hogy játékok amikhez kicsit jobban igénybe van véve lecsapja az egész számítógépet? Vagy áramingadozás lehet?
Mi volna a megoldás szerintetek, hogy ezt kiküszöböljem, mert marhára idegesít már ez, s szerintem a gépnek sem használ a hírtelen megszakítás. Az én idegeimnek meg végképp nem.. Mérges vagyok, hogy ennyi pénzért adtak egy olyan kártyát amit lényegében semmire sem jóÜdv
Anderas
-
ditrichd
tag
hello sziasztok nem tudtok olyan helyet ahol még lehet ujjon venni 2900pro-t? naon kéne mert volt a pcx be 17 ért demostanara már nicsn ( melesleg 2 napja még volt
szal pls help privi is jöhet
-
mokus1
addikt
Igen komoly tuningot értem el a karival RAM-ban szerintem nincs ami verné.ki kéne tennem a hűvősbe úgy még jönne valami ki belőle.
Az eredmény 862/2400mhz-en futtattam a 3dmark-ot.Sajna ritka proci limitem volt.Lefuttattam 870/2450en és +12pontot kaptam
Mindenesetre elég komolyórajelek.Linkelek majd képet -
beran
tag
válasz
Petya2900XT #14215 üzenetére
A kodek az klite 4.4.2 Full,az fps 1024*768-ban minden low 8-20 között ingadozik
Igen 512Mb/512bit. 600/1600-on megy most,2d-ben 250/600 0,85Volt
Ja és BÚÉK.
-
Sikerekben és driverekben valamint fps-ekben kazdag B.U.É.K minden 2900-as tulajnak!
-
Szeva!
Ez a filmézegetős újraindulós dolog érdekes...milyen kodek van fent a gépen?Ez a katasztrófa fps ez mégis mennyi?Nekem a GTA IV 1440*900-on teljes fullon értem High,Highest 100,100,16-on olyan 18-30fps-között van de ált. 22-27 között ugrál..512-es a Pro-d?Én mindig a legújabb drivert teszem fel...8.12 vmicske hitfixet is tartalmaz a GTA-hoz(legalábbis a GTA azt írja).
-
beran
tag
Melyik a leggyorsabb driver?
(ez kimaradt) -
beran
tag
Üdv.
A napokban cseréltem egy x1950pro-t egy 2900pro/512bit-esre és a GTA IV-nél katasztrófa az fps,szarabbul megy mint az x1950pro-val
Gondolom driverrel lesz a gond,most a 8.11-es catalyst van fenn,vista 32-bites rendszeren,feltettem a 8.12-t azzal olyat csinál hogy media player classic-al nézek egy avi fájlt,gondol eggyet és újraindul a gép,nem táp hiba mert játéknál tökéletesen megy órákig (FSP Bluestorm II 500w-os),szóval az lenne a kérdésem hogy másnak is ilyen szar a driver?tapasztalatok?melyik a legstabilabb driver?
-
Hi! 3850 256MB vagy 2900PRO 512MB/256bit?
1. Hűtés tök mindegy, Zalman VF-900-at szeretnék rárakni.
2. 3850 használt 1 hó garral, míg a 2900PRO zsír új névre szóló számlával 2 év garral.
3. 400W FSP BlueStorm II tápom van. (konfig adataimnál)
4. Elsősorban a nyers teljesítmény lenne a fő, tuning nélkül!
5. 2.000,- huf különbség van a 3850 javára.Szerintetek?
-
ditrichd
tag
hello az lenne srácok a kérdésem hoggy eggy chieftec 550w os táp elbirja a 2900 pro cf et? ja és nekem is az a kérdésem hogy ha huzom z egyiket rivatunerbe emelkedik a másik is? elöre is thx ja és szedtem le xt biosdt hogy ekll majd feltenni?
-
Hy!
Na meglett az eredménye,hogy ennyit szidtam a karit....egy pár napja játék közbe pukkant vmi gépben pontosan nem tudom mi...majd a gép nyomott egy resit magától és azóta nem bootol be hanem 4 piros led világít a vga kártyámon....a ventillátorok a HDD-k a meghajtók mennek csak a vga ledjei világítanak és a vga ventillátora nem pörög fel,mint ahogy szokott bekapcsolás után...nem tudjátok azok a fránya ledek mit akarnak?Jaa és még azt vettem észre,hogy az egerem röktön bootoláskor világítani szokott..most meg semmi.Akk ez most vga vagy alaplap?
Előre is THX! -
Vitus
őstag
Sziasztok!
Van egy Sapphire 2900Pro-m még ez első példányokból 512Bites meglehetősen tuningbarát.
Most rivatunerrel van felhúzva xt-re és a ventilátor fordulat is ott van beállítva. Ezt nem tudnám valahogy bios szinten módosítani? Az órajelet is meg, hogy a venti 100%-on menjen rajta? Egy Ac 2900 van rajta nem az eredeti és maxon sem zavar és úgy csak 45-48 fokos a kártya és az jó.Vitus
-
Speed®
titán
válasz
Anderas #14200 üzenetére
Próbáld meg csak a legszükségesebbeket felkötni és a vidkarinak adj két külön ágról tápot, aztán winben egy furmarkot futtatva nézd meg, hogy lekapcsol-e. Nekem bírta anno egy Codegen a 2900Pro(512b) karimat, igaz csak 1 napig, amíg visszakerült hozzám a Libertym, a 2x20Aes ágaival
Szerintem az XT elvan egy 15Aes ágon bőven, persze emellé még jön a proci ~8Aje, meg a többi 12Vos fogyasztó..25A biztosan elkél a stabil működéshez..
Új hozzászólás Aktív témák
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nyaralás topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest