Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- potyautas: Vágyak
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- potyautas: Az utolsó közös út
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Na, ezt kapjátok ki! Off a téma, de muris. A procim 89W-os, 4200+-os X2-es AMD. Az nf570Ultra chipset miatt igen antituning a rendszer, 250-es fsb-t még sose értem el stabilan... 11x-es szorzóval működik. Mivel az előbb bekommenteltem, és szóba került a procituning, gondoltam, a remény hal meg utóljára, teszek még egy próbát. Úgyis újra kellett indítanom a gépet. Az alaplap természetesen felajánlja a szorzóváltást is, poénból átállítottam, mikor eddig próbáltam, mindig visszaállt 11-re, hiszen nem Black Edition. NA DE MOST NEM! Bebootolt, 10x-es szorzó, 2400 Mhz. Aztán 9x-esen, 2178 Mhz. Most 10x260-on bebootolt, és megy. A kérdésem a következő: MI AZ ISTEN VAN? Elképzelhető, hogy a szorzólock egyszerűen eltűnik? Ilyet még sose hallottam, elég hihetetlen. Vagy valaki orvul procit cserélt a gépemben, míg aludtam?
Az Everest lefagy a prociteszteknél, és a túlhajtás információknál is. A WIndows szerint 2600 Mhz-en jár a proci, azaz 10x260-on.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest