- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
válasz
Madmax81 #4436 üzenetére
Nem haragszom meg egyáltalán.
Az hogy profibb vagy nem azt szerintem hagyjuk, mert akkor ennyi erővel miért nem a blumotion-ös tandembox-okat szereljük. Talán azért mert egy 50cm-es belőle 6500,- és az csak 30kg-os.Egy konyhába azért min. 5 fiók szokott lenni és ennyi vasalatnak az árából az IKEA-ba egy komplett szekrényt lehet venni.
Nincs azzal gond, hogy ha vki azt kéri csak sokakat az érdekel a legkevésbé.
Amúgy az tény hogy a tandembox-szal jár az asztalos és a megrendelő is legjobban, mert a megrendelő minőséget kap az asztalosnak meg nagyon bénának kell lenni ahhoz, hogy xarul állítsa be a fiókot.Nagy súly?
Mitől lehet beszakítani egy farost feneket?
Mindent tönkre lehet tenni ha nem úgy használják ahogy kell. Ha meg nagy fiók akkor mehet a 18-as lam.b.lap fa fióktesttel is. Ízlés kérdése.
Viszont neked mindenképpen 18-as lappal kell szerelni a metabox-ot mert alulról kell visszacsavarozni. Viszont ez megint növeli annak a fióknak a költségét. Mint írtam ahány ház annyi szokás.Winner:
Én is közé gondoltam és igazad van 2x18mm-t akartam írni.
(B)
Sanyibá/B)
Igaz hogy van teljes kihúzású talán finomabb a hangja is, de szerintem ne erőltesse senki, ha csak nem minőségit vesz, mint pl. BLUM.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ford topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- sziku69: Szólánc.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- Politika
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest