- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pali923
aktív tag
válasz
serfozotibi #41526 üzenetére
+1
Én is le akartam írni ezt, csak nem ilyen szép hosszan.A saját gép mindig hordoz magában csalódásokat, de az is igaz, hogy az építés öröme is sokat számít. Én pl. forgácselszívót építettem, jó volt, izgalmas. Meg vagyok vele elégedve, jól működik, de ma már inkább bútorokat csinálok gépek helyett.
Azért az ilyen profik, mint Matthias Wandel sem tökéletes gépeket építenek. Éppen nála vannak önkritikus videók, amikor megmutatja, mi volt a hiba az előző konstrukcióban, és próbál rajta javítani. Pl. annak a fa propelleres elszívónak is van néhány továbbfejlesztése, és nem derül ki igazán, a vége tényleg olyan jó-e. Más tapasztalataiból mindig olcsóbb és időkímélőbb tanulni, érdemes sokat nézelődni, tervezgetni alkotás előtt. Azt is vallom, hogy érdemes körülnézni a piacon, és a könnyen, olcsón beszerezhető, vagy kritikus, nagy precizitást kívánó alkatrészeket inkább megvenni saját gyártás helyett. Meg aztán vannak ügyes esztergályos és hasonló szakik, akik sokat tudnak segíteni kis pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple asztali gépek
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest