- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz
martong #29689 üzenetére
Milyen fából van az a nyél, lehet tudni?
Régi emlékeim szerint a somfát és a gyertyánt javasolták anno.Csak a sztori kedvéért: annak idején nekem hasonló méretű kis nyelekre volt szükségem, és azt az infót kaptam, hogy a fenti fafajokból kellene elkészíttetnem. Akkoriban még semmit nem értettem a fákhoz, szóltam Apámnak, akinek meg végképp nem volt affinitása a dologhoz, viszont ismerte az egyik nemzeti park igazgatóját. Szólt neki, hogy mire lenne szükségünk, erre nem sokkal később megállt előttünk egy teherautó és hoztak egy frissen vágott bazi nagy gyertyán rönköt
) Ha jól emlékszem, elcipeltem valahogyan a faesztergályoshoz, aki körbenevetett a rigófüttyös fával (nem értettem, hogy mi a baja...) és talán bükkből megesztergálta, amit szerettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, Fapad, Extra
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest