Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1501) tlala válasza kirkri (#1496) üzenetére


tlala
addikt

Nézd, nekem van Realtek chip-pes lejátszóm is (Hyundai L110) és Popcorn A-210-esem a legerősebb Sigma chippel, ua. ami a Dune-ben is van. Mindkettőnek vannak erényei és hibái is.
Mindkettőről elmondhatom, hogy "mindent lejátszik" és hogy "nagyon szép a képe" - de komolyan.
Múltkorában tartottunk egy összehasonlító tesztet a barátaimmal.
Egyik lejátszó a HDMI1-be, a másik a HDMI2-be, a TV egy 127 cm-es Pana plazma (50S20E), amin azért már kijönnek a hibák.
Betettünk egy nagyon jó minőségű 1080P-s mkv-t, és váltogattuk a bemeneteket. Nagyon-nagyon nézni kellett, hogy bármi különbséget lássunk... Az is inkább ízlésbeli: pl. mikroárnyalatnyi eltérés a bőrtónusok színében, a Realtek picikét nagyobb élesítése szemben a Sigma természetesebb, cserébe talán leheletnyit fátyolosabbnak tűnő képével. Nekem a Sigma képe tetszett jobban (kb. 5%-kal...), a barátomnak a Realtek.
SD filmeknél majdnem jól is jön a több élesítés, a kép alig-alig tér el, ismét ízlések és pofonok.
Mindkét lejátszó menüje, távkapcsolója használható, a Popcorn menüje jóval szebb, a setupban a kép több jellemzője állítható, könyvtárlista lapdobásakor viszont mindig döccen egyet, vagyis pillanatnyi homokóra. A távkapcsolója viszont világít és sokkal jobb minőségű, logikusabb, bár a picit pattanós gombjait nem annyira kedvelem. Kényesebb, nekem több filmet köp vissza mint a Hyundai, és a kedvenc netes rádióadóm linkjébe úgy belefagy a rádiólejátszó progija, hogy ki se tudom kapcsolni, ki kell húzni.
Ami viszont sokkal jobban meg van csinálva a Popin az az, hogy a Popi boltból külső progikat tudsz utólag telepíteni(ingyen, bár némelyik olyan, mintha egy 10 éves írta volna - pl. a Facebook), és pl. a külön telepítendő YouTube kliens gyönyörűen működik, szemben a Hyundai "vagy megy vagy nem" youtubozásával a firmware-be integrált funkcióval.
MP3 lejátszáskor a Popinak viszont jóval jobb hangja van mint a Hyundai-nak.
Cserébe a Popi majd háromszor annyiba kerül...

Pár lejátszó megfordult a kezem alatt, én azt tapasztalom, hogy mind a minőség, mind a firm frissítés gyakorisága inkább gyártó függő (pl. a "kis" Himedia gyakrabban ad ki frissítést mint a nagy LG...).
Nem igaz egyik primitív véglet sem, hogy "a Realtek szar, csak a Sigma", de a "mindegyik egyforma" ködösítés sem. Járt már a kezemben jó Realtekes lejátszó is (pl. a Hyundai), és elég szerencsétlen Sigmás is (pl. a Venice), ami nekem egyáltalán nem tetszett.
Persze az sem olyan egyszerű, hogy "sigma chip-pes", mert pl. a Venicében lévő Sigma chip egy jóval-jóval egyszerűbb és gyengébb chip, mint amit a Popi/Dune osztály alkalmaz.
A drágább készülékek távkapcsolója általában jobb, ezekben pl. több RAM is van, amihez jobb video kodeket lehet írni és aztán a firmware-be integrálni ill. szerintem az egyéb alkatrészek minőségén is spórolnak az olcsó cuccoknál (sípoló tápok, stb.).
Az nyilvánvaló, hogy egy 60e Ft-os készülék használati értéke nagyobb, mint egy 10e Ft-osé, ezt kár lenne tagadni - ez pont olyan dolog, mint hogy jobb egy Mercedest/BMW-t vezetni, mint egy Suzukit vagy Opelt.
De csupán a chip - bocsánat, nem is a chip, hanem a chip GYÁRTÓJA miatt! - teljesen kizárni/isteníteni, - minden egyéb ár/érték, stb. szempont kizárásával - szerintem nem bölcs dolog.

(#1502) -conrad- válasza TCr (#1500) üzenetére


-conrad-
addikt

Akkor mégegy kérdés:
popcorn a210, vagy dune lite 53d? :)
(inkább rászánok kicsit többet mert nem fél évre venném, a dune meg a nagy bitrátájú filmeket nem játssza le úgy olvastam)

(#1503) spydermanus


spydermanus
csendes tag

Sziasztok!

Visszaolvasgattam és láttam hogy páran érdeklődtök a Raidsonic MP3011 után.
Azóta lett esetleg valakinek tapasztalata vele?
Újra feltűnt a boltokban, és jónak tűnik ezen az áron.
Ráadásul még firmware-t is frissítenek lát úgy látom.

(#1504) TCr válasza -conrad- (#1502) üzenetére


TCr
veterán

Kb. 15 ezer Ft különbség a kettő között.
A Lite 53D annyival kevesebb az A210-hez képest, hogy (még) nem tud BD-ISO-t (könyvtárstruktúrából viszont igen) és BD menüt.
A kérdés, hogy Neked ezek a funkciók megérnek-e 15k-t?

(#1501) tlala: ez így korrekt. :K

[ Szerkesztve ]

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#1505) kirkri válasza tlala (#1501) üzenetére


kirkri
addikt

Köszönöm, hogy vetted a fáradtságot és bővebben megírtad a véleményed. :R
Hasznos volt!

21 éve a Prohardveren! ™

(#1506) tigipuf válasza TCr (#1497) üzenetére


tigipuf
senior tag

Egyetértek,nekem is nagyon tetszenek a dune árkategóriájú,minőségi lejátszók.
Inkább úgy foglalnám össze akkor a gondolataimat,hogy van létjogosultsága az ilyen olcsó kategóriás lejátszóknak is,mivel sokaknak teljesen megfelel amit nyújt szolgáltatások terén.
És szerintem tökéletesen megfelel 2. számú lejátszónak olyan háztartásokban, ahol mondjuk több lcd vagy plazma is van.

(#1499) Tomix24 :Ha jól sejtem átnyergeltél HTPC-re :D

[ Szerkesztve ]

"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."

(#1507) tlala válasza TCr (#1504) üzenetére


tlala
addikt

Köszönöm. :)

Igazából azt javasolnám mindenkinek, hogy valahol próbálja ki a kinézett 2-3 készüléket, és döntsön maga.
Szerintem sokat számít a kezelhetőség - és ez nagyon ízlésfüggő.
Szélsőséges történet, de saját: akitől megvettem a néhány hetes Popcorn-t, egy kijelzős, komoly Dune-re cserélte le, hogy ne kelljen bekapcsolnia a plazmát MP3 hallgatáshoz.
Annyira nem állt kézre neki a Dune a Popi után, hogy 2 hét után vett egy Popcorn C-200-ast...
Pedig egy nagyon jó fej, normális srác, semmi extrémitás.

(#1508) TCr válasza tigipuf (#1506) üzenetére


TCr
veterán

Ezt én is így gondolom.

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#1509) redhunter válasza tlala (#1501) üzenetére


redhunter
senior tag

Teljesen egyetértek veled ebben a chip kérdésben , főleg abban hogy nem lehet kijelenteni kategórikusan valamiről hogy szar csak azért mert realtek chip van benne.Egyébként hasonló teszten én is átestem csak nálam a sokat emlegetett Himedia 200b és a Dune lite 53d volt a teszt alany csak nem tv-n hanem projektoron 200cm vászonnal.Hát az az igazság hogy azt hittem hogy nagyobb különbség lesz a Dune javára , de nem igy lett .Haverok közül sokan észre sem vették a különbséget.A Himedia előtt Venice lejátszóm volt 2 hónapig kb de mint te is emlitetted abban nem az a sigma van mint a nagyobb gépekben.Azon semmivel nem volt jobb a kép mint a 10000FT-os himedian.De mégsem mondom emiatt hogy szar a sigma chip.Szerintem mindenki azt vegye amit szimpatikusabbnak talál , esetleg szolgáltatások miatt, és ha lehet v.hol próbálja ki ha egy mód van rá.

PSN - RedFoxHun

(#1510) dh66e


dh66e
veterán

Elmondok egy jó kis történetet a WDTV G2 lejátszómról.
Ez a régi wdtv hd újabb kiadása hasonló vassal mint a Live csak hálózat nélkül és kevesebb rammal.
Durván 2éve vettem tehát már nem mai darab és a gyártó kb 2db frissítést adott ki összesen,de ettől a funkciói nem nőttek esetleg a stabilitása.Mérges is voltam rájuk hogy nem képesek megoldani pl. a tömörített fejléces .mkv fájlok lejátszását egy frissítéssel.Majdnem eladtam már mikor ráakadtam egy orosz oldalra ahol rendesen buherálták ennek a típusnak a szoftverét.
Azóta a lejátszó mindent zabál jóformán,stabil -ami azért fontos az ilyen moddolt fw-k miatt- és még a hálózatot is bírja wifin keresztűl you tube,flickr,picasa,netrádiók internetes tv-k, torrent kezelés,színes ill.nagyobb méretű feliratot tud megjeleníteni,külső dvd-ket,blu ray-t kezeli (gyári filmeket is lejátssza!!!),sokkal korrektebb a infó sávja, elalvás időzítő van benne ez nekem nagyon jó mert kikapcsolja az lcd tv 10 perc állás után- stb stb stb.Persze van hátránya is az OSD-je elég szimpla.Egy ilyen lejátszó ma 13-15k van használtan.
Egy a lényeg nem egy csúcs volt már akkoriban sem az enyém,de lehet hogy a Himedia is hasonló utat fog bejárni csak kell hozzá egy jó hekker aki szinten tartja évekig. :)
(Az is igaz hogy gyárilag a Himedia többet tud alapból lejátszani mint az én WD-m(24k) anno- fele annyiért se.)Van rá esély ha ugyanilyen chipset-es komolyabb tudású lejátszó fw-jét át tudják törni.Akár más gyártó termékét is.
A havernak bejött a Himedia nagyon a bajai ellenére csodát ő sem várt, igaz csak egy HD ready tv-n nézi ezért a kép megjelenítéséről nem tudok nyilatkozni.10.000 magyar forintért.Anno boldog lettem volna ennyiért ilyen tudású lejátszót kapok.Persze így utólag már nem bánom hogy a wd g2 vettem meg. :)

(#1511) mzso válasza dh66e (#1510) üzenetére


mzso
veterán

Melyik lenne az az oldal?

(#1512) dh66e válasza mzso (#1511) üzenetére


dh66e
veterán

Remélem beszélsz oroszul. :) Nekem a google translate segített,már amikor.
[link]

(#1513) Pierre75 válasza dh66e (#1510) üzenetére


Pierre75
senior tag

A tömörített fejléces mkv fájlokat az mkvtoolnix 5 perc alatt átkódolva lejátszhatóvá teszi, igaz míg a beállításokban elbíbelődtem, meg a 3 vs 4 verzió váltásnak utánaolvastam azért telt az idő (padavan féle módosított firm-mel). Te melyik firm-et tetted fel?
Nekem is ez a wdtv van: lassú a menüje, visszatekerésnél meglódul előre vagy 10s-t, aztán kezd visszaindulni, gyengécske a távirányítója, de ellehet vele lenni. Eladod és veszel helyette egy másikat, de aztán rájössz, mindegyikkel kötsz valamilyen kompromisszumot. Úgyhogy nálam is maradt a wdtv.

(#1514) Endor válasza kirkri (#1492) üzenetére


Endor
csendes tag

Megrendeltem Angliából a Himedia HD600A-t kiszállítással 28 ezerért.
http://www.futeko.com/products/MP00027.php
Jövő héten meg kell jönnie.
A Vaterán az alig használtra magasabb volt az induló ár, nem tudtunk megegyezni.

(#1515) tlala válasza Endor (#1514) üzenetére


tlala
addikt

Szerintem jó döntés, nagyon izgalmas, új készüléknek tűnik!
Mindenképpen számolj majd be a tapasztalataidról.

[ Szerkesztve ]

(#1516) dh66e válasza Pierre75 (#1513) üzenetére


dh66e
veterán

Igen amíg nem volt rá megoldás én is azt használtam.Azért ez egyszerűbb így hogy nem kell vele foglalkozni egyáltalán. :)
Most a Lacie v3.0 van fent nekem.amire használom arra tökéletes a hálózatot 5perc alatt megcsináltam miután wifit cseréltem-ebben elég válogatós.Igaz ezen nincs you tube,de minden más igen ami nekem fontos.
A másik firm az Eminent v.2.0 ami you tube-ot is tud viszont gyengébb az egyéb lehetőségek listája persze ettől még az is jó.

(#1517) kirkri válasza Endor (#1514) üzenetére


kirkri
addikt

A 600B-t amit én kinéztem, tőlük 39.000-ért tudnám beszerezni. Az eBay-en rendelve Kínából 31 lenne. Viszont ha Kínából veszem, akkor esélyes, hogy megakad a vámon és kb. ugyanott lennék árban, valamint a garanciát is nehezebb érvényesíttetni, mint Angliába. Viszont, ha már 39-et adok érte, akkor már lehet, hogy jobban megérné egy Popcorn A-210, ami 54k itthon, két év garanciával.

A fene sem tudja, hogy mi lenne a jó megoldás. Én mindenképp olyat keresnék, amibe tudok beletenni HDD-t és torrentezik magának szépen (és főképp csendesen, mert a jelenlegi routerem is tudja a torrent funkciót a belső HDD-re, de egy kis zúgós ventillátor elrontja az összhatást, így egy hónaposan sajnos cserélni fogom)

21 éve a Prohardveren! ™

(#1518) szonti válasza kirkri (#1517) üzenetére


szonti
aktív tag

Ha szabad megkérdezni, milyen routerrel torrenteztél?

(#1519) kirkri válasza szonti (#1518) üzenetére


kirkri
addikt

D-Link DIR-685

Ha rászánom magam a Himedia lejátszóra, akkor eladó sorba kerül, ha esetleg érdekel. :) ;)
Nappal minden gond nélkül használható, de a nejem állítja, hogy őt zavarja éjszaka a picike ventillátor hangja ami akkor kapcsol be, ha bele teszel egy 2.5'-os HDD-t.

[ Szerkesztve ]

21 éve a Prohardveren! ™

(#1520) szonti válasza kirkri (#1519) üzenetére


szonti
aktív tag

Akkor külső vinyót nem is lehet hozzá csatlakoztatni usb-n, csak bele lehet tenni vinyót? Közbe utánanéztem, elég komoly gép, kicsit drága is már nekem, inkább a laptopot hagyom h menjen.

[ Szerkesztve ]

(#1521) tlala válasza kirkri (#1517) üzenetére


tlala
addikt

Sajnos nem olyan egyszerű a megoldás - pl. a Popcorn-ról is azt írják a felhasználók, hogy még egy 5400-as 3,5-es lemez is túlmelegszik benne torrentezéskor, mert a Sigma chip nagyon felforrósodik, és olyankor előjön a venti hiánya...
Bár azt is hallottam már, hogy a 2,5-es disz jó kompromisszum bele, mert szellősebb,
Nem könnyű ügy - én pl. router csere előtt állok, és egy TP-Link 1043-ason gondolkodom, mert az ugyan csak 11e Ft, de gigás és moddolt firmmel tud torrentezni egy USB-n rádugott külső HDD segítségével...

[ Szerkesztve ]

(#1522) tlala válasza szonti (#1520) üzenetére


tlala
addikt

Bocs, téves.

[ Szerkesztve ]

(#1523) Pierre75 válasza dh66e (#1516) üzenetére


Pierre75
senior tag

A Lacie v3.0-féle hogy boldogul a sorozatok 1080i/50Hz vs filmek 1080p/24Hz váltásánál? Mert a Padavan-féle átírva szépen viszi az 1080p/24Hz-t, viszont az 50Hz-s sorozatok (pl. Weeds) szaggat. Ilyenkor kotorászhatok a menüben, míg 1080i/50Hz-re váltok. Az alapfirm-ek persze a 24Hz-t nem kezelik tökéletesen.

(#1524) kirkri válasza tlala (#1521) üzenetére


kirkri
addikt

Ezért tartok a Himedia-tól is. Ha nem tudom normálisan kihasználni ezt a belső HDD-s torrent lehetőséget, akkor teljesen felesleges a B modell 10k-val drágábban, mint az A...

Nekem ez előtt a router előtt TP-Link 1043 volt, ezt a D-Linket jobbnak találom ugyan, de ha nem tudom folyamatosan használni a beépített torrent klienst, (jobb lett volna egy nagyot halló feleség :F :Y :D ) akkor annyival nem ér többet, mint amennyivel olcsóbb a TP-Link. Ezért a D-Link routerért buktam a TP-Link routeren pár ezrest, amikor egy hónaposan áron alul adtam el, most hasonló lesz a helyzet ezzel a routerrel is. :((

21 éve a Prohardveren! ™

(#1525) tlala válasza kirkri (#1524) üzenetére


tlala
addikt

Akkor hadd kérdezzem már meg OFF-ban, hogy miért nem vált be a TP-Link? Vargalex firmmel próbáltad? Próbáltad amúgy külső HDD-vel?
Ja! A nagyot halló feleség nekem is jól jönne néha! :))

[ Szerkesztve ]

(#1526) TCr válasza kirkri (#1517) üzenetére


TCr
veterán

Akkor már sokkal inkább egy Dune Lite 53D, csak egy ezrest kell hozzádobni ahhoz a 39-hez.

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#1527) dh66e válasza Pierre75 (#1523) üzenetére


dh66e
veterán

A 24p lehet azért tv függő is.Sorozatokat ritkán nézek(annyi időm nincs)de mondjuk a Trónok harca,Gengszterkorzó részeinél ilyet nem tapasztaltam.A jó kis "autores"ezekbe sajnos nincs integrálva-bár a menüben ott az AUTO opció,de gondolom ugyanaz lehet a séma mint az eredeti 1.01.77 gyárinál tehát állítgatni kellene ha ezt használnád.Azért megnézem kíváncsiságból az általad említett sorozattal hogy bánik csak találjam meg.

(#1528) GuruZone


GuruZone
őstag

SZIASZTOK!

Nem akarok mélységekbe merülni, A-110-es popimat cserélném

- AC RYAN PlayON HD2-re vagy - Popcorn A-210-re.

Melyiket ajánljátok???

BD-ISO
Popiban bízok, és ott nem csak BD-Lite van, hanem fullosan menüstől viszi a BD-ISO-t... Ezzel szemben a PlayOn HD2-ről ilyen infot nem találtam.

FW
Firmware-ileg popinál biztosra mennék, az A-110hez még most két és fél év után is jött ki FW. AC Ryan-ék is szépen adják ki a frissítéseket.

:: Árak ::
Popi USA-ból 45e (1év gar), itthon 54e (2 év gar),
AC Ryan PlayOnHD2 ACR-PV73700, itthon 40e (1 év gar)

Segítsetek plííz, amit jobban ajánlotok, már rendelem is. Popiban nagyobb a bizalmam, több mint 2 évet nyúztam.

Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21

(#1529) TCr válasza GuruZone (#1528) üzenetére


TCr
veterán

Én az A210-re szavazok.
De ha USA-ból rendeled, akkor hogyan gariztatod?

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#1530) tlala válasza GuruZone (#1528) üzenetére


tlala
addikt

Akkor mélységek nélkül: A-210.

(#1531) kirkri válasza GuruZone (#1528) üzenetére


kirkri
addikt

Ha bukik a vámon, amire nagyon nagy esély van, akkor nem jöttél ki olcsóbban és garanciális ügyeket is drágábban tudod intézni.

21 éve a Prohardveren! ™

(#1532) pyres


pyres
csendes tag

Üdv!
Dune Lite tulajoktól kérdezném,hogy ki milyen külső merevlemezzel,kombinációval használja ami biztosan működik.Nem szeretnék egy felesleges pénzkidobást!
Egyébként ezt:http://www.ebolt.hu/product173967_category5529-Sharkoon_Rapid_Case_3.5_USBeSATA_aluminium_kulso_haz_fekete_SATA.html vagy ezt néztem ki:http://www.ebolt.hu/product269463_category5535-Sharkoon_QuickDeck_USBeSATA_HDD_dokkolo_SATA_fekete.html.

Köszi! :((

(#1533) vic70


vic70
tag

Sziasztok!
Jelenlegi wdtv gen2 lejátszómat szeretném lecserélni.Kb 35-40 ezer forintom lenne rá.
Én egy Egreat s100 -ast néztem ki.Akinek van ilyen,mi a véleménye róla kép és hangminőség tekintetében?Egy Lg házimozihoz lenne kötve,amin csak optikai bemenet van,és hdmi-vel egy 81 cm Sony tévéhez.
Esetleg volna más ajánlat?Nem kell hálozat kezelés,de nem baj,ha van.Kép és hang legyen tökéletes,na meg a távirányító,mert a wdtv é borzalmas.
Köszi a segítséget

(#1534) dyne


dyne
csendes tag

http://www.edigital.hu/product.php?partner=11&bid=30013&productid=262650

őhozzá mit szóltok? ismeri valaki?

9900ft kategória !

[ Szerkesztve ]

Írj privátot ! Azt biztos észreveszem!

(#1535) tlala válasza dyne (#1534) üzenetére


tlala
addikt

Ha itt jobbra fent beírtad volna a keresőbe, megtaláltad volna, hogy már tárgyaltuk: gyenge, alkalmatlan Boxchip hajtja.
"NE VEDD MEG" kategória - én is ezt javaslom. :)

(#1536) kirkri válasza TCr (#1526) üzenetére


kirkri
addikt

Nem rossz, de végül rászánom a pénzt (csak az asszony meg ne tudja :D ) és megveszem a Popcorn Hour A210-est.

21 éve a Prohardveren! ™

(#1537) dyne válasza tlala (#1535) üzenetére


dyne
csendes tag

ok csak véletlenül valami reklám volt valami oldalon és láttam 9900ft és itt sokan ezt favorizálják és gondoltam jó fej leszek ha ezt berakom de bocsánat ha volt már! :R

Írj privátot ! Azt biztos észreveszem!

(#1538) GuruZone


GuruZone
őstag

köszi a vámos tippet, erre nem is gondoltam. Meg lett véve végül az A-210 az Edigitalban, 54900 Ft-ért, 2 év garival, termékkártyával.

Társa egy HD103SJ lett, kiegészítve a már meglévő Philips 40PFL5605H-val és LG HT503TH házimozival.

Tapasztalataim mindenképpen megosztom.

Két és fél év A-110 után nagyon kíváncsi leszek!

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21

(#1539) kirkri válasza GuruZone (#1538) üzenetére


kirkri
addikt

Mennyiért vetted és hol?

Este én is beszaladok az Extreme Digital-ba és megveszem. Bár lenne egy ezressel olcsóbban máshol, de ez közel is van hozzám, és már ma tesztelhetem is. :D

21 éve a Prohardveren! ™

(#1540) GuruZone válasza kirkri (#1539) üzenetére


GuruZone
őstag

közben kiegészítettem és válaszoltam is :D

Olcsóbban NEM találsz, felkutattam mindent, felhívtam a csávót akitől anno az A110-et vettem, ő már csak Dune-ben utazik, de tudott adni telszámot, ahol occsón adnak popit, felhívtam, de ott is 54900.-

Akinek nincs a közelében edigital, az rendelje tőle, mert a postaköltséget előreutalás esetén hajlandó elengedni a srác.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21

(#1541) s7evcsenko válasza GuruZone (#1538) üzenetére


s7evcsenko
addikt

Én is az ED-ben vettem A-210-et pár napja, viszont én nem kaptam hozzá regisztrációs kártyát, sem magyar nyelvű használati útmutatást... igaz én neten rendeltem.
Írtam nekik levelet, azt mondták igyekeznek pótolni a hiányt.

Szépen viszi a dolgokat, 1-2 BD könyvtárral gyűlt csak meg a baja, de lehet az a mappa hibája.
Meg hálózaton próbálom elérni a win7-es gépen lévő winyómat, de valamiért nagyon lassú a kapcsolatom, és a BD-k kiakadnak teljesen így. :O
Pedig a routerem 150-es... :U

[ Szerkesztve ]

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#1542) kirkri válasza GuruZone (#1540) üzenetére


kirkri
addikt

Az IPON egy ezressel olcsóbban adja ugyan, de még ma szeretném megkapni, így este beszaladok érte az ED-be.

Szerk: A regisztrációs kártya mire való?

[ Szerkesztve ]

21 éve a Prohardveren! ™

(#1543) GuruZone válasza kirkri (#1542) üzenetére


GuruZone
őstag

jól teszed :R készletet nézzél :)

szerk: teljes hozzáférés a popcornhour.hu fórumához, + a 2év garcsiért be kell regcsizni a popcornhour.hu-n a karcsit úgy tudom

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21

(#1544) kirkri válasza GuruZone (#1543) üzenetére


kirkri
addikt

Tudom, hogy nincs nekik készleten, de mindent beszereznek másnapra.

Viszont egy év garanciával adják a készüléket, és csak holnap. :B
[Ipon]

21 éve a Prohardveren! ™

(#1545) aag válasza GuruZone (#1540) üzenetére


aag
őstag

Nem drága ez egy kicsit? Mert például mi van, ha helyette vesz az ember egy DVB-T USB-s donglet és azzal veszem fel PC-n. A TV-mmel meg lejátszom egy pendrájvról. Ez nem sokkal olcsóbb?

(#1546) GuruZone válasza aag (#1545) üzenetére


GuruZone
őstag

de igazad van, felveszem a Gyűrűk Ura 1-2-3 bővített változatát DVB-T-ről 1080p-ben, majd pedig lejátszom a TV-n beledugva az USB portba. Remek elgondolás :)

Mond az neked valamit, hogy Popcorn, vagy Dune? netán MKV, BD25, BD50 ? :D :D :D

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21

(#1547) redhunter válasza dyne (#1537) üzenetére


redhunter
senior tag

Igen de nem ezt a 9900ft-os készüléket favorizálják.

PSN - RedFoxHun

(#1548) aag válasza GuruZone (#1546) üzenetére


aag
őstag

Neharagudj, de nemértem. Kifejtenéd bővebben?

(#1549) dyne válasza redhunter (#1547) üzenetére


dyne
csendes tag

Azt hiszem rájöttem! :U

Írj privátot ! Azt biztos észreveszem!

(#1550) GuruZone válasza aag (#1548) üzenetére


GuruZone
őstag

hálózati médialejátszóról van szó, se nem DVB-T-ről, se nem rögzítésről...

azért kérdeztem: "Mond az neked valamit, hogy Popcorn, vagy Dune? netán MKV, BD25, BD50 ? "

Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.