Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ugyes
senior tag
Köszönöm.
Elég sok dolgot megoldottam már a tartalommegosztásban (zenék, filmek, könyvek), egyedül a képek maradtak ki. E hó 1-től a képfeltöltést kivették a Plex funkciói közül és néha el-elrontják a fotókezelési funkciókat benne, ezért kellene valami stabilabb, de mindenképp többfelhasználós megoldás.
Jó néhányat kipróbáltam, de mindig volt valami gond. Főként a többfelhasználós elvárás miatt. A legjobban a PhotoPrism tetszett, de még nem többfelhasználós. Igaz a Photo Gallery sem az (illetve nem tudom az ADM4-ben az lesz-e, bár azt írták valamely fórumon, hogy minden NAS gyártó NAS felhaszálóhoz köti az albumok készítését, ezért ők is így csinálják).
Már megkerültem az AIFoto 3 feltöltési könyvtár fixációját (FileFlex és Syncthing), így mindenki telefonjáról egy megosztás alá, de külön könyvtárba mennek a képek. De az albumkészítést nem lehet felosztani, csak a kész "művet" megosztani.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 3D nyomtatás
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LEGO klub
- Ingatlanos topic!
- Robotporszívók
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Gawamatsu