Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
donat_sz
senior tag
Igen, ironwolf pro 16tb
Közben tegnap meg is jött. A rendszer felállt.
Apró érdekesség, hogy a lan2-be dugtam véletlenül a háló kabe6lt. Így bár kapott ip-t de asustor reg folyton hibára futott, nem tudott csatlakoznimajd mikor már volt lan1 is mellette, akkor meg simán csatlakozott és regisztrált.
Transmission gyorsan feltelepült az első torrent tesztekhez sűvített is.
Viszont Kodi, hogy lássa az küzdelem volt. Mire rájöttem hogy nfs services nincs engedélyezve és ezért nem látszik, majd mire a jogosultság ok/engedélyeket megfelelően beállítottam, hogy az ip címen kívül tartalmat is lássak az nehézkes volt.
(Synology beállítási útmutató segített, asustorra ilyet nem találtam)
Mindenesetre elég késő lett, mire ide eljutottam.Most már akár örülhetnék is, de egyelőre elbizonytalanodtunk családilag, hogy mi lesz a sorsa! Ugyanis az 1 hdd-vel mintha, egy dobon dobolnának a szobában mikor dolgozik a hdd
50+db-t mérek, holott az előd alig lépi át a 30-at. Különösen a fa szekrény ahol a helye lenne, ott a fa szekrény még ezt fel is erősíti.
Lehet ezt valahogy hangszigetelni? A rezgést csökkenteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest